Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Vilallonga. Bases de la convocatòria del procés selectiu per a proveir dues places d'agent de policia local pel procediment de consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8699 de 17.12.2019
Número identificador:  2019/11709
Referència Base de Dades:  010811/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Vilallonga



Bases de la convocatòria del procés selectiu per a proveir dues places d'agent de policia local pel procediment de consolidació d'ocupació temporal. [2019/11709]

L'Ajuntament de Vilallonga, mitjançant la Resolució de data de 08.08.2019 de la regidora de Recursos Humans i Personal, ha aprovat les bases per a cobrir en propietat dues places d'agent de policia local per processos de consolidació corresponents a l'oferta d'ocupació pública de 2019.

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 183, de 23 de setembre de 2019, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir dues places d'agent de la policia local, corresponents a l'oferta d'ocupació pública de 2019, pertanyents a l'escala d'administració general, subescala de serveis especials i classe de policia local, subgrup C1, mitjançant el sistema de concurs oposició, consistent en el procediment de consolidació de dues places d'agent de la policia local.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siga procedent de conformitat amb les bases, es faran públics al tauler d'anuncis i en la pàgina web municipal.



Vilallonga, 5 de desembre de 2019.– La tinenta d'alcalde i regidora de Recursos Humans: Alicia Gomis Ribes.

Mapa web