Ficha docv

Ficha docv









Informe ambiental i territorial estratègic de la modificació puntual número 26 detallada de la normativa urbanística del Pla general d'ordenació urbana per a la regulació dels paràmetres urbanístics que afecten les parcel·les d'ús d'equipament docent. [2019/24]

(DOGV núm. 8467 de 18.01.2019) Ref. Base de dades 000586/2019


  • Anàlisi documental

    Texto
    texto texto
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Plans d'Urbanisme
    Descriptors:
      Temàtics: pla d'urbanisme, administració local
      Descriptors toponímics: Aspe



En compliment del que es disposa en l'article 51.7 de la Llei 5/2014, de 25 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació de territori, urbanisme i paisatge, es publica l'Acord de la Comissió Ambiental i Territorial d'Asp, adoptat en sessió celebrada el 4 de desembre de 2018, relatiu a la modificació puntual número 26 detallada de l'article 4.6.5 de la normativa urbanística del Pla general d'ordenació urbana d'Aspe, per a la regulació dels paràmetres urbanístics que afecten les parcel·les d'ús equipament docent, per la qual s'aprova l'informe ambiental i territorial estratègic, previ a la modificació puntual del planejament, amb el contingut següent:

La Comissió Ambiental i Territorial d'Aspe, en sessió celebrada el dia 5 de setembre de 2018, va adoptar acord sobre la necessitat de sotmetre a avaluació ambiental i territorial estratègica, pel procediment simplificat, la modificació puntual número 26 del Pla general d'ordenació urbana d'Aspe, per a la regulació dels paràmetres urbanístics que afecten les parcel·les d'ús equipament docent, redactada al juliol de 2018, per l'arquitecta municipal, acompanyada d'esborrany de la modificació del pla i del document inicial estratègic.



1. Documentació presentada

La sol·licitud d'inici s'acompanya d'esborrany de la modificació del pla proposada i de document inicial estratègic, amb el contingut previst en l'article 50.1 de la LOTUP.



2. Planejament vigent

El vigent Pla general d'Asp va ser aprovat definitivament per la Comissió Territorial d'Urbanisme d'Alacant en sessió de data 24 de maig de 1995, sent publicat aquest acord (amb transcripció de les normes urbanístiques) en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant de data 28 de juny de 1995.



3. Objecte i justificació de la modificació puntual

La justificació de la modificació és permetre realitzar les millores sol·licitades per als centres educatius existents a Asp, mitjançant l'adhesió al Pla Edificant dut a terme per la Generalitat Valenciana, el qual es du a terme mitjançant delegació de competències a l'Ajuntament, sent un obstacle en l'actualitat l'aplicació dels paràmetres urbanístics establits pel planejament per als equipaments dotacionals, en contra del que s'estableix pel Decret 104/2014, de 4 de juliol, del Consell, pel qual s'aprova la norma tècnica en matèria de reserves dotacionals educatives, que exigeix de la normativa urbanística municipal, que no es limiten les distàncies a límits o a façanes.

L'objectiu, per tant, de la modificació que es proposa, afecta els articles següents:

– Art. 4.6.5, «Aplicació», inclòs en la secció 3, «Condicions particulars per als equipaments i serveis urbans (sistema d'equipament comunitari)», pertanyent al capítol VI, «Condicions particulars dels usos dotacionals», dins del títol IV, «Regulació d'usos».



– Art. 7.3.2, «Condicions de volum», apartat 1, «Tipus d'ordenació», inclòs en el capítol III, «Condicions particulars de la zona 2: ampliació del barri antic», pertanyent al títol VII, «Condicions particulars dels usos i de l'edificació en el sòl urbà ordenat, i en el sòl urbanitzable detallat. Condicions per al desenvolupament de les unitats d'execució».

– Art. 7.5.2, «Condicions de volum», apartat 1, «Tipus d'ordenació», inclòs en el capítol V, «Condicions particulars de la zona 4: la Serranica», pertanyent al títol VII, «Condicions particulars dels usos i de l'edificació en el sòl urbà ordenat, i en el sòl urbanitzable detallat. Condicions per al desenvolupament de les unitats d'execució».



– Art. 7.12.2, «Condicions de volum», inclòs en el capítol XII, «Condicions particulars de la zona 11: àrea docent», pertanyent al títol VII, «Condicions particulars dels usos i de l'edificació en el sòl urbà ordenat, i en el sòl urbanitzable detallat. Condicions per al desenvolupament de les unitats d'execució».

De manera col·lateral, per la seua remissió a l'article 4.6.5, quedarien afectats també els paràmetres dels articles 7.17.3; 7.17.35 i 7.18.3.



4. Àmbit de la modificació proposada

La modificació afectarà únicament les parcel·les d'equipament educacional situades en sòl urbà i urbanitzable del vigent planejament municipal.

S'acompanya plànol de situació dels equipaments docents afectats per la modificació.



5. Consultes realitzades

Per part de l'Ajuntament d'Aspe, d'acord amb l'article 51.1 de la LOTUP, la documentació aportada s'ha sotmés a consulta, en la seua condició d'administracions públiques afectades a:



Consulta Informe Administració consultada

07.09.2018 01.10.2018 Direcció Territorial d'Alacant de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

07.09.2018 – Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport





Els informes emesos es publicaran en la pàgina web http://aspe.es/area-y-departamento/territorio/, juntament amb l'informe ambiental i territorial estratègic.



6. Identificació i valoració dels possibles efectes sobre el medi ambient

Realitzada l'anàlisi tècnica de la documentació presentada, inclosos informes, i consultada la cartografia temàtica de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient, s'observa que el desenvolupament de la modificació proposada no presenta afeccions sobre el medi ambient; únicament afecta el sòl urbà del municipi, i per tant la modificació únicament incidirà sobre les determinacions que regulen el règim d'ús i edificació del sòl urbà en parcel·les d'equipament educatiu, i això pels motius següents:

– El seu objectiu és establir un marc de flexibilitat en els paràmetres urbanístics d'aplicació els equipaments municipals, que actualment impedeixen dur a terme algunes intervencions de millora, reforma o ampliació en aquests.

– La modificació no influeix en altres plans, inclosos els que estiguen jerarquitzats.

– Millorarà els estàndards de qualitat de vida de la ciutadania en permetre la millora, ampliació i noves edificacions en equipaments públics, donant compliment a l'OEA3 Atendre les necessitats demogràfiques i socials, LA 8 Adequació i millora d'edificis de prestació de serveis públics de la EDUSI ASPE 2020.

– No té repercussions sobre el medi ambient ni sobre els elements estratègics del territori, ni influirà en el canvi climàtic.

– No tindrà repercussions sobre la ETCV ni sobre cap instrument de la planificació territorial o sectorial.

– No té incidència en el model territorial.

– No té efectes ni inicials ni acumulatius o transfronterers, ni riscos per a la salut humana o el medi ambient.

– La seua magnitud i abast és el municipi d'Aspe, sòl urbà i urbanitzable. Població 20.425 habitants: 10.271 homes i 10.154 dones (INE 2017).

– No s'afecten característiques naturals o especials o patrimoni cultural.

– No se superen valors límits o d'objectius de qualitat ambiental.

– No es produeix segellat ni explotació extensiva del sòl.

– No es comprometen àrees o paisatges amb rang de protecció reconegut en àmbits nacionals, comunitaris o internacionals.

– No produirà efectes negatius sobre el desenvolupament equilibrat del territori.



7. Redacció actual i redacció proposada

7.1. Redacció actual:

«Art. 4.6.5. Aplicació

1. Les condicions que s'assenyalen per als equipaments i els serveis urbans seran aplicables en les parcel·les que el planejament destina per a això i que, a tals efectes, es representen en la documentació gràfica del Pla general, sense perjudici del que s'estableix en el número 4 del present article.

2. Seran també d'aplicació en els llocs que, àdhuc sense tindre qualificació expressa d'equipament, es destinen a tal fi per estar habilitats per a això.

3. Les condicions que facen referència a les característiques físiques de l'edificació només seran aplicables en obres de nova edificació i, quan siga procedent, en les de reestructuració.

4. Quan la parcel·la amb qualificació d'equipaments i serveis urbans estiguera inclosa en alguna zona de normativa particular, s'entendrà sotmesa a les condicions generals d'edificació d'aquesta (amb les excepcions puntuals que en la normativa específica de cada zona s'establisquen). En cas contrari l'edificació s'ajustarà als següents paràmetres:



– Tipus d'ordenació: edificació aïllada

– Edificabilitat màxima: un (1) m²/m²

– Nre. màxim de plantes: quatre (4)

– Ocupació màxima: seixanta (60) per cent

– Reculada mínima a límits: tres (3) metres

En les edificacions existents en parcel·les qualificades com a equipaments i serveis urbans, i no incloses en alguna zona de normativa particular, no serà aplicable la distància mínima de separació a límits assenyalada anteriorment, ni la distància mínima de separació respecte a camins municipals establida en l'article 9.5.2, permetent-se tot tipus d'obres en aquests edificis existents (rehabilitació, restauració, manteniment, consolidació, condicionament, reestructuració i obres puntuals), així com les obres de demolició i nova edificació (reconstrucció i ampliació), amb els límits establits en aquest mateix apartat, sempre que amb aquestes obres es pretenga dur a terme la recuperació del patrimoni arquitectònic amb destinació a equipament.

5. Si en els plànols d'ordenació del present Pla general, un terreny solament tinguera qualificació d'equipament, sense detallar-se específicament aquest, podrà destinar-se a qualsevol dels equipaments i serveis assenyalats en l'article 4.2.8 d'aquestes normes.

6. Dels equipaments i serveis urbans formen part de la xarxa primària o estructural de dotacions públiques aquells que expressament venen marcats com a tal en la documentació gràfica, i els que en un futur s'hi incorporen.



Art. 7.3.2. Condicions de volum

1. Tipus d'ordenació.

El tipus d'ordenació és el d'edificació segons alineació de vial en la seua modalitat d'edificació en illa tancada. S'exceptuen les tres illes d'ús equipament docent existents en la zona, per als quals no seran aplicables les condicions del present capítol i que es regularan segons el que s'estableix en l'article 4.6.5, número 4, «Condicions d'edificació dels equipaments».

2. Parcel·la.

Es fixa una parcel·la mínima de 60 m² amb una façana mínima de 3 metres, amb les excepcions següents:

a) Els solars edificats a l'aprovació del present Pla general.

b) Els solars sense edificar existents amb anterioritat a l'aprovació inicial del present Pla general els límits del qual estiguen edificats.

3. Alineacions.

El plànol de façana de l'edificació es disposarà sobre l'alineació exterior. Els límits laterals seran, així mateix, abastats per l'edificació.



No es permeten reculades.

4. Altures.

a) L'altura màxima de l'edificació permesa és de dues (2) plantes, amb una altura reguladora màxima de set metres vint-i-cinc centímetres (7,25 m).



Art. 7.5.2. Condicions de volum

1. Tipus d'ordenació.

El tipus d'ordenació és el d'edificació segons alineació del vial en les modalitats d'edificació en illa tancada, edificació en illa tancada amb pati d'illa i edificació reculada. Se n'exceptua l'illa d'ús equipament docent existent inclosa la seua ampliació, a la qual no li seran aplicables les condicions del present capítol i es regularà pel que es fixa en l'article 4.6.5, número 4 , «Condicions d'edificació dels equipaments».



2. Parcel·la.

Es fixa una parcel·la mínima de cent cinquanta (150) m² amb una façana mínima de huit (8) metres, amb les excepcions a), b) i c) assenyalades en l'article 7.2.2, número 2, d'aquestes normes.

3. Alineacions.

a) Alineacions exteriors:

– En la tipologia d'illa tancada, en les seues dues modalitats (MC, PM), el plànol de façana es disposarà sobre l'alineació exterior. Sobre aquesta alineació es permeten les reculades regulades en l'article 5.3.5 d'aquestes normes, en totes les seues variants.

– En la tipologia d'edificació reculada (ER), el plànol de façana haurà de situar-se respectant la reculada assenyalada en els plànols.

– Serà obligatòria l'execució d'un xamfrà de tres (3) metres en les interseccions de les vies amb trànsit rodat, llevat que el plànol d'alineacions en marque un major; en aquest cas manarà el marcat en aquest. No haurà de deixar-se xamfrà en aquells casos en què s'afecte un jardí existent.

b) Alineacions interiors:

El plànol de façana posterior, que dona a pati illa, pot recular-se de l'alineació interior en les condicions fixades en l'article 7.4.3, número 4, d'aquestes normes.

4. Altures.

a) Nombre de plantes: l'altura màxima de l'edificació, en nombre de plantes inclosa la planta baixa serà l'establida gràficament en els plànols de qualificació i regulació del sòl urbà.

En la tipologia ER es fixa una reculada de la planta tercera (àtic) que serà de tres (3) metres respecte del plànol de façana, en els fronts de façana representats gràficament en els plànols.

b) Altura reguladora màxima: l'altura reguladora màxima que podran abastar les edificacions es regula en l'article 5.3.2. d'aquestes normes, depenent del nombre total de plantes permés.

c) L'espai lliure interior d'illa definit entre les alineacions interiors es pot construir en plantes de soterrani i en planta baixa, amb una altura màxima de la planta baixa de quatre (4) metres.



Art. 7.12.2. Condicions de volum

1. Tipus d'ordenació.

El tipus d'ordenació és el d'edificació oberta en la seua modalitat d'edificació aïllada (EA).

2. Parcel·la.

Es fixa una parcel·la mínima de 1.500 m².

3. Edificabilitat.

L'edificabilitat màxima per parcel·la neta és d'1 m²t/m²s.

4. Ocupació màxima de parcel·la.

L'ocupació màxima de parcel·la es fixa en el 60 %.

5. Altures.

L'altura màxima permesa és de quatre (4) plantes amb una altura reguladora de tretze metres trenta-cinc centímetres (13,35 m.).

6. Separacions als límits de parcel·la.

S'estableixen les següents separacions mínimes:

– Al capdavant de la parcel·la: 5 metres.

– A la resta de límits: 3 metres.

7. Edificacions auxiliars.

Es permeten edificacions auxiliars de les definides en l'article 5.4.5 d'aquestes normes, fins a una superfície de 25 m² i 3,00 metres d'altura. Aquestes edificacions es podran adossar als límits de les parcel·les.



Art. 7.17.3. Tipus d'ordenació per als sòls destinats a equipaments



Els sòls destinats a equipaments inclosos en aquestes àrees es regularan pel que es fixa en l'article 4.6.5, número 4, de les presents normes.





Art. 7.17.35. Tipus d'ordenació per als sòls destinats a equipaments



Els sòls destinats a equipaments inclosos en aquesta zona es regularan pel que es fixa en l'article 4.6.5, número 4, de les presents normes.



Art. 7.18.3. Tipus d'ordenació per als sòls destinats a equipaments



Els sòls destinats a equipaments inclosos en aquestes àrees es regularan pel que es fixa en l'article 4.6.5, número 4, de les presents normes.»



5.2. Redacció proposada

Art. 4.6.5. Aplicació

1. Les condicions que s'assenyalen per als equipaments i els serveis urbans seran aplicable en les parcel·les que el planejament destina per a això i que, a tals efectes, es representen en la documentació gràfica del Pla general, sense perjudici del que s'estableix en el número 4 del present article.

2. Seran també d'aplicació en els llocs que, àdhuc sense tindre qualificació expressa d'equipament, es destinen a tal fi per estar habilitats per a això.

3. Les condicions que facen referència a les característiques físiques de l'edificació només seran aplicables en obres de nova edificació, i quan siga procedent en les de reestructuració.

4. Quan la parcel·la amb qualificació d'equipaments i serveis urbans estiguera inclosa en alguna zona de normativa particular, s'entendrà sotmesa a les condicions específiques que la pròpia zona establisca, segons l'ús d'aquesta parcel·la.

En cas contrari l'edificació s'ajustarà als següents paràmetres:



– Tipus d'ordenació: edificació aïllada

– Edificabilitat màxima: un (1) m²/m²

– Nombre màxim de plantes: quatre (4)

– Ocupació màxima: seixanta (60) per cent

– Reculada mínima a límits: tres (3) metres

En les edificacions existents en parcel·les qualificades com a equipaments i serveis urbans, i no incloses en alguna zona de normativa particular, no serà aplicable la distància mínima de separació a límits assenyalada anteriorment, ni la distància mínima de separació respecte a camins municipals establida en l'article 9.5.2, i es permet tot tipus d'obres en aquests edificis existents (rehabilitació, restauració, manteniment, consolidació, condicionament, reestructuració i obres puntuals), així com les obres de demolició i nova edificació (reconstrucció i ampliació), amb els límits establits en aquest mateix apartat, sempre que amb aquestes obres es pretenga dur a terme la recuperació del patrimoni arquitectònic amb destinació a equipament.



5. Si en els plànols d'ordenació del present Pla general, un terreny solament tinguera qualificació d'equipament, sense detallar-se específicament este, podrà destinar-se a qualsevol dels equipaments i serveis assenyalats en l'article 4.2.8 d'aquestes normes.

6. Dels equipaments i serveis urbans formen part de la xarxa primària o estructural de dotacions públiques aquells que expressament venen marcats com a tals en la documentació gràfica, i els que en un futur s'hi incorporen.

7. Les parcel·les amb qualificació d'equipament docent, que es troben en sòl urbà o sòl urbanitzable detallat, estaran sotmeses als paràmetres urbanístics que establisca la normativa tècnica específica, en matèria de reserves dotacionals educatives.

Art. 7.3.2. Condicions de volum

1. Tipus d'ordenació.

El tipus d'ordenació és el d'edificació segons alineació de vial en la seua modalitat d'edificació en illa tancada. S'exceptuen les tres illes d'ús equipament docent existent en la zona, per als quals no seran aplicables les condicions del present capítol i que es regularan segons el que s'estableix en l'article 4.6.5, «Condicions d'edificació dels equipaments».

2. Parcel·la.

Es fixa una parcel·la mínima de 60 m² amb una façana mínima de 3 metres, amb les següents excepcions:

a) Els solars edificats a l'aprovació del present Pla general.

b) Els solars sense edificar existents amb anterioritat a l'aprovació inicial del present Pla general els límits dels quals estiguen edificats.

3. Alineacions.

El plànol de façana de l'edificació es disposarà sobre l'alineació exterior. Els límits laterals seran, així mateix, abastats per l'edificació.



No es permeten reculades.

4. Altures.

a) L'altura màxima de l'edificació permesa és de dues (2) plantes, amb una altura reguladora màxima de set metres vint-i-cinc centímetres (7,25 m).

Art. 7.5.2. Condicions de volum

1. Tipus d'ordenació.

El tipus d'ordenació és el d'edificació segons alineació del vial en les modalitats d'edificació en illa tancada, edificació en illa tancada amb pati d'illa i edificació reculada. Se n'exceptua l'illa d'ús equipament docent existent inclosa la seua ampliació, a la qual no li seran aplicables les condicions del present capítol i es regularà pel que es fixa en l'article 4.6.5, «Condicions d'edificació dels equipaments».



2. Parcel·la.

Es fixa una parcel·la mínima de cent cinquanta (150) m² amb una façana mínima de huit (8) metres, amb les excepcions a, b i c assenyalades en l'article 7.2.2, número 2, d'aquestes normes.

3. Alineacions.

a) Alineacions exteriors:

– En la tipologia d'illa tancada, en les seues dues modalitats (MC, PM), el plànol de façana es disposarà sobre l'alineació exterior. Sobre aquesta alineació es permeten les reculades regulades en l'article 5.3.5 d'aquestes normes, en totes les seues variants.

– En la tipologia d'edificació reculada (ER), el plànol de façana haurà de situar-se respectant la reculada assenyalada en els plànols.

– Serà obligatòria l'execució d'un xamfrà de tres (3) metres en les interseccions de les vies amb trànsit rodat, llevat que el plànol d'alineacions en marque un major; en aquest cas manarà el marcat en aquest. No haurà de deixar-se xamfrà en aquells casos en què s'afecte un jardí existent.

b) Alineacions interiors:

El plànol de façana posterior, que dona a pati illa, pot recular-se de l'alineació interior en les condicions fixades en l'article 7.4.3, número 4, d'aquestes normes.

4. Altures.

a) Nombre de plantes: l'altura màxima de l'edificació, en nombre de plantes inclosa la planta baixa serà l'establida gràficament en els plànols de qualificació i regulació del sòl urbà.

En la tipologia ER es fixa una reculada de la planta tercera (àtic) que serà de tres (3) metres respecte del plànol de façana, en els fronts de façana representats gràficament en els plànols.

b) Altura reguladora màxima: l'altura reguladora màxima que podran abastar les edificacions es regula en l'article 5.3.2 d'aquestes normes, depenent del nombre total de plantes permés.

c) L'espai lliure interior d'illa definit entre les alineacions interiors es pot construir en plantes de soterrani i en planta baixa, amb una altura màxima de la planta baixa de quatre (4) metres.

Art. 7.12.2. Condicions de volum

1. Condicions generals.

Seran aplicables els paràmetres urbanístics que establisca la normativa tècnica específica, en matèria de reserves dotacionals educatives.



2. Edificacions auxiliars.

Es permeten edificacions auxiliars de les definides en l'article 5.4.5 d'aquestes normes, fins a una superfície de 25 m² i 3,00 metres d'altura. Aquestes edificacions es podran adossar als límits de les parcel·les.



Art. 7.17.3. Tipus d'ordenació per als sòls destinats a equipaments



Els sòls destinats a equipaments inclosos en aquestes àrees es regularan pel que es fixa en l'article 4.6.5 de les presents normes.



Art. 7.17.35. Tipus d'ordenació per als sòls destinats a equipaments



Els sòls destinats a equipaments inclosos en aquesta zona es regularan pel fixat en l'article 4.6.5 de les presents normes.



Art. 7.18.3. Tipus d'ordenació per als sòls destinats a equipaments



Els sòls destinats a equipaments inclosos en aquestes àrees es regularan pel que es fixa en l'article 4.6.5 de les presents normes.

8. Consideracions jurídiques

L'avaluació ambiental estratègica és l'instrument de prevenció, establit en la Directiva 2001/42/CE, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 de juny, per a la integració dels aspectes ambientals en la presa de decisions de plans i programes públics. Aquesta directiva s'incorpora al dret intern espanyol mitjançant la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental, i al dret autonòmic mitjançant la Llei 5/2014, de 25 de juliol, d'ordenació del territori, urbanisme i paisatge de la Comunitat Valenciana.

El Reial decret legislatiu 2/2008, de 20 de juny, pel qual s'aprova el text refós de la Llei del sòl, estableix en l'article 15 que els instruments d'ordenació territorial i urbanística estan sotmesos a avaluació ambiental, de conformitat amb el que es preveu en la legislació d'avaluació ambiental.

L'abast de la proposta que se sotmet a avaluació constitueix una modificació de la normativa del PGOU d'Aspe, considerada ordenació detallada, de conformitat amb l'article 35.3 de la LOTUP, atés que s'alteren per als equipaments municipals dotacionals educacionals, les condicions definitòries d'obres d'edificació.



9. Acord

Segons estableix l'article 51.2 de la LOTUP, i vist tot el que antecedeix i de conformitat amb els criteris de l'annex VIII de la LOTUP, la modificació puntual detallada número 26 del PGOU d'Aspe, per la qual es modifica la regulació dels paràmetres urbanístics que afecten les parcel·les d'ús equipament docent, que ha sigut avaluada, contribuirà a millorar estàndards de qualitat de vida; no te repercussions sobre el medi ambient ni sobre els elements estratègics del territori, ni influirà en el canvi climàtic; no tindrà repercussions sobre la ETCV ni sobre cap instrument de la planificació territorial o sectorial; no té incidència en el model territorial; no té efectes ni inicials ni acumulatius o transfronterers, ni riscos per a la salut humana o el medi ambient; no s'afecten característiques naturals o especials o patrimoni cultural; no se superen valors límits o d'objectius de qualitat ambiental; no es produeix segellat ni explotació extensiva del sòl; no es comprometen àrees o paisatges amb rang de protecció reconegut en àmbits nacionals, comunitaris o internacionals i no produirà efectes negatius sobre el desenvolupament equilibrat del territori, tenint en compte els informes emesos, es pot concloure, per tant, que la referida MD número 26 no presenta efectes significatius sobre el medi ambient i per tant se sotmet al procediment d'avaluació ambiental i territorial estratègic simplificat.





10. Òrgan competent

És òrgan ambiental i territorial competent per a examinar la sol·licitud de l'inici del procediment i la documentació que s'acompanya, la Comissió Ambiental i Territorial d'Aspe, creada al febrer de 2016, a l'empara del que s'estableix en l'article 48, apartat c, de la LOTUP.

D'acord amb l'exposat, es resol:

Acord

Emetre informe ambiental i territorial estratègic favorable en el procediment simplificat d'avaluació ambiental i territorial estratègica de la modificació puntual número 26, detallada, dels articles 4.6.5, 7.3.2, 7.5.2, 7.12.2, 7.17.3, 7.17.35 i 7.18.3 de la normativa urbanística del Pla general d'ordenació urbana d'Aspe, per a la regulació dels paràmetres urbanístics que afecten les parcel·les d'ús equipament docent, d'acord amb els criteris de l'annex VIII de la LOTUP, per no tindre efectes significatius sobre el medi ambient, i correspon continuar la tramitació de la modificació conforme a la seua normativa sectorial.



Segons estableix l'article 51.7 de la LOTUP, el IATE perdrà la seua vigència i cessarà en la producció dels efectes que li són propis si, una vegada publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, no s'haguera procedit a l'aprovació de la modificació en el termini màxim de quatre anys des de la seua publicació. En tal cas haurà d'iniciar-se novament el procediment d'avaluació ambiental i territorial estratègica simplificada de la citada modificació.



Asp, 5 de desembre de 2018.– L'alcaldessa presidenta: María José Villa Garis.

Mapa web