Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Agullent. Convocatòria i bases del procés selectiu per a cobrir dues places d'agent de policia local mitjançant el procediment de consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8699 de 17.12.2019
Número identificador:  2019/11677
Referència Base de Dades:  010806/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Agullent



Convocatòria i bases del procés selectiu per a cobrir dues places d'agent de policia local mitjançant el procediment de consolidació d'ocupació temporal.

[2019/11677]

Mitjançant la Resolució 344, de 7 de novembre de 2019, l'alcalde ha acordat convocar el procés selectiu per a la cobertura de dues places d'agent de policia local, vacants en la plantilla del cos de policia local d'Agullent, mitjançant el sistema de concurs oposició, en el marc d'un procés de consolidació d'ocupació temporal. El text íntegre de les bases que regiran aquesta convocatòria s'ha publicat en el Butlletí Oficial de la Província de València núm. 232, de data 3 de desembre de 2019, així com al tauler d'anuncis i en la pàgina web municipal, aquesta última publicació a efectes merament informatius.



Les resolucions d'aprovació de les llistes de persones admeses i excloses, i data, hora i lloc de celebració del primer exercici de la fase d'oposició es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València. Així mateix, la resta de publicacions es realitzaran al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Agullent, així com en la pàgina web d'aquest, aquesta última publicació a efectes merament informatius.

D'acord amb el que s'estableix en la base quarta, el termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils, comptadors des de l'endemà de l'anunci de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Si l'últim dia és dissabte, diumenge o festiu, es prorrogarà al primer dia hàbil següent.



Agullent, 4 de desembre de 2019.– L'alcalde: Pablo Muñoz González.

Mapa web