Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xixona. Anunci de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic o tècnica mitjans d'enginyeria enginyer o enginyera d'obres públiques, per estabilització d'ocupació temporal, segons la Llei 20/2021, de 28 de desembre.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9480 de 29.11.2022
Número identificador:  2022/10664
Referència Base de Dades:  010702/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Xixona



Anunci de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic o tècnica mitjans d'enginyeria enginyer o enginyera d'obres públiques, per estabilització d'ocupació temporal, segons la Llei 20/2021, de 28 de desembre. [2022/10664]

Mitjançant acord de la Junta de Govern Local d'aquest ajuntament, en sessió ordinària celebrada el 13 d'octubre de 2022, es va aprovar la convocatòria i les bases que han de regir el procés selectiu per a proveir en propietat una plaça de tècnic/a mitjans d'enginyeria enginyer/a d'obres públiques, vacant en la plantilla i inclosa en l'oferta d'ocupació pública extraordinària per processos d'estabilització de l'ocupació temporal.

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant núm. 208 de data 02.11.2022, apareixen íntegrament publicades les bases reguladores del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic/a mitjans d'enginyeria enginyer/a d'obres públiques, mitjançant el sistema de concurs de mèrits, per estabilització d'ocupació temporal.



Així mateix, es publicarà un extracte de la present convocatòria en el Boletín Oficial del Estado (indicant que el termini de presentació d'instàncies serà de deu dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Boletín Oficial del Estado). Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan siguen procedents de conformitat amb les bases, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província i en la seu electrònica d'aquest ajuntament.



Xixona, 8 de novembre de 2022.– La regidora delegada de Personal: María Teresa Carbonell Bernabeu.

Mapa web