Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Onil. Modificació de les bases i convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça d'arquitecte/a, pel sistema de concurs oposició lliure.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8308 de 01.06.2018
Número identificador:  2018/4994
Referència Base de Dades:  005466/2018
 



Modificació de les bases i convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça d'arquitecte/a, pel sistema de concurs oposició lliure. [2018/4994]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 47, de 7 de març de 2018, així com en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, número 8254, de 14 de març de 2018, es van publicar sengles anuncis relacionats amb la convocatòria i les bases particulars, que haurien de regir el procés selectiu per cobrir en propietat una plaça d'arquitecte/a de l'Ajuntament d'Onil, pel sistema de concurs oposició lliure, classificada en el grup A, subgrup A1, pertanyent a l'escala d'administració especial, subescala tècnica, i inclosa en l'oferta d'ocupació pública de l'Ajuntament d'Onil per a 2016.

L'anunci de publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado no va arribar a ser remés, atés que contra el contingut d'un apartat concret de la fase de concurs de les bases, aprovades per la Junta de Govern Local en sessió de data 20 de febrer de 2018, es van formular diversos recursos de reposició.

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada el 14 de maig de 2018, va adoptar, en relació amb aquest procediment sobre la base dels recursos presentats, els següents acords:

«Primer. Acumular els procediments 1697/2018, 1851/2018 i 1931/2018, per a la resolució dels recursos de reposició en què aquests consisteixen, per existir entre ells la mateixa identitat substancial.

Segon. Estimar íntegrament els recursos de reposició interposats per Francisco Juan Sánchez Castelló, Vicent Bataller Grau (i cinc més), i Guillermo Cuesta Soto, contra la base 8a (quant a la fase de concurs, mèrit d'experiència prèvia) de les bases reguladores del procés selectiu per cobrir en propietat el lloc d'arquitecte/a municipal; i tot això de conformitat amb els raonaments jurídics i conclusions de l'informe emés pels serveis jurídics externs d'aquest ajuntament de data 3 de maig de 2018, i que es reprodueixen en el cos d'aquest informe proposta.



Tercer. D'acord amb l'anterior, modificar el contingut de la base 8a (quant a la fase de concurs, mèrit d'experiència prèvia) de les bases reguladores del procés selectiu per cobrir en propietat el lloc d'arquitecte/a municipal, aprovades mitjançant acord de la Junta de Govern Local de data 20 febrer de 2018, que quedarà redactada de la següent forma:



Fase de concurs

Finalitzada la fase d'oposició es valoraran els mèrits aportats pels/per les aspirants que l'hagen superada, conformement amb el barem de mèrits que s'insereix. La puntuació obtinguda en la fase de concurs se sumarà a l'obtinguda en la fase d'oposició, i l'ordre de prioritat per a l'adjudicació de la plaça serà el determinat per la puntuació total obtinguda.

Mèrits a valorar: el tribunal de selecció valorarà (finalitzada la fase d'oposició i únicament respecte d'aquells aspirants que hagen superat aquesta), els mèrits al·legats pels participants en el procés selectiu d'acord amb els criteris establerts a les presents bases i conforme amb el següent barem:

1r Per experiència professional, fins a un màxim de 15 punts:

1.1. Es valoraran els serveis prestats mitjançant relació jurídica laboral o funcionarial en administracions o entitats públiques, exercint funcions d'arquitecte/a: 0,10 punts per cada mes complet de servei. 



En aquells casos en què els serveis prestats hagen sigut en règim de jornada parcial, la seua valoració es reduirà proporcionalment en relació amb la durada efectiva d'aquesta jornada.

Quart. Publicar els presents acords en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant i en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana; i publicar en el Boletín Oficial del Estado extracte de l'anunci de les bases i de la seua rectificació a l'efecte d'iniciar el termini per a la presentació de les instàncies per part dels aspirants.

Cinqué. Notificar el present acord al Negociat de Personal, Intervenció Municipal i representació sindical de CCOO, UGT, SPPLB i CSIF, així com a la mesa general de negociació en la propera reunió que aquesta celebre.»

Cosa que es fa pública perquè se'n prenga coneixement i als efectes oportuns; se significa que contra l'acord adoptat per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària de 14 de maig de 2018, podrà interposar-se recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci davant del jutjat contenciós administratiu d'Alacant que corresponga, en aplicació dels articles 8, 10, 46 i concordants de la Llei de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici que puga vosté exercitar, si escau, qualsevol altre que estime convenient.



Onil, 16 de maig de 2018.– L'alcaldessa: Humildad Guill Fuster.

Mapa web