Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de l'Eliana. Anunci d'informació pública de l'aprovació de l'informe ambiental i territorial estratègic, en el procediment simplificat per a la tramitació de la modificació de les normes urbanístiques del Pla parcial del sector SUZI-1.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9482 de 01.12.2022
Número identificador:  2022/10863
Referència Base de Dades:  010864/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: pla d'urbanisme, administració local
      Descriptors toponímics: L'Eliana



Anunci d'informació pública de l'aprovació de l'informe ambiental i territorial estratègic, en el procediment simplificat per a la tramitació de la modificació de les normes urbanístiques del Pla parcial del sector SUZI-1.

[2022/10863]

Salvador Torrent Català, alcalde president de l'Ajuntament de l'Eliana, València, fa saber: de conformitat amb l'article 53, del Decret legislatiu 1/2021, de 18 de juny, del Consell, d'aprovació del text refós de la Llei d'ordenació del territori, urbanisme i paisatge de la Comunitat Valenciana, el qual estableix la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de l'informe ambiental i territorial estratègic, es fa públic el següent informe ambiental i territorial estratègic, acordat per la Junta de Govern Local, en sessió del dia 7 de novembre de 2022, la part resolutiva del qual estableix:



«Primer. Emetre informe ambiental i territorial estratègic favorable en el procediment simplificat d'avaluació ambiental i territorial estratègica de la modificació de les normes urbanístiques del pla parcial del Sector SUZI-1, per considerar que no té efectes significatius en el medi ambient, corresponent continuar la tramitació de la modificació proposada, conforme a la legislació vigent i els informes emesos sobre aquest tema.

Segon. Segons estableix l'article 53.6 del TRLOTUP, l'informe ambiental i territorial estratègic perdrà la seua vigència i cessarà en la producció dels efectes que li són propis si una vegada publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, no s'haguera procedit a l'aprovació de la modificació del pla, en el termini màxim de quatre anys des de la seua publicació. En tal cas, el promotor haurà d'iniciar novament el procediment d'avaluació ambiental i territorial estratègica simplificada de la modificació.

Tercer. Publicar el present acord en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, indicant que, per no ser un acte definitiu en via administrativa, no es pot interposar cap recurs contra aquesta, sense perjudici dels que, si escau, siguen procedents en via administrativa o contenciosa administrativa davant de l'acord d'aprovació de l'instrument de planejament.

Quart. Notificar el present acord als interessats, si escau.

Cinqué. Seguir en l'expedient el procediment i tràmits legalment establits per l'ordenament jurídic vigent i d'aplicació.»





Cosa que es fa pública per a general coneixement, i s'indica que, contra el present acord, no es pot interposar cap recurs, per tractar-se d'un acte de tràmit.



L'Eliana, 8 de novembre de 2022.– L'alcalde president: Salvador Torrent Català.

Mapa web