Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xirivella. Llistes definitives d'admesos i exclosos del procés de selecció, com a personal funcionari de carrera, de 10 places de personal subaltern.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8759 de 11.03.2020
Número identificador:  2020/2109
Referència Base de Dades:  002395/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Agrupacions professionals funcionarials (APF). Sense requisit de titulació
      Descriptors toponímics: Xirivella



Llistes definitives d'admesos i exclosos del procés de selecció, com a personal funcionari de carrera, de 10 places de personal subaltern. [2020/2109]

Mitjançant el present edicte, es fan públiques en la pàgina web i al tauler d'edictes de l'Ajuntament, les llistes definitives d'admesos i exclosos del procés de selecció, com a funcionari de carrera, de 10 places de personal subaltern, pel sistema de concurs oposició, vacants en la plantilla de l'Ajuntament de Xirivella, aprovades per resolució de la Regidoria Delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació núm. 573/2020, de data 28 de febrer, i resolució núm. 590/2020, de data 2 de març.

D'acord amb el que disposa l'art. 21.1 de la Llei 7/1985, reguladora de les bases de règim local, i de conformitat amb les atribucions delegades mitjançant la Resolució 1734/2019, de 31 de juliol, aquesta Regidoria Delegada de Personal i Seguretat, resol:



Estimar les sol·licituds presentades pels aspirants, M.ª Amparo Prats Espinar, Juan Guerrero Gutiérrez, i Antonio García Castro, Jesús Chisbert Ibáñez, Gabriel Flores Aparicio, Ivan García Chirveches, Ismael Pérez Domenech, Pau Moises Ruiz Moret, José Vicente Ruiz Penalva, José Vicente Simo Serra, Manuel Álvarez Romero, Lorena Ballesteros Tevar, José Miguel Zaballos Solaz, Arnau Cortijo Aguilar, Francisco Cortijo Aguilar, Tomás Jonatan Moreno Chicano, Vicente Sisternas Martínez, Joaquín Tejedor Montesinos, José Miguel Gallego Albert, Sonia Navarro Blasco, Paula Segura Igual i Nuria Martínez Herreros i incloure'ls com a admesos en la llista definitiva de personal no qualificat.

Declarar exclosos definitivament aquells aspirants que no han esmenat les deficiències establides en el període d'al·legacions.

Les llistes definitives d'aspirants admesos i exclosos del procés de selecció, mitjançant el sistema de concurs oposició en torn lliure, de deu places de personal subaltern, de l'escala administració general/especial, grup de personal no qualificat, vacants en la plantilla de l'Ajuntament de Xirivella, estaran detallades a la pàgina web i al tauler d'edictes de l'Ajuntament:

https://www.xirivella.es/lajuntament/recursos-humans-i-ofertes-de-treball/processos-de-seleccio/oposicio-personal-no-qualificat/

Mantindre la convocatòria per als exercicis de valencià, de nivell B1 i modificar el lloc d'examen del nivell A2 de valencià, que serà el dia 21 d'abril, a les 9.30 hores, al Centre Social Polivalent ubicat al carrer Cervantes, núm. 22, així com la convocatòria per a la prova pràctica d'obres, en les dades i en els llocs establits en la resolució núm. 127/2020 de 21 de gener, per la qual es feren públiques les llistes d'admesos i exclosos provisionals.

La resta d'exercicis seran publicats a través dels anuncis a la pàgina web, i tauler d'edictes de l'Ajuntament.

Aquesta resolució es publicara en el DOGV assenyalant que les llistes definitives completes estaran exposades a la pàgina web, i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament.



Xirivella, 3 de març de 2020.– El regidor de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació: Francisco Roque Navarrete Martínez.

Mapa web