Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Albal. Aprovació de la modificació de la plantilla i la relació de llocs de treball de l'organisme autònom Residència Municipal d'Ancians Antonio i Julio Muñoz Genovés.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8236 de 16.02.2018
Número identificador:  2018/1153
Referència Base de Dades:  001685/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: relació de llocs de treball
      Descriptors toponímics: Albal



Aprovació de la modificació de la plantilla i la relació de llocs de treball de l'organisme autònom Residència Municipal d'Ancians Antonio i Julio Muñoz Genovés. [2018/1153]

El Ple de l'Ajuntament d'Albal, en sessió de 23 de gener de 2018 va acordar, per majoria absoluta del nombre legal de membres de la corporació, aprovar la modificació de la plantilla i la relació de llocs de treball de l'organisme autònom Residència Municipal d'Ancians Antonio i Julio Muñoz Genovés, que deriva i s'integra del Pla d'ordenació dels recursos humans aprovat prèviament pel Patronat de l'esmentat organisme autònom Residència Municipal d'Ancians Antonio i Julio Muñoz Genovés, en sessió de 12 de gener de 2018, i pel Ple en la mateixa sessió de 23 de gener de 2017.

El Pla d'ordenació dels recursos humans va ser proposat per la regidora delegada de Recursos Humans i objecte de negociació amb la representació del personal de l'organisme autònom i de l'Ajuntament, i no es va plantejar cap modificació a la proposta inicial.

Els expedients de modificació de la plantilla i de l'aprovació de la relació de llocs de treball aprovats inicialment pel Ple en sessió de 23 de gener de 2018 s'han sotmés a un període d'informació pública per un termini de 15 dies respecte de la plantilla i 30 respecte de la relació de llocs de treball, per mitjà d'anuncis publicats en el Butlletí Oficial de la Província de València número 19, de 26 de gener de 2018, i número 26, de 6 de febrer de 2018, i en el tauler d'anuncis de la corporació.



La modificació de la plantilla de l'organisme autònom s'entendrà definitivament aprovada si durant el termini de 15 dies no s'hagueren presentat reclamacions.

L'aprovació de la relació de llocs de treball de l'organisme autònom s'entendrà definitivament aprovada si durant el termini de 30 dies no s'hagueren presentat reclamacions.

En cas contrari, el Ple disposarà d'un termini d'un mes per a resoldre-les.

Cosa que es publica als efectes previstos en l'article 94.6 del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana.



Albal, 6 de febrer de 2018.– L'alcalde i president de l'organisme autònom: Ramón Marí Vila

.

Mapa web