Ficha disposicion

Ficha disposicion





Universitat Jaume I. RESOLUCIÓ de 25 d'abril de 2018, del rector, per la qual es convoquen vint places pel sistema de promoció interna per a l'accés al cos de catedràtics d'universitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8288 de 07.05.2018
Número identificador:  2018/4212
Referència Base de Dades:  004471/2018
 



RESOLUCIÓ de 25 d'abril de 2018, del rector, per la qual es convoquen vint places pel sistema de promoció interna per a l'accés al cos de catedràtics d'universitat. [2018/4212]

De conformitat amb el que es disposa en l'article 63 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats (a partir d'ara, LOU), modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril; el Reial decret 1313/2007, de 5 d'octubre, pel qual es regula el règim dels concursos d'accés a cossos docents universitaris (a partir d'ara, RDA); la Normativa per al desenvolupament dels concursos d'accés a cossos de funcionariat docent universitari i dels concursos de selecció de professorat col·laborador i contractat doctor de la Universitat Jaume I de Castelló, aprovada pel Consell de Govern de 24 de maig de 2012 (a partir d'ara, Normativa del Consell de Govern); disposició final segona (Modificació de l'article 62.2 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats), article 19, apartat Un.2, de la Llei 3/2017, de 27 de juny, de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2017, mitjançant resolució d'aquest rectorat de data 13 de març de 2018, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, es va publicar l'Oferta Pública d'Ocupació 2018, del personal docent i investigador de la Universitat Jaume I, que consistia en 17 places de professorat titular d'universitat, 20 places de catedràtic/a de universitat, 4 places de professorat contractat doctor i 3 places de professorat titular d'universitat i 1 plaça de professorat contractat doctor per a personal investigador doctor que haja finalitzat el Programa Ramón y Cajal i haja obtingut el certificat I3 i en virtut de l'acord de data 24 d'abril de 2018 del Consell de Govern de la Universitat Jaume I.



Aquest Rectorat, en ús de les competències previstes en l'article 100 dels Estatuts de la Universitat Jaume I, aprovats pel Decret 116/2010, de 31 d'agost, del Consell de la Generalitat (a partir d'ara, EUJI), convoca vint places pel sistema de promoció interna per a l'accés al cos de catedràtics d'universitat, places que es relacionen en l'annex I d'aquesta resolució, d'acord amb les següents bases:



Primera. Àmbit d'aplicació i règim jurídic

Aquest concurs es regirà per les presents bases, pel que disposa la LOU, el RDA, els EUJI, el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, per la Normativa del Consell de Govern i, amb caràcter supletori, per la qual cosa preveu la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic i la legislació general de funcionaris civils de l'Estat.



Segona. Requisits generals dels candidats

2.1. Per a ser admesos en la present convocatòria els aspirants hauran de reunir els següents requisits generals:

a) Ser espanyol. No obstant açò, podran participar en idèntiques condicions que els espanyols els nacionals d'algun dels altres Estats membres de la Unió Europea o d'algun Estat al que, en virtut dels Tractats Internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, li siga aplicable la lliure circulació de treballadors.

També podran participar el cònjuge dels espanyols, dels nacionals d'algun dels altres Estats membres de la Unió Europea i dels nacionals d'algun Estat al que, en virtut dels Tractats Internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, li siga aplicable la lliure circulació de treballadors, sempre que no estiguen separats de dret, així com els seus descendents i els de el cònjuge, menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat però que visquen a les seues expenses.



b) Tenir complits els setze anys i no haver complit els setanta anys d'edat.

c) Estar en possessió del títol de doctor.

d) No haver sigut separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial.

En el cas dels aspirants que no ostenten la nacionalitat espanyola, no estar sotmesos a sanció disciplinària o condemna penal que impedisquen, en el seu Estat, l'accés a la Funció Pública.

e) Posseir la capacitat funcional per a l'acompliment de les tasques corresponents a professor d'Universitat.



Tercera. Requisits específics dels candidats

3.1. Els sol·licitants hauran de reunir els requisits específics que a continuació s'assenyalen:

a) Estar acreditats per al Cos docent de Catedràtics d'Universitat d'acord amb l'establit en l'article 13 del Reial decret 1312/2007, de 5 d'octubre, pel qual s'estableix l'acreditació nacional per a l'accés als cossos docents universitaris.

Així mateix, podran presentar-se els qui resultaren habilitats o habilitades al Cos de Catedràtics d'Universitat conforme a l'establit en el Reial decret 774/2002, de 26 de juliol, pel qual es regula el sistema d'habilitació nacional per a l'accés a cossos de funcionaris docents universitaris i el règim dels concursos d'accés respectius.



b) Ser funcionari de carrera del Cos de professors titulars d'universitat o de l'Escala d'Investigadors Científics dels Organismes Públics de Recerca i haver prestat, com a mínim, dos anys de serveis efectius sota aquesta condició.

3.2. La concurrència dels requisits generals i específics haurà d'estar referida sempre a una data anterior a l'expiració del termini fixat per a sol·licitar la participació en el concurs i mantenir-se fins al moment de la presa de possessió.



Quarta. Sol·licituds

4.1. Les persones que desitgen prendre part en la prova selectiva han de presentar el model oficial de la sol·licitud que s'adjunta en l'annex II, dirigida al Rectorat de la Universitat Jaume I, i presentar-la en el Registre de la Universitat Jaume I, sense perjudici del que disposa l'article 38.4 de la Llei 30/199, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. El termini començarà a partir de l'endemà a la data de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana o en el Boletín Oficial del Estado i finalitzarà transcorreguts vint dies hàbils des de l'última publicació. Juntament amb la sol·licitud que s'adjunta en l'annex II s'haurà de lliurar la documentació següent que acredita els requisits necessaris per a participar en aquest concurs:

a) Fotocòpia del document nacional d'identitat vigent. En el cas de les persones que no tinguen la nacionalitat espanyola, s'haurà de presentar una fotocòpia del document acreditatiu de la nacionalitat, targeta d'identitat o una fotocòpia del passaport.

b) Certificacions en què s'acredita el compliment dels requisits específics que assenyala la base tercera per a participar en el concurs d'accés.

c) Justificant d'ingrés o abonament, mitjançant el resguard original de la transferència bancària de la quantitat de 27,07 euros, en concepte de drets d'examen, en el compte corrent de la Universitat Jaume I (ES36 Banco Santander, entitat 0049, sucursal 4898, DC 95, núm. compte 2816129170). A més del nom i els cognoms, s'indicarà el número del document nacional d'identitat i el número de la plaça.

d) Justificant d'ingrés o abonament, fent el pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit en el mateix Registre General de la Universitat Jaume I.

4.2. Seran motius d'exclusió, i no seran esmenables, entre altres, la falta de signatura de la instància per part de l'interessat així com la falta d'abonament dels drets d'examen corresponents, no posseir o no acreditar de forma suficient la possessió dels requisits exigits per a cadascuna de les places convocades i presentar la sol·licitud fora del termini establit.

4.3. Conforme a l'establert en l'article 33 bis de la Llei 12/1997, de 23 de desembre, de taxes de la Generalitat Valenciana, redactat conforme a la Llei 12/2004, de 27 de desembre, estan exempts del pagament de la taxa establida en el paràgraf anterior, els aspirants amb una discapacitat igual o superior al 33 %. Aquests aspirants hauran de presentar certificació de la Conselleria de Benestar Social o òrgans competents d'altres administracions públiques, que acredite discapacitat igual o superior al 33 %. També estaran exempts del pagament de la taxa els membres de famílies nombroses de categoria especial. Així mateix, gaudiran d'una bonificació del 50 per 100 de la quota els membres de famílies nombroses de categoria general. El concepte i categoria de famílies nombroses està previst en els articles 2 i 4, respectivament, de la Llei 40/2003, de 18 de novembre, de protecció a les famílies nombroses (BOE 19.11.2003).

Estaran exemptes del pagament les persones que figuren com a demandants d'ocupació durant el termini, almenys, d'un mes anterior a la data de la convocatòria. Per al gaudi de l'exempció serà requisit que no hagueren rebutjat, en el termini de què es tracte, oferta d'ocupació adequada ni s'hagueren negat a participar, excepte causa justificada, en accions de promoció, formació o reconversió professionals i que, així mateix, no gaudisquen de rendes superiors, en còmput mensual, al salari mínim interprofessional. La certificació relativa a la condició de demandant d'ocupació, amb els requisits previstos en la llei se sol·licitarà en la corresponent oficina de l'Institut Nacional d'Ocupació. Quant a l'acreditació de les rendes, s'acreditarà amb una declaració escrita del sol·licitant. Tots dos documents hauran d'adjuntar-se inexcusablement a la sol·licitud de participació en aquestes proves selectives (article 17 de la Llei 50/1998).



Cinquena. Admissió d'aspirants

5.1. Finalitzat el període de presentació de sol·licituds, si totes les sol·licituds presentades en cadascuna de les places s'ajusten en tots els seus extrems a la convocatòria, el Rectorat de la Universitat Jaume I dictarà en el termini màxim de vint dies hàbils una resolució en la qual elevarà a definitiva les llistes de persones aspirants admeses. En cas contrari, en cadascuna de les places i en el mateix termini, el Rectorat dictarà una resolució en la qual es declararà aprovada la llista provisional de persones admeses i excloses, i s'indicarà, pel que fa a aquestes últimes, la causa d'exclusió, indicant a les persones interessades que, si no ho esmenen en el termini improrrogable de 10 dies hàbils, perdran el dret. Finalitzat aquest termini, s'elevarà a definitiva la llista provisional amb les modificacions que procedisquen.

5.2. Aquestes resolucions es publicaran en el tauler d'anuncis oficial (http://www.uji.es/seu/info-adm/tao/)

5.3. Contra la resolució que aprova la llista definitiva de persones admeses, les que hagen resultat excloses podran interposar un recurs en els termes previstos en els articles 123 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



Sisena. Comissió del concurs de promoció interna al cos de catedràtics d'universitat.

6.1. El concurs de provisió de promoció interna serà jutjat per una comissió, la composició de la qual s'ajustarà als principis d'imparcialitat i professionalitat dels seus components, i es procurarà una composició equilibrada entre dones i homes, llevat que no siga possible per raons fundades i objectives degudament motivades.

6.2. Les persones que componen les comissions hauran de pertànyer al professorat de l'àrea de coneixement a què es refereix la plaça o d'una àrea afí, de categoria igual o superior a la plaça objecte del concurs i hauran de tenir, almenys, dos sexennis de recerca en el cas de les catedràtiques i catedràtics d'universitat. La designació de la composició de les comissions recaurà en professorat funcionari dels cossos docents universitaris, preferentment de la Universitat Jaume I i de l'àrea de coneixements de la plaça, tenint en compte les previsions de l'article 89.2 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats. En la data de publicació de la convocatòria del concurs en el BOE, podran trobar-se, en qualssevol de les situacions administratives a les quals es refereix 85 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, excepte en les d'excedència i suspensió de funcions.



El professorat jubilat, llevat que estiga contractat com a professorat emèrit, no pot formar part de les comissions

6.3. El Rectorat nomenarà la comissió encarregada de resoldre aquests concursos, que estarà formada per catedràtics d'universitat:

• La presidència, designada pel Rectorat entre professorat catedràtic de l'àrea de coneixement.

• Una o un vocal designat pel departament.

• Una o un vocal nomenat pel Rectorat i designat pel Consell de Govern entre un mínim de cinc persones proposades pel departament, de les quals almenys tres han de pertànyer a l'àrea de coneixement de la plaça.

Per a cada comissió es nomenaran tants membres suplents com de titulars.

En cada comissió actuarà com a secretari o secretària la persona de menor antiguitat dins del cos de catedràtics d'universitat.

6.4. Per a garantir la transparència i objectivitat en el nomenament de les persones que componen les comissions que resoldran els concursos de provisió de vacants, la Universitat Jaume I publicarà el contingut dels currículums d'aquestes, respecte a les dades incloses en l'annex del Reial decret 1312/2007, de 5 d'octubre, pel qual s'estableix l'acreditació nacional per a l'accés als cossos docents universitaris, d'acord amb l'article 62.3 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, en la seua nova redacció donada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril.

6.5. El nomenament com a membre d'una comissió és irrenunciable, excepte quan concórrega causa justificada que impedisca la seua actuació com a component d'aquesta. En aquest cas, l'apreciació de la causa al·legada correspondrà al Rectorat, que resoldrà en el termini de cinc dies hàbils comptadors des de la recepció de l'escrit de renúncia, i es procedirà, si escau, al nomenament de la persona suplent corresponent com a membre de la comissió titular.

6.6. En el cas que concórrega algun dels motius d'abstenció i recusació als quals es refereix els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, les persones afectades hauran d'abstenir-se d'actuar en la comissió i manifestar al Rectorat el motiu concurrent.

6.7. Quan es produïsca la recusació a la qual es refereix l'article 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector, que podrà tenir lloc en qualsevol moment del concurs, la persona recusada manifestarà si es dóna o no en ell o ella la causa al·legada. En el primer cas, el Rectorat podrà acordar la seua substitució per la persona suplent. Si el recusat o recusada nega la recusació, el Rectorat resoldrà en el termini de tres dies, amb els informes previs i comprovacions que considere oportuns.

6.8. En els casos de renúncia justificada, abstenció o recusació que impedisquen l'actuació d'alguna de les persones que componen la comissió titular, aquesta serà substituïda pel seu respectiu suplent.

En el cas que també en la persona suplent de què es tracte concorreguera alguna de les circumstàncies d'impediment citades anteriorment, la seua substitució es farà per ordre correlatiu de nomenament entre les suplents. Si tampoc fóra possible aquesta substitució, el Rectorat procedirà al nomenament de noves persones, titulars i suplents, mitjançant el procediment previst en la present normativa. La substitució de les persones titulars de la comissió per les suplents es durà a terme mitjançant una resolució del Rectorat.

6.9. Les composicions de les comissions seran les que figuren en l'annex I d'aquesta convocatòria.



Setena. Procediment dels concursos

7.1. El procediment que regirà els concursos haurà de permetre valorar l'historial acadèmic, docent i investigador del candidat o candidata, el seu projecte docent i investigador, així com contrastar les seues capacitats per a l'exposició i el debat davant la comissió en la corresponent matèria o especialitat en sessió pública.

7.2. En el procés hauran de quedar garantits, en tot moment, la igualtat d'oportunitats de les persones aspirants, el respecte als principis de mèrit i capacitat i el principi d'igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes. Haurà de garantir-se així mateix la igualtat d'oportunitats de les persones amb discapacitat, per a la qual cosa s'adoptaran les oportunes mesures d'adaptació a les seues necessitats.



Huitena. Constitució de la comissió

8.1. Per a la constitució vàlida de la comissió s'exigeix l'assistència de la totalitat dels membres. Els membres titulars que no concórreguen al citat acte cessaran i seran substituïts conforme al previst en l'apartat 6 de la base sisena.

8.2. La comissió de selecció es constituirà en el termini màxim de quatre mesos des de la publicació de la llista definitiva de persones admeses al concurs. Amb aquesta finalitat el president o presidenta de la comissió, una vegada realitzades les consultes oportunes amb la resta de membres, notificarà, amb una antelació mínima de 10 dies naturals, la convocatòria de l'acte de constitució, i assenyalarà el lloc, data i hora.

8.3. Transcorregut el termini de constitució sense que aquesta haguera tingut lloc, el Rectorat procedirà d'ofici a la substitució de la presidència de la comissió. El nou president o presidenta convocarà la constitució de la nova comissió en un termini d'un mes des comptador de la publicació del seu nomenament.

8.4. Una vegada constituïda la comissió, en cas d'absència del president o presidenta serà substituït pel professor o professora de més antiguitat i major categoria. En el cas d'absència del secretari o secretària, serà substituït per un membre vocal.

8.5. Perquè la comissió puga actuar vàlidament serà necessària la participació de dos dels seus components.

8.6. La comissió establirà i farà públics els criteris d'avaluació específics, d'acord amb els criteris generals que apareixen en l'annex I de la Normativa del Consell de Govern.

8.7. Els membres que estigueren absents en alguna de les proves a les persones que concursen cessaran en la seua qualitat de membres de la comissió.

8.8. Correspondran al secretari o secretària les actuacions administratives i la gestió econòmica pròpies de la comissió, auxiliat pels serveis administratius de la Universitat.

Novena. Acte de presentació

9.1. El president o presidenta de la comissió, una vegada realitzades les consultes amb la resta de membres, notificarà a totes les persones admeses al concurs, amb una antelació mínima de 10 dies naturals, la convocatòria per a l'acte de presentació, i assenyalarà el lloc, la data i l'hora de la seua celebració, que pot tenir lloc immediatament després de la constitució de la comissió i en tot cas en el termini màxim de 72 hores.

9.2. En l'acte de presentació, que serà públic, les persones admeses lliuraran al president o presidenta de la comissió la següent documentació:

a) L'historial acadèmic, docent i investigador, per triplicat, així com un exemplar de les publicacions i documents acreditatius que s'al·leguen.

b) El projecte docent i investigador, per triplicat.

9.3. En l'acte de presentació es determinarà, mitjançant un sorteig, l'ordre d'actuació de les persones participants i es fixaran el lloc, la data i l'hora del començament de les proves, circumstàncies que farà públiques la comissió en el tauler d'anuncis corresponent. Les proves començaran en el termini màxim de 10 dies, comptadors des de l'endemà de l'acte de presentació.

9.4. El secretari o secretària de la comissió garantirà que la documentació lliurada en l'acte de presentació estiga disponible perquè puga ser examinada per totes les persones participants abans de l'inici de les proves.



Desena. Prova

10.1 El concurs de promoció interna constarà d'una única prova, que serà pública i es realitzarà en el lloc de la Universitat Jaume I que establisca la presidència.

10.2 La prova consistirà en l'exposició oral per part de les persones participants durant un temps màxim de dues hores, en els concursos d'accés a places de professorat titular d'universitat, i d'un màxim de tres hores, per a les places de catedràtic o catedràtica d'universitat, del seu historial acadèmic, docent i investigador i del projecte docent i investigador. A continuació la comissió debatrà amb l'aspirant sobre el currículum i projecte docent, durant un temps màxim de dues hores.

10.3 Finalitzada la prova, la comissió realitzarà l'avaluació de cada aspirant, ajustada als criteris generals (annex III) i específics de valoració prèviament establits per la comissió, que avaluaran l'historial acadèmic, docent i investigador, el projecte docent i investigador així com les seues capacitats per a l'exposició i el debat davant la comissió demostrades durant la prova. La valoració es motivarà numèricament, desglossada per cada aspecte a avaluar, per aspirant i per cada membre de la comissió.



Onzena. Proposta de provisió de places i nomenaments

11.1 A la vista de la puntuació atorgada a les persones aspirants en la prova, la comissió procedirà a realitzar la proposta de la candidatura per a ocupar la plaça, tenint en compte que en cap cas la comissió pot proposar que ha superat el procés selectiu un nombre superior d'aspirants al de places convocades. Qualsevol proposta de persones aprovades que contravinga l'establert serà nul·la de ple dret.



11.2 El concurs pot concloure amb la proposta de la Comissió de no provisió de plaça tenint en compte el que es disposa en la normativa d'aplicació.

11.3 La proposta motivada de provisió es farà pública en el termini màxim de cinc dies comptadors des de l'endemà a la finalització de la prova, en el lloc de celebració del concurs i en el tauler d'anuncis del departament on estiga adscrita la plaça. La proposta de provisió indicarà els possibles mitjans d'impugnació que podran utilitzar les persones interessades i estarà exposada, almenys, fins a la finalització del termini per a interposar recurs administratiu.

11.4 El president o presidenta de la comissió, una vegada efectuada i publicada la proposta de provisió, remetrà al Rectorat, en un termini màxim de cinc dies naturals, un exemplar de totes les actes i informes, juntament amb una certificació del secretari o secretària de la comissió sobre l'inici del període d'exposició pública de la proposta de provisió.



11.5 La persona proposada haurà de presentar en els vint dies hàbils següents al de la finalització de l'actuació de la comissió, en el Registre General de la Universitat o per qualsevol dels altres procediments assenyalats en l'article 38.4 de la LRJA-PAC:

– La documentació acreditativa del compliment dels requisits establits en la convocatòria.

– Els requisits generals per a l'accés a la funció pública:

a) Una fotocòpia del document nacional d'identitat o, si no es té la nacionalitat espanyola, del document oficial equivalent que acredite la seua nacionalitat en vigor.

b) El certificat mèdic oficial que acredite la possessió de la capacitat física i psíquica necessària per al desenvolupament de les funcions pròpies del professorat universitari.

c) Una declaració jurada de no haver estat separat o separada per resolució ferma d'expedient disciplinari, del servei de cap administració pública (de l'Estat, autonòmica, local o institucional), ni estar inhabilitat o inhabilitada per sentència ferma per a l'exercici de les funcions públiques.

Si es tracta de persones nacionals de la resta d'Estats membres de la Unió Europea o d'algun Estat en què en virtut dels tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, s'aplique la lliure circulació de treballadors i treballadores, aquestes hauran d'acreditar mitjançant declaració jurada o promesa que no es troben sotmeses a sanció disciplinària o condemna penal que impedisca, al seu Estat, l'accés a la funció pública, de conformitat amb l'establit en l'article 7.2 del Reial decret 543/2001, de 18 de maig.

d) La documentació acreditativa de reunir els requisits que estableix l'article 4 del RDA.

Les persones que tinguen la condició de funcionaris o funcionàries de carrera en actiu estan exemptes de justificar la documentació i els requisits, però han de presentar un certificat del ministeri o l'organisme de què depenen per a acreditar aquesta condició i totes les circumstàncies que consten en el seu full de serveis.

11.6 El Rectorat, en un termini màxim de 30 dies hàbils comptadors des de l'endemà a la publicació de la proposta de provisió, procedirà al nomenament de les persones proposades. Els nomenaments, que s'inscriuran en el corresponent registre de personal i especificaran la denominació de la plaça, el cos i l'àrea de coneixement i el centre al fet que s'adscriuen i també el número corresponent en la relació de llocs de treball, seran publicats en el BOE i en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i comunicats als registres corresponents i al Consell d'Universitats.

11.7 En el termini màxim de vint dies hàbils comptadors des de l'endemà de publicació del nomenament, la persona nomenada prendrà possessió de la seua plaça, moment en el qual s'adquirirà la condició de funcionari o funcionària del cos docent universitari de què es tracte, amb els drets i els deures que li són propis.

11.8 La plaça obtinguda després del concurs de promoció interna haurà d'exercir-se durant dos anys, almenys, abans de poder participar en un nou concurs per a obtenir una plaça en una altra universitat.



Dotzena. Protecció de dades personals

12.1 Les dades de caràcter personal recollides en els documents aportats per les persones que presenten la sol·licitud de participació quedaran incloses en un fitxer automatitzat. La Universitat Jaume I es compromet a no fer un ús diferent d'aquell per al qual s'han sol·licitat, d'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades.

12.2 La Universitat Jaume I informa sobre la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, d'oposició, d'acord amb l'article 5 de la Llei 15/1999. Aquests drets s'exerciran per escrit davant la Secretaria General de la Universitat.



Tretzena. Reclamacions

13.1 Contra la proposta de la comissió es podran presentar reclamació davant Rectorat en el termini màxim de 10 dies. Admesa a tràmit la reclamació, se suspendran els nomenaments fins a la seua resolució definitiva.

13.2 La proposta de resolució al Rectorat d'aquestes reclamacions correspondrà a la Comissió de Reclamacions prevista en l'article 66.2 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, i en l'article 103 dels Estatuts d'aquesta universitat.

13.3 Aquesta comissió estarà formada per set catedràtics i catedràtiques d'universitat, de diferents àrees de coneixement, amb àmplia experiència docent i investigadora, elegits pel Claustre d'aquesta universitat per majoria absoluta dels seus membres i és admissible a l'efecte d'aquesta elecció el vot anticipat, per un període de quatre anys. La seua renovació es realitza a parts iguals cada dos anys. Serà presidida pel catedràtic o catedràtica d'universitat més antic i exercirà les funcions de secretaria el catedràtic o catedràtica d'universitat amb menor antiguitat.

13.4 La Comissió examinarà l'expedient relatiu al concurs per a vetlar pel compliment de les garanties establides en l'apartat 1 de l'article 64 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, i ratificarà o no la proposta reclamada en el termini màxim de tres mesos. En aquest últim cas, es retrotraurà l'expedient fins al moment en què es va produir el vici, i la comissió del concurs haurà de formular una nova proposta.



La citada Comissió de Reclamacions valorarà els aspectes purament procedimentals, i verificarà l'efectiu respecte, per part de la comissió del concurs, de la igualtat de condicions de les persones aspirants i dels principis de mèrit i capacitat de les mateixes en el procediment del concurs d'accés.

13.5 La comissió de reclamacions escoltarà els membres de la comissió contra la resolució de la qual s'haja presentat la reclamació, i les persones participants. Podrà, així mateix, sol·licitar informes d'especialistes de reconegut prestigi.

13.6 La resolució del Rectorat, prèvia proposta vinculant de la Comissió de Reclamacions, esgota la via administrativa i serà impugnable davant la jurisdicció contenciosa administrativa.



Castelló de la Plana, 25 d'abril de 2018. – El rector: Vicent Climent Jordà.







ANNEX I

Cos: catedràtics i catedràtiques d'universitat



Classe de convocatòria: concurs de promoció interna per a l'accés al Cos de Catedràtics d'Universitat



1. Àrea de coneixement: Economia Financera i Comptabilitat.

Departament al que està adscrita: Finances i Comptabilitat

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Direcció Financera i Gestió de Carteres en el grau en Finances i Comptabilitat

Perfil investigador: 5311.99 Organització i Direcció d'Empreses. Altres (Gestió de carteres). 5311.02 Gestió financera.

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17360

Comissió titular:

Presidència: María Antonia García Benau, Catedràtica d'Universitat, Universitat de València.

Vocal I: Antonio Díaz Pérez, catedràtic d'universitat, Universidad de Castilla-La Mancha.

Vocal II: Eliseo Navarro Arribas, catedràtic d'universitat, Universidad de Alcalá de Henares.

Comissió suplent:

Presidencia: Diego Prior Jiménez, catedràtic d'universitat, Universitat Autònoma de Barcelona.

Vocal I: María Isabel Brusca Alijarde, Catedràtica d'Universitat, Universidad de Zaragoza.

Vocal II: Ángel Pardo Tornero, catedràtic d'universitat, Universitat de València.



2. Àrea de coneixement: Dibuix.

Departament al que està adscrita: Enginyeria de Sistemes Industrials i Disseny

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Expressió Artística I en el grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes

Perfil investigador: 6203.08 Fotografia. 6203.99 Teoria, anàlisi i crítica de les belles arts. Altres (Interconnexions entre art i disseny, investigació i pràctica artística)

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17361

Comissió titular:

Presidència: Gabriel Songel González, catedràtic d'universitat, Universitat Politècnica de València.

Vocal I: Isabel Doménech Ibáñez, Catedràtica d'Universitat, Universitat Politècnica de València.

Vocal II: Miguel Molina Alarcón, catedràtic d'universitat, Universitat Politècnica de València

Comissió suplent:

Presidència: José Manuel Guillén Ramón, catedràtic d'universitat, Universitat Politècnica de València.

Vocal I: Yolanda Herranz Pascual, Catedràtica d'Universitat, Universidad de Vigo.

Vocal II: Emilio José Martínez Arroyo, catedràtic d'universitat, Universitat Politècnica de València.



3. Àrea de coneixement: Psicobiologia.

Departament al que està adscrita: Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Psicobiologia

Perfil investigador: 6106.08 Motivació. 6113.03 Abús de drogues

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17362

Comissió titular:

Presidència: Cèsar Carlos Ávila Rivera, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal I: Marta Asunta Miquel Salgado-Araujo, Catedràtica d'Universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal II: Olga Valverde Granados, catedràtic d'universitat, Universitat Pompeu Fabra

Comissió suplent:

Presidència: Luis Fernando Sánchez Santed, catedràtic d'universitat, Universidad de Almería

Vocal I: Inmaculada Cubero Talavera, Catedràtica d'Universitat, Universidad de Almería

Vocal II: Margarita Martí Nicolovius, Catedràtica d'Universitat, Universitat Autònoma de Barcelona



4. Àrea de coneixement: Comunicació Audiovisual i Publicitat.

Departament al que està adscrita: Ciències de la Comunicació

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Comunicació per a la Igualtat en el grau en Comunicació Audiovisual

Perfil investigador: Gènere i Comunicació (Escola Feminista)

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17363

Comissió titular:

Presidència: Carmen Caffarel Serra, Catedràtica d'Universitat, Universidad Rey Juan Carlos de Madrid.

Vocal I: Vicente José Benet Ferrando, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal II:. Giulia Colaizzi, Catedràtica d'Universitat, Universitat de València

Comissió suplent:

Presidència: Rosa Franquet Calvet, Catedràtica d'Universitat, Universitat Autònoma de Barcelona.

Vocal I: José Javier Marzal Felici, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal II: Margarita Ledo Andión, Catedràtica d'Universitat, Universidad de Santiago de Compostela.



5. Àrea de coneixement: Comunicació Audiovisual i Publicitat.

Departament al que està adscrita: Ciències de la Comunicació

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Comunicació per a la Igualtat en el grau en Publicitat i Relacions Públiques

Perfil investigador: Estudis-investigació de/sobre publicitat (comunicació publicitària), Comunicació pel canvi social, Comunicació i collectius

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17364

Comissió titular:

Presidència: Rosa Franquet Calvet, Catedràtica d'Universitat, Universitat Autònoma de Barcelona.

Vocal I: Vicente José Benet Ferrando, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal II: Víctor Sampedro Blanco, catedràtic d'universitat, Universidad Rey Juan Carlos de Madrid.

Comissió suplent:

Presidència: Carmen Caffarel Serra, Catedràtica d'Universitat, Universidad Rey Juan Carlos de Madrid

Vocal I: José Javier Marzal Felici, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal II: Agustín García Matilla, catedràtic d'universitat, Universidad de Valladolid.



6. Àrea de coneixement: Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial.

Departament al que està adscrita: Enginyeria i Ciència dels Computadors

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Tecnologies per a la integració de informació en el grau en Enginyeria Informàtica

Perfil investigador: 1203.12 Banc de dades. 1203.18 Sistemes d'informació, disseny components. 1203.99 Ciència dels ordinadors. Altres (Integració d'informació)

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17365

Comissió titular:

Presidència: María Amparo Vila Miranda, Catedràtica d'Universitat, Universidad de Granada.

Vocal I: Ángel Pascual del Pobil i Ferre, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal II: José Salvador Sánchez Garreta, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Comissió suplent:

Presidència: María Purificación Vindel Cañas, Catedràtica d'Universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal I: Vicente Cholvi Juan, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal II: Filiberto Pla Bañón, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.



7. Àrea de coneixement: Traducció i Interpretació.

Departament al que està adscrita: Traducció i Comunicació

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Llengua Catalana (llengua) i Llengua A1 (català) Per a traductors i intèrprets en el grau en Traducció i Interpretació



Perfil investigador: 5701.07 Llengua i literatura. 5701.11 Ensenyaments de llengües. 5701.13 Lingüística aplicada a la traducció i interpretació

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17366

Comissió titular:

Presidència: Vicent Salvador Liern, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal I: Josep Manuel Marco Borillo, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal II: Federico Chaume Varela, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Comissió suplent:

Presidència: Lluis Bartomeu Meseguer Pallarés, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal I: María Calzada Pérez, Catedràtica d'Universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal II: Isabel García Izquierdo, Catedràtica d'Universitat, Universitat Jaume I de Castelló.



8. Àrea de coneixement: Fonaments de l'Anàlisi Econòmica.

Departament al que està adscrita: Economia

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Microeconomia, Econometria i Tècniques de Predicció en el grau en Economia

Perfil investigador: 5312.90 Economia sectorial (Turisme). 5312.05 Energia. 5309.04 Estructura de mercats

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17367

Comissió titular:

Presidència: Vicente Orts Ríos, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal I: María Aurora García Gallego, Catedràtica d'Universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal II: Emilio Jaime Cerdá Tena, catedràtic d'universitat, Universidad Complutense de Madrid.

Comissió suplent:

Presidència: Nikolaos Georgantzis, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal I: María Luisa Moltó Carbonell, Catedràtica d'Universitat, Universitat de València.

Vocal II: Rafael Moner Colonques, catedràtic d'universitat, Universitat de València.



9. Àrea de coneixement: Psicologia Evolutiva i de l'Educació.

Departament al que està adscrita: Psicologia Evolutiva, Educativa, Social i Metodologia

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Intervenció Psicoeducativa en el grau en Psicologia

Perfil investigador: 6102.04 Psicologia escolar. 6102.99 Psicologia del xiquet i de l'adolescent. Altres (Rebuig entre iguals i cooperació escola-família)

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17368

Comissió titular:

Presidència: Rosa Ana Clemente Estevan, Catedràtica d'Universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal I: Gonzalo Musitu Ochoa, Professor Emèrit, Universidad Pablo de Olavide de Sevilla.

Vocal II: Enrique Bernardino Arranz Freijo, catedràtic d'universitat, Universidad del País Vasco.

Comissió suplent:

Presidència: M.ª Carmen Moreno Rodríguez, Catedràtica d'Universitat, Universidad de Sevilla.

Vocal I: Paloma Braza Lloret, Catedràtica d'Universitat, Universidad de Cádiz

Vocal II: Juan Luís Castejón Costa, catedràtic d'universitat, Universitat d'Alacant.



10. Àrea de coneixement: Filologia Anglesa.

Departament al que està adscrita: Estudis Anglesos

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Lingüística Aplicada a l'Ensenyament i Adquisició de la Llengua Anglesa en el grau en Estudis Anglesos

Perfil investigador: 5701.11 Ensenyament de llengües. 5701.03 Bilingüisme. 5701.08 Llenguatge infantil

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17369

Comissió titular:

Presidència: Eva Alcón Soler, Catedràtica d'Universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal I: Jasone Cenoz Iragui, Catedràtica d'Universitat, Universidad del País Vasco.

Vocal II: Josep Maria Cots Caimons, catedràtic d'universitat, Universitat de Lleida.

Comissió suplent:

Presidència: Inmaculada Fortanet Gómez, Catedràtica d'Universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal I: Francisco Benigno Yus Ramos, catedràtic d'universitat, Universitat d'Alacant.

Vocal II: Enric Llurdà Giménez, catedràtic d'universitat, Universitat de Lleida.



11. Àrea de coneixement: Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial.

Departament al que està adscrita: Enginyeria i Ciència dels Computadors

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Base de Dades i Programació concurrent i parallela en el grau en Enginyeria Informàtica

Perfil investigador: 1206.09 Equacions lineals. 1206.10 Matrius. 1203.99 Ciència dels ordinadors. Altres (Computació parallela)

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17370

Comissió titular:

Presidència: Antonio Manuel Vidal Maciá, catedràtic d'universitat, Universitat Politècnica de València.

Vocal I: María Violeta Migallón Gomis, Catedràtica d'Universitat, Universitat d'Alacant.

Vocal II: Vicente E. Vidal Gimeno, catedràtic d'universitat, Universitat Politècnica de València.

Comissió suplent:

Presidència: Ángel Pascual del Pobil i Ferre, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal I: Enrique Salvador Quintana Ortí, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal II: María Amparo Vila Miranda, Catedràtica d'Universitat, Universidad de Granada.



12. Àrea de coneixement: Enginyeria de Sistemes Industrials i Automàtica.

Departament al que està adscrita: Enginyeria de Sistemes Industrials i Disseny

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Enginyeria de Sistemes i Automàtica

Perfil investigador: 3311.02 Enginyeria de control. 3311.99 Tecnologia de la instrumentació. Altres (Ajust de controladors PID, Control de sistemes amb mesuraments irregulars)

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17371

Comissió titular:

Presidència: Pedro Albertos Pérez, Professor Emèrit, Universitat Politècnica de València.

Vocal I: Sebastián Dormido Bencomo, Professor Emèrit, Universidad Nacional de Educación a Distancia.

Vocal II: Antonio Sala Piqueras, catedràtic d'universitat, Universitat Politècnica de València.

Comissió suplent:

Presidència: Miguel Andrés Martínez Iranzo, catedràtic d'universitat, Universitat Politècnica de València.

Vocal I: Jesús Andrés Picó Marco, catedràtic d'universitat, Universitat Politècnica de València.

Vocal II: Margarita Marcos Muñoz, Catedràtica d'Universitat, Universidad del País Vasco.

13. Àrea de coneixement: Psicologia Bàsica.

Departament al que està adscrita: Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Neuropsicologia en el grau en Psicologia

Perfil investigador: 6106.01 Activitat cerebral. 6111 Personalitat. 6106.99 Psicologia experimental. Altres (Neuroimatge cerebral, funcional i estructural)

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17372

Comissió titular:

Presidència: César Carlos Ávila Rivera, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal I: Soledad Ballesteros Jiménez, Professora Emèrita, Universidad Nacional de Educación a Distancia.

Vocal II: Luis José Fuentes Melero, catedràtic d'universitat, Universidad de Murcia

Comissió suplent:

Presidència: Francisco Javier Moltó Brotons, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal I: Marta Asunta Miquel Salgado-Araujo, Catedràtica d'Universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal II: Pedro José Montoya Jiménez, catedràtic d'universitat, Universitat de les Illes Balears.



14. Àrea de coneixement: Màquines i Motors Tèrmics.

Departament al que està adscrita: Enginyeria Mecànica i Construcció

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Enginyeria Tèrmica en el grau en Enginyeria Elèctrica

Perfil investigador: 3313.26 Equip de refrigeració. 3322.02 Generació d'energia

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17373

Comissió titular:

Presidència: Alberto Coronas Salcedo, catedràtic d'universitat, Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Vocal I: José Manuel Pinazo Ojer, catedràtic d'universitat, Universitat Politècnica de València.

Vocal II: Gumersindo Jesús Verdú Martín, catedràtic d'universitat, Universitat Politècnica de València.

Comissió suplent:

Presidència: José Julio Guerra Macho, catedràtic d'universitat, Universidad de Sevilla.

Vocal I: María Jesús Sanchís Sánchez, Catedràtica d'Universitat, Universitat Politècnica de València.

Vocal II: José Manuel Cejudo López, catedràtic d'universitat, Universidad de Málaga.



15. Àrea de coneixement: Química Orgànica.

Departament al que està adscrita: Química Inorgànica i Orgànica

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Compostos Orgànics per a la Química Fina i Industrial en el grau en Química

Perfil investigador: 62210.22 Fotoquímica. 2301.06 Fluorimetria. 2306.99 Química Orgànica. Altres (Sensors fluorescents)

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17374

Comissió titular:

Presidència: Miguel Ángel Miranda Alonso, catedràtic d'universitat, Universitat Politècnica de València.

Vocal I: Juan Felipe Miravet Celades, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal II: María Consuelo Jiménez Molero, Catedràtica d'Universitat, Universitat Politècnica de València.

Comissió suplent:

Presidència: Pedro Miguel Carda Usó, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal I: Eloisa Cordoncillo Cordoncillo, Catedràtica d'Universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal II: Julia Pérez Prieto, Catedràtica d'Universitat, Universitat de València.

16. Àrea de coneixement: Organització d'Empreses.

Departament al que està adscrita: Administració d'Empreses i Màrqueting

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Gestió de la Qualitat i Recursos Humans en el grau en Relacions Laborals i Recursos Humans, Gestió de la Qualitat en el grau en Administració d'Empreses, Gestió de la Qualitat en les Administracions Públiques en el grau en Gestió i Administració Pública

Perfil investigador: 5311.99 Organització i direcció d'empreses. Altres (Gestió de la qualitat, models d'excellència). 5311.04 Organització de recursos humans.

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17375

Comissió titular:

Presidència: Juan Carlos Bou Llusar, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal I: María D. Moreno Luzón, Catedràtica d'Universitat, Universitat de València.

Vocal II: Francisco Javier Lloréns Montes, catedràtic d'universitat, Universidad de Granada.

Comissió suplent:

Presidència: Javier González Benito, catedràtic d'universitat, Universidad de Salamanca.

Vocal I: María del Mar Fuentes Fuentes, Catedràtica d'Universitat, Universidad de Granada.

Vocal II: Rafael Lapiedra Alcami, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.



17. Àrea de coneixement: Periodisme.

Departament al que està adscrita: Ciències de la Comunicació

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Teoria del Periodisme en el grau en Periodisme

Perfil investigador: Comunicació política (i mitjans), Comunicació i democràcia

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17376

Comissió titular:

Presidència: Marcial Murciano Martínez, catedràtic d'universitat, Universitat Autònoma de Barcelona.

Vocal I: José Javier Marzal Felici, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal II: Maria Rosa Berganza Conde, Catedràtica d'Universitat, Universidad Rey Juan Carlos de Madrid.

Comissió suplent:

Presidència: Josep María Casasús Guri, catedràtic d'universitat, Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Vocal I: Jaume Guillamet Lloveras, catedràtic d'universitat, Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Vocal II: Xosé López García, catedràtic d'universitat, Universidad de Santiago de Compostela.



18. Àrea de coneixement: Història Moderna.

Departament al que està adscrita: Història, Geografia i Art

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Història Moderna en el grau en Història i Patrimoni

Perfil investigador: 5504.04 Història moderna. 5506.25 Història de la guerra. 6309.09 Posició social de la dona.

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17377

Comissió titular:

Presidència: Lluis Ribot García, catedràtic d'universitat, Universidad Nacional de Educación a Distancia.

Vocal I: Rafael Benítez Sánchez-Blanco, catedràtic d'universitat, Universitat de València.

Vocal II: Amparo Felipo Orts, Catedràtica d'Universitat, Universitat de València.

Comissió suplent:

Presidència: Cayetano Enrique Más Galvañ, catedràtic d'universitat, Universitat d'Alacant

Vocal I: María Ángeles Pérez Samper, Catedràtica d'Universitat, Universitat de Barcelona.

Vocal II: José Javier Ruiz Ibàñez, catedràtic d'universitat, Universidad de Murcia.



19. Àrea de coneixement: Teoria de la Literatura i Literatura Comparada.

Departament al que està adscrita: Filologia i Cultures Europees

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Literatura Comparada en el grau en Humanitats: Estudis Interculturals

Perfil investigador: 6202.01 Crítica de textos. 6202.02 Anàlisi literari. 6202.03 Estil i estètica literaris.

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17378

Comissió titular:

Presidència: José Ángel Blesa Lalinde, catedràtic d'universitat, Universidad de Zaragoza.

Vocal I: M. Ángeles Hermosilla Álvarez, Catedràtica d'Universitat, Universidad de Córdoba.

Vocal II: Miguel Ángel Muro Munilla, catedràtic d'universitat, Universidad de La Rioja.

Comissió suplent:

Presidència: Santiago Fortuño Llorens, Professor Emèrit, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal I: Rafael Nuñez Ramos, catedràtic d'universitat, Universidad de Oviedo.

Vocal II: Antonio Chicharro Chamorro, catedràtic d'universitat, Universidad de Granada.



20. Àrea de coneixement: Llenguatges i Sistemes Informàtics.

Departament al que està adscrita: Llenguatges i Sistemes Informàtics.

Activitats que ha de realitzar qui obtinga la plaça:

Perfil docent: Eines Informàtiques per a comunicadors (Informàtica) en el grau en Periodisme.

Perfil investigador: 1203.99 Ciència dels Ordinadors. Altres (Tecnologies geoespacials, Sistemes de informació geogràfica, Indoor Location).

Nombre de places: Una

Plaça nombre: 17379

Comissió titular:

Presidència: Roberto Agustín Vivó Hernando, catedràtic d'universitat, Universitat Politècnica de València.

Vocal I: Filiberto Pla Bañón, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal II: Francisco José Perales López, catedràtic d'universitat, Universitat de les Illes Balears.

Comissió suplent:

Presidència: Miguel Chover Sellés, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Vocal I: M.ª Carmen Juan Lizandra, Catedràtica d'Universitat, Universitat Politècnica de València.

Vocal II: Rafael Berlanga Llavorí, catedràtic d'universitat, Universitat Jaume I de Castelló.

Mapa web