Ficha disposicion pc

Texto h2

diari

Decret 160/1987, de 21 de setembre, del consell de la Generalitat Valenciana, pel qual s'aprova el Reglament Orgànic i Funcional de la Conselleria d'Economia i Hisenda.

(DOGV núm. 681 de 15.10.1987) Ref. Base de dades 1717/1987

Decret 160/1987, de 21 de setembre, del consell de la Generalitat Valenciana, pel qual s'aprova el Reglament Orgànic i Funcional de la Conselleria d'Economia i Hisenda.
L'estructura orgànica i funcional de la Conselleria d'Economia i Hisenda, el Reglament de la qual s’aprovà per Decret del Consell 35/1984, de 2 d'abril, després modificat per Decret 19/1986, de 24 de febrer, i publicat el text únic refós per Ordre de 26 de juny de 1986, de la Conselleria d'Economia i Hisenda, demanda la superació de les successives adaptacions que ha comportat el tancament progressiu del procés de transferències durant la passada legislatura.
L'enllestiment d'aquest procés, que serà pràcticament efectiu en gener de 1988 amb l'assumpció de l’INSALUD per la Generalitat Valenciana, configura en matèria de gestió econòmica, ensems amb l'acord general sobre el denominat Sistema Definitiu de Finançament, una nova realitat de l'Administració Autonòmica que exigeix d'aquesta Conselleria, com a prestatària de serveis comuns a la resta de Conselleries, una remodelació estructural i funcional d'acord amb les noves realitats.
Des del punt de vista estructural, els seus objectius específics de racionalitzar la gestió econòmica s'amplien a l’àmbit de l’INSALUD, assumint la nova Direcció General de Règim Econòmic de la Seguretat Social. Amb semblants criteris d’eficàcia gestora es refonen en una sola Direcció General les competències d'Economia i Política Financera i s'hi conjuminen programació econòmica i política autonòmica de finançament sense mencap de la necessària austeritat de recursos. Per altra banda, la Direcció General del Tresor i Patrimoni reprèn per via reglamentària la creixent importància d'aquest darrer, una vegada consolidada la Institució Autonòmica; i en matèria de joc es preveuen els òrgans necessaris per a conjuminar eficiència i equitat d'acord amb els criteris legals establerts dins el marc estatutari. I darrerament, no menys important, es concreta una més efectiva descentralització de la Conselleria en la seua estructuració territorial.
Funcionament es potencia l’ús de la informàtica com a instrument idoni per a conjuminar, ensems, eficàcia en la gestió amb un major i millor apropament als ciutadans, com a creditors/deutors de l'Administració Autonòmica, per tal d'acréixer les possibilitats d'autocontrol efectiu.
Per tot això, atès el que estableixen els articles 35.f) i 70 de la Llei de la Generalitat Valenciana 5/1983, de 30 de desembre, de Govern Valencià, a proposta del Conseller d'Economia i Hisenda i amb la deliberació prèvia del Consell de la Generalitat Valenciana, en sessió celebrada el dia 21 de setembre de 1987,
DECRETE:
TITOL I Dels òrgans de la Conselleria
Disposicions Generals
Article primer
La Conselleria d'Economia i Hisenda, com a Departament responsable del Consell en matèria d'economia i hisenda, exerceix en ambdues àrees les màximes competències que legalment té atribuïdes, sota la superior direcció del Conseller. S'estructura en dos nivells: directiu i administratiu.
Article segon
El Conseller és la superior autoritat de la Conselleria.
Té les competències inherents al càrrec i té atribuïdes les funcions que determina l'article 35 de la Llei 5/1983, de 30 de desembre, de Govern Valencià. Escaurà al Conseller de resoldre en darrera instància els recursos d’alçada que s'interposen contra resolucions del Secretari General o dels Directors Generals, tret de les excepcions establertes a les lleis i els reglaments.
Article tercer
U. El nivell directiu de la Conselleria d'Economia i Hisenda queda integrat per les unitats següents:
a) La Secretaria General.
b) Les Direccions Generals, segons es relacionen a l'article cinqué.
Dos. Presidit pel Conseller es constitueix un Consell de Direcció format pel Secretari General, els Directors Generals i l’Interventor General. Així mateix hi podran assistir aquells responsables d'òrgans, serveis o dependències que el Conseller estime convenient en cada moment.
Aquest Consell de Direcció tindrà com a funció l’assistència al Conseller en l’elaboració del programa d'activitats de la Conselleria.
Article quart
Directament dependent del Conseller, es troba el Gabinet, com a òrgan de suport i assistència immediata al mateix.
Article cinquè
La Conselleria d’Economia i Hisenda estarà integrada per les Direccions Generals següents:
a) Direcció General d'Economia i Política Financera.
b) Direcció General de Tributs.
c) Direcció General de Pressupostos.
d) Direcció General del Tresor i Patrimoni.
e) Direcció General de Regim Econòmic de la Seguretat Social.
f) Intervenció General.
Article sisé
Dins la Conselleria d'Economia i Hisenda, com a òrgan col·legiat actuarà la Comissió Tècnica del Joc.
Article seté
El nivell administratiu de la Conselleria d'Economia i Hisenda està integrat per la resta de les unitats sota la dependència del Secretari General, de les Direccions Generals o directament dependent del Conseller.
El nivell administratiu de la Conselleria d'Economia i Hisenda s'organitza normalment en serveis, seccions i negociats.
Hi podran establir-se d'altres unitats si així calia.
En el nivell administratiu i amb la màxima jerarquia dins d'aquest, es crea, dependent de la Secretaria General, la Secretaria General Administrativa, que atendrà els serveis generals de la Conselleria.
TITOL II De l'estructura i funcions dels òrgans directius
CAPITOL I De la Secretaria General
Article vuité
Després del Conseller, el Secretari General és el cap superior de la Conselleria, i exerceix les competències que aquell li encomane i, en especial, les que determinen els articles 74 i 75 de la Llei 5/1983, de 30 de desembre, de Govern Valencià, és a dir:
a) Elaborar projectes o plans d'actuació i programes de necessitats i l'avantprojecte de Pressupost de la Conselleria.
b) Prestar assistència tècnica al Conseller i als Directors Generals en tot el que calguen.
c) Informar el personal directiu de la Conselleria sobre la procedència legal i la viabilitat econòmica dels seus programes d'actuació, i establir els mitjans d'informació necessaris per tal d'assabentar-lo de totes les activitats de la Conselleria.
d) Informar sobre els assumptes que el Conseller ha de sotmetre al Consell o al President.
e) Proposar la millora i el perfeccionament dels serveis dels diversos centres de la Conselleria, vetlant per l’organització i el mètode de treball, fent atenció sobretot als costos i rendiments.
f) Proposar normes generals sobre adquisició de material i totes les disposicions que afecten el funcionament dels serveis.
g) Proposar compilacions de les disposicions vigents que afecten la Conselleria, proposar refoses i revisions de textos legals que es consideren oportuns i tenir cura de les publicacions tècniques, periòdiques o no, de la Conselleria.
h) Tramitar els nomenaments, les destinacions, les excedències, les jubilacions i els permisos dels funcionaris públics i de la resta de personal que preste serveis a la Conselleria segons les disposicions legals i reglamentàries aplicables.
i) Realitzar la inspecció de tots els serveis de la Conselleria i dirigir-ne tot el personal.
j) Exercir la direcció i la coordinació dels Serveis Territorials de la Conselleria.
Article nové
La Secretaria General s'estructura en tres unitats:
- Secretaria General Administrativa.
- Servei de Joc.
- Centre de Càlcul i Comptabilitat.
Article deu
U. La Secretaria General Administrativa tindrà atribuïts els serveis generals de la Conselleria, i en especial, la preparació i la gestió pressupostària, el registre i l'arxiu de documents, el control de personal, el manteniment de les instal·lacions i el material i també el règim interior i la coordinació dels serveis administratius. Estarà integrada pel Servei Jurídic.
Dos. El Servei de Joc desplegarà i executarà totes les competéncies que en matèria de joc estiguen atribuïdes directament o per delegació a la Comissió Tècnica del Joc.
Article onze
U. El Centre de Càlcul i Comptabilitat realitzarà les funcions d'estudi i coordinació de la comptabilitat pública que afecten la Generalitat, i atendrà les funcions següents:
a) La realització, la promoció i la difusió d'estudis que tinguen per objecte el millor coneixement de la comptabilitat pública a aplicar per la Generalitat Valenciana, els Organismes Autònoms i les Entitats de Dret Públic.
b) Els registres comptables de l’execució dels Pressupostos de la Generalitat.
c) Fornir les dades necessàries per a la formació i la rendició del Compte General de la Generalitat, i dels altres comptes, estudis i documents que hagen d'elaborar-se d'acord amb la legislació vigent.
d) Aplicar els plans parcials o especials de comptabilitat pública.
e) Col·laborar i donar suport a la Intervenció General i a la Direcció General del Tresor i Patrimoni, a fi d'acomplir amb les funcions atribuïdes a aquests òrgans per la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana.
f) L'elaboració de les normes de gestió econòmica que han d’aplicar al personal que presta serveis per al Consell i altres òrgans de l'Administració de la Generalitat Valenciana.
g) Desenvolupar en l’àmbit de la Conselleria d'Economia i Hisenda el Pla de Mecanització i Informatització de la Generalitat Valenciana.
Dos. Al davant del Centre de Càlcul i Comptabilitat hi haurà un Director. S'estructura en les unitats següents:
- Servei de Mecanització i Informàtica.
- Servei de Comptabilitat.
CAPITOL II De la Direcció General d'Economia i Política Financera
Article dotze
Escau a la Direcció General d'Economia i Política Financera de gestionar les competéncies previstes en l’Estatut d'Autonomia en matèria de planificació de l'activitat econòmica, estadística i ordenació del crèdit, banca i assegurances. En particular té com a funcions:
A l’Area de Política Econòmica:
a) Formular la programació del sector públic valencià, amb especial atenció al programa plurianual d'inversions, i coordinar els plans sectorials, assegurant-ne la congruència amb els objectius del programa a termini mitjà.
b) Preparar i presentar els projectes d'inversió susceptibles de ser cofinançats amb fons europeus.
c) Col·laborar amb altres Administracions Públiques valencianes a fi que llurs plans i programes, especialment els d'inversions, siguen congruents amb els de l'Administració Autonòmica.
d) Establir les vies de relació necessàries amb els Sindicats i les Organitzacions Empresarials, representatius a nivell de la Comunitat Valenciana, a fi que subministren assessorament i col·laboració en l’elaboració dels programes econòmics del Govern Valencià.
e) Elaborar estadístiques econòmiques d’interès per a la Generalitat Valenciana, tant a través de la realització de censos i enquestes com de Convenis de col·laboració amb altres Institucions.
f) Realitzar, promoure i difondre estudis que tinguen per objecte el millor coneixement de la realitat econòmica valenciana.
A l'Area de la Política Financera:
a) Instrumentar i gestionar les competéncies sobre les Caixes d'Estalvis i les Institucions de crèdit cooperatiu, públic i territorial.
b) Gestionar l’endeutament públic de la Generalitat Valenciana.
c) Instrumentar la concessió d’avals en el marc de les lleis de pressupostos de la Generalitat Valenciana.
d) En general, totes aquelles funcions que en matèria de política financera li atorgue l’ordenament jurídic vigent.
Article tretze
La Direcció General d'Economia i Política Financera s'estructura en les unitats següents:
- Servei de Programació Econòmica i Inversions Públiques.
Servei d'Estadística Econòmica.
Servei d’Anàlisi i Avaluació Econòmica.
- Servei d'Entitats Financeres.
- Servei de Finançament, Endeutament i Avals.
CAPITOL III De la Direcció General de Tributs
Article catorze
Escau a la Direcció General de Tributs les funcions següents:
a) El control, la inspecció i el seguiment dels ingressos tributaris i patrimonials corresponents a la Generalitat i la justificació del corresponent avantprojecte.
b) Realitzar l'estudi i el seguiment dels ingressos de qualsevol classe que corresponguen a la Generalitat i també els conceptes i els factors que ho determinen.
c) L'estudi i la preparació de les normes de naturalesa tributària, i l’emissió d'Instruccions i Circulars per a llur compliment.
d) Dirigir, sota els principis d'economia, celeritat i eficàcia, els actes de gestió, liquidació, inspecció, recaptació i revisió dels tributs tant propis com cedits per l'Estat.
e) Efectuar les anàlisis i els estudis d'aquelles qüestions de caràcter fiscal que afecten directament o indirecta la Comunitat Valenciana.
Article quinze
La Direcció General de Tributs s'estructura en les unitats següents:
- Gabinet Tècnic.
- Servei d'Ingressos Generals i Coordinació.
- Servei d’Inspecció Tributària.
CAPITOL IV De la Direcció General de Pressupostos
Article setze
La Direcció General de Pressupostos és el centre directiu al qual escau la tramitació i, si fa el cas, la relació de tots els assumptes que les disposicions vigents atribueixen a la Conselleria d'Economia i Hisenda en matèria de pressupostos de la Generalitat Valenciana, i li corresponen, entre altres, les funcions següents:
a) L'obtenció, l’anàlisi i l'agregació, si s'escau, de les dades, els antecedents, els informes i les estadístiques necessaris per a l’elaboració dels projectes de pressupostos de despeses, ingressos i de beneficis fiscals.
b) La coordinació pressupostària amb l'Administració del Govern de la Nació i les Administracions Públiques Valencianes.
c) Els estudis provisionals, les relacions institucionals precises, la gestió i el control dels recursos del sector públic valencià i, en particular, els referents a Sistema de Finançament de les Comunitats Autònomes i les transferències sobre recursos d'altres Administracions i Ens Públics.
d) La recepció, l’informe i la tramitació dels acords sobre modificacions pressupostàries.
e) Les propostes i les anàlisis de programes d'actuació i també de llurs modificacions, i el control de la realització dels objectius assignats a cada programa.
f) L’anàlisi de costos, el control i el seguiment de la despesa pública de la Generalitat i de les seues Entitats autònomes de caràcter administratiu, i l’anàlisi de les necessitats d'explotació de les Entitats autònomes de caràcter mercantil, industrial, financer o semblant i de les Empreses públiques dependents de la Generalitat Valenciana.
g) L’anàlisi i el control de les decisions de les quals es deriven conseqüències econòmiques en matèria de retribucions i efectius de personal, i l’establiment dels mecanismes d'informació i coordinació que asseguren la implantació d'una política retributiva coherent, en col·laboració amb la Direcció General de la Funció Pública en l’exercici de les respectives competéncies.
Article disset
La Direcció General de Pressupostos s'estructura en les unitats següents:
- Servei de Pressupostos i Coordinació Financera.
- Servei d’anàlisi de la Despesa Pública.
- Servei d'administració del Pressupost.
CAPITOL V De la Direcció General del Tresor i Patrimoni
Article divuit
Escau a la Direcció General del Tresor i Patrimoni les funcions previstes a la Llei 4/1984, de 13 de juny, d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana per a la Tresoreria de la Generalitat i en concret les següents:
a) Recaptació de drets, distribució i realització de pagaments que hagen d'executar les Caixes del Tresor.
b) Servir al principi d'unitat de Caixa.
c) Respondre dels avals contrets per la Generalitat.
d) L'Administració, la conservació i la defensa del Patrimoni de la Generalitat.
e) La confecció d'inventari i la valoració dels béns i drets que integra el Patrimoni de la Generalitat.
f) Les inspeccions i el control del Patrimoni de la Generalitat.
g) La direcció i l’elaboració de les nòmines del personal que presta serveis per a la Generalitat Valenciana.
La gestió de les retencions de les nòmines del Consell, l’Impost sobre la Renta de les Persones Físiques i les assegurances socials inclusivament.
h) Qualssevol altres facultats que li atribuesquen les lleis i els reglaments.
Article dinou
La Direcció general del Tresor i Patrimoni s'estructura en les unitats següents:
- Tresoreria.
- Servei de Patrimoni.
- Servei de gestió Immobiliària.
El Servei de Gestió Immobiliària, coordinador dels serveis de Patrimoni i Valoració, dependrà de la Direcció General de Tributs en les matèries relacionades amb els ingressos de caràcter immobiliari.
CAPITOL VI De la Direcció General de Règim Econòmic de la Seguretat Social
Article vint
Escauen a la Direcció General de Règim Econòmic de la Seguretat Social les funcions següents:
1. Dur a terme davant els òrgans competents de l'Administració Central totes aquelles actuacions que calguen pel que fa a la determinació del pressupost de despeses de les Entitats Gestores traspassades a la Comunitat Valenciana, dins els respectius pressupostos d’àmbit estatal, les relacions financeres que calguen per a dur a terme la gestió econòmica dels serveis traspassats i la liquidació definitiva de cada exercici.
2. L'obtenció, l’anàlisi i l'agregació, si s'escau, de les dades, els antecedents, els informes i les estadístiques necessaris per a l’elaboració dels projectes de pressupostos de despeses corresponents a les Entitats Gestores de la Seguretat Social que hagen estat objecte de traspàs a la Comunitat Valenciana -una vegada examinats els avantprojectes dels estats de despeses elaborats per les Conselleries que tinguen atribuïdes tals competéncies- per a sotmetiment posterior al Consell d'acord amb el que preveu la Llei 4/1984, de 13 de juny, d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana.
Remissió als òrgans competents de l'Administració de l’Estat de l'avantprojecte del pressupost de despeses aprovat pel Consell, corresponents a les Entitats Gestores de la Seguretat Social traspassades.
3. Rebre, informar i tramitar els acords sobre modificacions pressupostàries proposades per les Entitats Gestores i aquelles que es realitzen d'ofici.
4. Establir les bases i les directrius de gestió econòmiques dels serveis transferits. Elaborar els Comptes i els Balanços de les Entitats Gestores transferides. Serà el centre general de la comptabilitat i el control econòmic del sistema de Seguretat Social -sense perjudici de les competéncies que a tal efecte corresponen a la Intervenció General d'acord amb la normativa vigent-. Determinar els criteris pels quals es regirà el pla de provisió de les Entitats Gestores, la personificació de pagaments i la gestió d'ingressos. Serà l’òrgan competent per a la modificació i l’execució.
5. Qualsevol funció que li puga ser encomanada per ordre o delegació del Conseller d'Economia i Hisenda.
Article vint-i-u
La Direcció General de Règim Econòmic de la Seguretat Social s'estructura en les unitats següents:
- Servei de Gestió pressupostària i Relacions Financeres.
- Servei d'Administració Econòmica i Comptabilitat.
CAPITOL VII De la Intervenció General
Article vint-i-dos
Escau a la Intervenció General les funcions previstes en la Llei 4/1984, de 13 de juny, d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, i en concret el control de tots els actes de l'Administració de la Generalitat, el seus Organismes Autònoms i Empreses Públiques, que donen lloc al reconeixement de drets i obligacions de contingut econòmic, i també dels ingressos i pagaments que se'n deriven, i de la recaptació, la inversió o l'aplicació en general dels seus cabdals a fi d'assegurar que l'Administració de la seua Hisenda s'ajuste a les disposicions aplicables en cada cas. Tindrà el triple caràcter de centre directiu de la Comptabilitat Pública, centre de control intern i centre de control financer.
Article vint-i-tres
La Intervenció General, a més de les funcions que li puguen escaure com a Direcció General de la Conselleria desplegarà les que li son pròpies de la seua especial competència, per si mateixa i a través de les unitats següents:
- Intervencions Delegades en els òrgans de la Generalitat Valenciana.
- Servei d'auditories.
CAPITOL VIII De la Comissió Tècnica del Joc
Article vint-i-quatre
Escau a la Comissió Tècnica del Joc la direcció, la coordinació, el control, la gestió i la inspecció del joc en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, i específicament:
a) L'estudi i la proposició al Conseller d'Economia i Hisenda de les disposicions de caràcter general.
b) L'estudi i la proposició de les altes i baixes del Catàleg de Jocs.
c) Proposar al Conseller d'Economia i Hisenda les resolucions que siguen de la seua competència.
d) Programar i ordenar les inspeccions en tots els locals en que es practiquen jocs de sort, envit o atzar.
e) Ordenar l’obertura i tramitar els expedients sancionadors la resolució dels quals siguen competència del Consell o Conseller d'Economia i Hisenda, i informar la resta de propostes sancionadores en els casos en què així s'establesca reglamentàriament.
f) Establir els estudis a què hagen de sotmetre's les autoritzacions de publicitat del joc.
g) Dirigir instruccions als serveis perifèrics i coordinar-ne l'activitat.
h) Resoldre els expedients de modificació de les llicències d’instal·lació de Bingos i Casinos, autoritzar la transmissió d'accions o participacions, y resoldre els expedients d'autoritzacions d'Empreses operadores i Salons de Joc.
i) Emetre els informes en matèria de jocs d'atzar que li siguen encomanats pels Organismes competents, i elevar les normes i les propostes oportunes.
j) La resta de competéncies que se li atribuesca per norma legal o reglamentària.
Article vint-i-cinc
La Comissió Tècnica del Joc, l’integrarà:
a) El President, que serà el Secretari General de la Conselleria d'Economia i Hisenda, i 4 Vocals nomenats pel Conseller d'Economia i Hisenda, a proposta del Secretari General i del Director General de Tributs, i un Secretari que actuarà amb veu i sense vot.
b) La preparació, l’impuls i l’execució dels acords de la Comissió Tècnica del Joc corresponen a una Secretaria al davant de la qual hi haurà el Cap del Servei de Joc i els funcionaris de la qual quedaran adscrits a la Secretaria General.
CAPITOL IX De les Direccions Territorials
Article vint-i-sis
U. Territorialment, la Conselleria d'Economia i Hisenda s'organitza en Serveis Centrals i Serveis Territorials.
Dos. Els Serveis Centrals tenen competéncies sobre tot el territori de la Comunitat Valenciana.
Tres. Els Serveis Territorials són l’expressió organitzativa del principi de desconcentració que regeix l'activitat administrativa de la Conselleria, i depenen orgànicament del Secretari General i funcionalment d'aquest mateix i de cada Direcció General en les matèries de les respectives competéncies.
Article vint-i-set
Els Serveis Territorials d'àmbit provincial exerciten les competéncies que legalment o reglamentària tinguen atribuïdes.
Article vint-i-vuit
U. Al davant de cada Servei territorial hi haurà un Director nomenat pel Conseller que tindrà caràcter de Delegat de l’Administració Financera de la Generalitat i representant permanent de la Conselleria d'Economia i Hisenda en el terme de la seua jurisdicció. Serà l’òrgan regular i normal de relació entre els Serveis centrals i els òrgans i dependències territorials.
Dos. Escaurà al Director Territorial d'exercir i vetlar pel correcte desplegament de les competències pròpies de la Conselleria d'Economia i Hisenda en l'àmbit territorial, en tant que no es troben específicament atribuïdes a altres òrgans de l’Administració. Per al correcte exercici de les seues funcions tindrà atribuïdes les competències assenyalades a les normes legals i reglamentàries.
Tres. Contra els actes emanats dels Directors Territorials podrà interposar-se recurs d'alçada davant el Secretari General o els Directors Generals que siguen competents per raó de la matèria, tret de les especialitats previstes a la legislació tributària.
Article vint-i-nou
Els Serveis Territorials queden estructurats en les unitats següents:
1. Secretaria Territorial.
2. Servei de Gestió Tributària.
3. Servei de Patrimoni i Valoració.
Adscrit a la Direcció Territorial hi haurà una Direcció d'Inspecció.
DISPOSICIO TRANSITORIA
U. Mentre no es desplegue el present Reglament, queden en vigor les actuals estructures orgàniques de nivell inferior a les que s'hi regulen.
Dos. La referència que a les disposicions reglamentàries es fa al Tresorer i a la Tresoreria General s'entendran efectuades al Director i a la Direcció General del Tresor i Patrimoni.
DISPOSICIO DEROGATORIA
Es deroguen el Reglament Orgànic i Funcional de la Conselleria d'Economia i Hisenda de la Generalitat Valenciana publicat com a Text únic i refós per l’Ordre de 26 de juny de 1986, de la Conselleria d'Economia i Hisenda, el Decret 19/1986, de 24 de febrer, pel qual es modifica el Reglament Orgànic i Funcional de la Conselleria d'Economia i Hisenda, el Decret 155/1983, de 5 de desembre, pel qual es reestructura la Intervenció General de la Generalitat Valenciana, i totes aquelles altres normes d'igual o inferior rang que s'oposen al que estableix aquest Decret.
DISPOSICIONS FINALS
Primera
El Conseller d'Economia i Hisenda dictarà totes aquelles disposicions reglamentàries i altres resolucions que calga per a l’aplicació i el desplegament del que disposa el present Decret.
Segona
Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.
Tercera
La determinació definitiva dels nivells que corresponen a les diverses unitats i llocs de treball es realitzarà d'acord amb les normes generals que en matèria de personal s'adopten per la Generalitat Valenciana.
València, 21 de setembre de 1987.
El President de la Generalitat,
JOAN LERMA I BLASCO
El Conseller d'Economia i Hisenda,
ANTONI BIRLANGA CASANOVA

linea
Mapa web