Ficha disposicion pc

Texto h2

diari

Ordre de 30 de juliol de 1992, del Conseller d'Agricultura i Pesca, per la qual estableix les quanties dels preus públics que percebrà la Conselleria d'Agricultura i Pesca.

(DOGV núm. 1846 de 19.08.1992) Ref. Base de dades 2029/1992

Ordre de 30 de juliol de 1992, del Conseller d'Agricultura i Pesca, per la qual estableix les quanties dels preus públics que percebrà la Conselleria d'Agricultura i Pesca.
El Decret 73/1991, de 13 de maig, del Consell de la Generalitat Valenciana, va establir el règim de regulació dels preus públics i el procediment de fixació i aprovació de les seues quanties.
Per la seua banda, el Decret 227/1991, de 9 de desembre, del Consell de la Generalitat Valenciana, va establir la llista de béns, serveis i activitats susceptibles de ser retribuïts mitjançant preus públics per la Conselleria d’agricultura i Pesca, entre d'altres.
D'acord amb tot allò anterior, després de l’elaboració dels informes econòmico- financers que determinen els costos dels lliuraments de béns i prestacions de serveis a que fan referència, i a la vista de l’informe favorable emés per la Direcció General de Tributs i Patrimoni, de la Conselleria d'Economia i Hisenda, procedeix l'aprovació dels imports d'aquests preus públics.
Per tot això, i d'acord amb les facultats que m'atribueix l'article 35 de la Llei de Govern Valencià, i l'article 3.2.b) del Decret 73/1991,
ORDENE
Article primer
Aprovar les quanties dels preus públics que percebrà la Conselleria d’Agricultura i Pesca i que s'inclouen en l'annex d'aquesta ordre.
Article segon
El preus públics corresponents a la venda de publicacions i subscripcions a publicacions periòdiques porten inclosos l’import de l’IVA corresponent, d’acord amb la normativa vigent.
En la resta de casos procedirà la repercussió de l’IVA corresponent, d'acord amb el que dispose, en cada cas, la legislació en vigor sobre els tipus establerts.
DISPOSICIO FINAL
Aquesta ordre entrarà en vigor l’endemà de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.
València. 30 de juliol de 1992.
El Conseller d’Agricultura i Pesca,
LLUIS FONT DE MORA I MONTESINOS
ANNEX
Llista dels imports dels preus públics que percebrà la Conselleria d'Agricultura i Pesca
1. Venda de publicacions i subscripcions a publicacions periòdiques (import en pessetes).
Import
Publicacions (IVA inclòs)

Periòdiques
Medio Natural (trimestral) 1.590
Sèrie Memòries i informes
Memória de la Consellería d'Agricultura i Pesca 1987, 1988, 1989, 1990 2.000
Informe del sector agrario valenciano en 1987, 1988, 1989, 1990 2.000
Normativa agraria comunitaria 1987, 1988, 1989, 1990. 1.300
Recopilación legislativa 1978-1988 10.000
Recopilación legislativa 1989 2.000
Recopilación legislativa 1990 2.000
Recopilación legislativa 1991 2.000
Sèrie Documentos (publicació curta)
Núm. 4. El sector agrario valenciano 1.060
Núm. 5. Ponencias de las Jornadas sobre Innovación Tecnológica en las
Industrias Agrarias 1.060
Núm. 6. Eagricultura valenciana i la crisi económica 1.060
Núm. 7. La reglamentación de la CEE y la agriocultura en 1986 1.060
Núm. 8. La agricultura valenciana en la década de los 80 1.060
Sèrie Informació
Núm. 2. Impuesto sobre el valor añadido (IVA) 1.060
Núm. 3. Llei d'arrendaments històrics valencians 1.060
Núm. 4. Llei sobre la utilització d'aigües per a regadiu 1.060
Extra núm. 1. Ajudes de la CEE a les indústries agràries 1.060
Extra núm. 2. Política de fomento de las industrias agrarias 1.060
Sèrie Taules i índex (publicació curta)
Núm. 1. Tablas para la conversión a la densidad oficial de mostos y mistelas 1.060
Sèrie Divulgació tècnica (llibres)
Núm. 2. Las cochinillas de los agrios. 21 edición 1.620
Núm. 3. La fruticultura en la Comunidad Valenciana. Análisis de problemas
técnicos 1.060
Núm. 4. Cultivo de la lechuga iceberg 1.060
Núm. 5. Podredumbres de los frutos cítricos 1.590
Núm. 6. Cultivo de cebolla de día corto 1.060
Núm. 7. Los vinos valencianos y su comercialización 1.060
Núm. 8. Pasado y presente de la citricultura española 1.060
Núm. 9. Productos y normas fitosanitarias 1.060
Núm. 10. La alcachofa 1.060
Núm. 11. Comportamiento de las salvias 1.060
Núm. 12. La virosis del tomate en la C. Valenciana 1.060
Núm. 13. Carta nutricional de la uva de mesa aledo, en el Vinalopó 1.060
Núm. 14. Control biológic de patògens agrícoles per fongs 1.060
Núm. 15. El corazón negro del apio 1.060
Núm. 16. Plagas del granado 1.060
Núm. 17. Recolección mecanizada del almendro 1.060
Núm. 18. Cultivo del melón 1.060
Núm. 19. Los arrecifes artificiales de la Comunidad Valenciana 1.060
Série Estudis (llibres)
La vitivinicultura valenciana ante la CEE y el mercado mundial. (Prim.
premi Pascual Carrión) 1.060
Aproximación a la evolución histórica de las técnicas agrícolas y su
fundamentación científica 1.060
Las cooperativas agrarias valencianas: un análisis empresarial 1.060
Política de estructuras agrarias y marco autonómico 1.060
La agricultura valenciana en el proceso de industrialización y urbanización 1.060
La ganadería en la CEE. España y la Comunidad Valenciana. Situación general 1.590
Evolución situación actual y perspectivas del melocotón en la Comunidad
Valenciana 1.590
El ganado porcino y las casas de piensos en la Comunidad Valenciana 1.690
La ganadería en el País Valenciano 1.590
Sèrie Tècnica (llibres)
Residuos de plaguicidas en frutos citricos. Tolerancias internacionales 1.060
Producción tardía en el litoral valenciano de coles chinas y apios. (2n premi
Pascual Carrión) 1.060
Col china: estudios realizados sobre el tipburn 1.060
Diágnostico tecnológico de los sectores productivos de la Comunidad
Valenciana 2.120
Influencias de las hormonas en el cuajado del fruto de los agrios 1.060
VII Jornadas de plantas aromáticas, medicinales y condimentarias 2.500
El medio ambiente urbano y la vegetación 2.120
Série Europa
El arroz valenciano en la Comunidad Europea 1.060
El aceite de oliva valenciano en la Comunidad Europea 1.060
La horticultura valenciana en la Comunidad Europea 1.060
La fruticultura valenciana y la Comunidad Europea 1.060
La viticultura valenciana y la Comunidad Europea 1.060
Repercusiones en la economía valenciana de la política agrícola común 1.060
El proceso de integración de la agricultura española en la Comunidad
Europea 1.060
La industria y el comercio de la carne valenciana en la Comunidad Europea 1.060
España frente a 1os terceros paises mediterráneos 1.060
Altres publicacions
La actividad pesquera en el Grau de Castelló 1.060
Historia y guía de los vinos valencianos 2.500
Catálogo de plantas y flores ornamentales 1.060
Introducción a la fauna vertebrada de la Safor 1.060
La perdiz en la Comunidad Valenciana 1.060
Los incendios forestales en la Comunidad Valenciana 1.060
Conferencia citrícola 88. Ponencias y datos básicos 1.590
Riesgo de daño por frio de las áreas citrícolas de la Comunidad Valenciana 1.590
Sistemas hidráulicos a presión 2.500
El riego 2.500
Atlas de las aves nidificantes en la Comunidad Valenciana 5.300
Sèrie Universitat
Análisis descriptivos de los sistemas de producción agraria en las comarcas
valencianas 2.650
Estudio mineralógico del proceso de vinificación de la denominación de origen
de Alicante 1.060
II Simposium internacional sobre la garrofa 1.060
La agricultura alicantina a finales del siglo XIX 1.060
La mecanización agraria en la provincia de Alicante 1.060
Labores preparatorias del suelo en los cultivos de huerta: evaluaciones
energéticas y agronómicas 1.060
Catálogo de productos típicos de panadería, bollería y pastelería de la
Comunidad Valenciana 2.650
Anàlisi econòmica del sector productiu pesca al País Valenciá en el marc de
l'adhesió d'Espanya a la CEE . 2.650
La agricultura en especies periurbanas. El municipio de Alboraya 2.650
Sèrie Promoció a la qualitat
Els embotits artesans 1.060
Pastisseria tradicional valenciana 1.060
Formatges tradicionals 1.060
Elaboració de la pansa a la Marina Alta 1.060
La mel 1.060
2. Prestació de serveis de sanitat vegetal
Tractaments fitosanitaris PTA/determinació
Contra el cucat de l'arròs (Chilo suppressalis, Walk) 4.602
Anàlisis de productes del camp PTA/anàlisi
Mostreig a petició de part 4.774
Germinació 1.1(0
Humitat 550
Puresa específica 531
Cuscuta 1.050
Puresa varietal 6.140
Virosi en lots de llavors hortícoles 6.490
Plantes de viver: assajos biològics PTA/assaig
Tristesa 10.080
Psoriasi 20.160
Excorsi 18.600
Xiloporosi 49.600
Fruiters de pinyol 25.200
Maduixa 5.040
3. Prestació de serveis de laboratoris agraris i anàlisis vínics: determinacions analítiques
TERRES
Determinació PTA/determinació
Capacitat màxima de retenció d'aigua 642
Elements gruixuts 642
Color (taules Munsell) 642
Textura 1.599
pH 770
Matèria orgànic oxidable 642
Fòsfor soluble en bicarbonat sòdic 1.410
Potassi extret, per acetat amònic 1.410
Carbonats totals 1.122
Calcària activa 1.122
Conductivitat elèctrica de l'extracte 115 1.410
Capacitat de canvi catiònic 2.562
Cations de canvi 2.562
Sodi, potassi, calci, cadascuna 1.410
Clorurs 1.122
Sulfats 1.122
Nitrogen total 1.122
Relació C/N 257
Ferro, coure, bor, plom, zinc, crom, fluor, cadascuna 1.410
Humitat 642
Granulometria 1.750
Altres determinacions, preus segons dificultat de 500 a 5.000
AIGÜES
Determinació PTA/determinació
Conductivitat elèctrica 770
pH 770
Clorurs i sulfats, cadascuna 770
Carbonats i bicarbonats, cadascuna 642
Nitrats 770
Calci, magnesi, sodi, potassi, cadascuna 770
Duresa total 257
Carbonat sòdic residual (CSR) 257
Percentatge de saturació del sodi (PSS) 257
Relació d'absorció de sodi ajustada (ASAR) 257
Matèries sedimentables 770
Reductors freds 770
Clor actiu 770
Total de sòlids dissolts 770
Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 5.000
FERTILITZANTS
Determinació PTA/determinació
Humitat 770
Nitrogen total, nitrogen nítric, nitrogenamoniacal, nitrogen ureic, cadascuna 1.122
Fòsfor soluble en aigua en citrat amònicneutre i fòsfor total, cadascuna 1.410
Potassi soluble en aigua, potassi total 1.122
Magnesi 1.410
Matèria orgànica 770
PH 770
Matèries húmiques i àcids húmics, cadascuna 1.602
Matèria orgànica oxidable 770
Cendres 702
Relació C/N 257
Conductivitat elèctrica de L'extracte 115 1.410
Clorurs 1.410
Sodi 1.410
Ferro 1.410
Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 5.000
FITOSANITARIS
Determinació PTA/determinació
Humitat 770
Finor per tamisatge 2.816
Arsènic: total 2.825
Calci total en un arseniat 1.410
Coure i Bari, cadascuna 1.410
Densitat 770
Puresa en un sofre 1.280
Acidesa total i anhídrid sulfurós en un sofre 770
Ferro 1.410
Estabilitat d'una emulsió 770
Massa específica d'un oli 770
Residu insulfonable en un oli mineral 1.410
Volatibilitat, inflamabilitat i viscositat en un oli, cadascuna 1.410
Fitosanitaris segons mètodes oficials d'anàlisi 4.552
Fitosanitaris segons metodologia específica 8.562
Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 10.000
MATERIAL VEGETAL (FULLES, TIGES, FRUITS, LLAVORS, ETC.)
Determinació PTA/determinació
Cendres 702
Nitrogen, fòsfor, potassi, cadascuna 1.122
Calci, magnesi, ferro, Zinc, manganés, coure, cadascuna 1.410
Pes aparent 482
Pes de mil grans 579
Percentatge de puresa 579
Impureses 482
Poder germinatiu 1.122
Valor real 1.410
Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 2.500
VINS, MOSTOS, SAGNIES, SIDRES, CERVESES, ETC.
Determinació PTA/determinació
Densitat 257
Grau alcohòlic total 257
Grau alcohòlic adquirit 279
Grau alcohòlic en potència 257
Extret sec total, extret sec reduït, extret sec: noreductor, cadascuna 257
Resta de l'extret : 257
Acidesa total 770
Acidesa volàtil 931
Acidesa fixa 257
Anhídrid sulfurós total, anhídrid sulfurós lliure, cadascuna 321
Àcid cítric: 931
Presència d'híbrids 579
Metanol 1.668
Presència de ferrocianur 2.306
Fluor 1.410
Cloropicrina i els seus compostos de degradació, derivats halogenats, cadascuna 2.306
Matèries reductores, sacarosa, cadascuna 931
Cendres 1.122
Alcalinitat de les cendres 702
Clorurs 702
Sodi 1.410
Sodi excdentari 2.306
Ferro 702
Coure, zinc, plom, arsènic, cadascuna 1.690
Mercuri 3.254
Àcid benzoic, sòrbic, salicílic 2.342
pH 781
Hidroximetilfurfural 975
Etanal 1.139
Matèries colorants artificials 1.626
Beguda continguda en l'envàs 297
Etiquetatge 297
Examen organolèptic 591
Assajos previs de conservació 361
Massa volúmica 278
Beaume 278
Potassi 1.392
Calci 1.392
Magnesi 1.392
Intensitat colorant 646
Antocians 861
Índex polifenols totals 861
índex de Folín 1.535
Glicerina 1.516
Fructosa 1.516
Glucosa 1.516
Àcid tartàric 1.516
Àcid màlic 1.516
Àcid succínic 1.516
Sulfats 1.683
2-3 Butanodiol 1.126
Isotiocianat d'alil 1.094
Per altres determinacions, preu segons dificultat, de 500 a 10.000
SUBPRODUCTES I D'ALTRES
Determinació Preu
Productes tartàrics (mètode Carles) 2.283
Productes tartàrics (mètode - Goldenberg) 2.283
Grau alcohòlic en mares i pòsit 842
Grau alcohòlic en brisa 842
Matèries reductores en brises 1.623
Humitat llavors 761
Impureses llavors 992
Per altres determinacions, preu segons dificultat, de 500 a 10.000
ALCOHOL, BRANDI, ROM, LICORS, ETC.
Determinació PTA/determinació
Etiquetatge 297
Beguda continguda en l'envàs 297
Grau alcohòlic 586
Acidesa total 781
Metanol 1.690
Matèries reductores 945
Edulcorants i colorants artificials 2.342
Coure, zinc, plom, cadascuna 1.690
Desnaturalitzants: bitrex, ftalat de dietil, metil etilcetona, cadascuna 579
Bases nitrogenades 945
Furfural 945
Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 10.000
PRODUCTES ENOLÒGICS I COMPROVACIÓ D'APARELLS
Determinacions, preus segons dificultat 500 a 10.000
OLIS I GREIXOS
Determinació PTA/determinació
Etiquetatge 297
Oli contingut en l'envàs 297
Grau d'acidesa 781
Índex de peròxids 1.139
Absorció espectrofotomètrica ultraviolada 814
Índex de iode 1.139
Índex de refracció 568
Composició de la fracció d'àcids grassos percronomatografia de gasos 4.552
Composició de la fracció d'esterols percromatografia de gasos 8.256
Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 10.000
PRODUCTES LACTIS
Determinació PTA/determinació
Etiquetatge 297
Pes net 586
Matèria grassa 824
Proteïna 924
Acidesa 781
Extret sec magre 650
Lactosa 1.139
Humitat 650
Farina de sang i de peix, cadascuna 781
Sacarosa 975
Índex de refracció 568
Índexs de Reichert, Polenske i Kirchner, cadascuna 1.139
Composició de la fracció d'àcids grassos per cromatografia de gasos, 8.256
Altres determinacions, preus segons dificultat de 500 a 10.000
PRODUCTES CARNICS
Determinació PTA/determinació
Etiquetatge 297
Pes net 586
Humitat 650
Proteïnes 924
Greix 824
Hidroxipolina 924
Sucres totals 975
Midó 1.139
Àcids bòric, sòrbic, benzoic i salicílic, cadascuna 2.342
Altres determinacions, preus segons dificultat de 500 a 10.000
PEIX I MARISCOS
CONSERVES I SEMICONSERVES
Determinació PTA/determinació
Etiquetatge 297
Encunys de fabricació, format, pes net i pes net escorregut, cadascuna 586
Capacitat normalitzada de l'envàs 586
Relació percentual entre el pes net i la capacitat 261
Relació percentual entre el pes escorregut i la capacitat 261
Grau d'acidesa 781
Composició de la fracció d'àcids grassos per cromatografia de gasos 4.552
Composició de la fracció d'esterols per cromatografia de gasos 8.256
Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 10.000
PRODUCTES CONGELATS
Determinació PTA/determinació
Pes net del producte congelat i descongelat i escorregut, cadascuna 586
Formaldehid, àcids sòrbic, benzoic, salicílic i bòric, cadascuna 2.342
Altres determinacions, preus segons dificultat de 500 a 10.000
FRUITS SECS, CEREALS I LLEGUMS
Determinació PTA/determinació
Etiquetatge 297
Pes net i humitat 586
Grans grocs i de coure, rojos i virats en roig, guixosos i verds, cadascuna 794
Grans tacats i picats 794
Grans mitjans 794
Grans amb defectes greus i amb, defectes menuts, cadascuna 794
Grans de diversa coloració tret dels descolorits 794
Grans descolorits 794
Grans sencers sense defecte 794
Matèries alienes 794
Calibratge 794
Aflatoxina 4.879
Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 10.000
FARINES I DERIVATS
Determinació PTA/determinació
Etiquetatge 297
Pes net i humitat 586
Cendres 714
Extracció segons escala de cendres de Mhos 261
Proteïnes 924
Fibra bruta 1.139
Persulfats i bromats, cadascuna 781
Altres determinacions, segons dificultat, de 500 a 10.000
DOLÇOS, GELATS, TORRONS, CARAMELS, ETC.
Determinació PTA/determinació
Etiquetatge 297
Pes net i humitat, cadascuna 586
Cendres 1.139
Proteïnes 924
Greix 824
Reconeixement del midó, del rovell, cadascuna 781
Percentatge d'armela i de fruita, cadascuna 781
Àcid sòrbic, benzoic, salicílic, cadascuna 2.342
Acidesa del greix 781
Composició de la fracció d'àcids greixos per cromatografia de gasos 4.552
Composició de la fracció d'esterols per cromatografia de gasos 8.256
Alcohol etílic i sorbitol, cadascuna 1.549
Altres determinacions, preus segons dificultat de 500 a 10.000
EDULCORANTS, MEL, ETC.
Determinació PTA/determinació
Etiquetatge 297
Pes net i humitat, cadascuna 586
Sacarosa 975
Residu insoluble en aigua calenta 586
Sucres reductors 975
Cendres 586
Acidesa lliure 781
Hidroximetilfurfural 1.037
Altres determinacions, preus segon dificultat de 500 a 10.000
CONDIMENTS, CAFÈ, SALSES DE TAULA, INFUSIONS
Determinació PTA/determinació
Etiquetatge 297
Pes net i humitat, cadascuna 586
Cendres 1.139
Fibra bruta 1.139
Extracte eteri, sílice i color, cadascuna 781
Colorants artificials 2.342
Extracte alcohòlic 591
Anhídrid sulfurós total 781
Extracte aquós 586
Extracte sec 645
Cafeïna 1.626
Plom, coure, zinc, cadascuna 1.690
Acidesa 975
Clorurs 714
Sucre total 975
pH 781
Sòlids solubles 586
Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 10.000
RESIDUS DE PRODUCTES FITOSANITARIS
Determinació PTA/determinació
Per cromatografia de gasos:
Organ-fosforats:
Investigació i experiències 5.769
Identificació i/o quantificació, per cadascun 2.018
Organ-clorats:
Investigació i experiències 5.769
Identificació i/o quantificació, per cadascun 2.018
Organ-metál·lics:
Investigació i experiències 5.769
Identificació i/o quantificació, per cadascun 2.018
Piretroides:
Investigació i experiències 5.769
Identificació i/o quantificació, per cadascun 2.018
Altres compostos:
Investigació i experiències 5.769
Identificació i/o quantificació, per cadascun 2.018
Per cromatografia líquida (HPLC):
Les determinacions s'incrementaran en un 50%
PINSOS I FARRATGES
Determinació PTA/determinació
Humitat 586
Cendres 1.139
Fibra bruta 1.139
Greix brut 781
Acidesa del greix 781
Nitrogen total 1.129
Proteïna bruta 924
Nitrogen amoniacal 975
Nitrogen amoniacal equivalent en proteïna 261
Nitrogen ureic 1.009
Nitrogen ureic equivalent en proteïna 261
Nitrogen proteic 1.009
Nitrogen proteic equivalent en proteïna 261
Residu insoluble en CLH 1.139
Unitats alimentàries/100 kg 261
Proteïna digestible/unitats alimentàries 261
Clorurs 1.078
Calci 781
Coure, manganés, ferro, zinc, cobalt, arsènic cadascú 1.690
Altres determinació preus segons dificultat de 500 a 10.000
CONSERVES VEGETALS
Determinació PTA/determinació
Etiquetatge 297
Encunys de fabricació 586
Format 586
Pes net 586
Pes escorregut 586
Nombre de fruits 489
Sòlids solubles expressats en graus Brix 586
pH 781
Clorurs 745
Àcid cítric, làctic, màlic, tartàric, benzoic, sòrbic, salicílic, cadascun 2.342
Altres determinacions, preus segons dificultat, de 500 a 10.000
BEGUDES NO ALCOHÒLIQUES, AIGÜES, SUCS, I XAROPS, GASOSES, COQUES, REFRESCOS I ALTRES
Determinació PTA/determinació
Etiquetatge 297
Beguda continguda a l'envàs 297
Clorurs 745
Àcids tartàric, màlic, làctic, cítric, cadascuna 2.342
Edulcorants artificials 2.342
Grau alcohòlic 586
Sòlids solubles 566
Sucres totals 975
Acidesa total 781
Anhídrid sulfurós total 325
Àcids sòrbic, benzoic, salicílic, cadascuna 2.342
Arsènic, coure, zinc plom, cadascuna 1.690
Altres determinacions, preus segon dificultat de 500 a 10.000
ALTRES PRODUCTES
Determinacions, preus segons dificultats, de 500 a 10.000
EN TOTS ELS PRODUCTES
Determinacions que requereixen la posada a punt d'una metodologia
específica i que no es recull en els mètodes oficials d'anàlisi 10.000 a 50.000
La confirmació per espectrometria de masses 15.000
4. Venda de vi i altres productes agrícoles
Vi PTA l'ampolla
Generosos 274
Envellit 199
Joves 150
Vinagre de vi 133

linea
Mapa web