Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Catarroja. Convocatòria del procés selectiu per a cobrir en comissió de serveis el lloc de gestor o gestora de promoció lingüística.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9012 de 03.02.2021
Número identificador:  2021/685
Referència Base de Dades:  000982/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Catarroja



Convocatòria del procés selectiu per a cobrir en comissió de serveis el lloc de gestor o gestora de promoció lingüística. [2021/685]

Amb la negociació prèvia en l'MGNC de 21 de desembre de 2020, l'alcaldia, per la Resolució número 3362/2020 de data 23 de desembre actual, ha establit els criteris per a l'ordenació de sol·licituds per a la cobertura en comissió de serveis del lloc de gestor/a de promoció lingüística A1/A2.



Les sol·licituds per a sol·licitar l'adscripció en comissió de serveis a l'Ajuntament de Catarroja hauran de presentar-se en seu electrònica, acompanyant còpia dels documents que acrediten els mèrits al·legats, així com adreça de correu electrònic, l'obligació del qual de mantindre actualitzat recaurà en el sol·licitant.

El termini per a presentar les citades sol·licituds serà de quinze dies hàbils, a partir del següent al de la publicació del present anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

En cas d'empats, aquests es resoldran per ordre alfabètic del primer cognom, determinant-se que l'ordre començarà a partir de la lletra F sobre la base de la Resolució de 21 de gener de 2019, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es determina la lletra per a fixar l'ordre d'intervenció de les persones aspirants i, si escau, dirimir els empats en tots els processos selectius que es convoquen durant l'any 2019 en el conjunt de les administracions públiques valencianes.

Rebuda per l'Alcaldia la necessitat de nomenaments en comissió de serveis, es tindran en compte les sol·licituds registrades, en funció de l'ordre que ocupen els aspirants, i s'iniciarà la tramitació de la comissió de serveis, a l'empara de la normativa d'aplicació.

En els supòsits de renúncia de la persona interessada, tant abans com després de produir-se la incorporació, o en cas d'absència d'autorització per part de la seua administració d'origen, la persona interessada passarà a l'últim lloc per ordre que existisca en aqueix moment.

Una vegada finalitzada la comissió de serveis, la persona interessada passarà a l'últim lloc per ordre que existisca en aqueix moment.



Podrà sol·licitar la seua adscripció en comissió de serveis a l'Ajuntament de Catarroja qualsevol persona funcionària de carrera de qualsevol administració pública que complisca els requisits establits en la relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Catarroja per al lloc de treball de gestor/a de promoció lingüística:

– Personal funcionari de carrera

– Administració especial

– Grup A1/A2

– Titulació acadèmica: llicenciatura/grau en Filologia Catalana.

– Anglés Nivell B2

A fi d'ordenar objectivament totes les sol·licituds, es tindran en compte els següents mèrits, sotmesos a negociació de l'MGNC en data 21 de desembre de 2020:

1. Titulació acadèmica: fins a un màxim de 5 punts. Es valoraran les titulacions acadèmiques acreditades pels i les concursants, diferents de necessària per a ocupar el lloc, conforme a la següent escala:

Doctor: 5 punts

Altres titulacions addicionals de llicenciatura o grau universitari: 4 punts

2. Antiguitat: fins a un màxim de 10 punts en lloc de promotor/a lingüista o amb funcions assimilades. S'acreditarà mitjançant certificat de serveis prestats emés per l'administració o ben annex I.

Fins a un màxim de 10 punts

– Per cada mes complet de serveis en actiu en lloc igual o equivalent: 0,10 punts.

– Per cada mes complet de serveis en actiu prestat en qualsevol Administració Pública no valorats en l'anterior paràgraf: 0,05 punts.



Cosa que es fa pública per a coneixement de les persones interessades.



Catarroja, 18 de gener de 2021. L'alcalde president: Jesús Monzó i Cubillos.

Mapa web