Ficha docv

Ficha docv









RESOLUCIÓ de 19 de desembre de 2018, de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual es convoquen els Premis a la Innovació en Matèria de Serveis Socials a la Comunitat Valenciana Amparo Moreno Vañó. [2018/12081]

(DOGV núm. 8452 de 27.12.2018) Ref. Base de dades 011698/2018




En el marc de les actuacions de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de potenciar la innovació en les polítiques socials, s'ha publicat l'Ordre 10/2018, d'11 d'octubre, de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la creació dels Premis a la Innovació en Matèria de Serveis Socials a la Comunitat Valenciana Amparo Moreno Vañó (DOGV 8406, 19.10.2018), amb els quals es pretén premiar iniciatives que per la capacitat innovadora que tenen contribuïsquen a potenciar qualitativament el model social de la Comunitat Valenciana; les que han creat i impulsat les administracions públiques d'àmbit local o entitats del tercer sector d'acció social de la Comunitat Valenciana en els àmbits de la prevenció de l'exclusió social, la protecció a les persones i les famílies d'aquestes, l'autonomia personal i la promoció de la inclusió, presentant experiències reals, vinculades a realitats socials concretes, que permeten fer front a nous reptes per a la innovació social i motivar l'esperit emprenedor dels serveis socials.



En virtut d'allò exposat i de conformitat amb l'article 160.4.b de la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions, així com amb la Llei 5/1983, de 30 de desembre, del Consell, i el Decret 14/2018, de 223 de febrer, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament orgànic i funcional de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, resolc:





Article 1. Objecte

1. Es convoquen per a l'exercici 2019 els Premis a la Innovació en Matèria de Serveis Socials a la Comunitat Valenciana Amparo Moreno Vañó.

2. En allò no establit en aquesta resolució, caldrà ajustar-se a allò que disposen les bases d'aquesta convocatòria que apareixen en l'Ordre 10/2018, d'11 d'octubre, de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la creació dels Premis a la Innovació en Matèria de Serveis Socials a la Comunitat Valenciana Amparo Moreno Vañó (DOGV 8406, 19.10.2018).



Article 2. Objecte dels premis

Seran susceptibles de premiar-se les actuacions i les iniciatives innovadores que han desenvolupat, o en procés d'implementació, les administracions públiques d'àmbit local o les entitats del tercer sector d'acció social en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, que representen models de bones pràctiques en el marc de la prevenció de l'exclusió social, la protecció a les persones i les famílies d'aquestes, l'autonomia personal i la promoció de la inclusió.



Article 3. Requisits de les administracions públiques d'àmbit local i les entitats participants

1. Podran participar en aquesta convocatòria les administracions públiques d'àmbit local i les entitats del tercer sector d'acció social, per si soles o agrupades, l'àmbit d'actuació de les quals siga la Comunitat Valenciana.

2. Les administracions públiques d'àmbit local i les entitats del tercer sector d'acció social que ho sol·liciten no han de trobar-se en cap dels supòsits de prohibició per a obtindre la condició de persona jurídica beneficiària establits en l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

3. Les administracions públiques d'àmbit local i les entitats del tercer sector d'acció social no hauran d'estar incurses en alguna de les causes d'incompatibilitat previstes en l'article 18 de l'ordre reguladora de les bases.

Article 4. Modalitats

1. Els premis s'adjudicaran en dues modalitats:

A) Bones pràctiques o pràctiques innovadores per a les administracions públiques valencianes d'àmbit local.

B) Bones pràctiques o pràctiques innovadores per a les entitats del tercer sector d'acció social de la Comunitat Valenciana.

2. Integraran cada modalitat quatre premis: el primer, el segon i el tercer premi consistiran en la percepció de la quantia econòmica que estableix l'article 5 d'aquesta resolució, i el quart premi consistirà en un esment especial, sense dotació econòmica.



3. En cas que, en alguna de les modalitats, la comissió de valoració respectiva considere insuficient el rigor i la qualitat dels treballs presentats, podran declarar-se deserts alguns dels premis. En aquest cas, l'import s'incrementarà proporcionalment a la resta de premis d'aquesta modalitat.



Article 5. Dotació econòmica

1. Aquesta convocatòria de premis es fa pel procediment de tramitació anticipada d'expedients de despesa, que preveu l'Ordre de 26 de setembre de 1994, de la Conselleria d'Economia i Hisenda.



2. Cada una de les modalitats que descriu l'article 4 estarà integrada per quatre premis respectivament, segons es detalla a continuació:



A) Per a la modalitat de bones pràctiques o pràctiques innovadores per a les administracions públiques valencianes d'àmbit local:

1) Primer premi amb una dotació econòmica de 6.000 euros.

2) Segon premi amb una dotació econòmica de 4.000 euros.

3) Tercer premi amb una dotació econòmica de 2.000 euros.

4) Quart premi consistent en un esment especial, sense dotació econòmica.

B) Per a la modalitat de bones pràctiques o pràctiques innovadores per a les entitats del tercer sector d'acció social de la Comunitat Valenciana:

1) Primer premi amb una dotació econòmica de 6.000 euros.

2) Segon premi amb una dotació econòmica de 4.000 euros.

3) Tercer premi amb una dotació econòmica de 2.000 euros.

4) Quart premi consistent en un esment especial, sense dotació econòmica.

3. El Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2019 preveu l'existència de línia de subvenció S5179000, en l'aplicació pressupostària 16.01.01.311.10, dotada amb un import de 24.000 €.



4. No obstant això, l'eficàcia d'aquesta convocatòria queda condicionada a l'existència, en els pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2019, de crèdit adequat i suficient per a atendre les ajudes que preveu aquesta resolució.

5. A aquest efecte, una vegada aprovats els pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2019, la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana una resolució que especificarà la línia pressupostària i l'import global que es destinarà al finançament d'aquestes.



Article 6. Forma i termini de les sol·licituds

1. Per cada administració pública d'àmbit local o entitat del tercer sector d'acció social, l'àmbit d'actuació de la qual siga la Comunitat Valenciana, es podrà presentar, com a màxim, una única sol·licitud de participació en la respectiva modalitat.

2. Les sol·licituds per a participar-hi es presentaran per via telemàtica utilitzant el formulari normalitzat que s'adjunta com a annex I. Per a poder fer-ne la presentació telemàtica, serà necessari disposar de signatura electrònica, mitjançant el certificat reconegut per a la ciutadania que emet l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, www.accv.es, o el DNI electrònic. Així mateix, a través del correu d'assistència tècnica, generalitat_en_red@gva.es, es podrà resoldre qualsevol problema tècnic relacionat amb la presentació electrònica d'aquesta sol·licitud.

3. Les administracions i les entitats que aspiren al premi també podran presentar els seus treballs en el registre de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, situat a la ciutat administrativa 9 d'Octubre, carrer de la Democràcia, 77, de València, torre 4, i omplir la sol·licitud corresponent que l'acompanye un sobre amb la documentació que indica l'apartat 7 d'aquest article, en l'exterior del qual s'indique «Premis Innovació en Serveis Socials Amparo Moreno Vañó».

4. La sol·licitud estarà accessible en la seu electrònica de la Generalitat:

https://sede.gva.es/va/web/sede_electronica/tramit-generic

5. El formulari de sol·licitud haurà d'incorporar:

a) Una declaració responsable mitjançant la qual l'entitat que els sol·licite manifesta, sota la seua responsabilitat, que totes les dades recollides en la sol·licitud són verídiques, i que es troba en possessió de la documentació que així ho acredita, i quedarà a la disposició de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per a la comprovació, el control i la inspecció que s'hi estimen oportuns. D'acord amb el que disposa la legislació del procediment administratiu, la inexactitud, la falsedat o l'omissió, de caràcter essencial, en qualsevol dada o manifestació en la declaració responsable esmentada, així com la falta d'acreditació dels requisits exigits, determinarà la impossibilitat de continuar en la convocatòria, sense perjudici de la responsabilitat en què incórreguen.

b) En el cas de les entitats del tercer sector d'acció social l'àmbit d'actuació de les quals siga la Comunitat Valenciana:

– Còpia compulsada dels estatuts de l'entitat sol·licitant degudament aprovats i registrats.

– Document que acredite, en funció dels estatuts, la persona que tinga la capacitat de representar l'entitat i d'actuar en el seu nom, incloent-hi la capacitat de fer les operacions bancàries necessàries per a percebre les ajudes que es reben, si escau, per compte de l'entitat.



c) Model de domiciliació bancària, que s'adjunta com a annex II degudament omplit en què la persona titular del compte haurà de coincidir amb l'entitat sol·licitant del premi.

d) Autorització a l'òrgan convocant, que es farà constar en l'annex I, perquè aquest, de manera directa i per mitjans telemàtics:

– Comprove les dades fiscals identificatives de l'entitat sol·licitant que figuren en l'Agència Estatal d'Administració Tributària i les dades d'identitat de la persona representant legal, mitjançant el Sistema de Verificació de Dades d'Identitat, segons estableix el Decret 165/2010, de 8 d'octubre, del Consell, pel qual s'estableixen mesures de simplificació i de reducció de càrregues administratives en els procediments que gestiona l'Administració de la Generalitat i el sector públic d'aquesta. No obstant això, si de les comprovacions efectuades resulta alguna discordança amb les dades facilitades en la sol·licitud, la persona que instruïsca el procediment queda facultada per a dur a terme les actuacions procedents per a aclarir-la.

– Obtinga l'acreditació que l'entitat sol·licitant està al corrent en el compliment de les seues obligacions tributàries amb l'Agència Estatal d'Administració Tributària i amb la Hisenda de la Generalitat, i de les obligacions amb la Seguretat Social, previstes en l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i en els articles 18, 19 i 22 del Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el reglament d'aquesta llei.

Si l'entitat sol·licitant no ho autoritza, haurà d'aportar: còpia compulsada o autenticada del NIF de l'entitat sol·licitant; còpia compulsada o autenticada del document nacional d'identitat, passaport o targeta d'identificació d'estranger de la persona representant legal, segons siga procedent, i els certificats que acrediten el compliment de les obligacions esmentades o, si no està obligada a presentar les declaracions o els documents a què aquelles es refereixen, n'acreditarà el compliment mitjançant declaració responsable.

e) Declaració responsable que l'entitat no està incursa en cap de les circumstàncies que preveu l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, que impedeixen obtindre la condició de beneficiària de subvencions públiques, i que es troba al corrent del compliment de les obligacions de reintegrament de subvencions que, si escau, se li han exigit, inclosa en l'annex I.

f) Una autorització perquè l'Administració publique totalment o parcialment el treball presentat en cas de ser premiat.

g) Altra documentació addicional que la persona que el sol·licita considere precisa per a la valoració oportuna de la seua sol·licitud d'acord amb els criteris de valoració que estableix aquesta convocatòria.

h) Una indicació que les dades de caràcter personal es podran incloure en un fitxer perquè les tracte la persona titular responsable d'aquest, en l'ús de les funcions pròpies que tinga atribuïdes i en l'àmbit de les seues competències.

6. En tot cas, les administracions i les entitats interessades podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establits en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, i en la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal o normativa en vigor.



7. A la sol·licitud s'hauran d'adjuntar dos exemplars del treball o projecte, en suport paper o en suport digital, junt amb la documentació següent:

a) Descripció de cada projecte, en format Word, lletra Times New Roman, grandària 12, interlineat 1,5, amb pàgines numerades i que incloga un índex. El projecte haurà de ser d'un mínim de 50 pàgines i d'un màxim de 100. Haurà de contindre els camps d'informació següents, en funció de la modalitat a què s'opte:

A) Bones pràctiques o pràctiques innovadores per a les administracions públiques valencianes d'àmbit local:

I. Dades de l'entitat local:

a) Nom

b) Nombre d'habitants de l'entitat local

c) CIF

d) Representant

e) Persona de contacte i càrrec en l'entitat local

f) Adreça

g) Telèfon

h) Correu electrònic

II Actuacions i iniciatives presentades: per a cada actuació i iniciativa presentades, s'haurà d'aportar la informació següent:

a) Descripció breu de l'actuació i la iniciativa

b) Diagnòstic previ: necessitats detectades, àrees de millora, objectius que s'han d'aconseguir, eines i mètode d'avaluació

c) Enumeració del conjunt d'actuacions desenvolupades

d) Administracions públiques d'àmbit local o persones implicades que han contribuït al desenvolupament de la iniciativa innovadora

e) Recursos materials i econòmics empleats

f) Procés d'implementació: enfocament, descripció i desplegament de les diferents fases que han sigut necessàries per a desenvolupar la iniciativa innovadora

g) Resultats obtinguts: descripció de les millores aconseguides a partir d'indicadors emprats per a la valoració d'aquestes

h) Innovació en serveis socials: justificació del caràcter innovador de l'actuació desenvolupada que aporte, si escau, dades sobre la transferència a altres administracions públiques d'àmbit local

B) Bones pràctiques o pràctiques innovadores per a les entitats del tercer sector d'acció social de la Comunitat Valenciana.

I. Dades de l'entitat:

a) Nom

b) Tipus d'entitat

c) CIF

d) Adreça

e) Representant

f) Persona de contacte i càrrec en l'entitat

g) Telèfon

h) Correu electrònic

II. Actuacions i iniciatives presentades: per a cada actuació i iniciativa presentades, s'haurà d'aportar la informació següent:

a) Descripció breu de l'actuació i la iniciativa

b) Diagnòstic previ: necessitats detectades, àrees de millora, objectius que s'han d'aconseguir, eines i mètode d'avaluació

c) Enumeració del conjunt d'actuacions desenvolupades

d) Entitats del tercer sector d'acció social o persones que hi estan implicades que han contribuït al desenvolupament de la iniciativa innovadora

e) Recursos materials i econòmics empleats

f) Procés d'implementació: enfocament, descripció i desplegament de les diferents fases que han sigut necessàries per a desenvolupar la iniciativa innovadora

g) Resultats obtinguts: descripció de les millores aconseguides a partir d'indicadors emprats per a la valoració d'aquestes

h) Innovació en serveis socials: justificació del caràcter innovador de l'actuació desenvolupada que aporte, si escau, dades sobre la transferència a altres entitats del tercer sector d'acció social

8. Haurà d'adjuntar-s'hi, si escau, la documentació a què fa referència l'apartat 4 de l'article 12 de l'Ordre de bases, acreditativa de les circumstàncies que es tindran en compte en cas d'empat.

9. El termini de presentació començarà l'endemà de la publicació de la resolució d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i finalitzarà en el termini de 30 dies hàbils.

10. Els treballs podran presentar-se en castellà o en valencià.



Article 7. Criteris d'admissió dels treballs

Se seleccionaran els treballs que han realitzat persones professionals de les administracions públiques valencianes o de les entitats del tercer sector d'acció social de la Comunitat Valenciana, el contingut dels quals complisca, almenys, un dels criteris següents:

a) Per als premis d'innovació i bones pràctiques en serveis socials en les administracions públiques valencianes:

– Disseny i implementació d'un pla, programa, projecte, actuacions, iniciatives o serveis innovadors en matèria de sistema públic de serveis socials: Programes de nova creació o millores identificables sobre un de preexistent.

– Optimització de l'organització i la millora de processos.

– Creació i posada en marxa de xarxes i projectes de treball col·laboratius amb participació d'actors diversos.

– Introducció de noves figures i perfils professionals en equips interdisciplinaris.

– Creació d'aplicacions informàtiques o sistemes d'informació que agiliten els processos de gestió i que generen instruments d'intervenció social.

– Aplicació d'investigacions vinculades a l'àmbit dels serveis socials, que tinguen per objecte la millora del funcionament dels processos d'atenció, intervenció, coordinació i gestió; la millora de la inclusió social i l'autonomia personal, orientades cap a la transformació social.



b) Per als premis d'innovació i bones pràctiques en serveis socials en les entitats del tercer sector d'acció social:

– Disseny i desenvolupament d'un projecte o programa innovador en matèria de serveis socials: Programes de nova creació o millores identificables sobre un de preexistent.

– Creació i posada en marxa de xarxes i projectes de treball col·laboratius amb participació de diverses entitats.

– Aplicació d'investigacions vinculades a l'àmbit dels serveis socials que tinguen per objecte la millora del funcionament dels processos d'atenció, intervenció i coordinació, així com la millora de la inclusió social i l'autonomia personal.



Article 8. Criteris de valoració

1. Per a l'atorgament dels premis en les modalitats que preveu l'article 4, la ponderació que s'estableix en aquest article que fixe que el màxim de puntuació total que pot obtindre cada administració pública d'àmbit local o entitats del tercer sector d'acció social, per si soles o agrupades, serà de 50 punts, la distribució dels quals es detalla en els criteris següents:

a) Qualitat del treball: Fins a un màxim de 10 punts.

1) Rigor científic en el disseny, el diagnòstic, l'execució i l'avaluació; utilització de sistemes de qualitat; ús adequat d'indicadors de gestió i resultat; sistemes d'informació, justificació i claredat expositiva, etc. (fins a 5 punts)

2) Interés, coherència i adequació de l'objecte, grau de vinculació del treball amb les prioritats de coneixement i millora en l'àmbit dels serveis socials, així com la seua adequació a la finalitat de la convocatòria. (fins a 3 punts)

3) Utilització de perspectives socials: perspectiva de gènere i d'infància, accessibilitat universal, igualtat, inclusió social, prevenció i autonomia personal. (fins a 2 punts)

b) Novetat de l'objecte: Fins a un màxim de 5 punts.

1) Complexitat de l'objecte o del nombre de beneficiaris (zones vulnerables, intervenció comunitària, intervenció integral, etc.) (fins a 2 punts)

2) Investigacions sobre problemàtiques rellevants emergents i/o amb bagatge investigador escàs en l'àmbit dels serveis socials. (fins a 3 punts)

c) Aspectes relacionats amb els usuaris: Fins a un màxim de 10 punts.

1) Protecció i implementació dels drets dels usuaris. (fins a 3 punts)



2) Instruments de participació en el disseny, la implementació i l'avaluació. (fins a 2 punts)

3) Participació dels usuaris en el disseny, el seguiment, la implementació i/o l'avaluació del projecte. (fins a 5 punts)

d) Innovació en matèria de serveis socials: Fins a un màxim de 10 punts.

1) Innovació investigadora en la introducció d'objectius, metodologies, tècniques o instruments d'investigació innovadors en l'àmbit dels serveis socials. (fins a 5 punts)

2) Utilització d'innovacions tecnològiques. (fins a 5 punts)

e) Resultats obtinguts: Fins a un màxim de 15 punts.

1) Resultats avaluables i avaluats. (fins a 4 punts)

2) Eficiència respecte a la relació equilibrada de recursos i resultats. (fins a 2 punts)

3) Viabilitat i potencial d'aplicabilitat, facilitat de translació i implementació de la metodologia i/o els resultats del treball en la pràctica de la intervenció, formació, organització o gestió dels serveis socials. (fins a 5 punts)

4) Potencialitat de generalització: capacitat de poder replicar-se, escalat, estés i generalitzat a professionals, equips, entitats, administracions, àmbits de serveis socials, etc., al llarg del territori de la Comunitat Valenciana. (fins a 4 punts)

2. Només podran accedir al premi els treballs que obtinguen un mínim de 25 punts, conforme als criteris establits en l'apartat 1 d'aquest article.



Article 9. Ordenació i instrucció

L'òrgan encarregat de l'ordenació i la instrucció del procediment serà la Delegació del Consell per al Model Social Valencià que, d'ofici, acordarà totes les actuacions necessàries per a la determinació, el coneixement i la comprovació de les dades en virtut de les quals ha de dictar-se resolució.



Article 10. Procediment de concessió i resolució

1. El procediment de concessió dels premis serà en règim de concurrència competitiva.

2. Els tràmits que cal omplir el procediment es notificaran per via telemàtica.

3. La comissió tècnica de valoració establida en l'article 10 de l'ordre per la qual s'aproven les bases reguladores examinarà les sol·licituds i les propostes formulades, tenint en consideració la documentació presentada i els seus coneixements per a valorar aquestes propostes i, a través de l'òrgan instructor del procediment, elaborarà la proposta d'adjudicació d'aquests premis.

4. La resolució correspondrà a la persona titular de la Sotssecretaria de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.



5. Per a la proposta d'adjudicació, en cas d'empat de les millors proposicions, les comissions tècniques de valoració tindran en compte:



a) Per al cas de les proposicions de la modalitat A, que les administracions públiques valencianes d'àmbit local disposen d'un pla d'igualtat local.

b) Per al cas de les proposicions de la modalitat B, la preferència exigida en l'article 8 de la Llei 11/2003, de 10 d'abril, de la Generalitat, sobre l'estatut de les persones amb discapacitat.

En tots dos casos, si persisteix l'empat, es dirimirà a favor de l'entitat que preveja, en els seus respectius òrgans de govern, la presència paritària d'homes i dones.



Article 11. Lliurament dels premis

El lliurament dels premis podrà realitzar-se en un acte públic que organitze la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Article 12. Acceptació de la normativa reguladora

La participació en aquesta convocatòria implica l'acceptació de la normativa que la regula.



Article 13. Termini de resolució i notificació

1. Es delega en la persona titular de la Sotssecretaria la resolució d'aquesta convocatòria, que es dictarà sobre la base de la proposta vinculant de la comissió tècnica de valoració.

2. La resolució d'aquesta convocatòria, així com la notificació d'aquesta, tindrà lloc en el termini màxim de sis mesos des de la data de la seua publicació, i es farà pública en la web de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

3. Transcorregut el termini assenyalat sense que s'haja produït resolució expressa, s'entendrà que les sol·licituds han sigut desestimades, als efectes que preveu l'article 25 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



4. La resolució de la convocatòria posarà fi a la via administrativa i es podrà recórrer potestativament en reposició o bé caldrà plantejar-hi directament recurs contenciós administratiu en contra, tal com estableixen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 10, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.



Article 14. Entrada en vigor

Aquesta resolució entrarà en vigor el dia següent al de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, posarà fi a la via administrativa i es podrà recórrer potestativament en reposició o bé caldrà plantejar directament recurs contenciós administratiu en contra, tal com estableixen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 10, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.



València, 19 de desembre de 2018.– La vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives: Mónica Oltra Jarque.



Mapa web