Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ 447/2022, de 23 de maig de 2022, del director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, per la qual es modifica la base primera de les bases generals per a la provisió de llocs de treball d'aquesta agència, el sistema de provisió de la qual és el concurs específic.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9352 de 01.06.2022
Número identificador:  2022/4697
Referència Base de Dades:  004710/2022
 



RESOLUCIÓ 447/2022, de 23 de maig de 2022, del director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, per la qual es modifica la base primera de les bases generals per a la provisió de llocs de treball d'aquesta agència, el sistema de provisió de la qual és el concurs específic. [2022/4697]



I. De conformitat amb la relació de llocs de treball (RPT) de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana (d'ara en avant Agència), aprovada mitjançant la Resolució núm. 630/2020, de 16 de desembre, del director de l'Agència, i publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana núm. 8985, de 29 de desembre de 2020, la provisió dels llocs de treball es fa a través del sistema de lliure designació o del concurs específic.

II. A aquest efecte, es va preparar una proposta de les bases generals per a la provisió dels llocs de treball de l'Agència que tenen el concurs específic com a sistema de provisió, que van ser sotmeses a coneixement i participació del personal de l'Agència, i que prèvia la corresponent negociació sindical, es van aprovar mitjançant la Resolució núm. 565/2021, de 29 de juliol, del director de l'Agència (DOGV 9147, 10.8.2021).

Després de l'estimació parcial d'un recurs de reposició presentat contra l'anterior resolució, es va dictar, prèvia negociació sindical, la Resolució núm. 733/2021, de 20 d'octubre, del director de l'Agència, de modificació puntual de les citades bases generals (DOGV 9207, 03.11.2021).

III. La base primera de les bases generals, dedicada a l'objecte i àmbit d'aplicació, literalment indica:

«L'objecte de les presents bases és aprovar el barem d'aplicació als concursos de mèrits per a proveir determinats llocs de treball de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana (d'ara en avant, Agència).

El barem de mèrits és aplicable als concursos específics per a la provisió dels llocs de treball de l'Agència que tinguen la classificació següent:

– Llocs de treball del subgrup A1, sense cap i amb nivell de complement de destinació nivell 24

– Llocs de treball del subgrup C1 amb cap

– Llocs de treball del subgrup C1/C2 amb cap».

Així, en la dita base primera es van reflectir, de manera específica, tots els subgrups de classificació professionals dels llocs de treball amb el concurs específic com a sistema de provisió, de conformitat amb la relació de llocs de treball de l'Agència vigent llavors.



IV. Amb posterioritat, es va aprovar i publicar mitjançant la Resolució núm. 336/2022, de 26 d'abril, del director de l'Agència, l'actualment vigent relació de llocs de treball (DOGV 9329, 2.5.2022), en la qual es va incloure l'adaptació feta mitjançant la Resolució núm. 332/2022, de 25 d'abril, del director de l'Agència, que es va aprovar prèvia la corresponent conformitat dels representants sindicals de la Mesa de Negociació de l'Agència, reunida el 8 d'abril de 2022. En concret, l'adaptació contenia, entre altres:

a) La modificació dels llocs de treball núm. 21 i núm. 22, de característiques idèntiques, que van passar de denominar-se, respectivament, investigador/a I i investigador/a II, a denominar-se cap de Secció d'Investigació I i cap de Secció d'Investigació II. Igualment, els llocs referits van passar a ser barrats, amb la qual cosa s'obri la possibilitat que els cobrisquen funcionaris de carrera dels grups A1 i A2. Al mateix temps i sense repercussió econòmica, es reajusten els requisits i mèrits que configuren els dits llocs, per a adaptar-se a les necessitats de l'Agència.

b) La creació de dos nous llocs de treball, el núm. 48 i el núm. 49, de característiques idèntiques als referits en l'apartat anterior, dels quals destaca la denominació com a cap de Secció d'Investigació i el seu grup professional com a A1/A2. La creació d'aquests llocs va vindre motivada per l'augment notable de denúncies presentades en l'Agència, i que disposaven de la necessària cobertura pressupostària en la Llei 8/2021, de 30 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2022, segons el projecte de pressupostos de l'Agència publicat en el Butlletí Oficial de les Corts Valencianes núm. 220, de 28 de gener de 2022.

V. A la vista del que s'ha exposat, s'adverteix que les bases generals per a proveir els llocs de treball de l'Agència que tenen el concurs específic com a sistema de provisió, aprovades per la dita Resolució núm. 565/2021, de 29 de juliol, del director de l'Agència (DOGV 9147, 10.8.2021), en concret, en la base primera, es detallaven els llocs als quals s'aplicaven les bases, si bé no s'hi feia referència a llocs de treball dels subgrups A1/A2, amb cap, ja que en el moment d'aprovar-les aquests llocs no estaven previstos en l'RLT de l'Agència.



Per això, es fa necessari ampliar l'àmbit d'aplicació de les bases generals a tots els llocs de treball de l'Agència que tenen el concurs específic com a sistema de provisió.



En virtut d'això, prèvia la conformitat dels representants sindicals de la mesa de negociació de l'agència i d'acord amb el que es disposa en l'article 29 de la llei 11/2016, de 28 de novembre, de la generalitat, de l'agència de prevenció i lluita contra el frau i la corrupció de la comunitat valenciana i en virtut de les funcions incloses en l'article 13.1.d, e), f) i m) del Reglament de 27 de juny de 2019, de funcionament i règim intern de l'Agència (dogv núm. 8582, de 2.7.2019), resolc:



Primer

Modificar la base primera de les bases generals per a la provisió dels llocs de treball de l'Agència, que tenen el concurs específic com a sistema de provisió, aprovades mitjançant la Resolució núm. 565/2021, de 29 de juliol, del director de l'Agència (DOGV 9147, 10.08.2021), i la redacció queda com hi ha tot seguit:

«Primera. Objecte i àmbit d'aplicació

L'objecte de les presents bases és l'aprovació del barem aplicable als concursos específics que convoque l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana (d'ara en avant, Agència) per als llocs de treball que, de conformitat amb la relació de llocs de treball, tinguen previst aquest sistema de provisió.»



Segon

Ordenar la publicació de la modificació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en el Butlletí Oficial de les Corts Valencianes, i també en el portal de transparència de l'Agència.



Contra la resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant del mateix òrgan que l'ha dictada, en el termini d'un mes, o bé, directament, recurs contenciós administratiu davant del jutjat contenciós administratiu corresponent, de conformitat amb el que estableixen els articles 8, 14 i 46 de la Llei 29/1988, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos, comptadors, en tots dos casos, des de l'endemà de publicar-se la resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, sense perjuí que qualsevol persona interessada puga exercir un altre recurs que considere procedent.



València, 23 de maig de 2022.– El director de l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana: Joan A. Llinares Gómez.

Mapa web