Ficha disposicion

Ficha disposicion





ORDRE 1/2015, de 20 de novembre, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al cos C1-01, subgrup C1, sector administració general, administratiu/iva de l'Administració de la Generalitat, torn de promoció interna, Convocatòria 3/2014, corresponents a l'oferta d'ocupació pública de 2014 per al personal de l'Administració de la Generalitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7671 de 03.12.2015
Número identificador:  2015/9710
Referència Base de Dades:  009427/2015
 



ORDRE 1/2015, de 20 de novembre, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al cos C1-01, subgrup C1, sector administració general, administratiu/iva de l'Administració de la Generalitat, torn de promoció interna, Convocatòria 3/2014, corresponents a l'oferta d'ocupació pública de 2014 per al personal de l'Administració de la Generalitat. [2015/9710]



De conformitat amb el que estableix el Decret 187/2014, de 7 de novembre, del Consell, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2014, i a fi d'atendre les necessitats de personal en l'Administració de la Generalitat, aquesta conselleria, en exercici de les atribucions previstes en l'article 9.1.i de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, acorda convocar proves selectives d'accés al cos C1-01, sector administració general, administratiu de l'Administració de la Generalitat, torn de promoció interna, pel sistema de concurs oposició, que es regirà pel que estableix el Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic; la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana; el Decret 33/1999, de 9 de març, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i carrera administrativa del personal comprés en l'àmbit d'aplicació de la Llei de Funció Pública, i la resta de normativa de desplegament; i pel que disposen les següents,





Bases de la convocatòria



1. Objecte de la convocatòria

1.1. La present convocatòria té per objecte la selecció de personal, per mitjà del sistema de concurs oposició, per a cobrir 18 llocs de treball del cos C1-01, subgrup C1, sector administració general, administratiu de l'Administració de la Generalitat, pel torn de promoció interna en les seues tres modalitats: vertical, horitzontal i mixta.



Els 18 llocs de treball corresponen:

Torn de promoció interna: 16 llocs.

Torn de promoció interna per a personal funcionari amb diversitat funcional: 2 llocs.

Només es podrà optar a un dels torns convocats, sent motiu d'exclusió la presentació de sol·licituds a diversos torns, havent d'optar per un d'ells i únicament per una de les modalitats vertical, horitzontal o mixta.



1.2. Els llocs de treball que queden sense cobrir pel torn promoció interna per a personal funcionari amb diversitat funcional s'acumularan als del torn de promoció interna i viceversa.



2. Condicions generals de les persones aspirants

Les persones aspirants hauran de reunir, a més de les condicions previstes en l'article 56 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, els requisits següents:

2.1. Ser funcionari de carrera de l'Administració de la Generalitat del subgrup C2 o del subgrup C1 (excepte els qui pertanguen al cos C1-01, sector administració general) i haver prestat serveis efectius durant almenys dos anys com a funcionari de carrera en el subgrup esmentat, tal com estableix l'article 119 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana.

Les modalitats d'accés a la promoció interna tindran en cada cas, la procedència següent:

a) Promoció interna vertical: personal funcionari de carrera assignat al cos, grup o subgrup o escala immediatament inferior al de les places convocades, que pertanga a les escales C2-01-01 i C2-01-02 de l'annex I de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana.

b) Promoció interna horitzontal: personal funcionari de carrera, que pertanga a un altre cos o escala del mateix grup o subgrup de classificació professional (qualsevol subgrup C1 de l'annex I de la llei excepte el C1-01).

c) Promoció interna mixta: personal funcionari de carrera, que pertanga a un cos o escala del grup o subgrup immediatament inferior (qualsevol subgrup C2 de l'annex I de la llei excepte les escales C2-01-01 i C2-01-02 corresponents a l'accés per promoció interna vertical).



El personal funcionari de carrera que no haja pogut ser integrat en els cossos que estableix l'annex I de la llei, podrà igualment accedir al subgrup C1-01 per mitjà de promoció interna mixta si pertany al subgrup C2 o per promoció interna horitzontal si pertany al subgrup C1.



2.2. Titulació: estar en possessió del títol de Batxiller, títol de grau mitjà de cicle formatiu de Formació Professional o equivalent, o complides les condicions per a obtindre abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds.

En el cas de titulacions obtingudes en l'estranger s'haurà d'estar en possessió de la credencial que n'acredite l'homologació.

2.3. Podran optar al torn de promoció interna per a personal funcionari amb diversitat funcional aquelles persones aspirants, que complint els requisits anteriors, posseïsquen una diversitat funcional de grau igual o superior al 33 % i que la formulen expressament en la sol·licitud de participació seguint les instruccions establides en les bases 5 i 6.3.1.



2.4. Les condicions per a l'admissió a les proves, hauran de reunir-se en el moment de finalització del termini de presentació de sol·licituds i mantindre's durant tot el procés selectiu, fins al moment de la presa de possessió.

2.5. No podrà participar en aquest procediment selectiu el personal que ja tinga la condició de personal funcionari de carrera del cos C1-01, subgrup C1, sector administració general, administratiu de l'Administració de la Generalitat.



3. Persones aspirants amb diversitat funcional

3.1. L'òrgan tècnic de selecció establirà, per a les persones amb diversitat funcional que així ho sol·liciten, les adaptacions necessàries per a la realització de les proves. A l'efecte, les persones interessades hauran de formular la petició corresponent en la sol·licitud de participació en el present concurs oposició, seguint les instruccions establides en la base 6.3.2.



4. Sol·licituds

Els qui desitgen prendre part en aquestes proves selectives hauran d'omplir la sol·licitud d'una de les formes següents:

Sol·licitud presencial: a través del model que figura en l'annex II i que els serà facilitada en les oficines públiques que s'indiquen en l'annex III o en el portal de l'Administració de la Generalitat, http://www.gva.es (apartat: Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Direcció General de la Funció Pública, Oposicions i Concursos).

Sol·licitud telemàtica: a través del formulari habilitat en el portal de l'Administració de la Generalitat, http://www.gva.es (apartat: Atenció al ciutadà, Guia PROP, Ocupació Pública, Descripció: «Cos C1-01, subgrup C1, sector administració general, administratiu de l'Administració de la Generalitat, Convocatòria 3/14», Tramitar amb certificat).





5. Drets d'examen

5.1. Els drets d'examen seran de 15,66 euros i s'ingressaran en qualsevol de les entitats bancàries col·laboradores que figuren en la sol·licitud. El pagament de la taxa es justificarà per mitjà de l'oportú justificant que l'entitat bancària emetrà atenent a la modalitat de pagament triada per la persona aspirant.

5.2. La falta de la justificació de l'abonament dels drets d'examen determinarà l'exclusió de la persona aspirant, llevat que hi concórrega una de les següents circumstàncies i es faça constar en la sol·licitud de participació:

5.2.1. Les persones amb diversitat funcional igual o superior al 33 %. Per a això assenyalaran amb una ics (X) en l'apartat d'Exempcions «Persones amb diversitat funcional» de la sol·licitud presencial o telemàtica.

5.2.2. Els membres de famílies nombroses de categoria especial. Per a això assenyalaran amb una ics (X) en l'apartat d'Exempcions «Família Nombrosa Especial» de la sol·licitud presencial o telemàtica.

5.2.3. Els membres de famílies nombroses de categoria general gaudiran d'una bonificació del 50 % de l'import total de la taxa. Per a això assenyalaran amb una ics (X) en l'apartat d'Exempcions «Família Nombrosa General» de la sol·licitud presencial o telemàtica.

5.2.4. S'aplicarà una bonificació del 10 % de l'import total de la taxa, acumulable a la bonificació anterior, quan la presentació de la sol·licitud de participació en les proves es realitze per mitjans telemàtics.



5.3. Les persones que superen finalment les proves selectives i hagen sol·licitat una de les exempcions establides en la base anterior, hauran de presentar fotocòpia compulsada dels documents acreditatius de tal exempció. En el cas que no es presenten en el termini indicat en la base 11, no podran ser nomenades personal funcionari de carrera de la Generalitat, sense perjuí de la responsabilitat en què pogueren haver incorregut per falsedat en les seues sol·licituds de participació.

5.4. Escaurà la devolució de les taxes per drets d'examen únicament en els supòsits i procediments previstos en l'article 9 del Decret Legislatiu 1/2005, de 25 de febrer, del Consell de la Generalitat, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de Taxes de la Generalitat.





6. Presentació de sol·licituds

6.1. Les sol·licituds seran dirigides a la Direcció General de la Funció Pública.

6.2. El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

Les sol·licituds hauran de presentar-se d'una de les formes següents:

Sol·licitud presencial: es presentarà la sol·licitud per les persones interessades en les oficines públiques que figuren en l'annex III, una vegada omplida i abonada la taxa que es fixa en la base 5.

També es podran presentar les sol·licituds en la forma prevista en l'article 38 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

Sol·licitud telemàtica: es presentarà la sol·licitud per les persones interessades a través d'internet per mitjà de la firma electrònica, una vegada omplit el formulari i realitzat el pagament telemàtic de la taxa que es fixa en la base 5. No seran vàlides aquelles sol·licituds que, encara que hagen sigut pagades, no han sigut firmades electrònicament.

6.3. Les persones aspirants, en l'ompliment de la seua sol·licitud, haurà d'observar les instruccions següents:

6.3.1. En l'apartat número 30 de l'imprès de sol·licitud presencial, «forma d'accés», les persones aspirants que accedisquen pel torn de promoció interna, assenyalaran amb una ics (X) sobre la lletra «P», i les que accedisquen pel torn de promoció interna per al personal funcionari amb diversitat funcional, assenyalaran amb una ics (X) sobre la lletra «D». En la sol·licitud telemàtica es triarà l'opció corresponent en el desplegable de l'apartat «forma d'accés».

En l'apartat número 38 de l'imprès de sol·licitud presencial, i apartat G, «altres dades segons la convocatòria», de la sol·licitud telemàtica «dada addicional 1», s'indicarà la modalitat de promoció interna per la qual s'opta, sent d'acord amb la classificació següent:

1) Promoció interna vertical.

2) Promoció interna horitzontal.

3) Promoció interna mixta.

Si l'aspirant no indica aquesta opció, s'entendrà que opta per la promoció interna vertical sempre que complisca amb els requisits d'accés a aquella.

6.3.2. Les persones amb diversitat funcional, que sol·liciten mesures d'adaptació, hauran d'assenyalar amb una ics (X) en la casella 33 de la sol·licitud presencial, el tipus de diversitat funcional: (F) Física, (P) Psíquica, (S) Sensorial. Podran sol·licitar les mesures d'adaptació que necessiten previstes en els apartats 34 i 35 de l'imprès de sol·licitud presencial, d'acord amb la classificació següent:

1) Eliminació de barreres arquitectòniques i taula adaptada a la cadira de rodes.

2) Ampliació del temps de durada de la prova. Per a poder dur a terme aquesta mesura d'adaptació, les persones aspirants hauran d'acompanyar obligatòriament el certificat expedit per l'òrgan oficial competent que especifique: diagnòstic i el temps (nombre de minuts) d'ampliació que sol·licita.

3) Augment de la grandària dels caràcters del qüestionari, per dificultat de visió.

4) Necessitat d'intèrpret, a causa de sordera.

5) Sistema braille d'escriptura, o ajuda d'una persona per invident.



6) Altres, especificant quines.

En la sol·licitud telemàtica, les persones amb diversitat funcional que sol·liciten mesures d'adaptació, hauran de marcar les caselles habilitades a l'efecte en l'apartat E, «Diversitat funcional».

6.3.3. En la sol·licitud haurà de constar que s'ha realitzat el corresponent ingrés dels drets d'examen, per mitjà de la validació per l'entitat col·laboradora en què es realitze l'ingrés, a través de certificació mecànica, o a falta d'això segell i signatura, llevat que hi concórrega una de les causes d'exempció establides en la base 5.2. i es faça constar en l'imprès de sol·licitud.

6.3.4. En cap cas el pagament de les taxes en l'entitat col·laboradora suposarà la substitució del tràmit de presentació davant de l'Administració pública, dins del termini i en la forma corresponent, de la sol·licitud presencial o telemàtica d'acord amb el que disposa la base 6.2.



7. Admissió de les persones aspirants

7.1. Les persones aspirants queden vinculades a les dades que hagen fet constar en les seues sol·licituds, i podran únicament demanar la seua modificació per mitjà d'un escrit motivat, dins del termini establit en la base 6.2 per a la presentació de sol·licituds.

7.2. Acabat el termini de presentació de sol·licituds, prèvia verificació que s'ha realitzat el pagament dels drets d'examen, l'òrgan convocant dictarà una resolució, que es publicarà en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, que contindrà la relació provisional de persones admeses i excloses a la realització de les proves per cada un dels torns.



7.3. Les persones aspirants podran, en el cas d'error o exclusió, esmenar els defectes en què hagen incorregut en la seua sol·licitud, o realitzar les al·legacions que tinguen per convenient, en el termini de 10 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la relació provisional de persones admeses i excloses, d'acord amb el que estableix l'article 71 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

7.4. En tot cas, a fi d'evitar errors i, en el supòsit de produir-se, possibilitar la seua esmena dins del termini i en la forma corresponent, les persones aspirants comprovaran no sols que no figuren incloses en la relació provisional de persones excloses sinó, a més, que les seues dades personals i torn triat consten correctament en les pertinents relacions de persones admeses.

7.5. Transcorregut el termini anterior, vistes les al·legacions i esmenats els defectes, si procedira, es dictarà una resolució que elevarà a definitiva la llista de persones admeses i excloses a la realització de les proves para cada un dels torns, que es publicarà en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

7.6. En la resolució per mitjà de la qual es faça pública la llista definitiva de persones admeses a la realització de les proves s'establirà, amb almenys 15 dies d'antelació, la data, el lloc de celebració i l'hora de començament de les proves, així com l'ordre de crida de les persones admeses. S'iniciarà l'ordre en la lletra «W», d'acord amb el resultat del sorteig fet el dia 5 de desembre de 2014 i publicat en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, número 7425, de 17 de desembre de 2014.





8. Proves selectives

8.1. El procediment de selecció serà el de concurs oposició, i constarà d'una fase d'oposició, de caràcter obligatori i eliminatori, i d'una fase de concurs, de caràcter obligatori.

8.2. Desenvolupament de la fase d'oposició:

L'oposició constarà d'un exercici obligatori i eliminatori que consistirà a contestar per escrit preguntes curtes teòriques/pràctiques referides al programa de l'annex I, apartats A o B, segons la modalitat de promoció interna a què s'opta.

Als aspirants que accedeixen pel torn de promoció interna en la modalitat de promoció interna vertical els correspon el temari establit en l'annex I, apartat A.

Als aspirants que accedeixen per el torn de promoció interna en la modalitat de promoció interna horitzontal i mixta els correspon el temari establit en l'annex I, apartat B.

8.3. Qualificació de la fase d'oposició.

La puntuació màxima a obtindre en la fase d'oposició serà de 75 punts.

Per a superar la fase d'oposició serà necessari obtindre un mínim de 37,5 punts.

8.4. Fase de concurs

Només podran participar en la fase de concurs les persones admeses que hagen superat la fase d'oposició.

Els mèrits al·legats per les persones participants hauran d'haver sigut obtinguts o computats fins a la data de finalització del termini de presentació d'instàncies.

La puntuació màxima en la fase de concurs serà de 25 punts, que es distribuiran d'acord amb el barem que figura en l'annex IV.

8.5. Puntuació final del concurs oposició

La puntuació final del concurs oposició s'obtindrà sumant la puntuació obtinguda en ambdós fases.

A continuació es configuraran dues llistes corresponents al torn de promoció interna i al torn de promoció interna per al personal funcionari amb diversitat funcional, ordenades per puntuació de major a menor que s'interromprà quan el número d'incloses en ella coincidisca amb el número de llocs convocats per cada torn, inclòs el que preveu la base 1.2. Aquestes constituiran la llista definitiva de persones aprovades.



Els casos d'empat que es produïsquen es dirimiran de la manera següent: caldrà ajustar-se, en primer lloc, a la major puntuació obtinguda en la fase d'oposició i, si persistira l'empat, aquest es dirimirà per la major puntuació obtinguda en els distints apartats del barem del concurs, pel mateix ordre en què figuren relacionats.

En cas de persistir l'empat i este fora entre persones de distint sexe, es dirimirà a favor del sexe infrarepresentat dins del col·lectiu de persones que formen part del cos d'administratiu de l'Administració de la Generalitat.

Si encara persistira l'empat, aquest es dirimirà finalment per ordre alfabètic del primer cognom de les persones aspirants empatades. S'iniciarà l'esmentat ordre per la lletra «W», d'acord amb el resultat del sorteig fet el dia 5 de desembre de 2014 i publicat en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, número 7425, de 17 de desembre de 2014.





9. Desenvolupament de les proves selectives

9.1. L'exercici es realitzarà en el lloc, data i hora que s'establisca en la resolució per la qual s'aprove i publique en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana la llista definitiva de persones admeses a la realització de les proves.

9.2. Les persones admeses seran convocades per a la realització de l'exercici en crida única. Perdran el seu dret quan es personen en els llocs de celebració una vegada iniciades les proves o per la inassistència a aquelles, encara que es dega a causes justificades.



Les persones aspirants hauran d'observar en tot moment les instruccions dels membres de l'òrgan tècnic de selecció o del personal ajudant o assessor durant la celebració de les proves, amb vista al seu adequat desenvolupament. Qualsevol alteració en el normal desenvolupament de les proves per part d'una persona aspirant, quedarà reflectida en l'acta corresponent, podent continuar la persona aspirant esmentada el desenvolupament de l'exercici amb caràcter condicional mentre l'òrgan tècnic de selecció resolga sobre l'incident.

Abans de l'inici de l'exercici i sempre que s'estime convenient durant el seu desenvolupament, els membres de l'òrgan tècnic de selecció, el personal ajudant o assessor comprovaran la identitat de les persones admeses per mitjà de la presentació del DNI, del NIE, del passaport o del permís de conduir emès a Espanya, sense que a l'efecte siguen vàlides les fotocòpies compulsades dels documents esmentats; així com, si és el cas, de l'exemplar per a les persona interessada de la sol·licitud d'admissió a les proves.

Si en qualsevol moment del procés arriba a coneixement de l'òrgan tècnic de selecció que alguna de les persones admeses no posseeix la totalitat dels requisits exigits, ha de requerir-li l'acreditació d'aquests requisits. Si els requisits en qüestió no foren acreditats en el termini de 10 dies hàbils següents a la notificació del requeriment, l'òrgan tècnic de selecció en realitzarà proposta d'exclusió, indicant les inexactituds o falsedats formulades per la persona aspirant a l'òrgan convocant, el qual, prèvia les verificacions oportunes, dictarà una resolució motivada excloent la persona admesa del concurs oposició.



9.3. En la realització de la prova, l'òrgan tècnic de selecció prendrà les mesures que siguen necessàries per a garantir-ne l'anonimat en la valoració, i seran anul·lats tots aquells exercicis que continguera alguna marca que en poguera identificar l'autoria.



10. Publicitat de les llistes

10.1. En finalitzar l'exercici i la fase d'oposició l'òrgan tècnic de selecció publicarà a les seus de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques d'Alacant, Castelló i València, i en el portal de l'Administració de la Generalitat, http://www.gva.es (apartat: Atenció al ciutadà, Guia PROP, Ocupació Pública, Descripció: «Cos C1-01, subgrup C1, sector administració general, administratiu de l'Administració de la Generalitat, Convocatòria 3/14», la relació de persones que han superat la prova amb expressió del seu nom, cognoms, document d'identitat, el torn d'accés i la puntuació obtinguda. S'entendrà que han superat la prova únicament aquelles persones aspirants que hagen obtingut la puntuació mínima exigida per a superar l'exercici, segons el que disposa la base 8.



10.2. Una vegada finalitzada la fase d'oposició, l'òrgan tècnic de selecció, per mitjà d'anunci publicarà a les seus de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques d'Alacant, Castelló i València, i en el portal de l'Administració de la Generalitat, http://www.gva.es (apartat: Atenció al ciutadà, Guia PROP, Ocupació Pública, Descripció: «Cos C1-01, subgrup C1, sector administració general, administratiu de l'Administració de la Generalitat, Convocatòria 3/14», les llistes amb la qualificació final de la fase d'oposició a què fa referència la base 8.4, que constituirà la llista de les persones admeses que han superat la fase d'oposició en cada un dels torns per ordre de puntuació i que han de passar a la fase de concurs.

A les persones incloses en les esmentades llistes se'ls concedirà un termini de 10 dies hàbils perquè presenten, obligatòriament, un currículum acompanyat de tots aquells documents acreditatius dels mèrits previstos en l'annex IV, degudament compulsats. Si els mèrits que s'al·leguen ja constaren en el registre de personal de la Generalitat, únicament serà necessari citar-los en el currículum, sense aportar els documents corresponents. Només es valoraran els mèrits al·legats en el currículum.

10.3. Una vegada baremats els mèrits, l'òrgan tècnic de selecció exposarà a les seus de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques d'Alacant, Castelló i València, i en el portal de l'Administració de la Generalitat, http://www.gva.es (apartat: Atenció al ciutadà, Guia PROP, Ocupació Pública, Descripció: «Cos C1-01, subgrup C1, sector administració general, administratiu de l'Administració de la Generalitat, Convocatòria 3/14», les llistes provisionals de persones aspirants amb la puntuació obtinguda en la fase de concurs per cada un dels torns, desglossada en els distints apartats del barem, i se'ls concedirà un termini de 10 dies hàbils perquè formulen les reclamacions que estimen pertinents en relació amb la baremació.

10.4. Resoltes les possibles reclamacions, l'òrgan tècnic de selecció, per mitjà d'anunci, publicarà a les seus de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques d'Alacant, Castelló i València, i en el portal de l'Administració de la Generalitat, http://www.gva.es (apartat: Atenció al ciutadà, Guia PROP, Ocupació Pública, Descripció: «Cos C1-01, subgrup C1, sector administració general, administratiu de l'Administració de la Generalitat, Convocatòria 3/14», les llistes definitives amb la puntuació obtinguda en la fase de concurs, desglossada en els distints apartats del barem, servint la dita publicació de notificació a les persones interessades, així com la relació definitiva de persones aprovades en cada un dels torns per la seua ordre de puntuació total a què es referix la base 8.5.



En cap cas l'òrgan tècnic de selecció podrà declarar que han aprovat el procés selectiu un nombre superior al de llocs de treball convocats, tenint en compte el que preveuen les bases 1.2 i 12 de la present convocatòria.



11. Relació definitiva i presentació de documents

11.1. L'òrgan tècnic de selecció elevarà a la consellera de Justícia i Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per a la seua publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, la relació definitiva de persones aprovades, per ordre de puntuació total, perquè en el termini de 20 dies hàbils, comptats des de l'endemà de la publicació, aporten davant de la Direcció General d'Administració Autonòmica els documents següents:

11.1.1. Fotocòpia compulsada del títol acadèmic exigible segons el que estableix la base 2.2. de la convocatòria, o certificació acadèmica que acredite haver realitzat tots els estudis per a l'obtenció del títol. En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger, fotocòpia compulsada de la credencial que acredite l'homologació que corresponga.



11.1.2. Els que superen les proves selectives, acreditaran els seus coneixements de valencià per mitjà de la presentació dels certificats, diplomes o títols que hagen estat homologats per la Generalitat, o per mitjà de la realització d'un exercici específic a l'efecte. El personal que no puga acreditar els coneixements esmentats, haurà de realitzar els cursos de perfeccionament que amb aquesta finalitat es realitzaran a través de l'Institut Valencià d'Administració Pública (IVAP), en coordinació amb la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

11.2. Les persones que superen les proves selectives per el torn de promoció interna per al personal funcionari amb diversitat funcional, hauran de presentar, a més dels documents anteriors, la fotocòpia compulsada de la certificació de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives o òrgans competents d'altres administracions públiques, que acredite diversitat funcional igual o superior al 33 %, així com l'informe de compatibilitat per a l'exercici de les tasques i funcions del lloc.



11.3. Les persones que superen les proves selectives i que van sol·licitar una de les exempcions establides en la base 5.2, hauran de presentar fotocòpia compulsada dels documents acreditatius de tal exempció.

11.4. Les persones aspirants seleccionades que dins del termini indicat i excepte casos de força major, no presentaren la documentació acreditativa o d'aquesta es deduïra que no tenen algun dels requisits exigits, no podran ser nomenades personal de l'Administració de la Generalitat, sense perjuí de la responsabilitat en què pogueren haver incorregut per falsedat en les seues sol·licituds de participació.



12. Nomenament de personal funcionari

Transcorregut el termini de presentació de la documentació es dictarà una resolució, que es publicarà en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, en què es procedirà al nomenament com a personal funcionari de carrera del cos C1-01, subgrup C1, sector administració general, administratiu de l'Administració de la Generalitat, de les persones aprovades a què fa referència la base 10.4, prèvia l'adjudicació d'un lloc de treball d'acord amb la puntuació obtinguda.

A fi d'assegurar la cobertura de les places convocades, quan es produïsquen renúncies de les persones seleccionades, abans del seu nomenament o presa de possessió, l'òrgan convocant podrà requerir de l'òrgan tècnic de selecció relació complementària de les persones que seguisquen a les propostes, per al seu possible nomenament com a personal funcionari de carrera.



13. Òrgans tècnics de selecció

13.1. L'òrgan tècnic de selecció de la convocatòria estarà compost per: president/a, secretari/ària, i tres vocals, havent de designar el mateix nombre de suplents.

13.2. La relació nominal dels membres de l'òrgan tècnic de selecció serà publicada amb una antelació mínima d'un mes a la data de començament de les proves, mitjançant una resolució que es publicarà en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, una vegada hagen sigut publicades les llistes provisionals de persones admeses i excloses.

13.3. L'òrgan tècnic de selecció, per a la realització de les proves, podrà designar EL personal col·laborador, ajudant i assessor especialista que crega oportuns.

13.4. Correspon a l'òrgan tècnic de selecció les funcions relatives a la determinació concreta del contingut de les proves i a la qualificació de les persones admeses, tant en la fase de l'oposició com en la fase del concurs, així com, en general, l'adopció de totes les mesures que siguen necessàries amb vista al correcte desenvolupament de les proves selectives.

13.5. Les persones integrants de l'òrgan tècnic de selecció, així com el personal assessor, hauran d'abstindre's i podran ser recusades per les persones interessades, quan hi concórreguen circumstàncies de les previstes en els articles 28 i 29 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

Així mateix, hauran d'abstindre's aquells membres que hagueren realitzat tasques de preparació de persones aspirants en els cinc anys anteriors a la publicació d'aquesta convocatòria.

13.6. Als efectes de comunicacions i de qualssevol altra incidència l'òrgan tècnic de selecció tindrà la seua seu en la Direcció General de la Funció Pública (C/ Castán Tobeñas, 77, torre 4, 46018 València).

13.7. L'òrgan tècnic de selecció, als efectes de gratificacions i indemnitzacions, es regirà pel que disposa el Decret 95/2014, de 13 de juny, del Consell, pel qual es modifica el Decret 24/1997, d'11 de febrer, i el Decret 175/2006, de 24 de novembre (DOCV 7229, 19 de juny de 2014).

13.8. El funcionament de l'òrgan tècnic de selecció s'adaptarà al que estableix la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, i la resta de normativa vigent.



14. Recursos

14.1. La present convocatòria, les seues bases i tots els actes administratius que siguen dictats per a desplegar-la, excepte les actuacions de L'òrgan tècnic de selecció, podran ser impugnats per les persones interessades per mitjà de la interposició del recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la seua publicació, davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, de conformitat amb el que disposen els articles 109 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, així com en els articles 10, 14.2, 25.1 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. No obstant això, podrà interposar-se potestativament recurs de reposició davant el mateix òrgan que va dictar l'acte que es recorre, en el termini d'un mes comptat des de l'endemà de la publicació, o qualsevol altre recurs que estime escaient per a la defensa dels seus interessos.

14.2. Contra els actes de l'òrgan tècnic de selecció podrà interposar-se un recurs d'alçada davant la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, en el termini d'un mes, a partir de l'endemà de la publicació del corresponent acord de l'òrgan tècnic de selecció.



València, 20 de novembre de 2015



La consellera de Justícia, Administració Pública,

Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques,

GABRIELA BRAVO SANESTANISLAO









ANNEX I



A) Promoció interna vertical

I. Organització administrativa i dret a la igualtat

1. L'organització territorial de l'Estat. Les comunitats autònomes: organització política i administrativa. El sistema de distribució de competències en la Constitució. La legislació bàsica de l'Estat.

2. Llei del Consell 5/1983, de 30 de desembre: (I) El president de la Generalitat: elecció i estatut personal i atribucions. El Consell: composició, atribucions i funcionament. La potestat reglamentària del Consell. Relacions entre el Consell i les Corts.

3. Llei del Consell 5/1983, de 30 de desembre: (II) La conselleria i els consellers i el seu estatut personal. L'Administració pública de la Generalitat: principis generals, organització, competència i estructura. Organització territorial de les conselleries. Responsabilitat dels membres del Consell i de l'Administració pública de la Generalitat.

4. Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i hòmens. Llei Orgànica 1/2004, de 28 de desembre, de mesures de protecció integral contra la violència de gènere. Llei 9/2003, de 2 d'abril, de la Generalitat, per a la igualtat de dones i hòmens.



II. Dret de la Unió Europea

5. Fonts obligatòries del dret de la Unió Europea: els tractats, els reglaments, les directives i les decisions.

6. Les institucions de la Unió Europea: el Parlament Europeu. El Consell Europeu. El Consell. La Comissió Europea. El Tribunal de Justícia. El Tribunal de Comptes.

III. Dret administratiu

7. Les fonts del dret administratiu: la Constitució, les lleis, els tractats internacionals, el costum i els principis generals del dret. Els principis de reserva de llei, de jerarquia normativa i de competència.



8. El reglament. Fonament de la potestat reglamentària i límits. La inderogabilitat singular de les disposicions generals. Procediment d'elaboració dels reglaments en l'Administració del Consell. El control de la potestat reglamentària.

9. La Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú: objecte i àmbit d'aplicació i principis generals.

10. Els òrgans de les administracions públiques: creació, competència, delegació, avocació, encàrrec de gestió, delegació de firma, suplència, coordinació i comunicacions, decisions, instruccions i ordres de servei. Òrgans col·legiats: règim jurídic, composició, convocatòries, sessions i actes, abstenció i recusació dels seus membres.



11. Els interessats: concepte, capacitat d'obrar. Representació, identificació i pluralitat d'interessats. Drets dels ciutadans en les seues relacions amb les administracions públiques. Llengua dels procediments. Dret d'accés a la informació pública. Els registres. Col·laboració i compareixença dels ciutadans.

12. Activitat de les administracions públiques: principis d'intervenció de les administracions públiques per al desenvolupament d'una activitat. La responsabilitat de la tramitació. Obligació de resoldre. El silenci administratiu o falta de resolució expressa. Incorporació de mitjans tècnics. Validesa i eficàcia de documents i còpies. Terminis: obligatorietat, còmput, ampliació i tramitació d'urgència.

13. Les disposicions administratives: jerarquia i competència, publicitat i inderogabilitat singular. Els actes administratius: producció i contingut, motivació i forma. Eficàcia dels actes administratius: executivitat, efectes, notificació i pràctica de la mateixa i publicació. Nul·litat i anul·labilitat dels actes administratius: nul·litat de ple dret, anul·labilitat, transmissibilitat, conversió, conservació i convalidació.



14. Disposicions generals sobre els procediments administratius: iniciació, ordenació. Instrucció, finalització i execució.

15. La revisió d'ofici. Recursos administratius. Les reclamacions prèvies a l'exercici d'accions civils i laborals.

16. La potestat sancionadora: principis. El procediment sancionador: principis.

17. La responsabilitat patrimonial de l'Administració pública. Responsabilitat de les autoritats i personal al seu servei.

18. Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, Llei de Contractes del Sector Públic: (I) Objecte i àmbit d'aplicació de la llei. Delimitació dels tipus contractuals. Contractes administratius i contractes privats. Disposicions generals sobre la contractació del sector públic: perfecció i forma del contracte i règim d'invalidesa. L'òrgan de contractació: aptitud per a contractar en el sector públic.

19. Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, Llei de Contractes del Sector Públic: (II) Objecte, preu i quantia del contracte. Normes generals de la preparació i de l'adjudicació de contractes per les administracions públiques. Efectes, compliment i extinció dels contractes administratius: normes generals.

20. La jurisdicció contenciosa administrativa: àmbit, òrgans i competències. Les parts i l'objecte del recurs contenciós administratiu.



IV. Funció pública

21. Principis constitucionals en matèria de funció pública. Les bases del règim estatutari dels funcionaris públics: marc jurídic. Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic: objecte, àmbit d'aplicació i personal al servei de les administracions públiques.



22. Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic: adquisició i pèrdua de la relació de servei i ordenació de l'activitat professional.

23. Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana: el personal al servei de les administracions públiques. Estructuració de l'ocupació pública. Ordenació dels llocs de treball. Instruments de planificació i ordenació del personal.



24. Naixement i extinció de la relació de servei en l'Administració de la Generalitat: selecció de personal, adquisició i pèrdua de la condició del personal empleat públic. Drets, deures i incompatibilitats del personal empleat públic en l'Administració de la Generalitat.



25. La provisió de llocs de treball i mobilitat en l'Administració de la Generalitat: mobilitat voluntària i mobilitat forçosa. Promoció professional del personal de la Generalitat. Situacions administratives del personal al servei de la Generalitat. Règim disciplinari en la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana.

26. Representació, negociació col·lectiva i participació institucional del personal empleat públic de l'Administració de la Generalitat.



27. El personal laboral: regulació en la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana i en el conveni col·lectiu de la Generalitat.

V. Gestió financera

28. Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'Hisenda Pública, del Sector Públic Instrumental i de Subvencions: (I) Àmbit d'aplicació i organització del sector públic. Drets de la hisenda pública de la Generalitat. El pressupost de la Generalitat: contingut, elaboració i estructura.



29. Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'Hisenda Pública, del Sector Públic Instrumental i de Subvencions: (II) Els crèdits i les seues modificacions: disposicions generals i les modificacions de crèdit. La gestió pressupostària.

30. Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'Hisenda Pública, del Sector Públic Instrumental i de Subvencions: (III) La tresoreria de la Generalitat. El control intern de la gestió economicofinancera de la Intervenció General de la Generalitat: normes generals i funció interventora.



B) Promoció interna horitzontal i mixta

I. Dret constitucional i organització administrativa

1. La Constitució Espanyola de 1978: títol preliminar i reforma. Drets i llibertats en la Constitució: regulació. Les garanties de les llibertats i drets fonamentals. La suspensió dels drets i llibertats.



2. La Corona: la seua regulació en la Constitució espanyola.

3. Les Corts Generals. Les cambres: composició, organització i funcions. L'elaboració de les lleis. El Defensor del Poble.

4. El Govern. El president del Govern. El Consell de Ministres. Relacions entre el Govern i les Corts Generals.

5. L'Administració pública: Principis constitucionals que la informen. Govern i administració.

6. El poder judicial en la Constitució. Regulació constitucional del Consell General del Poder Judicial, del Tribunal Suprem i del Ministeri Fiscal.

7. Regulació constitucional del Tribunal Constitucional.

8. L'organització territorial de l'Estat. Les comunitats autònomes: Organització política i administrativa. El sistema de distribució de competències en la Constitució. La legislació bàsica de l'Estat.

9. Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i hòmens. Llei Orgànica 1/2004, de 28 de desembre, de mesures de protecció integral contra la violència de gènere. Llei 9/2003, de 2 d'abril, de la Generalitat, per a la igualtat de dones i hòmens.



II. Dret autonòmic

10. L'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana.

11. Les Corts: organització, regulació i funcions.

12. Llei del Consell 5/1983, de 30 de desembre: (I) El president de la Generalitat: elecció i estatut personal i atribucions. El Consell: composició, atribucions i funcionament. La potestat reglamentària del Consell. Relacions entre el Consell i les Corts.

13. Llei del Consell 5/1983, de 30 de desembre: (II) La conselleria i els consellers i el seu estatut personal. L'Administració pública de la Generalitat: principis generals, organització, competència i estructura. Organització territorial de les conselleries. Responsabilitat dels membres del Consell i de l'Administració pública de la Generalitat.

III. Dret de la Unió Europea

14. Fonts obligatòries del Dret de la Unió Europea: els Tractats, els Reglaments, les Directives i les Decisions.

15. Les institucions de la Unió Europea: El Parlament Europeu. El Consell Europeu. El Consell. La Comissió Europea. El Tribunal de Justícia. El Tribunal de Comptes.

IV. Dret administratiu

16. Les fonts del dret administratiu: la Constitució, les lleis, els tractats internacionals, el costum i els principis generals del dret. Els principis de reserva de llei, de jerarquia normativa i de competència.



17. El reglament. Fonament de la potestat reglamentària i límits. La inderogabilitat singular de les disposicions generals. Procediment d'elaboració dels reglaments en l'Administració del Consell. El control de la potestat reglamentària.

18. La Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediments Administratiu Comuns: objecte i àmbit d'aplicació i principis generals.

19. Els òrgans de les administracions públiques: creació, competència, delegació, avocació, encàrrec de gestió, delegació de firma, suplència, coordinació i comunicacions, decisions, instruccions i ordes de servei. Òrgans col·legiats: règim jurídic, composició, convocatòries, sessions i actes, abstenció i recusació dels seus membres.



20. Els interessats: concepte, capacitat d'obrar. Representació, identificació i pluralitat d'interessats. Drets dels ciutadans en les seues relacions amb les administracions públiques. Llengua dels procediments. Dret d'accés a la informació pública. Els registres. Col·laboració i compareixença dels ciutadans.

21. Activitat de les administracions públiques: principis d'intervenció de les administracions públiques per al desenvolupament d'una activitat. La responsabilitat de la tramitació. Obligació de resoldre. El silenci administratiu o falta de resolució expressa. Incorporació de mitjans tècnics. Validesa i eficàcia de documents i còpies. Termes i terminis: obligatorietat, còmput, ampliació i tramitació d'urgència.

22. Les disposicions administratives: jerarquia i competència, publicitat i inderogabilitat singular. Els actes administratius: producció i contingut, motivació i forma. Eficàcia dels actes administratius: executivitat, efectes, notificació i pràctica de la mateixa i publicació. Nul·litat i anul·labilitat dels actes administratius: nul·litat de ple dret, anul·labilitat, transmissibilitat, conversió, conservació i convalidació.



23. Disposicions generals sobre els procediments administratius: iniciació ordenació. Instrucció, finalització i execució.

24. La revisió d'ofici. Recursos administratius. Les reclamacions prèvies a l'exercici d'accions civils i laborals.

25. La potestat sancionadora: principis. El procediment sancionador: principis.

26. La responsabilitat patrimonial de l'Administració pública. Responsabilitat de les autoritats i personal al seu servei.

27. Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, Llei de Contractes del Sector Públic: (I) Objecte i àmbit d'aplicació de la llei. Delimitació dels tipus contractuals. Contractes administratius i contractes privats. Disposicions generals sobre la contractació del sector públic: perfecció i forma del contracte i règim d'invalidesa. L'òrgan de contractació: aptitud per a contractar en el sector públic.

28. Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, Llei de Contractes del Sector Públic: (II) Objecte, preu i quantia del contracte. Normes generals de la preparació i de l'adjudicació de contractes per les administracions públiques. Efectes, compliment i extinció dels contractes administratius: normes generals.

29. La jurisdicció contenciosa administrativa: àmbit, òrgans i competències. Les parts i l'objecte del recurs contenciós administratiu.



V. Funció pública

30. Principis constitucionals en matèria de funció pública. Les bases del règim estatutari dels funcionaris públics: marc jurídic. Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic: objecte, àmbit d'aplicació i personal al servei de les administracions públiques.



31. Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana: objecte, principis i àmbit d'aplicació. Òrgans executius en matèria de funció pública.

32. Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana: el personal al servei de les administracions públiques. Estructuració de l'ocupació pública. Ordenació dels llocs de treball. Instruments de planificació i ordenació del personal



33. Naixement i extinció de la relació de servei en l'Administració de la Generalitat: selecció de personal, adquisició i pèrdua de la condició del personal empleat públic. Drets, deures i incompatibilitats del personal empleat públic en l'Administració de la Generalitat.



34. La provisió de llocs de treball i mobilitat en l'Administració de la Generalitat: mobilitat voluntària i mobilitat forçosa. Promoció professional del personal de la Generalitat. Situacions administratives del personal al servei de la Generalitat. Règim disciplinari en la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana.

35. Representació, negociació col·lectiva i participació institucional del personal empleat públic de l'Administració de la Generalitat.



36. El personal laboral: regulació en la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana i en el conveni col·lectiu de la Generalitat.

37. La Llei 31/1995, de 8 de novembre, de prevenció de riscos laborals: objecte, àmbit d'aplicació i definicions. Drets i obligacions. serveis de prevenció.

VI. Gestió financera

38. Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'Hisenda Pública, del Sector Públic Instrumental i de Subvencions: (I) Àmbit d'aplicació i organització del sector públic. Drets de la hisenda pública de la Generalitat. El pressupost de la Generalitat: contingut, elaboració i estructura.



39. Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'Hisenda Pública, del Sector Públic Instrumental i de Subvencions: (II) Els crèdits i les seues modificacions: disposicions generals i les modificacions de crèdit. La gestió pressupostària.

40. Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'Hisenda Pública, del Sector Públic Instrumental i de Subvencions: (III) La tresoreria de la Generalitat. El control intern de la gestió economicofinancera de la Intervenció General de la Generalitat: normes generals i funció interventora.





ANNEX III

Oficines públiques



Alacant

Direcció Territorial de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques.

Oficina PROP

Rambla Méndez Núñez, 41, 03002 Alacant

Castelló

Direcció Territorial de Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques.

Oficina PROP

Carrer Major, 78, 12001 Castelló de la Plana

València

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques.

C/ Castán Tobeñas, 77, torre 4. 46018 València

Descàrrega del model d'instància per internet.

Http://www.gva.es (Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Direcció General de la Funció Pública, Oposicions i Concursos, Oferta 2014)

Tramitació telemàtica de la instància per internet.

Http://www.gva.es (apartat: Atenció al ciutadà, Guia PROP, Ocupació Pública, Descripció: «Cos C1-01, Subgrup C1, sector administració general, administratiu de l'Administració de la Generalitat, Convocatòria 3/14», Tramitar amb certificat).



Oficines PROP

Alacant

– Alacant – C. Churruca, 29 – 03003

– Alacant – Rambla de Méndez Núñez, 41, – 03001

– Benidorm – Foietes – Colònia de Madrid, Av. Beniardà, 61 – 03500

– Elx – Pl. de la Mercé, 5 – 03202

– Elda – Pl. Constitució, 1 – 03600

– Orihuela – C. López Pozas, s/n, – 03300

– Torrevieja – C. Hermanos Bazán, 6, baixos – 03181

Castelló

– Germans Bou – Castelló de la Plana – Av. Germans Bou, 47 – 12003

– Carrer Major, 76 – Castelló de la Plana – 12001

– Avinguda del Mar – Castelló de la Plana – Av. del Mar, 16 – 12003

– Vila-real – C. Josep Ramon Batalla, 38 – 12540

– Vinaròs – Plaça de Jovellar, 2 – 12500

– Segorbe – Plaça de l'Almodí, 1 – 12400

València

– Gregorio Gea I – València – C. Gregorio Gea, 27 – 46009

– Gregorio Gea II – València – C. Gregorio Gea, 14. 46009

– Centre – València – Av. Baró de Càrcer, 36, 46001

– Alzira – Pl. Casassús, 1 – 46600

– Ontinyent – C/ Maians, 19 – 46870

– Port Sagunt – Pl. Ramón de la Sota, s/n (Edifici Rotonda) – 46520



– Requena – Pl. Consistorial, 2 – 46340

– Safor (Gandia) – Av. República Argentina, 28 – 46700

– Sagunt – Camí Reial, 65-67 – 46500

– Xàtiva – Albereda de Jaume I, 35, 32 – Xàtiva, 46800

– Ciutat administrativa 9 d'Octubre – C/ Castán Tobeñas, 77, torre 1 i 4.

Telèfon 012 d'informació administrativa de la Generalitat

Si es disposa de tarifa plana a números fixos o si es telefona des de fora de la Comunitat Valenciana: 963 866 000.



ANNEX IV

Barem de la fase de concurs, subgrup C1, sector administració general, administratiu de l'Administració de la Generalitat,

torn de promoció interna



En la fase de concurs a què es refereix la base 8.4 de la present convocatòria, la valoració dels mèrits s'efectuarà d'acord amb el barem següent:

A) Antiguitat: 15 punts.

Es valorarà a raó de 0,13 punts per cada mes complet de serveis en actiu en les distintes administracions públiques, fins a un màxim de 15 punts. A aquests efectes també es computaran els serveis reconeguts a l'empara del que disposa la Llei 70/1978, de 26 de desembre, de reconeixement de serveis previs en l'Administració pública.

B) Formació: 10 punts

1. Valencià: màxim 4 punts.

El coneixement de valencià es valorarà fins a un màxim de 4 punts, prèvia acreditació d'estar en possessió del corresponent certificat expedit o homologat per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, d'acord amb l'escala següent:

– Coneixement oral: 1,00 punt

– Grau elemental: 2,00 punts

– Grau mitjà: 3,00 punts

– Grado superior: 4,00 punts

La valoració del coneixement de valencià s'efectuarà puntuant exclusivament el nivell més alt obtingut.

2. Idiomes comunitaris: màxim de 2 punts.

Es valorarà el coneixement de llengües oficials de la Unió Europea, diferents de la llengua espanyola segons els nivells especificats, acreditat documentalment per mitjà de títols, diplomes i certificats expedits per les escoles oficials d'idiomes, per les universitats espanyoles que seguisquen el model d'acreditació d'exàmens de l'Associació de Centres de Llengües d'Educació Superior (ACLES), així com tots aquells indicats en l'annex del Decret 61/2013, de 17 de maig, del Consell, pel qual s'estableix un sistema de reconeixement de la competència en llengües estrangeres a la Comunitat Valenciana, tenint en compte les seues modificacions posteriors per ordre de la conselleria competent en matèria d'educació.

El coneixement de l'idioma comunitari es valorarà fins a un màxim de 2 punts, per curs o la seua equivalència si es tracta de cicles de l'escola oficial d'idiomes, o de nivells o certificats segons el Marc Comú Europeu de Referència (Nivell Bàsic, Nivell Intermedi i Nivell Avançat), d'acord amb l'escala que es detalla en la taula adjunta al present punt.

La valoració del coneixement de l'idioma comunitari s'efectuarà puntuant exclusivament el nivell més alt obtingut en cada un dels idiomes comunitaris.

Les equivalències entre les ensenyances regulades pel Reial Decret 967/1988, de 2 de setembre, i les regulades pels reials decrets 944/2003 i 1629/2006, de 29 de desembre (Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig) i per la disposició final primera del Decret 138/2014, de 29 d'agost (Llei Orgànica 8/2013, de 9 de desembre), són les que es detallen en la taula adjunta al present punt.



Idiomes comunitaris

3. Titulació acadèmica: màxim 4 punts.

Per la possessió de títols acadèmics oficials superiors a l'exigit en la convocatòria per a pertànyer al subgrup C1, a raó de 2 punts per títol, fins a un màxim de 4 punts.

Mapa web