Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Torrent. Declaració de caducitat d'ofertes d'ocupació pública d'exercicis anteriors i processos selectius convocats pendents d'execució.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7968 de 30.01.2017
Número identificador:  2017/529
Referència Base de Dades:  001030/2017
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, A/A1, B/A2, C/C1, D/C2, E
      Descriptors toponímics: Torrent



Declaració de caducitat d'ofertes d'ocupació pública d'exercicis anteriors i processos selectius convocats pendents d'execució. [2017/529]

Pel present edicte es fa públic que la Junta de Govern Local, en data 23 de desembre de 2016, ha acordat declarar la caducitat de les següents ofertes d'ocupació pública quant a les places que s'indiquen pendents d'execució, per haver transcorregut més de tres anys des de la seua aprovació, en virtut del que disposa l'article 70.1 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic:



Oferta

d'ocupació

pública Places

2001 Tècnic administració general, analista sistemes informàtics, tècnic en medi ambient, aparellador, enginyer tècnic industrial, tècnic mitjà especialista en menors, delineant, agent de Cadastre urbà, notificador.

2002 Tècnic promoció lingüística, vigilant conductor medi ambient, xòfer, oficial obrer, oficial 1a pintor, mecànic conductor, peó jardiner especialista, peó, subaltern, conserge instal·lacions municipals.

2003 Tècnic administració general, tècnic en sanitat i benestar social, treballador social, enginyer tècnic agrícola, tècnic mitjà especialista en menors, delineant, auxiliar administració general, xòfer, subaltern, conserge instal·lacions municipals, peó i ajudant topògraf.

2005 Tècnic administració general, arquitecte tècnic, oficial policia local, auxiliar administració general.

2006 Tècnic mitjà en biblioteconomia i documentació, tècnic inserció sociolaboral, peó jardiner especialista, peó.

2007 Tècnic administració general, arquitecte, economista, assessor jurídic en matèria d'urbanisme, tècnic de gestió d'administració general, enginyer tècnic d'obres públiques, inspector policia local, tècnic orientador, traductor corrector, auxiliar administració general, oficial obrer, subaltern, peó especialista serveis múltiples.

2008 Tècnic processos i sistemes de qualitat, tècnic superior de biblioteques, intendent policia local, inspector policia local, assistent social, tècnic obres i serveis municipals, tècnic mitjà biblioteques, delineant, tècnic auxiliar biblioteques, conserge instal·lacions públiques, peó jardiner especialista.

2013 Intendent principal.







Així mateix, ha acordat declarar la caducitat dels processos selectius, ja convocats però pendents d'execució derivats de les ofertes d'ocupació pública indicades en el punt anterior per haver transcorregut més de tres anys des de la seua aprovació, en virtut del que disposa l'article 70.1 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic.



Els aspirants dels processos selectius iniciats corresponents a les convocatòries de les ofertes públiques d'ocupació que s'han declarat caducades podran sol·licitar la devolució de les taxes abonades per a tals procediments, per mitjà de sol·licitud dirigida a l'Alcaldia, acompanyant fotocòpia del DNI i fitxa de tercers en la qual haurà de constar el número de compte, inclòs l'IBAN, en què se sol·licita es faça el reintegrament de la taxa. La presentació de la sol·licitud es realitzarà en el Registre General de l'Ajuntament de Torrent.





Torrent, 27 de desembre de 2016.– El tinent d'alcalde i delegat de l'Àrea de Personal: José Antonio Castillejo Durán.

Mapa web