Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 21 de juny de 2018, de la Presidència del Consorci Hospital General Universitari de València, per la qual es convoca concurs de mèrits per a la provisió de places bàsiques de diferents categories



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8331 de 04.07.2018
Número identificador:  2018/6396
Referència Base de Dades:  006570/2018
 



RESOLUCIÓ de 21 de juny de 2018, de la Presidència del Consorci Hospital General Universitari de València, per la qual es convoca concurs de mèrits per a la provisió de places bàsiques de diferents categories (convocatòria CM/01/2018). [2018/6396]

Les necessitats de la planificació dels recursos humans del Consorci Hospital General Universitari de València (d'ara endavant CHGUV) aconsellen procedir a la convocatòria d'un procés de provisió d'aquelles places bàsiques, susceptibles d'això, d'entre les que componen la plantilla del centre, atenent a les peculiaritats organitzatives concorrents en cada categoria.

Aquestes places, de diferents grups de classificació de l'àrea assistencial, són les d'infermer/a, fisioterapeuta, infermer/a especialista obstetricoginecològica, tècnics especialistes sanitaris, i tècnics en cures auxiliars d'infermeria.

Les places d'aquests categories preveuen com a sistema per a escometre la seua provisió el de concurs de mèrits.

D'acord amb les previsions de l'article 37.2 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, i dels articles 9.1 i 11.2 del IV Conveni col·lectiu del CHGUV.

D'acord amb les competències conferides per l'apartat primer, punt 2, de l'Acord de 12 de desembre de 2003, del Consell de Govern i de la Presidència del Consell, pel qual es deleguen atribucions en matèria de personal, de contractació administrativa i de gestió econòmica en diversos òrgans del CHGUV, la Presidència del Consorci HGUV resol:





Primer. Objecte

Convocar concurs de mèrits per a la provisió de diverses places bàsiques.

Àrea: Assistencial

– Grup A /Subgrup A2

· Infermer/a

· Fisioterapeuta

· Infermer/a especialista obstetricoginecològica

– Grup C /Subgrup C1

· Tècnic/a especialista:

Anatomia patològica

Laboratori

Radiodiagnòstic

– Grup C /Subgrup C2

· Tècnic/a en cures auxiliars d'infermeria

El procés de provisió s'ha de realitzar en dues fases, una prèvia de valoració de mèrits i una altra posterior de sol·licitud i adjudicació de places, d'acord amb les bases que es publiquen en l'annex I d'aquesta resolució.



Segon. Publicitat

Publicar aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Tercer. Recursos

Contra aquest acte, que esgota la via administrativa, pot interposar-se potestativament recurs de reposició davant d'aquest mateix òrgan, en el termini d'un mes comptat des de l'endemà de la seua publicació o, directament, un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptats de la mateixa manera, davant del jutjat contenciós administratiu competent, de conformitat amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú; així com en els articles 25 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. Tot això sense perjuí de la interposició de qualsevol altre recurs que s'estime convenient.



València, 21 de juny de 2018.– La presidenta del CHGUV i consellera de Sanitat Universal i Salut Pública: Ana M.ª Barceló Chico.

ANNEX I

Bases per a la provisió de places

Convocatòria CM/01/2018



1. Objecte

1.1. Aquestes bases tenen per objecte regular el procés de concurs de mèrits per a la provisió de diverses places bàsiques de la plantilla del CHGUV de les àrees i categories següents:

Àrea: assistencial

– Grup A /Subgrup A2

· Infermer/a

· Fisioterapeuta

· Infermer/a especialista obstetricoginecològica

– Grup C /Subgrup C1

· Tècnic/a especialista:

Anatomia patològica

Laboratori

Radiodiagnòstic

– Grup C /Subgrup C2

· Tècnic/a en cures auxiliars d'infermeria

1.2. En totes les places es detallara unitat de destinació i modalitat de torn de treball.



2. Requisits i condicions de participació

2.1. Torn participants voluntaris

Podran participar voluntàriament en aquest concurs el personal laboral de caràcter fix que no es trobe en situació de jubilació parcial i els funcionaris de carrera pertanyents a la plantilla del CHGUV del mateix grup i categoria corresponent al de les places convocades que tinguen els requisits que a continuació s'indiquen per a cada una de les situacions administratives o laborals següents:

a) Servei actiu amb adscripció definitiva o excedència amb reserva de plaça: haver pres possessió de la seua plaça actual o de la que té reservada al menys dos anys abans de la data en què finalitze el termini de presentació de sol·licituds per a participar en el present concurs.

b) Excedència sense dret a reserva de plaça: tindre els requisits legals i reglamentaris per a incorporar-se al servei actiu l'últim dia del termini establit per a la presentació de sol·licituds. La sol·licitud de participació implica el reingrés al servei actiu i el compromís d'acceptació de la plaça adjudicada.

2.2. Torn participants forçosos

Està obligat a participar en aquest concurs el personal laboral de caràcter fix i el personal funcionari de carrera pertanyent a la plantilla del CHGUV, del mateix grup i categoria corresponent al de les places convocades que es troben en servei actiu en situació d'adscripció provisional sense reserva de plaça.

Aquest personal haurà de sol·licitar, d'acord amb el procediment que s'establisca en la resolució referida en la base 6.2, totes les places que s'hi oferisquen, per ordre de preferència.

El personal que, estant obligat a concursar per trobar-se en situació d'adscripció provisional, no presente la seua sol·licitud serà valorat d'ofici per la comissió de valoració que exclusivament tindrà en compte la seua antiguitat acreditada en el CHGUV a aquests efectes.



3. Compliment dels requisits

Els requisits exigits en la base segona s'hauran de complir l'últim dia del termini de presentació de sol·licituds i mantindre's al llarg de tot el procés, fins al moment de la presa de possessió. No tindre els requisits o no mantindre al llarg de tot el procés comportarà l'exclusió del concurs o la nul·litat de la plaça adjudicada si és el cas.





4. Sol·licituds de participació

Les persones participants hauran d'inscriure's únicament i exclusivament mitjançant la intranet del CHGUV, omplint en tots els seus termes el corresponent model informàtic d'instància dirigida a la direcció gerència del CHGUV.

El termini d'inscripció de sol·licituds començara el dia 11 de setembre i acabara el dia 10 d'octubre de 2018 (ambdós inclusivament).

Durant el termini d'inscripció de sol·licituds les persones concursants podran modificar-les, tenint en compte als efectes del concurs l'última realitzada, que anul·larà les modificacions anteriors.

Les persones participants voluntàries només podran desistir de la seua sol·licitud en el mateix termini.

La falta de qualsevol dels requisits exigibles determinarà l'exclusió de la persona concursant. La consignació de dades falses en la sol·licitud o en els mèrits al·legats, comportarà l'exclusió del concurs o anul·lació de l'adjudicació realitzada si és el cas, sense perjuí de les mesures legals que corresponguen.

El domicili que figure en la sol·licitud serà l'únic considerat als efectes de notificacions.

Es valoraran els mèrits obtinguts o en condicions d'obtindre's en la data en què finalitze el termini d' inscripció de sol·licituds per a participar en la present convocatòria.

El còmput de temps de serveis prestats finalitzarà el dia de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Cap mèrit podrà ser computat en més d'un apartat o subapartat del barem.



5. La comissió de valoració

La comissió de valoració és l'òrgan col·legiat que té com a objecte l'avaluació dels mèrits de les persones que participen en la convocatòria i, en general, l'execució de la present convocatòria amb subjecció a les normes aplicables, i garantirà la igualtat d'oportunitats entre els aspirants i la transparència del procés.

Tindrà la consideració d'òrgan col·legiat de l'Administració, i li serà aplicable el que disposa la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, i ordenarà la seua composició i activitat d'acord amb els principis rectors establits en l'article 78 del RDL 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, i estarà composta per les persones següents:





Places: Infermer/a

Infermer/a especialista obstetricoginecològica

Titulars

President: Tomás Aparicio Navarro

Vocal 1: Antonio Cano Moreno

Vocal 2: Julián González Molina

Vocal 3: Ana Tornero Pla

Secretària: Adelina Doménech Ferrer

Suplents

President: Vicente Marco Cabero

Vocal 1: Rafael Alcover Medina

Vocal 2: Teresa Fernández Carrascosa

Vocal 3: Francisco Sauri López

Secretària: Victoria Carrasco Sorli



Places: Fisioterapeuta

Tècnic/a especialista anatomia patològica

Tècnic/a especialista laboratori

Tècnic/a especialista radiodiagnòstic

Titulars

Presidenta: Teresa Varea Ramos

Vocal 1: Francisca Arocas Lázaro

Vocal 2: Juana García Solbes

Vocal 3: Rosario del Prez Viñas

Secretària: Adelina Doménech Ferrer

Suplents

President: Juan Antonio Pérez Valera

Vocal 1: José Folgado Roig

Vocal 2: Rosario Aparicio Sánchez

Vocal 3: Margarita Garrido Castelló

Secretària: Victoria Carrasco Sorli



Places: Tècnic/a en cures auxiliars d'infermeria

Titulars

Presidenta: Cristina Payá Vallés

Vocal 1: Araceli Aibar Díaz

Vocal 2: Rafael Esteve Bosch

Vocal 3: Encarnación Minguet Delgado

Secretària: Victoria Carrasco Sorli



Suplents

Presidenta: Luisa Serred Mateo

Vocal 1: Sonia Vidal Rico

Vocal 2: Elena Vidal Rico

Vocal 3: Encarnación Valiente López

Secretària: Adelina Doménech Ferrer

Als efectes de comunicacions i la resta d'incidències, les comissions de valoració tindran la seua seu en la Direcció de Recursos Humans del CHGUV.



6. Desenvolupament del concurs

El procés es desenvoluparà en dos fases.

La primera té per objecte valorar els mèrits al·legats per les persones concursants i ordenar-les en funció de la puntuació obtinguda.

En la segona, les persones admeses en la primera fase optaran a les places convocades, i consistirà en l'obertura d'un nou termini durant el qual s'haurà d'emplenar una sol·licitud específica.

Finalitzat el termini d'inscripció de sol·licituds, la direcció de Recursos Humans, després de la comprovació del compliment dels requisits de participació, proporcionarà a la corresponent comissió de valoració les sol·licituds presentades amb indicació d'aquells sol·licitants que no complisquen els requisits de participació.

6.1. Primera fase. Baremació de mèrits

La comissió de valoració, rebuda la documentació facilitada per la direcció de Recursos Humans, procedirà, d'acord amb el barem que per a cada una de les categories figura en l'annex II a la present resolució, a la valoració de la documentació al·legada per les persones admeses, i així mateix elaborarà la proposta provisional de valoració que es farà pública en el tauler d'anuncis de la Direcció de Recursos Humans i en la pàgina web corporativa del CHGUV, i que inclourà, així mateix, la relació de persones excloses del procés, si és el cas.



Les persones interessades podran en el termini de 10 dies hàbils, a partir de la dita publicació, al·legar el que estimen convenient.

La comissió de valoració podrà requerir qualsevol aclariment sobre els mèrits al·legats per les persones participants. Quan el requeriment no siga atés no serà valorat el mèrit corresponent.

Transcorregut el dit termini, resoltes les possibles al·legacions, la comissió de valoració adoptarà la proposta de qualificació definitiva del concurs.

La Direcció de Recursos Humans del CHGUV, d'acord amb la proposta de la comissió de valoració, dictarà una resolució que contindrà la relació de les persones admeses ordenada per puntuació, que es publicarà en el tauler d'anuncis de la Direcció de Recursos Humans i en la pàgina web corporativa del CHGUV.

6.2. Segona fase. Oferta, sol·licitud i adjudicació de places

6.2.1. Oferta i sol·licitud de places

Juntament amb la resolució ordenada de participants, es farà pública en el tauler d'anuncis de la Direcció de Recursos Humans del CHGUV i en la pàgina web corporativa la relació de places objecte d'oferta, així com el model de sol·licitud, termini, i instruccions per a sol·licitar-les.

L'oferta de places, amb caràcter general, inclourà les següents:

a) Les que es troben vacants.

b) Les ocupades amb caràcter provisional.

c) Les possibles resultes del concurs, és a dir aquelles que resulten vacants com a conseqüència de l'adjudicació d'altres als participants en el procés.

Les persones que participen amb caràcter voluntari i no presenten sol·licitud d'adjudicació de places, s'entén que renuncien a la seua participació en la convocatòria.

Les persones que participen amb caràcter forçós hauran de presentar la seua sol·licitud de places de conformitat amb el procediment establit i sol·licitar totes les places vacants i les ocupades provisionalment de la seua categoria, per ordre de preferència.

6.2.2. Adjudicació de places

La Direcció de Recursos Humans realitzarà l'adjudicació de les places oferides a les persones participants per ordre de puntuació i d'acord amb l'ordre sol·licitat per aquestes.

Els casos d'empat que es produïsquen es dirimiran seguint el mateix ordre dels apartats del barem de mèrits establit en l'annex II; si persisteix l'empat s'adjudicarà per ordre alfabètic de cognoms, que s'iniciarà per la lletra B (Resolució de 10 d'abril de 2017, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques; DOGV 8034, 08.05.2017).

A les persones aspirants de caràcter forçós, que no presentaren sol·licitud de places, o no ho feren de conformitat amb el procediment establit (sol·licitant totes les places vacants i les ocupades provisionalment de la seua categoria), se'ls adjudicarà una vacant d'entre les no adjudicades a la resta de persones participants.

En tots els casos les places seran adjudicades als aspirants amb caràcter definitiu.

6.3. Resolució del concurs

Finalitzat el procés d'adjudicació, la Direcció de Recursos Humans farà pública la resolució provisional del concurs. Les persones interessades disposaran d'un termini de 10 dies hàbils, per a al·legar el que estimen convenient.

Transcorregut el dit termini i resoltes les possibles al·legacions, la Direcció de Recursos Humans del Consorci efectuarà la proposta de resolució del concurs a l'òrgan competent.



7. Irrenunciabilitat de les destinacions

Les places adjudicades en el present concurs són irrenunciables.



8. Cessament i incorporació a la plaça

En la resolució del concurs s'indicarà el que corresponga quant al cessament i incorporació a la plaça adjudicada.



9. Publicitat

Les publicacions de les diferents actuacions relatives a la convocatòria es realitzaran amb caràcter oficial en el tauler d'anuncis de la Direcció de Recursos Humans del CHGUV, i amb caràcter informatiu en la pàgina web corporativa.



10. Vinculació

Les presents bases vinculen el CHGUV, la comissió de valoració i els que participen en aquest procés.



11. Recursos

Contra les resolucions i actes de l'òrgan de gestió o de la comissió de valoració podrà interposar-se un recurs d'alçada davant de la Presidència del CHGUV en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la publicació o notificació del corresponent acord o acte, de conformitat amb els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.







ANNEX II. A)

Barem de mèrits per a la provisió de places d'infermer/a, fisioterapeuta, i infermer/a especialista obstetricoginecològica

(Grup A /Subgrup A2)



1. Serveis prestats

1.1. Pels serveis prestats en el Consorci Hospital General Universitari de València (d'ara endavant, CHGUV) en la mateixa categoria professional, i també els reconeguts de conformitat amb la Llei 70/1978, de 26 de desembre, a raó d'1,50 punts per any complet.

1.2. Pels serveis prestats en el CHGUV en distinta categoria professional, i també els reconeguts de conformitat amb la Llei 70/1978, de 26 de desembre, a raó de 0,60 punts per any complet.

La puntuació d'aquest apartat es generarà automàticament des de la base de dades de la Direcció de Recursos Humans del Consorci.

2. Formació acadèmica

Es valorarà només el títol acadèmic de més nivell relacionat amb les professions sanitàries, sempre que aquest siga superior a l'exigit per a l'accés a la plaça, d'acord amb la puntuació següent:

– Títol de tercer cicle universitari (doctorat): 5,00 punts.

– Títol de segon cicle universitari (màster oficial relacionat amb la categoria, llicenciatura o equivalent): 4,00 punts.

3. Formació especialitzada

Per cada especialitat d'infermeria, de conformitat amb l'article 2 del Reial decret 450/2005, de 22 d'abril, 2,50 punts, fins a un màxim de 5,00 punts.

No serà objecte de valoració cap especialitat d'infermeria, quan aquesta constituïsca un requisit per a accedir a la plaça.

4. Cursos de formació i perfeccionament

Es valoraran, fins a un màxim de 15,00 punts, els cursos de formació i perfeccionament, dels quals les persones interessades posseïsquen certificat o credencial d'assistència, convocats o homologats per centres o organismes oficials de formació d'empleats públics, o per les universitats, amb duració igual o superior a quinze hores, sempre que tinguen relació amb les funcions de la categoria professional convocada.



La puntuació serà la següent:

Per cada màster propi no oficial, o oficial de categoria distinta, convocat, realitzat o homologat per les universitats públiques, 2,50 punts



Cursos de duració igual o superior a 100 hores: 2,50 punts.

Cursos de 75 o més hores i menys de 100 hores: 2,00 punts.

Cursos de 50 o més hores i menys de 75 hores: 1,50 punts.

Cursos de 25 o més hores i menys de 50 hores: 1,00 punts.

Resta de cursos, amb un mínim de 15 hores de duració: 0,50 punts.



En els cursos d'ofimàtica només es valorarà l'última versió. En cap cas es puntuaran els cursos de valencià i d'idiomes, ni els cursos pertanyents a una carrera universitària, cursos de doctorat i els dels diferents instituts de les universitats quan formen part del pla d'estudis del centre, ni els cursos derivats de processos selectius, promoció interna, plans d'ocupació i adaptació del règim jurídic a la naturalesa de les places que ocupen.

5. Coneixement del valencià

El coneixement del valencià es valorarà fins a un màxim de 4,00 punts, d'acord amb la possessió del corresponent certificat expedit o homologat per la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (només es valorarà el certificat de més puntuació):

Nivell oral-A2: 1,00 punts

Nivell elemental-B1: 2,00 punts

Nivell intermedi-C1: 3,00 punts

Nivell superior-C2: 4,00 punts

6. Activitats docents

La puntuació d'aquest apartat no podrà excedir els 9,00 punts.

a) Professor en centres universitaris, en matèries relacionades amb les funcions de la categoria professional convocada:

– Per cada curs acadèmic complet: 2,00 punts.

– Per cada quadrimestre complet: 1,00 punt.

b) Per impartir cursos de formació i perfeccionament, que tinguen relació amb les funcions de la categoria professional convocada, i que hagen sigut convocats o homologats per qualsevol centre o organisme oficial de formació d'empleats públics, a raó de 0,50 punts per cada mòdul complet de 20 hores (no fraccionables). Aquests cursos es valoraran per una sola vegada, i no seran susceptibles de ser valorats successives edicions d'un mateix curs.

Quant als apartats d'experiència professional, formació especialitzada, cursos de formació i perfeccionament i activitat docent, els mèrits al·legats només podran valorar-se si tenen una relació directa amb les funcions que s'han de desenvolupar en la plaça a què s'opta.







ANNEX II. B)

Barem de mèrits per a la provisió de places de tècnics/tècniques superiors sanitaris (Grup C /Subgrup C1)



1. Serveis prestats

1.1. Pels serveis prestats en el CHGUV en la mateixa categoria professional, i també els reconeguts de conformitat amb la Llei 70/1978, de 26 de desembre, a raó d'1,50 punts per any complet.

1.2. Pels serveis prestats en el CHGUV en distinta categoria professional, i també els reconeguts de conformitat amb la Llei 70/1978, de 26 de desembre, a raó de 0,60 punts per any complet.

La puntuació d'aquest apartat es generarà automàticament des de la base de dades de la Direcció de Recursos Humans del Consorci.

2. Formació acadèmica

Es valorarà només el títol acadèmic de més nivell relacionat amb les professions sanitàries, sempre que aquest siga superior a l'exigit per a l'accés a la plaça, d'acord amb la puntuació següent:

– Títol de tercer cicle universitari (doctorat): 5,00 punts.

– Títol de segon cicle universitari (màster oficial relacionat amb la categoria, llicenciatura o equivalent): 4,00 punts.

– Títol de primer cicle universitari (grau, diplomatura o equivalent): 3,00 punts.

3. Cursos de formació i perfeccionament

Es valoraran, fins a un màxim de 15,00 punts, els cursos de formació i perfeccionament, dels quals les persones interessades posseïsquen certificat o credencial d'assistència, convocats o homologats per centres o organismes oficials de formació d'empleats públics, o per les universitats, amb duració igual o superior a quinze hores, sempre que tinguen relació amb les funcions de la categoria professional convocada.



La puntuació serà la següent:

Per cada màster propi no oficial, o oficial de categoria distinta, convocat, realitzat o homologat per les universitats públiques, 2,50 punts.



Cursos de duració igual o superior a 100 hores: 2,50 punts.

Cursos de 75 o més hores i menys de 100 hores: 2,00 punts.

Cursos de 50 o més hores i menys de 75 hores: 1,50 punts.

Cursos de 25 o més hores i menys de 50 hores: 1,00 punts.

Resta de cursos, amb un mínim de 15 hores de duració: 0,50 punts.



En els cursos d'ofimàtica només es valorarà l'última versió. En cap cas es puntuaran els cursos de valencià i d'idiomes, ni els cursos pertanyents a una carrera universitària, cursos de doctorat i els dels diferents instituts de les universitats quan formen part del pla d'estudis del centre, ni els cursos derivats de processos selectius, promoció interna, plans d'ocupació i adaptació del règim jurídic a la naturalesa de les places que ocupen.

4. Coneixement del valencià

El coneixement del valencià es valorarà fins a un màxim de 4,00 punts, d'acord amb la possessió del corresponent certificat expedit o homologat per la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (només es valorarà el certificat de major puntuació):

Nivell oral-A2: 1,00 punt.

Nivell elemental-B1: 2,00 punts.

Nivell intermedi-C1: 3,00 punts.

Nivell superior-C2: 4,00 punts.

5. Activitats docents

La puntuació d'aquest apartat no podrà excedir els 9,00 punts.

Per impartir cursos de formació i perfeccionament, que tinguen relació amb les funcions de la categoria professional convocada, i que hagen sigut convocats o homologats per qualsevol centre o organisme oficial de formació d'empleats públics, a raó de 0,50 punts per cada mòdul complet de 20 hores (no fraccionables). Aquests cursos es valoraran per una sola vegada, i no seran susceptibles de ser valorats successives edicions d'un mateix curs.

Quant als apartats d'experiència professional, cursos de formació i perfeccionament i activitat docent i investigadora, els mèrits al·legats només podran valorar-se si tenen una relació directa amb les funcions que s'han de desenvolupar en la plaça a què s'opta.





ANNEX II. C)

Barem de mèrits per a la provisió de places de tècnic/a en cures auxiliars d'infermeria (Grup C /Subgrup C2)



1. Serveis prestats

1.1. Pels serveis prestats en el CHGUV en la mateixa categoria professional, i també els reconeguts de conformitat amb la Llei 70/1978, de 26 de desembre, a raó d'1,50 punts per any complet.

1.2. Pels serveis prestats en el CHGUV en distinta categoria professional, i també els reconeguts de conformitat amb la Llei 70/1978, de 26 de desembre, a raó de 0,60 punts per any complet.

La puntuació d'aquest apartat es generarà automàticament des de la base de dades de la Direcció de Recursos Humans del Consorci.

2. Formació acadèmica

Es valorarà només el títol acadèmic de més nivell relacionat amb les professions sanitàries, sempre que aquest siga superior a l'exigit per a l'accés a la plaça, d'acord amb la puntuació següent:

– Títol de tercer cicle universitari (doctorat): 5,00 punts.

– Títol de segon cicle universitari (màster oficial relacionant amb la categoria, llicenciatura o equivalent): 4,00 punts.

– Títol de primer cicle universitari (grau, diplomatura o equivalent): 3,00 punts.

– Títol de Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Superior (batxiller, tècnic/a superior o equivalent): 2,00 punts.

3. Cursos de formació i perfeccionament

Es valoraran, fins a un màxim de 15,00 punts, els cursos de formació i perfeccionament, dels quals les persones interessades posseïsquen certificat o credencial d'assistència, convocats o homologats per centres o organismes oficials de formació d'empleats públics, o per les universitats, amb duració igual o superior a quinze hores, sempre que tinguen relació amb les funcions de la categoria professional convocada.



La puntuació serà la següent:

Per cada màster propi no oficial, o oficial de categoria distinta, convocat, realitzat o homologat per les universitats públiques, 2,50 punts.



Cursos de duració igual o superior a 100 hores: 2,50 punts.

Cursos de 75 o més hores i menys de 100 hores: 2,00 punts.

Cursos de 50 o més hores i menys de 75 hores: 1,50 punts.

Cursos de 25 o més hores i menys de 50 hores: 1,00 punt.

Resta de cursos, amb un mínim de 15 hores de duració: 0,50 punts.



En els cursos d'ofimàtica només es valorarà l'última versió. En cap cas es puntuaran els cursos de valencià i d'idiomes, ni els cursos pertanyents a una carrera universitària, cursos de doctorat i els dels diferents instituts de les universitats quan formen part del pla d'estudis del centre, ni els cursos derivats de processos selectius, promoció interna, plans d'ocupació i adaptació del règim jurídic a la naturalesa de les places que ocupen.

4. Coneixement del valencià

El coneixement del valencià es valorarà fins a un màxim de 4,00 punts, d'acord amb la possessió del corresponent certificat expedit o homologat per la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (només es valorarà el certificat de major puntuació):

Nivell oral-A2: 1,00 punt.

Nivell elemental-B1: 2,00 punts.

Nivell intermedi-C1: 3,00 punts.

Nivell superior-C2: 4,00 punts.

5. Activitat docent

La puntuació per aquest apartat no podrà excedir els 9,00 punts.

Per impartir cursos de formació i perfeccionament, que tinguen relació amb les funcions de la categoria professional convocada, i que hagen sigut convocats o homologats per qualsevol centre o organisme oficial de formació d'empleats públics, a raó de 0,50 punts per cada mòdul complet de 20 hores (no fraccionables). Aquests cursos es valoraran per una sola vegada, i no seran susceptibles de ser valorats successives edicions d'un mateix curs.

Quant als apartats d'experiència professional, cursos de formació i perfeccionament i activitat docent, els mèrits al·legats només podran valorar-se si tenen una relació directa amb les funcions que s'han de desenvolupar en en la plaça a què s'opta.

Mapa web