Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Carcaixent. Bases íntegres del procediment de selecció per a la cobertura en propietat de tres places d'agent de la policia local per consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8566 de 10.06.2019
Número identificador:  2019/5021
Referència Base de Dades:  005457/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Carcaixent



Bases íntegres del procediment de selecció per a la cobertura en propietat de tres places d'agent de la policia local per consolidació d'ocupació temporal. [2019/5021]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 80, de 26 d'abril de 2019, s'han publicat les bases íntegres que han de regir el procediment de selecció per a la cobertura en propietat de tres places d'agent de la policia local per consolidació d'ocupació temporal, pertanyents a l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, categoria d'agents, escala bàsica, grup C, subgrup C1 de titulació de l'article 76 del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic aprovat per Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, sent proveïdes en el marc d'un procés per a la consolidació d'ocupació temporal previst en el Decret 180/2018, de 5 d'octubre, del Consell, pel qual es desplega la disposició transitòria primera de la Llei 17/2017, de 13 de desembre, de la Generalitat, de coordinació de policies locals de la Comunitat Valenciana; incloses en l'oferta d'ocupació pública de l'Ajuntament de Carcaixent per a l'exercici 2017.



El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils, a partir del següent al de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

La resolució aprovant la llista provisional de les persones aspirants admeses i excloses, es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província de València i en el tauler d'anuncis de la seu electrònica, així com en la pàgina web de l'Ajuntament.



Carcaixent, 7 de maig de 2019.– La regidora de Recursos Humans: Desirée Palma Pérez.

Mapa web