Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de València. Informació publica de correcció d'errades del Catàleg estructural de béns i espais protegits de València, de les fitxes referides als coberts 2, 4 i 5 de la Marina de València



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9482 de 01.12.2022
Número identificador:  2022/11256
Referència Base de Dades:  010866/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: pla d'urbanisme, administració local
      Descriptors toponímics: València (ciutat)



Informació publica de correcció d'errades del Catàleg estructural de béns i espais protegits de València, de les fitxes referides als coberts 2, 4 i 5 de la Marina de València (03001/2022/000328). [2022/11256]

El Ple de l'Ajuntament de València, en la sessió del 17 de novembre de 2022, va adoptar l'acord que, en la part dispositiva, diu el següent:





«Primer. Apreciar l'existència dels errors materials, aritmètics o de fet assenyalats en el document elaborat per l'Oficina Tècnica d'Ordenació Urbanística denominat correcció d'errades del Catàleg estructural de béns i espais protegits de València de les fitxes referides als coberts 2, 4 i 5 de la Marina de València.

Segon. Iniciar el procés de consulta a les administracions públiques afectades i persones interessades de la correcció d'Errades del Catàleg Estructural de béns i espais protegits de València de les fitxes referides als coberts 2, 4 i 5 de la Marina de València, i sotmetre-la a informació pública durant un termini de 45 dies, mitjançant els anuncis corresponents en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, en el web municipal i en un diari no oficial d'àmplia difusió de la localitat. Els anuncis indicaran l'adreça electrònica per a la consulta.



Tercer. Notificar aquest acord a l'entitat Consorci València 2007, en qualitat d'interessat en l'expedient, així com traslladar-lo als serveis municipals de Patrimoni, Activitats i qualsevol altre les competències del qual puguen resultar-ne afectades.»



I de conformitat amb el que estableix l'article 61.1, lletra b, del text refós de la Llei d'ordenació del territori, urbanisme i paisatge, aprovat pel Decret legislatiu 1/2021, de 18 de juny, del Consell, s'obri el període de consultes i informació pública per a presentar al·legacions durant un termini de 45 dies hàbils, a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest acord en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

La documentació es troba a la disposició del públic en les dependències de l'Ajuntament de València (c/ Amadeu de Savoia, 11, planta baixa, Oficina d'Informació, de 09.00 a 13.00 hores) i exposada en el web d'Urbanisme (www.valencia.es/urbanisme), en compliment de l'article 55.2 del text refós de la Llei d'ordenació del territori, urbanisme i paisatge.



València, 25 de novembre de 2022.– El secretari: Manuel Latorre Hernández.

Mapa web