Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Vila-real. Providència de l'Alcaldia, de 28 d'octubre de 2022, per la qual s'aprova la llista provisional de persones aspirants admeses de la convocatòria per a la cobertura en propietat per promoció interna d'una plaça de tècnic o tècnica d'administració general, gestió de recursos públics, adscrita al departament de Tresoreria-Recaptació, i sen designa l'òrgan tècnic de selecció.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9484 de 05.12.2022
Número identificador:  2022/11414
Referència Base de Dades:  010921/2022
 



Providència de l'Alcaldia, de 28 d'octubre de 2022, per la qual s'aprova la llista provisional de persones aspirants admeses de la convocatòria per a la cobertura en propietat per promoció interna d'una plaça de tècnic o tècnica d'administració general, gestió de recursos públics, adscrita al departament de Tresoreria-Recaptació, i sen designa l'òrgan tècnic de selecció. [2022/11414]

Vist l'acord de la Junta de Govern Local en sessió celebrada el 30 d'agost de 2022, pel qual s'aproven definitivament les bases específiques que han de regir la convocatòria per a la cobertura en propietat per promoció interna de la plaça núm. 1-5-15 de tècnic/a administració general, corresponent al lloc núm. 3-240-1 de TAG gestió de recursos públics adscrita al departament de Tresoreria-Recaptació, inclosa en l'oferta d'ocupació pública ordinària corresponent a l'exercici 2020.



Vista la publicació del referit acord d'aprovació definitiva en la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Vila-real i en el Butlletí Oficial de la Província número 114 de 22 de setembre de 2022 i, en extracte, en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana número 9434 de 23 de setembre de 2022, fixant un termini de vint dies hàbils per a la presentació de sol·licituds a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el DOGV. I, prenent en consideració l'informe tècnic emés per la Secció de Recursos Humans en data 27 d'octubre de 2022, aquesta alcaldia-presidència, determina:





Primer

Aprovar la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses de la convocatòria per a la cobertura en propietat per promoció interna de la plaça número 1-5-15 de tècnic/a administració general, corresponent al lloc número 3-240-1 de TAG gestió de recursos públics adscrita al departament de Tresoreria-Recaptació, inclosa en l'oferta d'ocupació pública ordinària corresponent a l'exercici 2020:



Relació de persones aspirants admeses:



Núm. Cognoms, nom

1 BRANCHADELL RENAU, INMACULADA





Segon

Designar als membres per a constituir l'òrgan tècnic de selecció, entre personal funcionari de carrera adequadament qualificat:

– President/a: titular, José Esteve Bas, tresorer de l'Ajuntament de Vila-real; suplent, María-Valeria Ortega Plasencia, viceinterventora de l'Ajuntament de Vila-real.

– Secretari/a, amb veu però sense vot: titular, Ramón López Sales, secretari de la Corporació; suplent, José-Blas Molés Alagarda, sotssecretari de l'Ajuntament de Vila-real.

– Vocal 1: titular, Salvador Andreu Almazán, TAG prefectura Secció Oficina Pressupostària, de l'Ajuntament de Vila-real; suplent, Pilar Monfort Manero, TSAE prefectura Secció Noves Tecnologies-Modernització, de l'Ajuntament de Vila-real.

– Vocal 2: titular, Rosa Beltrán Salvador, TAG prefectura Secció Rendes-Exaccions de l'Ajuntament de Vila-real; suplent, Eva-Pilar García Usó, TAG prefectura Secció Recursos Humans de l'Ajuntament de Vila-real.

– Vocal 3: titular, Juan-Enrique Andrés Morellá, interventor de l'Ajuntament de Vila-real; suplent, Laura Gómez García, TSAE prefectura Secció Comptabilitat de l'Ajuntament de Vila-real.

– Vocal 4, designat per la DGAL: titular, Cristina Bernat Maicas, sotssecretària de l'Ajuntament d'Almassora; suplent, Gonzalo Jorge Requejo, secretari de l'Ajuntament de Betxí.



Tercer

Publicar la present providència en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en el Tauler d'edictes (pàgina web www.vila-real.es), concedint un termini de deu dies hàbils, comptats a partir del següent a la publicació en el DOGV, a fi de poder esmenar els defectes que hagen motivat l'exclusió o de realitzar al·legacions que es consideren oportunes.



Quart

Notificar la present providència a les persones designades com a integrants de l'òrgan tècnic de selecció, perquè se'n prenga coneixement i als efectes oportuns.



Vila-real, 28 d'octubre de 2022.– L'alcalde: José Benlloch Fernández.

Mapa web