Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 2 de juny de 2021, de la rectora de la Universitat Jaume I, per la qual es fa pública l'oferta d'ocupació pública del personal docent i investigador de la Universitat Jaume I per a l'any 2021.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9100 de 04.06.2021
Número identificador:  2021/6261
Referència Base de Dades:  005500/2021
 



RESOLUCIÓ de 2 de juny de 2021, de la rectora de la Universitat Jaume I, per la qual es fa pública l'oferta d'ocupació pública del personal docent i investigador de la Universitat Jaume I per a l'any 2021. [2021/6261]

En virtut del que es preveu en l'article 19, apartat 1.8, de la Llei 11/2020, de 30 de desembre, de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2021 (LPGE2021), amb data 11 de gener de 2021, es va remetre a la Direcció General de Costos de Personal adscrit a la Secretaria d'Estat de Pressupostos i Despeses del Ministeri d'Hisenda, certificació del nombre de baixes i altes del personal docent i investigador de la Universitat Jaume I durant l'any 2020, per al càlcul de la taxa de reposició d'efectius.

Aquesta taxa de reposició va ser confirmada per escrit de 12 d'abril de 2021, en el qual, segons el que es disposa en l'article 19.1.7 de la LPGE2021, s'autoritzen fins a un màxim de 42 places, de les quals 6 s'han de destinar a la incorporació de personal investigador doctor que haja obtingut el certificat I3 dins del Programa Ramón y Cajal. Així mateix, en el cas que no s'utilitzen totes les places previstes en aquesta reserva, aquestes es podran oferir a altres investigadors i investigadores de programes d'excel·lència, nacionals o internacionals i que hagen obtingut el certificat I3.

D'acord amb l'apartat 2 d'aquest article 19, la validesa de la taxa autoritzada estarà condicionada, segons l'article 70 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (TREBEP), al fet que les places s'incloguen en una oferta d'ocupació pública aprovada per l'òrgan de govern de l'Administració pública corresponent, que a la Universitat Jaume I correspon al Consell de Govern.



En conseqüència, el Consell de Govern en la seua reunió número 5, de 18 de maig de 2021, va aprovar l'oferta d'ocupació pública del personal docent i investigador de la Universitat Jaume I per a l'any 2021, que es detalla en l'annex.

Així mateix, tal com preveu l'article 19.1.3.I de l'esmentada LPGE2021, amb data 1 de juny de 2021, la Direcció General d'Universitats de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, informa favorablement de les convocatòries derivades d'aquesta oferta d'ocupació pública.

Per tot això, aquest rectorat, en exercici de les competències atribuïdes pels Estatuts de la Universitat Jaume I, aprovats per Decret 116/2010, de 27 d'agost, del Consell i de conformitat amb el que es disposa en l'article 70 del TREBEP, resol:



Primer

Publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, l'acord del Consell de Govern d'aquesta universitat de 18 de maig de 2021, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública del personal docent i investigador de la Universitat Jaume I de Castelló per a l'any 2021, que es detalla en l'annex d'aquesta resolució.



Segon

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, i de conformitat amb el que es disposa en els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, es pot interposar amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant el mateix òrgan que va dictar l'acte contra el qual es recorre en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seua publicació o directament interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Castelló de la Plana, dins del termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la seua publicació.



Tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que es considere procedent.



Castelló de la Plana, 2 de juny de 2021.– La rectora: Eva Alcón Soler.





ANNEX

Oferta d'ocupació pública del personal docent i investigador de la Universitat Jaume I per a l'any 2021



De conformitat amb els criteris per a la regulació de les convocatòries de places de professorat contractat doctor i de professorat pertanyent als cossos docents universitaris a la Universitat Jaume I, aprovats en la reunió del Consell de Govern de data 17 de març de 2016 (modificat el 27.02.2019), i segons la taxa de reposició autoritzada a partir de les dades corresponents el 2020, d'acord amb l'article 19 de la LPGE2021, s'acorda l'oferta pública d'ocupació de PDI per a l'any 2021:



Places que s'han de convocar de torn lliure

21 places de professorat titular d'universitat

15 places de professorat contractat doctor

4 places de professorat titular d'universitat i 2 places de professorat contractat doctor per a personal investigador doctor que haja finalitzat el Programa Ramón y Cajal i haja obtingut el certificat I3. En el cas que no s'utilitzen totes les places previstes en aquesta reserva, aquestes es podran oferir a altres investigadors i investigadores de programes d'excel·lència, nacionals o internacionals i que hagen obtingut el certificat I3.

Places de promoció interna per a l'accés al cos de catedràtics d'universitat

(Article 62.2 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats)

25 places de professorat catedràtic d'universitat

Segons l'article 70.1 del TREBEP, el termini màxim per a la convocatòria dels corresponents processos selectius derivats d'aquesta oferta d'ocupació pública serà de tres anys comptadors des de la publicació d'aquesta.

Aquesta proposta ha de ser objecte de revisió en cas de produir-se algun canvi normatiu, per aprovació de lleis o disposicions reglamentàries, que afecte l'oferta d'ocupació pública en l'àmbit del personal docent universitari.

Mapa web