Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Modificació de les bases generals que han que regir les convocatòries dels processos de selecció de les places incloses en les distintes ofertes d'ocupació pública. Expedient 4-0063/2018.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8269 de 09.04.2018
Número identificador:  2018/2676
Referència Base de Dades:  003477/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, A/A1, B/A2, C/C1, D/C2, E
      Descriptors toponímics: Tavernes de La Valldigna



Modificació de les bases generals que han que regir les convocatòries dels processos de selecció de les places incloses en les distintes ofertes d'ocupació pública. Expedient 4-0063/2018. [2018/2676]

Mitjançant Resolució 792/2018, de 6 de març, de la Regidoria Delegada d'Economia, Hisenda, Patrimoni i Personal, s'ha determinat el següent:



Primer. Modificar les bases generals que han de regir les convocatòries dels processos de selecció de les places incloses en les distintes ofertes d'ocupació pública de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna en els termes que es reprodueixen seguidament:

Modificar la base sisena, que quedarà redactada amb el següent tenor literal (en la part inicial):



«6. Tribunal de selecció.

La composició del tribunal de selecció, predominantment tècnica i especialitzada, estarà integrada pels següents membres:

President: el cap del departament corresponent, o si no n'hi ha, un tècnic de la corporació expert en la matèria, i si no n'hi ha, un tècnic expert d'una altra corporació proposat pel cap de l'Activitat de Recursos Humans i Gestió de Personal.

Secretari: el funcionari que ocupe el lloc de treball de cap de l'Activitat de Recursos Humans i Gestió de Personal o funcionari en qui delegue.

Vocals:

– Un representant de l'administració del Consell de la Generalitat Valenciana, designat per l'òrgan competent de la conselleria pertinent.



– Un funcionari de carrera, o contractat en règim laboral amb caràcter fix d'aquesta corporació, o si no n'hi ha, d'una altra corporació, segons corresponga a la naturalesa de la plaça convocada, el qual serà designat pel president de la corporació municipal.

– Un funcionari de carrera, o contractat en règim laboral amb caràcter fix d'aquesta corporació, o si no n'hi ha, d'una altra corporació, segons corresponga a la naturalesa de la plaça convocada, el qual serà designat pel president de la corporació municipal.

– Un funcionari de carrera, o contractat en règim laboral amb caràcter fix d'aquesta corporació, o si no n'hi ha, d'una altra corporació, segons corresponga a la naturalesa de la plaça convocada, el qual serà designat pel president de la corporació municipal.

La designació dels membres del tribunal inclourà la dels respectius suplents.

Els tribunals, comissions de selecció i/o valoració, sempre que siga possible, tindran representació paritària per sexes (60-40)

.... »



Modificar la base setena, que quedarà redactada amb el següent tenor literal (en la part final):

«7. Començament i desenvolupament de les proves.

...

Les proves selectives, exercicis, temaris, i si fa el cas, la valoració de la fase de concurs, s'establiran en les respectives bases específiques de cada convocatòria.

– En les bases específiques de les convocatòries d'accés a l'ocupació, s'inclourà la informació referida a si es tracta d'un col·lectiu amb infrarepresentació. S'entendrà per representació equilibrada o paritària (i que, per tant, no hi ha infrarepresentació) la presencia de dones i homes de forma que en el conjunt a què es referisca, les persones de cada sexe no superen el 60 % ni siguen menys del 40 %.

– En aquelles convocatòries de proves selectives que incloguen una fase de concurs, es valorarà la formació en gènere i igualtat.

– En els temaris de la fase d'oposició, s'incloura el coneixement de la legislació en matèria d'igualtat i plans d'igualtat aprovats per l'Ajuntament.»



Modificar la base huitena, que quedarà redactada amb el següent tenor literal (en la part inicial):

«8. Relació d'aprovats.

En els supòsits d'empat en les qualificacions finals, el tribunal aplicarà les regles següents:

a) S'elegirà l'aspirant del sexe infrarepresentat, quan així s'haja indicat en les bases especifiques.

b) Si encara continua l'empat i en cas de concurs oposició, en favor de qui tinga millor puntuació en l'oposició.

c) Si continua l'empat, o es tracte només d'oposició, es farà una proposta de nomenament a favor de qui haja obtingut major puntuació en els exercicis pràctics.

d) Si persisteix l'empat, la proposta es farà a favor de qui haja obtingut major puntuació total en els exercicis teòrics.

e) Si encara continuara l'empat, es proposaria l'aspirant de més edat.

...»



Segon. Remetre anunci íntegre de la present modificació de les bases generals al Butlletí Oficial de la Província de València i en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, i exposar el corresponent anunci al tauler d'edictes municipal.



Tercer. Aplicar la nova redacció de les bases generals a les noves convocatòries que aprove aquest ajuntament. A la resta de convocatòries que en l'actualitat estan en tramitació s'aplicaran les bases generals vigents en el moment de la seua aprovació sense que els siga d'aplicació la nova regulació aprovada mitjançant aquest acte administratiu.





Quart. Contra el present acte, pel qual es modifiquen les referides bases generals, que és definitiu en via administrativa, els interessats legitimats podran interposar un dels següents recursos:

a) Amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant el mateix òrgan que va dictar l'acte recorregut en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació de la modificació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província de València. Si transcorre un mes des de l'endemà de la interposició del recurs de reposició sense que haja sigut resolt, podrà entendre que ha sigut desestimat i interposar recurs contenciós administratiu, a elecció seua, davant de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, en el termini de 6 mesos.

b) Recurs contenciós administratiu, a elecció seua, davant de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana dins del termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació de la modificació de les bases al Butlletí Oficial de la Província de València.



La qual cosa es fa pública per a general coneixement.



Tavernes de la Valldigna, 6 de març de 2018.– El cap de l'Activitat d'RRHH i Gestió de Personal: Valentín Vercher Manclús.

Mapa web