Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Piles. Bases i convocatòria per a cobrir set places d'agent de policia local per consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8698 de 16.12.2019
Número identificador:  2019/11511
Referència Base de Dades:  010767/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Piles



Bases i convocatòria per a cobrir set places d'agent de policia local per consolidació d'ocupació temporal. [2019/11511]

Havent-se aprovat per la Resolució de l'Alcaldia, de data 14 de novembre de 2019, les bases i la convocatòria per a cobrir set places d'agent de policia local de l'Ajuntament de Piles, per mitjà del sistema de concurs oposició, en el marc del procés per a la consolidació d'ocupació temporal, s'obri el termini de presentació de sol·licituds que serà de vint dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Simultàniament es publiquen les esmentades bases que han sigut publicades íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de València núm. 228, de 27 de novembre de 2019.

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan pertoquen de conformitat amb les bases, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València. Així mateix, es publicaran en el web d'aquest ajuntament i al tauler d'anuncis per a una major difusió.



Piles, 28 de novembre de 2019.– L'alcalde: David Morant Ciscar.

Mapa web