Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Montserrat. Correcció d'errades de la convocatòria i bases per a la creació d'una borsa de treball per a atendre futures necessitats de nomenaments de caràcter temporal. Grup C, subgrup C2.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7985 de 22.02.2017
Número identificador:  2017/1259
Referència Base de Dades:  001731/2017
 



Correcció d'errades de la convocatòria i bases per a la creació d'una borsa de treball per a atendre futures necessitats de nomenaments de caràcter temporal. Grup C, subgrup C2. [2017/1259]

En relació amb el recurs de reposició interposat contra les bases específiques que han de regir la convocatòria per a la constitució d'una borsa d'ocupació de funcionari interí per a cobrir les places d'auxiliar d'administració general de la plantilla de personal funcionari d'aquesta corporació, publicades en el DOGV número 7961 de 19.01.2017 i en la seu electrònica de la pàgina web de l'ajuntament, www.montserrat.es, Ocupació, procedim a corregir el que estableix la base segona i la base sisena, que queden de la següent manera:



En la base segona, on diu:

«Certificat del títol de nivell mitjà de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià»;

Ha de dir:

«Estar en possessió del títol de Grau Mitjà de Coneixements de Valencià expedit per la Junta Qualificadora, o complir les condicions per a obtindre'l en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies, o la realització d'un exercici de coneixement del valencià del mateix nivell».



En la base sisena, fase d'oposició, cal afegir-hi el que segueix:

«Tercer exercici: de caràcter obligatori i eliminatori. Consistirà a realitzar un examen oral i escrit sobre coneixements de valencià de nivell C1, segons els criteris utilitzats per la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià, i les necessitats de comprensió i expressió corresponents al lloc de treball, en un període màxim d'1 hora 15 minuts.

La qualificació d'aquest exercici serà d'apte o no apte.»



Tot això per a general coneixement.



Montserrat, 15 de febrer de 2017.– L'alcalde: Josep M. Mas i Garcia.

Mapa web