Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xirivella. Llista provisional de persones admeses i excloses en el concurs oposició per a la provisió, com a funcionaris i funcionàries de carrera, de deu places de personal subaltern.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8734 de 06.02.2020
Número identificador:  2020/623
Referència Base de Dades:  001308/2020
 



Llista provisional de persones admeses i excloses en el concurs oposició per a la provisió, com a funcionaris i funcionàries de carrera, de deu places de personal subaltern. [2020/623]

Mitjançant el present edicte, es fan públiques la composició dels membres del tribunal qualificador, la llista de persones admeses i excloses i la data dels primers exercicis per al procés de selecció, com a personal funcionari de carrera, de deu places de personal subaltern, pel sistema de concurs oposició, vacants en la plantilla de l'Ajuntament de Xirivella, aprovat per la Resolució núm. 127/2020, de data 21 de gener, de la Regidoria Delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació.

Atés l'estat de tramitació de l'expedient administratiu relatiu al procés de selecció com a personal funcionari de carrera, mitjançant el sistema de concurs oposició, torn lliure, de deu places de personal subaltern, de l'escala d'administració general/especial, grup de personal no qualificat (2019/PAC/4570).

Atenent el contingut de les bases d'aplicació publicades en el Butlletí Oficial de la Província núm. 188, de 9 d'agost de 2019, i en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana núm. 8627, de data 4 de setembre de 2019, i l'extracte en el BOE núm. 256, de data 24 d'octubre de 2019, les quals van ser aprovades per la Resolució núm. 1983/2019, de data 20 d'agost, de la Regidoria Delegada de Personal i Seguretat, i després de la finalització del termini de presentació d'instàncies amb data 22 de novembre de 2019.

D'acord amb la diligència del Gabinet d'Informació, en la qual consta la relació numerada d'aspirants presentats al procés de selecció per a l'oposició de personal no qualificat.

D'acord amb la diligència de l'administratiu de Personal en què consta que tots els aspirants admesos han manifestat en la instància que reuneixen els requisits generals establits en les bases específiques de la convocatòria per al procés de selecció de personal no qualificat.



Atés el que estableixen els articles 51 i següents de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, i 6 i següents del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana, norma que desplega el que estableix la Llei 10, i de conformitat amb les atribucions delegades mitjançant la Resolució 1734/2019, de 31 de juliol, aquesta Regidoria Delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació resol:



Primer. Aprovar la composició dels membres del tribunal qualificador del procés de selecció esmentat de personal no qualificat, que es publicarà extractat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, en el web municipal i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, segons el detall següent:



Composició del tribunal

President titular: Jaime Herrero García, coordinador esportiu, cap de servei de l'Ajuntament de Xirivella.

Presidenta suplent: Cristina Gómez Haro, cap del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Xirivella.

Secretària titular: Raquel Guillem Sanchis, cap del Negociat de Recursos Humans de l'Ajuntament de Xirivella

Secretària suplent: M. Teresa Fort Bolufer, tècnica de patrimoni, subvencions i administració general, de l'Ajuntament de Xirivella.



Vocals:

Titular: Isabel Rodrigo Griñó, arquitecta tècnica de disciplina urbanística, cap de negociat de l'Ajuntament de Xirivella.

Suplent: José Antonio Tundidor Moreno, tècnic de serveis informàtics-cap àrea TICS de l'Ajuntament de Xirivella.

Titular: Valentín Mateos Mañas, tècnic de manteniment i infraestructures urbanístiques de l'Ajuntament de Xirivella

Suplent: María Ibáñez Sánchez, arquitecta oficina tècnica de l'Ajuntament de Xirivella.

Titular: Juan José García Cuartero, oficial electricista de l'Ajuntament de Xirivella.

Suplent: Fernando Ballester Jaime, tècnic de medi ambient de l'Ajuntament de Xirivella.



Assessors i assessores:

Irene Rocafull Luján, cap del Servei de Normalització Lingüística, de l'Ajuntament de Xirivella.

Vicenta Margaleff Plaza, tècnica d'administració de sistemes informàtics, cap negociat de l'Ajuntament de Xirivella.

Javier Daroquí Martí, tècnic auxiliar de serveis informàtics, de l'Ajuntament de Xirivella.



Col·laboradors:

Julio Ferri Meseguer, oficial de la brigada d'obres de l'Ajuntament de Xirivella.

Juan Vicente Villaplana Torrent, delineant GIS, de la brigada d'obres de l'Ajuntament de Xirivella.

José Antonio Riaño Moreno, encarregat instal·lacions esportives, de l'Ajuntament de Xirivella.

Francisco García Escribá, auxiliar administratiu del negociat de Secretaria, de l'Ajuntament de Xirivella.



Segon. Notificar aquesta resolució al personal designat com a membres del tribunal, i fer-los saber que es troben sotmesos al règim de causes d'abstenció i recusació previst en els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015 d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, i que s'haurà de comunicar a aquesta administració qualsevol causa sobre això.





Tercer. Aprovar les llistes provisionals d'aspirants admesos i exclosos que a continuació es detallen i aquestes estaran exposades en la pàgina web i al tauler d'edictes de l'Ajuntament.

https://www.xirivella.es/lajuntament/recursos-humans-i-ofertes-de-treball/processos-de-seleccio/oposicio-personal-no-qualificat/



Quart. S'acorda un termini de deu dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, perquè les persones interessades puguen esmenar els defectes que hagen motivat l'exclusió, o realitzar les al·legacions que creguen oportunes. Si hi ha al·legacions, seran acceptades o rebutjades en la resolució mitjançant la qual s'aprova la llista definitiva que es farà pública en la pàgina web i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, i en el DOGV en què s'assenyalarà on estan publicades les llistes definitives completes.

Si transcorre el termini de presentació de reclamacions i no se'n presenta cap, s'entendrà que les llistes estan aprovades definitivament, sense que en calga una nova publicació.



Cinqué. Convocar, per a l'exercici pràctic de la fase prèvia de valencià, aquells aspirants que hagen assenyalat en la instància l'opció de realitzar la prova pràctica de valencià. La crida es realitzarà pel cognom F, atenent, a aquests efectes, l'ordenació alfabètica resultant del sorteig, i així successivament, d'acord amb el que disposa la Resolució de 21 de gener de 2019, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es determina la lletra per a fixar l'ordre d'intervenció de les persones aspirants i, en el seu cas, dirimir els empats en tots els processos selectius que es convoquen durant l'any 2019 en el conjunt de les administracions públiques valencianes. Publicat en el DOGV núm. 8473, de 28 de gener de 2019.

– Dia 3 d'abril de 2020, a les 09.30 hores, per a la realització de l'examen nivell B1, al Centre Jove ubicat al carrer del Levante UD, s/n.

– Dia 21 d'abril de 2020, a les 09.30 hores, per a la realització de l'examen nivell A2, al Centre Jove ubicat al carrer del Levante UD, s/n.



Sisé. Convocar, per a la prova pràctica d'obres, tots els aspirants que han seleccionat aquesta opció de manera obligatòria, així com voluntària, del temari establert en l'annex I, annex II, annex III, més aquells que hagen resultat aptes en la prova de valencià, per al dia 4 de maig de 2020, a les 09.00 hores, a la Galotxa (al costat de la piscina coberta del poliesportiu Ramon Sáez), per a la realització del primer exercici pràctic.

La resta d'exercicis seran publicats a través dels anuncis en la pàgina web i al tauler d'edictes de l'Ajuntament.



Seté. Publicar aquesta resolució en el DOGV i assenyalar que les llistes provisionals completes estaran exposades en la pàgina web i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament.



Xirivella, 22 de gener de 2019.– El regidor de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació: Francisco Roque Navarrete Martínez.

Mapa web