Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Alacant. Convocatòria i bases específiques dels processos selectius per a la provisió de diverses places pel torn de promoció interna i mobilitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9225 de 29.11.2021
Número identificador:  2021/11356
Referència Base de Dades:  010938/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau, Grup B. Títol de tècnic superior de Formació Professional, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional, Grup C, Subgrup C2. Titulació de graduat en ESO, Agrupacions professionals funcionarials (APF). Sense requisit de titulació
      Descriptors toponímics: Alacant (ciutat)



Convocatòria i bases específiques dels processos selectius per a la provisió de diverses places pel torn de promoció interna i mobilitat. [2021/11356]

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Alacant, en la sessió celebrada el dia 13 d'octubre de 2021, va acordar aprovar la convocatòria i les bases específiques per a cobrir com a personal funcionari de carrera diverses places pels torns de promoció interna i mobilitat.

Aquestes convocatòries es regiran per les bases genèriques aprovades per acord de la Junta de Govern Local de 29 de desembre de 2020 i 9 de febrer de 2021, així com les indicades bases específiques, que estaran a disposició dels interessats en el tauler d'edictes de la corporació, en el Servei de Recursos Humans de l'Ajuntament d'Alacant i en la pàgina web municipal (www.alicante.es).

El termini de presentació de sol·licituds per a prendre part en les proves selectives serà de vint dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.



Alacant, 4 de novembre de 2021.– El vicesecretari: Germán Pascual-Ruiz Valdepeñas

Mapa web