Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Albaida. Bases especifiques i convocatòria del procés selectiu per a cobrir en propietat una plaça d'agent de policia local i per a la formació d'una borsa de treball temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9020 de 15.02.2021
Número identificador:  2021/1176
Referència Base de Dades:  001294/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Albaida



Bases especifiques i convocatòria del procés selectiu per a cobrir en propietat una plaça d'agent de policia local i per a la formació d'una borsa de treball temporal. [2021/1176]

Per la Resolució núm. 0094/2021, de 22 de gener, d'aquesta regidora delegada, s'ha acordat reprendre el procediment de selecció per a cobrir, en propietat, la plaça vacant d'agent de la policia local, pel torn lliure, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2019, i per a la formació d'una borsa de treball temporal.

Així mateix, s'ha aprovat la proposta de bases específiques que regularan el procediment selectiu convocat i que han sigut modificades de conformitat amb el requeriment de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències/AVSRE, després de la preceptiva i prèvia verificació. El text complet de les bases específiques ha sigut publicat literalment en el tauler d'edictes de l'Ajuntament d'Albaida i, així mateix, en la seu electrònica https://albaida.sedelectronica.es, i un extracte en el Butlletí Oficial de la Província de València.



D'acord amb la base quarta, les sol·licituds de participació en el procediment selectiu es dirigiran a l'Alcaldia de l'Ajuntament d'Albaida i es presentaran en el registre general/electrònic de la corporació, preferentment en el model normalitzat d'instància que apareix en l'annex I de les bases, en el termini de vint dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació del present anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. L'anunci de la convocatòria es publicarà també en el Boletín Oficial del Estado.

La qual cosa es fa pública per a coneixement de les persones interessades, i en compliment del que s'estableix en les bases de la convocatòria aprovades.



Albaida, 8 de febrer de 2021.– El quart tinent d'alcalde i regidor delegat de Serveis Bàsics i Qualitat Urbana: Fernando Molines Payà.

Mapa web