Ficha disposicion pc

Texto h2

diari

Ordre de 25 de juny de 1991, de la Conselleria d'Economia i Hisenda, per la qual es regulen els convenis de col·laboració relatius a Fons d'Inversió de Deute Públic.

(DOGV núm. 1574 de 27.06.1991) Ref. Base de dades 1924/1991

Ordre de 25 de juny de 1991, de la Conselleria d'Economia i Hisenda, per la qual es regulen els convenis de col·laboració relatius a Fons d'Inversió de Deute Públic.
El Decret 86/1991, de 29 de maig, del Consell de la Generalitat Valenciana, pel qual es regula el programa d'emissió de Deute Públic de la Generalitat, autoritza la Conselleria d'Economia i Hisenda a determinar-ne el sistema de col·locació, per a la qual cosa podrà recórrer a qualsevol tècnica que no implique una desigualtat d'oportunitats per als seus adquirents potencials.
Entre aquests sistemes es troben els Fons d'Inversió que puguen contribuir a una major difusió i col·locació del Deute Públic de la Generalitat, atesa la seua liquiditat immediata i la forma de ser gestionats per professionals especialitzats.
Per tot això
ORDENE:
Primer
La Conselleria d'Economia i Hisenda podrà subscriure amb societats gestores d'institucions d'inversió col·lectiva convenis de col·laboració que s'ajusten als convenis-tipus que s'adjunten com annexos d'aquesta ordre.
Segon
1. Podran subscriure els convenis esmentats les societats gestores d'institucions d'inversió col·lectiva que, a mes d'acreditar el compliment dels requisits generals exigibles per a la contractació administrativa, disposen, segons la Direcció General d'Economia i Política Financera, dels mitjans materials i humans adequats per a dur a terme una efectiva comercialització del Fons o dels Fons que s'acullen al conveni.
Cada societat gestora podrà sol·licitar que s'acullen als convenis un o més Fons, ja siguen d'inversió mobiliària o d'inversió en actius del mercat monetari.
2. Els Fons acollits als convenis-tipus podran ser de nova creació o ja existents; en aquest últim cas hauran d'adaptarse al que exigeix el conveni corresponent.
3. Les societats gestores interessades a subscriure el conveni esmentat ho comunicaran a la Direcció General d'Economia i Política Financera, adjuntant-hi una memòria que haurà d'incloure almenys:
- El projecte d'escriptura de constitució o modificació del Fons.
- L'entitat dipositària elegida.
- La descripció del sistema estratègia de comercialització i, si s'escau, dels mitjans materials i humans adscrits al Fons.
- L'import de les comissions que, efectivament, aplicarà la societat gestora.
L'objectiu previst de captació de recursos.
4. La Direcció General d'Economia i Política Financera podrà demanar tota la informació addicional que considere necessària, comprovarà que el Fons s'ajusta al que preveu el model de conveni i que la societat gestora disposa dels mitjans adequats per a la seua comercialització efectiva.
Una vegada subscrit per ambdues parts el conveni, aquest tindrà eficàcia només quan el Fons siga autoritzat, constituït i inscrit d'acord amb la normativa vigent.
Tercer
Sense perjudici de les funcions de supervisió i inspecció del Fons, atribuïdes per la normativa vigent a la comissió nacional del Mercat de Valors, la Direcció General d'Economia i Política Financera atendrà les eventuals reclamacions que els partícips de Fons acollits al conveni hagen formulat a les respectives societats gestores, sense obtenir-ne adequada resposta. Si les considera fundades, les traslladarà, junt amb un informe, a la corresponent societat gestora, instant aquesta perquè els atenga.
DISPOSICIONS ADDICIONALS
Primera
Es deleguen en la Direcció General d'Economia i Política Financera totes les facultats que calguen per a la subscripció, la formalització, l’execució, la interpretació, la pròrroga o la resolució dels convenis esmentats.
Segona
Les despeses de publicitat que originen els convenis a què es refereix aquesta ordre i que hagen de ser satisfetes per la Conselleria d'Economia i Hisenda, s'atendran a càrrec dels crèdits pressupostaris que cada any es consignen en la secció 15 (Servei del Deute) del pressupost de despeses de la Generalitat Valenciana, amb la finalitat d'atendre les despeses de publicitat del deute de la Generalitat, i la seua execució queda subordinada a l'existència de crèdit suficient en els corresponents pressupostos de la Generalitat.
DISPOSICIO FINAL
Aquesta ordre entrarà en vigor l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana
València, 25 de juny de 1991.
El Conseller d'Economia i Hisenda,
ANTONI BIRLANGA CASANOVA
ANNEX I
Conveni tipus de col·laboració sobre Fons d'inversió en Actius del Mercat Monetari (FIAMM) relatius a Deute Públic (Generalitat Valenciana - Estat)
D'acord amb el que disposa el Decret 86/1991, de 29 de maig, del Consell de la Generalitat Valenciana, l’Ordre de 18 de maig de la Conselleria d'Economia i Hisenda delegà en el Director General d'Economia i Política Financera la facultat de subscriure, en nom de la Conselleria d'Economia i Hisenda, convenis de col·laboració relatius a Fons d'inversió en Deute Públic (Generalitat Valenciana Estat).
Vist això, d'una part el Sr. Director
General d'Economia i Política Financera, en nom Í representació de la Conselleria d'Economia i Hisenda, i de l'altra, el Sr.
en nom i representació de, Societat Gestora d'Institucions d'Inversió Col·lectiva (d'ara endavant la «Societat Gestora»), segons el poder exhibit.
Ambdues parts es reconeixen capacitat per a l'atorgament d'aquest conveni i a aquest efecte acorden les següents
CLAUSULES
Primera
Aquest conveni té per finalitat regular la col·laboració entre la Conselleria d'Economia i Hisenda i la Societat Gestora, per al desenvolupament i la definició d'un Fons d'inversió en Deute Públic (Generalitat Valenciana - Estat) denominat «FONDVALÈNCIA», FIAMM.
El Fons que serà gestionat per la Societat, a més de quedar subjecte a totes les disposicions legals i reglamentàries que li siguen aplicables, tindrà les característiques descrites en les clàusules següents.
Segona
El Fons d'inversió tindrà les següents especificacions que hauRan de constar expressament en el seu reglament de gestió.
a) Criteris d'inversió.
1. Llevat els actius efectes a la cobertura del coeficient de liquiditat que podran materialitzar-se, en cas necessari, en actius distints del Deute Públic, els recursos del Fons s'invertiran íntegrament en Deute Públic (Generalitat Valenciana - Estat), en qualsevol de les seues modalitats. A l’efecte d'aquest conveni es considera Deute Públic, el Deute emès per la Generalitat Valenciana i pel Tresor.
El Deute de la Generalitat Valenciana haurà de representar, en tot cas, un percentatge no inferior al 25% de la mitjana mensual dels saldos diaris de l'actiu del Fons.
2. El Fons podrà actuar en els mercats a termini, de futurs i opcions financeres amb el propòsit exclusiu de cobrir els riscos financers de la seua cartera de Deute Públic (Generalitat Valenciana -Estat).
Les garanties o cobertures que haja de mantenir en aquests mercats es consideraran inversions en Deute Públic (Generalitat Valenciana - Estat).
3. Els recursos del Fons invertits en Deute de la Generalitat Valenciana en la modalitat de pagarés, seran adquirits per les entitats dipositàries del Fons per mitjà de les subhastes competitives que es realitzen o en una segona fase no competitiva, al tipus mitjà ponderat resultant de la subhasta realitzada, amb les limitacions i els procediments següents: les entitats gestores de FONDVALÈNCIA podran adquirir pagarés de la Generalitat per mitjà de l’entitat financera dipositària del Fons, la qual podrà acudir a una segona fase de subhasta no competitiva, sempre que hagués participat en l’última subhasta realitzada; en aquest últim cas s'estableix, a més, un límit individual del 50% com a màxim del volum sol·licitat i no adjudicat amb una desviació màxima de 0,10 punts del tipus marginal de la subhasta.
b) Aportació mínima dels partícips
La inversió mínima exigida inicialment als partícips no podrà excedir de 200.000 PTA.
c) Retribució dels partícips
El Fons actuarà en règim de capitalització mitjançant la contínua reinversió de les rendes obtingudes.
d) Comissions i despeses
La suma de les comissions i les despeses carregades anualment al Fons per tots els conceptes no excedirà de l'1,5% del valor del seu patrimoni mitjà diari durant l’exercici. Aquest percentatge comprendrà totes les comissions o despeses del Fons. Només podran carregar-se al Fons sense imputar-se al límit esmentat, aquells conceptes que excepcionalment i per raó de la seua especial naturalesa puga autoritzar la Direcció General d'Economia i Política Financera, a sol·licitud de la gestora.
e) Reemborsament de les participacions
El reemborsament de les participacions s'efectuarà en les condicions i els terminis màxims establerts en les disposicions vigents.
Tercera
Durant la vigència d'aquest conveni la Direcció General d'Economia i Política Financera s'obliga a:
Cedir a la Societat Gestora l’ús no exclusiu de la marca «FONDVALÈNCIA» i dels seus logotips i signes identificatius amb l'exclusiva finalitat que comercialitze el Fons objecte del conveni.
Prestar suport publicitari per a la promoció dels Fons acollits al conveni, amb subjecció a les disponibilitats de crèdit per a publicitat i promoció establertes anualment en el concepte aplicable a la secció 15 (Servei del Deute) del pressupost de la Generalitat Valenciana.
Per a determinar la quantia d'aquest suport, la Direcció General d'Economia i Política Financera, escoltades les societats gestores, fixarà un objectiu mínim de creixement del patrimoni global d'aquests Fons i del volum de Deute Públic de la Generalitat Valenciana. Aquests objectius s'actualitzaran proporcionalment per la incorporació o retirada de Fons al Conveni. Amb subjecció a les assenyalades disponibilitats de crèdit pressupostari, la quantia global del suport publicitari de la Direcció General d'Economia i Política Financera per a cada període de vigència del conveni, no serà inferior al import de l’esmentat objectiu de Deute de la Generalitat Valenciana per a aquest període. La distribució d'aquest import global es realitzarà trimestralment entre les societats gestores atenent la seua participació relativa en el saldo mig total de Deute de la Generalitat Valenciana mantingut en el Fons «FONDVALÈNCIA».
No obstant. això, durant el període inicial·la Direcció General d'Economia i Política Financera podrà anticipar la meitat d'aquest import global a les societats gestores per al llançament publicitari dels «FONDVALÈNCIA».
Quarta
A més de les especificacions assenyalades per al Fons en la clàusula segona d'aquest conveni, la societat gestora s'obliga a:
Utilitzar la publicitat relativa al Fons i exposar en lloc visible de la xarxa d'oficines per mitjà de les quals es comercialitze, els logotips i signes distintius de «FONDVALÈNCIA» i de la Generalitat Valenciana.
A aquest efecte la Direcció General d'Economia i Política Financera haurà de donar la prèvia conformitat a les peces publicitàries que incorporen elements de la comunicació de «FONDVALÈNCIA» o de la Generalitat Valenciana.
Es trametrà a la Direcció General d'Economia i Política Financera la informació periòdica o ocasional que aquesta requeresca amb caràcter general o en relació amb un Fons concret. En la mesura del que siga possible i per a evitar que la societat gestora realitze despeses innecessàries, la informació requerida guardarà relació amb la que la societat gestora baja de proporcionar a la comissió nacional del Mercat de Valors.
Cinquena
1. Una vegada firmat aquest conveni la vigència quedarà subordinada a la inscripció del Fons o de la modificació del seu reglament de gestió en el Registre de la comissió nacional del Mercat de Valors, i s'estendrà fins al 31 de gener de l'any següent, sent prorrogable tàcitament per períodes de dotze mesos, llevat expressa denúncia, acordada lliurement per qualsevol de les parts i comunicada per escrit abans del 34 de desembre.
2. Sense perjudici d'això, la Direcció General d'Economia i Política Financera estarà facultada per a suspendre o resoldre unilateralment i amb efecte immediat el conveni subscrit amb una Societat Gestora en els casos següents:
a) Quan la comissió nacional del Mercat de Valors, a l’empara del règim previst en el capítol V de la vigent Llei d'institucions d'inversió Col·lectiva, acorda iniciar un expedient de sanció per possible infracció greu o molt greu comesa per la Societat Gestora, o acorda respecte a ella alguna de les mesures d'intervenció o substitució a què es refereix l'article 32 bis de la llei esmentada.
b) Quan la Societat Gestora modifique el reglament de gestió del Fons sense el consentiment previ de la Direcció General d'Economia i Política Financera.
c) Quan la Societat Gestora desatenga reiteradament i injustificadament les reclamacions dels partícips que li siguen traslladades, amb el seu informe favorable, per la Direcció General d'Economia i Política Financera.
d) Quan la Societat Gestora incomplesca el que, disposen les clàusules segona o quarta d'aquest conveni.
3. Una vegada produïda la denúncia o la resolució del conveni d'acord amb el que preveuen els paràgrafs 1 o 2 precedents, la Societat Gestora, ho haurà de comunicar immediatament per escrit als seus partícips.
Si la denúncia es produeix per voluntat de la Societat Gestora o el conveni es resol per decisió unilateral de la Direcció General d'Economia i Política Financera, d'acord amb el que disposa el paràgraf 2 precedent, la Societat Gestora haurà d'optar entre designar com a substituta alguna de les altres Societats Gestores que continuen adherides al conveni o pagar a la Direcció General d'Economia i Política Financera l’import de les despeses de publicitat que aquesta hagués realitzat en la campanya individual relativa a la societat durant els dotze mesos precedents.
La Direcció General d'Economia i Política Financera haurà de donar el vist-i-plau als models de les comunicacions que s'hagen d'efectuar als partícips en els diversos supòsits previstos en aquest número.
Sisena
Aquest conveni tindrà naturalesa administrativa i es regirà, a més del que estableixen les clàusules anteriors i el Decret 86/1991, de 29 de maig del Consell de la Generalitat Valenciana, pel que disposa la normativa sobre règim jurídic de les institucions d'inversió col·lectiva, per les normes generals del dret administratiu i per totes aquelles que li siguen aplicables.
Correspondran a la Direcció General d'Economia i Política Financera les facultats que calguen per a la subscripció, l’execució, la interpretació, la pròrroga, la denúncia i la resolució del conveni. Les seues resolucions posaran fi a la via administrativa i contra elles podrà interposar-se recurs contenciós administratiu d'acord amb el que estableix la Llei de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.
ANNEX II
Conveni tipus de col·laboració sobre Fons d’Inversió Mobiliària (FIM) relatius a Deute Públic (Generalitat Valenciana – Estat.)
L’acord amb el que disposa el Decret 86/1991, de 29 de maig del Consell de la Generalitat Valenciana, l'Ordre de 18 de juny de la Conselleria d'Economia i Hisenda delegà en el Director General d'Economia i Política Financera la facultat de subscriure, en nom de la Conselleria d'Economia i Hisenda, convenis de col·laboració relatius a Fons d'Inversió en Deute Públic (Generalitat Valenciana Estat).
Vist això, d'una part el Sr. Director
General d'Economia i Política Financera, en nom Í representació de la Conselleria d'Economia i Hisenda, i de l'altra, el Sr.
en nom i representació de Societat Gestora d'Institucions d’Inversió Col·lectiva (d’ara endavant la «Societat Gestora»), segons el poder exhibit.
Ambdues parts es reconeixen capacitat per a l'atorgament d'aquest conveni i a aquest efecte acorden les següents
CLAUSULES
Primera
Aquest conveni té per finalitat regular la col·laboració entre la Conselleria d'Economia i Hisenda i la Societat Gestora, per al desenvolupament i la definició d'un Fons d'Inversió en Deute Públic (Generalitat Valenciana - Estat) denominat «FONDYALENCIA», FIM.
El Fons que serà gestionat per la societat, a més de quedar subjecte a totes les disposicions legals i reglamentàries que li siguen aplicables, tindrà les característiques descrites en les clàusules següents.
Segona
El Fons d'Inversió tindrà les següents especificacions que hauran de constar expressament en el seu reglament de gestió.
a) Criteris d’inversió.
1. Llevat els actius afectes a la cobertura del coeficient de liquiditat que podran materialitzar-se, en cas necessari, en actius distints del Deute Públic, els recursos del Fons s'invertiran íntegrament en Deute Públic (Generalitat Valenciana - Estat), en qualsevol de les seues modalitats. A l'efecte d'aquest conveni es considera Deute Públic, el deute emès per la Generalitat Valenciana i pel Tresor.
El deute de la Generalitat Valenciana haurà de representar, en tot cas, un percentatge no inferior al 25% de la mitjana mensual dels saldos diaris de l'actiu del Fons.
2. Almenys un 50% de l'actiu del Fons haurà d’estar invertit a venciment en bons i obligacions de la Generalitat Valenciana-Estat o en qualsevol altra modalitat de Deute Públic que la Generalitat Valenciana emeta amb termini inicial d'amortització superior a un any.
3. El Fons podrà actuar en els mercats a termini, de futurs i opcions financeres amb el propòsit exclusiu de cobrir els riscos financers de la seua cartera de Deute Públic (Generalitat Valenciana Estat).
Les garanties o cobertures que haja de mantenir en aquests mercats es consideraran inversions en Deute Públic (Generalitat Valenciana - Estat).
4. Els recursos del Fons invertits en Deute de la Generalitat Valenciana en la modalitat de pagarés, seran adquirits per les entitats dipositàries del Fons per mitjà de les subhastes competitives que es realitzen o en una segona fase no competitiva, al tipus mitjà ponderat resultant de la subhasta realitzada, amb les limitacions i els procediments següents: les entitats gestores de FONDVALENCIA podran adquirir Pagarés de la Generalitat per mitjà de l'entitat financera dipositària del Fons, la qual podrà acudir a una segona fase de subhasta no competitiva, sempre que hagués participat en l’ultima subhasta realitzada; en aquest últim cas s’estableix, a més, un límit individual del 50% com a màxim del volum sol·licitat i no adjudicat amb una desviació màxima de 0,10 punts del tipus marginal de la subhasta.
b) Aportació mínima dels partícips
La inversió mínima exigida inicialment als partícips no podrà excedir de 50.000 PTA.
c) Retribució dels partícips
El Fons actuarà en règim de capitalització mitjançant la, contínua reinversió de les rendes obtingudes.
d) Comissions i despeses
La suma de les comissions i les despeses carregades anualment
al Fons per tots els conceptes no excedirà de 11,75 % del valor del seu patrimoni mitjà diari durant l'exercici. Aquest percentatge comprendrà totes les comissions o despeses del Fons. Només podran carregar-se al Fons sense imputar-se al límit esmentat aquells conceptes que excepcionalment i per raó de la seua especial naturalesa puga autoritzar la Direcció General d'Economia i Política Financera, a sol·licitud de la gestora.
Només podrà repercutir-se individualment als partícips una comissió de reemborsament no superior al 2% del valor de les participacions reemborsades que rebrà la Societat Gestora, i que s'aplicarà exclusivament als reemborsaments que es produesquen durant els dos primers anys de permanència del partícip en el Fons.
e) Reemborsament de les participacions
El reemborsament de les participacions s'efectuarà en les condicions i els terminis màxims establerts en les disposicions vigents.
Tercera
Durant la vigència d’aquest conveni la Direcció General d'Economia i Política Financera s'obliga a:
Cedir a la Societat Gestora l’ús no exclusiu de la marca «FONDVALENCIA» i dels seus logotips i signes identificatius amb l'exclusiva finalitat que comercialitze el Fons objecte del conveni.
Prestar suport publicitari per a la promoció dels Fons acollits al conveni, amb subjecció a les disponibilitats de crèdit per a publicitat i promoció establertes anualment en el concepte aplicable a la secció 15 (Servei del Deute) del pressupost de la Generalitat Valenciana.
Per a determinar la quantia d'aquest suport, la Direcció General d'Economia i Política Financera, escoltades les societats gestores, fixarà un objectiu mínim de creixement del patrimoni global d'aquests
Fons i del volum de Deute Públic de la Generalitat Valenciana.
Aquests objectius s'actualitzaran proporcionalment per la incorporació o retirada de Fons al Conveni. Amb subjecció a les assenyalades disponibilitats de crèdit pressupostari, la quantia global del suport publicitari de la Direcció General d'Economia i Política Financera per a cada període de vigència del conveni, no serà inferior al .... % import de l'esmentat objectiu de deute de la Generalitat Valenciana per a aquest període.
La distribució d'aquest import global es realitzarà trimestralment entre les societats gestores atenent la seua participació relativa en el saldo mig total de deute de la Generalitat Valenciana mantingut en el Fons «FONDVALENCIA» i al creixement relatiu del saldo mig del Fons.
No obstant això, durant el període inicial la Direcció General d'Economia i Política Financera podrà anticipar la meitat d'aquest import global a les societats gestores per al llançament publicitari dels «FON13VALENCIA».
Quarta
A més de les especificacions assenyalades per al Fons en la clàusula segona d'aquest conveni, la Societat Gestora s'obliga a:
Utilitzar la publicitat relativa al Fons i exposar en lloc visible de la xarxa d'oficines per mitjà de les quals es comercialitze, els logotips i els signes distintius de «FON13VALENCIA» i de la Generalitat Valenciana.
A aquest efecte la Direcció General d'Economia i Política Financera haurà de donar la prèvia conformitat a les peces publicitàries que incorporen elements de la comunicació de «FONDVALENCIA» o de la Generalitat Valenciana.
Es trametrà a la Direcció General d'Economia i Política Financera la informació periòdica o ocasional que aquesta requeresca amb caràcter general o en relació amb un Fons concret. En la mesura del que siga possible i per a evitar que la Societat Gestora realitze despeses innecessàries, la informació requerida guardarà relació amb la que la societat gestora haja de proporcionar a la comissió nacional del Mercat de Valors.
Cinquena
1. Una vegada firmat aquest conveni la vigència quedarà subordinada a la inscripció del Fons o de la modificació del seu reglament de gestió en el registre de la comissió nacional del Mercat de Valors, i s’estendrà fins al 31 de gener de l'any següent, sent prorrogable tàcitament per períodes de dotze mesos, llevat expressa denúncia, acordada lliurement per qualsevol de les parts i comunicada per escrit abans del 31 de desembre.
2. Sense perjudici d'això, la Direcció General d'Economia i Política Financera estarà facultada per a suspendre o resoldre unilateralment i amb efecte immediat el conveni subscrit amb una Societat Gestora en els casos següents:
a) Quan la comissió nacional del Mercat de Valors, a l'empara del règim previst en el capítol V de la vigent Llei d'Institucions d'Inversió Col·lectiva, acorde iniciar un expedient de sanció per possible infracció greu o molt greu comesa per la Societat Gestora, o acorde respecte a ella alguna de les mesures d'intervenció o substitució a què es refereix l'article 32 bis de la llei esmentada.
b) Quan la Societat Gestora modifique el reglament de gestió del Fons sense el consentiment previ de la Direcció General d'Economia i Política Financera.
c) Quan la Societat Gestora desatenga reiteradament i injustificadament les reclamacions dels partícips que li siguen traslladades, amb el seu informe favorable, per la Direcció General d'Economia i Política Financera.
d) Quan la Societat Gestora incomplesca el que disposen les clàusules segona o quarta d'aquest conveni.
3. Una vegada produïda la denúncia o la resolució del conveni d'acord amb el que preveuen els paràgrafs 1 o 2 precedents, la Societat Gestora, ho haurà de comunicar immediatament per escrit als seus partícips.
Si la denúncia es produeix per voluntat de la Societat Gestora o el conveni es resol per decisió unilateral de la Direcció General d'Economia i Política Financera, d'acord amb el que disposa el paràgraf 2 precedent, la Societat Gestora haurà d'optar entre designar com a substituta alguna de les altres Societats Gestores que continuen adherides al conveni o pagar a la Direcció General d'Economia i Política Financera l'import de les despeses de publicitat que aquesta hagués realitzat en la campanya individual relativa a la societat durant els dotze mesos precedents.
La Direcció General d'Economia i Política Financera haurà de donar el vist-i-plau als models de les comunicacions que s'hagen d'efectuar als partícips en els diversos supòsits previstos en aquest número.
Sisena
Aquest conveni tindrà naturalesa administrativa i es regirà, a més del que estableixen les clàusules anteriors i el Decret 86/1991, de 29 de maig del Consell de la Generalitat Valenciana, pel que disposa la normativa sobre règim jurídic de les institucions d’inversió col·lectiva, per les normes generals del dret administratiu i per totes aquelles que li siguen aplicables.
Correspondran a la Direcció General d'Economia i Política Financera les facultats que calguen per a la subscripció, l'execució, la interpretació, la pròrroga, la denúncia i la resolució del conveni. Les seues resolucions posaran fi a la via administrativa i contra elles podrà interposar-se recurs contenciós administratiu d'acord amb el que estableix la Llei de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

linea
Mapa web