Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 31 de maig de 2022, de la directora general de Aeropuerto de Castellón, SL



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9365 de 20.06.2022
Número identificador:  2022/5114
Referència Base de Dades:  005488/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Aeroport de Castelló, SL
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional, Grup C, Subgrup C2. Titulació de graduat en ESO



RESOLUCIÓ de 31 de maig de 2022, de la directora general de Aeropuerto de Castellón, SL (AEROCAS), per la qual s'ordena la publicació de l'oferta d'ocupació pública de Aeropuerto de Castellón, SL, de 2022. [2022/5114]

Per un Acord de la comissió executiva de l'entitat, de data 31 de maig de 2022, es va aprovar l'oferta d'ocupació pública de l'Aeropuerto de Castellón, SL, corresponent a l'exercici 2022, i vist l'informe favorable relatiu a l'oferta d'ocupació pública per part de la Direcció General de Pressupostos de data 3 de maig de 2022, i d'acord amb el que s'estableix en l'article 36 i en la disposició addicional vintena de la Llei 8/2021, de 30 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2022, la direcció general resol:



Primer

Publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana l'oferta pública d'ocupació d'AEROCAS per a l'any 2022, corresponent a llocs de taxa de reposició, i a llocs de nova creació.



Segon

L'oferta d'ocupació pública que s'aprova està constituïda per 4 places de nova creació i 5 places corresponents a la taxa de reposició, segons informe favorable de la Direcció General de Pressupostos, de data 3 de maig de 2022, dotades econòmicament en el pressupost d'AEROCAS, i recollides en la relació de llocs de treball aprovada.



El total de l'oferta ascendeix a 9 places de naturalesa laboral, que comprén 2 places d'administratiu/iva, 1 de tècnic/a jurídic/a, 1 d'auditor/a intern/a, 1 de cap oficina local de seguretat, 1 de cap escala handling, 1 auxiliar handling, i 2 places d'auxiliar rampa.



Tercer

De conformitat amb el que es disposa en l'article 36 de la Llei 8/2021, de 30 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2022, es convocaran i resoldran els processos selectius corresponents a l'oferta pública d'ocupació que s'aprova, en el termini improrrogable de tres anys des de la publicació de l'oferta en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Quart

Els procediments que es convoquen en execució de l'oferta pública d'ocupació adoptaran el sistema de concurs oposició i el contingut de les proves guardarà relació amb els procediments, tasques i funcions habituals dels llocs de treball de cada convocatòria.



Cinqué

Les convocatòries inclouran com a criteri de desempat, la resolució en favor del sexe que estiga infrarepresentat dins del col·lectiu de persones que formen part de la categoria objecte de la convocatòria, tot això de conformitat amb el que es preveu en apartat II.9 de la Resolució de 27 d'abril de 2022, del conseller d'Hisenda i Model Econòmic, per la qual es dicten instruccions i es disposa la publicació del VI Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat, relatiu a criteris generals d'aplicació a les ofertes d'ocupació pública i les seues convocatòries, a les borses d'ocupació temporal, així com als processos d'estabilització derivats de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, en el sector públic instrumental de la Generalitat.





Denominació Torn lliure Promoció interna Total

Tècnic/a jurídic 1 1

Administratiu/iva 1 1 2

Auditor/a intern 1 1

Cap Oficina Local de Seguretat 1 1

Cap escala handling 1 1

Auxiliar handling 1 1

Auxiliar rampa 2 2







Castelló de la Plana, 1 de juny de 2022.– La directora general: Blanca Marín Ferreiro.

Mapa web