Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xirivella. Bases de la convocatòria per a cobrir llocs de treball de policia local pel sistema de comissió de serveis.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8287 de 04.05.2018
Número identificador:  2018/4364
Referència Base de Dades:  004412/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Xirivella



Bases de la convocatòria per a cobrir llocs de treball de policia local pel sistema de comissió de serveis. [2018/4364]

Mitjançant el present edicte es fa públic l'extracte de la Resolució de la Regidoria Delegada de Personal i Seguretat, de 2 de maig de 2018, en la qual s'aproven les bases específiques de la convocatòria per a la creació del procés genèric per a cobrir llocs de treball pel sistema de comissió de serveis d'agents.



A. Procés genèric per a cobrir llocs de treball pel sistema de comissió de serveis

1. Obrir un termini de presentació d'instàncies des de l'endemà de la publicació d'aquest procés en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, fins al dia següent de la data en què es publique la convocatòria de cobertura de llocs concrets d'oficials i agents de la policia local d'aquest ajuntament, amb el previ informe emés per la direcció del cos de policia local d'aquest ajuntament, que haurà de establir la motivació de la necessitat urgent de la cobertura dels llocs convocats pel sistema de comissió de serveis, en el qual constarà el número de lloc de treball convocat i la data de realització de la entrevista.



2. En el termini establit en el punt anterior podran presentar-se tots el funcionaris de carrera que complisquen els requisits dels llocs de treball i que pertanyen a la mateixa escala, subescala, grup, subgrup i categoria. Perfils que estan aprovats d'acord amb l'expedient de modificació de llocs de treball número 59, publicats en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOP) número 72, de data 26 de març de 2014, amb les modificacions acordades a través de l'expedient 71, publicades en el BOP número 143, de data 28 de juliol de 2015, i l'expedient número 81, publicat en el BOP número 186, de data 26 de setembre de 2016.



3. La publicació concreta del/dels llocs convocats es farà a través del tauler d'anuncis i de la pàgina web de l'Ajuntament; haurà de existir un termini, com a mínim, de 10 dies hàbils fins a la data de l'entrevista, que es realitzarà en les instal·lacions de la policia local de Xirivella.



4. L'entrevista versarà sobre el currículum, acreditat en la documentació (original o fotocòpia compulsada) que ha de aportar cada funcionari de carrera que haja presentat instància en el termini anteriorment establit a l'apartat 1.

No s'acceptarà cap documentació que no se haja presentat en el termini esmentat.

Per poder triar el funcionari més capacitat per cobrir el lloc o llocs de treball convocats, es nomena la direcció, l'intendent i un inspector nomenat per la Regidoria de Personal, assistit per la cap de negociat de l'oficina administrativa de la policia local de Xirivella, que alçarà l'acta corresponent en la qual s'arreplegarà la motivació i la decisió adoptada, i s'haurà de confeccionar una llista que haurà d'anar ordenada des del més valorat al menys valorat.

Per a realitzar la valoració hauran de tindre en compte l'experiència demostrada documentalment de les funcions desenvolupades pel personal funcionari presentat agafant com a referència el perfil i les funcions acordades en el lloc o llocs convocats.

Les funcions de cadascun dels llocs de treball i perfils estan aprovades d'acord amb l'expedient de modificació de llocs de treball número 59, publicades en el BOP número 72, de data 26 de març de 2014, amb les modificacions acordades a través de l'expedient 71, publicades en el BOP número 143, de data 28 de juliol de 2015, i l'expedient número 81, publicat en el BOP número 186, de data 26 de setembre de 2016.



5. Finalitzades les entrevistes, la cap de l'oficina administrativa del cos de la policia donarà publicitat de l'acta emesa on conste la motivació de la decisió presa, així com la llista de major a menor valoració dels funcionaris entrevistats, sobre la base del que s'ha assenyalat en el punt anterior, en el tauler d'anuncis i en la pàgina web perquè els aspirants, en el termini de tres dies hàbils, presenten al·legacions; en el cas que n'hi haja, seran resoltes pels mateixos funcionaris que van prendre la decisió inicial i seran comunicades als interessats.

6. Finalitzat el procés des de la direcció, es comunicarà al Servei de Recursos Humans, Negociat de Gestió de Personal, perquè es formalitze la comissió de servei. En el cas que no es puga nomenar perquè no l'autoritze l'ajuntament d'origen, no hi haja voluntarietat del funcionari o perquè no reunisca els requisits, aquest quedarà fora de la llista per a convocar-lo en futures convocatòries i es realitzarà el nomenament en el següent de la llista, seguint el mateix procés i així successivament.



7. En el cas que a la convocatòria concreta realitzada no es presente personal funcionari que haja presentat instancia i no haja al·legat causa justificada (com ara malaltia, etc.), quedarà fora de la llista per a convocatòries successives.

8. La duració màxima de la llista per ser convocats pel sistema de comissió de serveis serà de quatre anys; per tant, decaurà el personal funcionari que haja presentat instància que supere aquest termini, i en el cas que vulga seguir en la llista haurà de presentar una nova instancia.





Convocatòria concreta de llocs de treball de la policia local de Xirivella pel sistema de comissió de serveis



B. Tenint en compte les necessitats plantejades per la direcció i tot preveient que en un futur immediat es quedaran descoberts llocs de treball d'agent i oficial, de forma excepcional i per aquesta única vegada es fa, a més, convocatòria concreta dels llocs de treball següents:



Lloc 62 ac), anomenat agent de proximitat, que pertany a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, policia i auxiliar, escala bàsica.

La cobertura del lloc es preveu per a l'1 de juny de 2018.

Lloc 62 aa), anomenat agent de proximitat, que pertany a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, policia i auxiliar, escala bàsica.

La cobertura del lloc es preveu per a l'1 d'agost de 2018.

Lloc 62 p), anomenat agent de proximitat, que pertany a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, policia i auxiliar, escala bàsica.

La cobertura del lloc es preveu per a l'1 de juny de 2018.

Lloc 62 g), anomenat agent patruller, que pertany a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, policia i auxiliar, escala bàsica (lloc vacant amb reserva).

La cobertura del lloc es preveu per a l'1 de juny de 2018.

El termini per a presentar instàncies per aquesta vegada serà de 10 dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana; així mateix, es publicarà en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en la pàgina web perquè els funcionaris que complisquen els requisits dels perfils convocats puguen presentar instància.



La data de realització de l'entrevista es publicarà en la pàgina web i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament; la resta del procés seguirà el que disposa el procés establit en l'apartat A d'aquest document.



Contra l'anterior acte, que dóna fi a la via administrativa, podrà interposar, de manera potestativa, recurs de reposició davant del mateix òrgan que l'haja dictat, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la recepció de la notificació, o recurs contenciós administratiu davant d'un jutjat contenciós administratiu dels de València, d'acord amb l'article 8 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora d'aquesta jurisdicció, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la recepció de la present notificació. En absència de resolució expressa del recurs de reposició potestatiu, el termini serà de sis mesos a partir del dia següent a aquell en què, d'acord amb la seua normativa específica, es produïsca l'acte presumpte. No obstant això, podrà interposar qualsevol altre recurs que estime procedent.





Xirivella, 2 de maig de 2018.– El regidor de Personal i Seguretat: Josep M. Moret Cabuchola.

Mapa web