Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 27 d'abril de 2020, de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, per la qual es convoquen, en l'exercici 2020, subvencions destinades al suport de grups d'investigació en economia pública dels centres d'investigació de la Comunitat Valenciana.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8803 de 04.05.2020
Número identificador:  2020/3164
Referència Base de Dades:  003402/2020
 



RESOLUCIÓ de 27 d'abril de 2020, de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, per la qual es convoquen, en l'exercici 2020, subvencions destinades al suport de grups d'investigació en economia pública dels centres d'investigació de la Comunitat Valenciana. [2020/3164]

Índex

Primer. Objecte i condicions de la concessió de la subvenció

Segon. Finançament i import de la convocatòria

Tercer. Entitats beneficiàries

Quart. Sol·licitants

Cinqué. Requisits dels grups d'investigació i els seus components



Sisé. Quantia de la subvenció i activitat finançable

Seté. Criteris de valoració

Huité. Forma i termini de presentació de sol·licituds

Nové. Documentació que ha d'acompanyar la sol·licitud

Deu. Justificació de les subvencions

Onze. Pagament de la subvenció

Dotze. Ordenació i instrucció

Tretze. Mitjans de publicació i notificació dels diferents tràmits

Catorze. Òrgan competent per a la resolució i recursos

Quinze. Efectes

Setze. Recursos contra la convocatòria



Mitjançant l'Ordre 2/2019, de 7 de febrer, de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades al suport de grups d'investigació en economia pública dels centres d'investigació de la Comunitat Valenciana (DOGV 8486, 14.02.2019) .

L'apartat 2 de l'article 11 de l'ordre esmentada estableix que el procediment per a la concessió de subvencions s'iniciarà d'ofici i es realitzarà mitjançant convocatòries que desenvoluparan la tramitació necessària per a la concessió d'aquestes subvencions.

En virtut del que s'ha exposat i de conformitat amb el que es preveu en el Decret 105/2019, de 5 de juliol, pel qual estableix l'estructura orgànica bàsica de la Presidència i de les conselleries de la Generalitat, així com el que es disposa en el Decret 119/2018, de 3 d'agost, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament orgànic i funcional de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, i de conformitat amb l'article 160.4.b de la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions; la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions; i el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, resolc:





Primer. Objecte i condicions de la concessió de la subvenció

1. L'objecte de la present resolució és realitzar la convocatòria de 2020 de les subvencions destinades al suport de grups d'investigació en economia pública dels centres d'investigació de la Comunitat Valenciana, regulades en l'Ordre 2/2019, de 7 de febrer, de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana número 8486, el 14 de febrer de 2019.

2. Aquestes subvencions tenen caràcter pluriennal i una duració màxima de quatre anys.

3. Les condicions per a la sol·licitud, tramitació, resolució i notificació seran les establides en les esmentades bases reguladores i en la present convocatòria.



Segon. Finançament i crèdits de la convocatòria

1. Les subvencions que es convoquen es finançaran a càrrec de la línia S5134000 del programa pressupostari 611.40, Finançament autonòmic i coordinació financera, del pressupost de despeses de la Generalitat, recollida en els annexos de transferències i subvencions de la Llei 10/2019, de 27 de desembre, de pressupostos de la Generalitat pe a l'exercici 2020, o el seu equivalent en els exercicis successius, per un import anual màxim de 75.000 euros.

2. Les anualitats corresponents a exercicis futurs quedaran condicionades a l'existència de crèdit adequat i suficient en els corresponents pressupostos de la Generalitat. La modificació de la distribució inicialment aprovada requerirà la tramitació del corresponent expedient de reajustament d'anualitats.



Tercer. Entitats beneficiàries

Les entitats beneficiàries d'aquestes subvencions seran les universitats valencianes i els centres d'investigació de la Comunitat Valenciana, que complisquen els requisits establits en les bases reguladores.





Quart. Sol·licitants

1. Els sol·licitants seran els investigadors o investigadores principals.

2. Les sol·licituds hauran de comptar amb la signatura de la persona que exercisca la representació legal de l'entitat en matèria d'investigació i de la persona sol·licitant.

3. En el cas d'entitats privades, llevat que la documentació ja es trobe en poder de l'administració actuant, l'imprés esmentat en l'apartat anterior haurà d'anar acompanyat d'una còpia dels estatuts o documentació acreditativa de la constitució de l'entitat sol·licitant, i còpia del document acreditatiu de la representació legal de la persona que dona conformitat a la sol·licitud en nom de l'entitat sol·licitant. D'altra banda, aquestes entitats hauran d'acreditar el compliment de la normativa sobre integració laboral de persones amb discapacitat o, si escau, l'exempció d'aquesta obligació, segons el que es preveu en l'article 7 de la Llei 11/2003, de 10 d'abril, sobre l'Estatut de les persones amb discapacitat.



Cinqué. Requisits dels grups d'investigació i els seus components



1. El grup d'investigació haurà d'haver desenvolupat al llarg de la seua trajectòria, activitats d'investigació relacionades amb l'economia pública. Així mateix, durant el període de vigència de la subvenció haurà de dur a terme activitats o projectes d'investigació relacionats amb l'economia pública, i que hauran de quedar reflectits en el seu pla de treball.

2. S'entendran per activitats relacionades amb l'economia pública, les englobades dins d'alguna de les àrees següents:

a) Fallades del mercat i béns públics

b) Economia del benestar

c) Despesa pública, eficiència i equitat

d) Finançament de polítiques de despesa

e) Imposició i elecció pública

f) Sistemes fiscals

g) Hisenda autonòmica i local

h) Federalisme fiscal

i) Anàlisi econòmica i avaluació de polítiques públiques

j) Finançament de polítiques de despesa

k) Dèficits fiscals i deute públic. Sostenibilitat de les finances públiques

l) Pressupost i regles fiscals

m) Economia pública internacional

n) Regulació pública

3. El grup d'investigació haurà d'estar format com a mínim per tres persones investigadores doctores amb vinculació funcionarial, estatutària o contractual amb un centre d'investigació i en servei actiu, una de les quals serà l'investigador o investigadora principal. Aquesta vinculació haurà de mantindre's durant tot el període de vigència de la subvenció.

4. L'investigador o investigadora principal haurà de:

a) Tindre formalitzada la seua vinculació amb l'entitat beneficiària en una categoria professional que requerisca ser doctor.

b) Tindre reconegut, o si escau avaluat positivament, almenys, un tram d'avaluació de l'activitat investigadora per la Comissió Nacional d'Avaluació de l'activitat Investigadora (CNEAI) o per l'AVAP o haver finalitzat com a investigador o investigadora principal algun projecte d'R+D+I amb duració mínima de dos anys del Pla nacional o estatal d'R+D+I o del Programa marc de la Unió Europea.



5. La resta dels membres del grup d'investigació haurà de ser personal investigador doctor que tinga formalitzada amb un centre d'investigació la seua vinculació funcionarial, estatutària o laboral que cobrisca, almenys, el període de vigència de la subvenció i estar en servei actiu. Els membres del grup d'investigació que pertanguen a una entitat diferent de la beneficiària hauran de comptar amb l'autorització expressa de l'entitat a la qual pertanguen. La documentació acreditativa sobre aquest tema quedarà en poder de l'entitat sol·licitant, que serà la responsable que el personal del grup d'investigació no vinculat funcionarialment, laboralment o estatutàriament a aquesta, compte amb aquesta autorització.

6. Cap membre del grup, incloent-hi l'investigador o investigadora principal, podrà formar part de més d'un grup d'investigació que sol·licite aquesta subvenció, ni d'altres grups i projectes amb finançament vigent de subvencions que hagen sigut convocades per la conselleria amb competències en matèria de política científica i investigació.



7. Els requisits, el règim de compatibilitat i dedicació de les investigadores o investigadors principals i de la resta dels membres del grup d'investigació hauran de complir-se el dia en què finalitze el termini de presentació de sol·licituds i mantindre's fins a la data final del termini de vigència de la subvenció.

8. En cas que, durant el període de vigència de la subvenció l'investigador o investigadora principal acredite el gaudi d'un permís derivat de maternitat o paternitat conformement a les situacions protegides que es recullen en el règim general de la Seguretat Social o en cas d'atenció a persones en situació de dependència, conformement al que es disposa en la Llei 39/2006, de 14 de desembre i que aquesta situació impedisca que el grup puga continuar desenvolupant la seua activitat d'acord amb els objectius plantejats, es podrà sol·licitar un reajustament dels crèdits durant el període de vigència de la subvenció, que podrà ser autoritzat per l'òrgan concedent. La reassignació de l'import concedit entre diferents anualitats no podrà comportar una pròrroga de la duració total de la subvenció a una altra anualitat diferent de les concedides en la resolució de concessió.

9. L'entitat beneficiària serà la responsable de verificar el compliment de les condicions de titulació, vinculació, compatibilitat, dedicació i qualsevol altre requisit exigit al personal investigador participant, i haurà de comunicar qualsevol variació en aquestes en un termini de 10 dies a partir d'aquell en què es produïsca el canvi.



Sisé. Quantia de la subvenció i activitat finançable

1. Es concediran un màxim de tres subvencions, amb una quantia individual màxima de 25.000 euros anuals.

2. La subvenció tindrà una duració màxima de quatre anys i podrà finançar els conceptes següents:

a) Despeses de personal investigador de caràcter predoctoral. El contracte laboral a formalitzar serà, preferentment, l'establit en l'article 21 de la Llei 14/2011, d'1 de juny, de la ciència, la tecnologia i la innovació. La duració màxima del contracte serà de quatre anys. La dotació anual màxima per a cadascun dels contractes predoctorals serà de 23.000 euros i es destinarà necessàriament a finançar el salari i la quota empresarial de la Seguretat Social. La retribució salarial mínima que hauran de rebre els investigadors en formació durant aquest període, que s'haurà d'indicar en cada contracte, serà de 16.800 euros bruts anuals. A més, les persones candidates als contractes hauran de reunir els requisits següents:

– Tindre la nacionalitat espanyola, o ser nacional d'un estat membre de la Unió Europea, o ser estranger amb autorització o permís de residència o d'estada per estudis a Espanya.

– Estar en possessió d'un títol expedit per una universitat espanyola o estrangera de grau.

– Estar admés o preadmés en un programa de doctorat en una universitat de la Comunitat Valenciana. A aquest efecte, es considerarà que un sol·licitant està preadmés quan haja superat un mínim de 300 crèdits i sol·licitat la seua admissió a un programa de doctorat, sempre que haja sigut possible per qüestió d'obertura de termini.

b) Despeses d'execució, amb un límit màxim conjunt de 2.800 euros anuals, pels següents conceptes:

– Material fungible i bibliogràfic, amb un límit màxim de 1.000 euros anuals.

– Despeses derivades de la participació dels membres del grup en activitats de formació específiques relacionades amb les activitats del grup previstes en el pla de treball, sempre que la quantia no excedisca de 2.800 euros anuals. A aquest efecte seran subvencionables per aquest concepte les despeses d'inscripció, així com les despeses de viatge, manutenció i allotjament amb els límits que per a aquests conceptes estiguen establits en la normativa de la Generalitat sobre indemnitzacions per raó de servei.

3. El límit conjunt per any dels conceptes subvencionables (despeses de personal i despeses d'execució) serà la quantia individual màxima de la subvenció, de 25.000 euros anuals.

4. Totes les despeses hauran d'estar directament relacionades amb les activitats establides en el pla de treball del grup d'investigació.

5. Les sol·licituds de subvenció hauran de contindre de manera obligatòria la contractació d'un investigador de caràcter predoctoral, la selecció del qual es durà a terme per part de l'entitat beneficiària, mitjançant un procés en règim de publicitat i concurrència competitiva.

6. En el finançament de les despeses de personal investigador de caràcter predoctoral, de conformitat amb els articles 20 i 21 de la Llei 14/2011, d'1 de juny, quan l'investigador o investigadora en formació obtinga el títol de doctor o finalitze la permanència en el programa de doctorat, d'acord amb l'objecte de la subvenció, finalitzarà el període d'execució de l'ajuda predoctoral. A aquest efecte, es considera que s'ha obtingut el títol de doctor en la data de l'acte de defensa i aprovació de la tesi doctoral.

7. No obstant això que es disposa en l'apartat anterior, si la defensa i aprovació de la tesi doctoral es produeix amb antelació a l'última anualitat de la subvenció, es podrà autoritzar una subvenció per a la contractació, durant el període d'orientació postdoctoral (POP), dels investigadors recentment doctorats. Aquest contracte serà subvencionable en el termini pendent d'execució de la subvenció amb una duració màxima d'un any, amb els mateixos límits establits en apartat segon del present article.

8. Les persones del grup, a excepció dels nous contractes finançats a càrrec de les convocatòries d'aquestes bases reguladores, no podran percebre remuneracions a càrrec de les subvencions previstes en la present ordre de bases.

9. No seran objecte de finançament a càrrec d'aquesta subvenció les despeses en béns inventariables.



Seté. Criteris de valoració

1. Les sol·licituds seran avaluades sobre un total de 100 punts segons els criteris i barem següents:

a) Qualitat del grup d'investigació: composició, estructura, interdisciplinarietat i coherència del grup (45 %) .

1. Fins a 20 punts: rellevància de l'investigador o investigadora principal en economia pública.

2. Fins a 15 punts: trajectòria investigadora en economia pública de la resta de membres del grup.

3. Fins a 10 punts: composició, estructura, interdisciplinarietat i coherència del grup.

b) Qualitat i viabilitat de la proposta del grup: objecte, pla de treball i disseny d'investigació (40 %) .

1. Fins a 20 punts: objectius, impactes esperats i metodologia.

2. Fins a 20 punts: pla de treball i disseny d'investigació.

c) Adequació de les activitats previstes a la proposta del grup (15 %) . Fins a 15 punts: adequació de les activitats previstes en relació amb els objectius a aconseguir i el temps de realització.

2. Al total de la puntuació assignada a l'avaluació de l'apartat anterior, es concediran 5 punts addicionals en l'avaluació d'aquelles sol·licituds que incorporen la perspectiva de gènere en el contingut de la proposta.

3. En els casos d'igual puntuació durant el procés d'avaluació, per a resoldre l'empat s'atendrà la puntuació major obtinguda en el criteri de valoració establit en l'apartat 1.a d'aquest article. Si persisteix l'empat, es resoldrà aplicant criteris d'equilibri de gènere. Si després d'això l'empat persisteix, es resoldrà per decisió motivada de la comissió avaluadora, i es podrà tindre en compte entre altres factors la data de presentació de sol·licituds o bé celebrar-se un sorteig davant l'òrgan concedent.

4. En cas de ser necessària l'aplicació de criteris de gènere per a dirimir el desempat, tindran prioritat les sol·licituds de grups d'investigació en què la investigadora principal siga dona.

5. Les sol·licituds presentades que complisquen els requisits exigits, s'ordenaran de major a menor puntuació, atesos els criteris de valoració, i s'elaborarà el llistat de sol·licituds que resultaran adjudicatàries de les ajudes, així com una llista de reserva per a cobrir les renúncies que es produïsquen.

6. L'import de les subvencions en cap cas podrà ser de tal quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, supere el cost real de l'activitat subvencionada, de conformitat amb l'article 19.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

7. En cap cas l'import de la subvenció serà superior a l'import de la despesa sol·licitada per a la seua execució.



Huité. Forma i termini de presentació de sol·licituds

1. La presentació de les sol·licituds es realitzarà de conformitat amb el que es disposa en les bases reguladores i en la present convocatòria.

2. Les sol·licituds es presentaran en el termini de 20 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) .

3. Les sol·licituds i la documentació necessària es presentaran telemàticament per part de l'investigador o investigadora principal del grup d'investigació mitjançant signatura electrònica o certificat digital, en el termini establit en l'apartat anterior, a través de la seu electrònica de la Generalitat en l'adreça web https://sede.gva.es/

4. Així mateix, les sol·licituds hauran de ser signades també electrònicament i dins del termini, per part de la persona que exercisca la representació legal de l'entitat en matèria d'investigació.

5. Només podrà presentar-se una sol·licitud per investigador o investigadora principal. En el cas que un mateix investigador o investigadora principal presente més d'una sol·licitud només es considerarà vàlida l'última sol·licitud presentada en el termini.



Nové. Documentació que ha d'acompanyar a la sol·licitud

1. La sol·licitud s'acompanyarà de la documentació següent:

a) Pla de treball científic tècnic que haurà d'incloure:

– Descripció de les línies d'investigació del grup d'investigació relacionades amb l'economia pública.

– Proposta del grup d'investigació per a la subvenció sol·licitada: objectius concrets de la investigació, metodologia, pla de treball i vinculació de l'activitat proposada amb les línies d'investigació del grup.



– Pressupost detallat per conceptes de despesa prevista realitzar en cadascuna de les anualitats.

b) Curriculum vitae de cadascun dels membres del grup, inclòs l'investigador o investigadora principal.

c) Certificat del responsable en matèria d'investigació de l'entitat beneficiària on conste el reconeixement o l'avaluació positiva dels trams de l'activitat investigadora, de l'investigador o investigadora principal o els projectes d'R+D+I finalitzats com a investigador principal dins del Pla nacional o estatal o del Programa marc de la Unió Europea, indicant la referència de cada projecte i la data d'inici i finalització d'aquests.



d) Declaració responsable de cada membre del grup, incloent-hi l'investigador o investigadora principal, de no formar part d'un altre grup, dels assenyalats en l'apartat cinqué de la present convocatòria.



e) Declaració de totes les subvencions sol·licitades, concedides o percebudes amb la mateixa finalitat, que haurà d'actualitzar-se, sempre que varie la situació inicialment declarada i remetre's en el termini de 10 dies a l'òrgan instructor d'aquestes subvencions.

2. Quan la sol·licitud no reunisca els requisits exigits en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o no s'acompanye de la documentació que d'acord amb aquesta convocatòria siga exigible, es requerirà l'entitat sol·licitant perquè en el termini de 10 dies hàbils des de l'endemà de la recepció del requeriment esmene la falta o acompanye els documents preceptius, amb advertiment que si no ho fa, es considerarà que ha desistit de la seua sol·licitud, amb una resolució prèvia dictada en els termes previstos en la legislació administrativa.

Deu. Justificació de les subvencions

1. La justificació de les subvencions es realitzarà d'acord amb el que s'estableix en l'article 20 de les bases reguladores.

2. A més, els grups beneficiaris d'aquestes ajudes estaran obligats a:



a) Presentar còpia dels contractes del personal contractat a càrrec d'aquesta ajuda, en els quals haurà de constar expressament la vinculació amb el projecte, en el termini de dos mesos naturals des de la notificació de resolució de concessió de la subvenció. La data de formalització del contracte i, en tot cas el termini límit de 2 mesos naturals des de la notificació de concessió de la subvenció determina l'inici del còmput del període d'execució d'aquesta.

b) Sol·licitar autorització per a modificar la distribució per conceptes de l'import concedit quan es tracte de canvis que afecten despeses de contractació de personal i canvis entre els diferents conceptes de despeses d'execució i funcionament que suposen variacions superiors al 20 % respecte al pressupost inicial previst. Aquestes modificacions hauran de respectar els límits màxims previstos en l'article sisé de la present convocatòria.



Onze. Pagament de les subvencions

1. Per a cada anualitat, es realitzarà el pagament anticipat del cent per cent de l'import de les subvencions que es convoquen mitjançant la present resolució, si la llei de pressupostos de la Generalitat o una altra norma així ho estableixen, d'acord amb la sol·licitud presentada i en els termes establits en la resolució de concessió i en aquesta resolució de convocatòria.

2. En un altre cas, el pagament de la subvenció es realitzarà després de la justificació prèvia per l'entitat beneficiària de la realització del projecte d'acord amb la sol·licitud presentada i en els termes establits en la resolució de concessió i en aquesta resolució de convocatòria.



Dotze. Ordenació i instrucció

1. L'ordenació i instrucció del procediment per a la concessió de les subvencions convocades correspondrà a persona titular de la secretaria autonòmica competent en matèria de finançament autonòmic.



2. La selecció dels grups d'investigació es durà a terme per part de l'òrgan instructor a proposta d'una comissió avaluadora integrada pels membres següents:

– President: persona titular de la Subdirecció General de Finançament Autonòmic i Política Financera o persona en qui delegue.

– Vocal: persona titular de la direcció del Servei de Finançament Autonòmic o persona en qui delegue.

– Vocal amb funcions de secretari: persona titular de la Unitat d'Anàlisi i Estudis o persona en qui delegue.

3. Per a l'avaluació de les sol·licituds, en el cas que d'acord amb l'article 17 de l'Ordre 2/2019, calga establir una relació prioritzada d'aquestes, la secretaria autonòmica competent en matèria de finançament autonòmic demanarà l'assessorament d'experts independents.





Tretze. Mitjans de publicació i notificació dels diferents tràmits

1. La publicació de les llistes previstes en el procés de selecció, es farà en la seu electrònica o portal institucional de la Generalitat en internet www.gva.es i en la pàgina web de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic http://www.hisenda.gva.es.

2. La resolució de concessió es publicarà en la seu electrònica esmentada en l'apartat 1 i també en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, amb expressió de les bases de la convocatòria, del programa i crèdits pressupostari al qual s'impute la subvenció atorgada, així com la menció expressa dels grups d'investigació i entitats beneficiàries.



La publicació de la resolució de concessió produirà els efectes de notificació a les persones interessades, d'acord amb el que es disposa en l'article 45.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



Catorze. Òrgan competent per a la resolució i recursos

1. La resolució de concessió de les subvencions convocades serà dictada per delegació, per la persona titular de la secretaria autonòmica competent en matèria de finançament autonòmic. I això de conformitat amb l'article 18 de l'Ordre 2/2019, de 7 de febrer, de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic.

2. La resolució que es dicte conformement al que es disposa en l'article anterior posarà fi a la via administrativa i contra aquesta es podrà interposar recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la notificació o bé directament recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la notificació, de conformitat amb el que es disposa en l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

3. El termini màxim per a resoldre les sol·licituds presentades i per a la concessió de les subvencions que s'estableixen en la present convocatòria serà de sis mesos a partir de la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds. En el cas que es requerisca a l'interessat l'esmena de la sol·licitud, el còmput d'aquest termini s'interromprà pel temps que hi haja entre la notificació del requeriment i el seu efectiu compliment pel destinatari o, en absència d'això, pel termini concedit, d'acord amb el que s'estableix en l'article 22 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



Quinze. Efectes

La present resolució produirà efectes des de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Setze. Recursos contra la convocatòria

Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, conforme a l'article 114 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, conformement al que disposen els articles 46 i concordants de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.



A més, abans d'acudir a la via judicial, podrà recórrer potestativament en reposició la resolució, davant el mateix òrgan que l'ha dictada, en el termini d'un mes comptat també des de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, de conformitat amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



València, 27 d'abril de 2020.– El conseller d'Hisenda i Model Econòmic: Vicent Soler i Marco.

Mapa web