Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Gandia. Bases del concurs per a la provisió definitiva de llocs de direccions de servei.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8344 de 23.07.2018
Número identificador:  2018/7100
Referència Base de Dades:  007130/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, A/A1
      Descriptors toponímics: Gandia



Bases del concurs per a la provisió definitiva de llocs de direccions de servei. [2018/7100]

De conformitat amb la Resolució de 21 de juny de 2018, del regidor de Govern Delegat de l'Àrea d'Administració, Modernització i Govern Obert de l'Ajuntament de Gandia, s'han aprovat les bases per a la provisió definitiva dels llocs de cap de Servei d'Infraestructures i Planificació Urbanística (lloc núm. 11/001), cap de Servei d'Actuacions Municipals (lloc núm. 11/009) i cap de Servei de Responsabilitat Patrimonial i Procediments Sancionadors (lloc núm. 04/001) de l'Ajuntament de Gandia, per la qual cosa es procedix a publicar la present convocatòria i les bases en el Butlletí Oficial de la Província de València i extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.



El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies hàbils comptats des de l'endemà de la publicació de l'extracte de la present convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.



Bases del concurs per a la provisió definitiva dels llocs de cap de Servei d'Infraestructures i Planificació Urbanística (lloc núm. 11/001), cap de Servei d'Actuacions Municipals (lloc núm. 11/009) i cap de Servei de Responsabilitat Patrimonial i Procediments Sancionadors (lloc núm. 04/001).



D'acord amb el que preveu l'article 101 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local i els articles 100 i següents de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, es convoquen concursos per a la provisió definitiva de tres llocs de treball de naturalesa funcionarial que es descriuen:



1. Lloc de cap de Servei d'Infraestructures i Planificació Urbanística, escala administració especial, subgrup A1, nivell 28 de complement de destinació que s'indica en l'annex I d'estes bases (núm. 11/001 de la vigent relació de llocs de treball). El dit concurs es desenvoluparà d'acord amb les següents bases, que es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València i Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, així com extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.





2. Lloc de cap de Servei d'Actuacions Municipals, escala administració general, subgrup A1, nivell 28 de complement de destinació que s'indica en l'annex I d'estes bases (núm. 11/009 de la vigent relació de llocs de treball). El dit concurs es desenvoluparà d'acord amb les següents bases, que es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València i Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, així com extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.





3. Lloc de cap de Servei de Responsabilitat Patrimonial i Procediments Sancionadors, escala administració general/especial, subgrup A1, nivell 28 de complement de destinació que s'indica en l'annex I d'estes bases (núm. 04/001 de la vigent relació de llocs de treball). El dit concurs es desenvoluparà d'acord amb les següents bases, que es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València i Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, així com extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.



Primera. Participants

Els que concursen han d'estar en possessió dels requisits exigits en la relació de llocs de treball per al lloc que se sol·licita, i mantindre'ls durant tot el procés, fins al dia de la presa de possessió.



Podran participar en el concurs per a la provisió dels llocs de cap de Servei de Responsabilitat Patrimonial i Procediments Sancionadors i cap de Servei d'Actuacions Municipals, els funcionaris de carrera de l'Ajuntament de Gandia que reunisquen els requisits següents, en funció del lloc al que s'opte:

Lloc de cap de Servei de Responsabilitat Patrimonial i Procediment Sancionadors: ser funcionari de carrera de l'Ajuntament de Gandia pertanyent a la mateixa escala i grup en què s'integra el lloc a la provisió del qual es concursa, i posseir la titulació exigida per al lloc segons annex de les presents bases.

Lloc de cap d'Actuacions Municipals: ser funcionari de carrera de l'Ajuntament de Gandia pertanyent a la mateixa escala i grup en què s'integra el lloc a la provisió del qual es concursa, i posseir la titulació exigida per al lloc segons annex de les presents bases.

En el concurs per a la provisió del lloc de cap de Servei d'Infraestructures i Planificació Urbanística, podran participar funcionaris d'altres administracions públiques, bé funcionaris de carrera de l'Estat, de les comunitats autònomes, o d'altres entitats locals, als quals s'exigisca per al seu ingrés el títol d'Enginyer de Camins, Canals i Ports, o màster en Enginyeria de Camins, Canals i Ports, que pertanguen a qualsevol cos o escala i amb una experiència mínima de 5 anys com a enginyer de camins en l'Administració local.

L'experiència haurà d'acreditar-se per mitjà de certificat de les administracions locals en què haja prestat servei.

El personal amb destinació definitiva haurà d'haver romàs un mínim d'un any en el seu lloc de treball, excepte en els supòsits assenyalats en els apartats a, b, c i d del número 3 de l'article 101 de la llei de la Generalitat anteriorment esmentada.

El personal en excedència voluntària per interés particular haurà d'haver romàs un mínim de dos anys en tal situació, d'acord amb el que disposa l'apartat 1 de l'article 127 de la Llei de la Generalitat d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana.



Segona. Presentació de sol·licituds

Els que desitgen participar en el concurs per a la provisió del lloc hauran de sol·licitar-ho per mitjà d'instància que es dirigirà a la Presidència de la corporació i es presentarà en el Registre General durant el termini de 20 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Les instàncies podran presentar-se igualment en la forma que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

El model d'instància per a prendre part en el concurs serà facilitat gratuïtament per l'Ajuntament (Oficina d'Informació i en la web www.gandia.org).

Per a ser admesos i prendre part en el concurs, a més de les seues circumstàncies personals, els sol·licitants hauran de manifestar en les instàncies que reunixen tots i cada un dels requisits exigits, referits sempre a la data d'expiració del termini assenyalat per a la presentació d'instàncies i que es comprometen a prestar el preceptiu jurament o promesa. Estes condicions s'hauran de mantindre al llarg de tot el procés durant el qual, en qualsevol moment, podran ser requerits els aspirants per a efectuar les comprovacions oportunes.

A la sol·licitud de participació s'adjuntarà la documentació, degudament compulsada, justificativa dels mèrits que s'al·leguen. A fi de facilitar la gestió del procediment, la documentació que s'aporte haurà de presentar-se en el mateix ordre en què s'indiquen els apartats del barem indicat en la base quarta.

Es valoraran els mèrits obtinguts o en condicions d'obtindre'ls en la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies per a participar en el concurs i s'hauran d'al·legar, en tot cas, en la sol·licitud de participació.



Tercera. Admissió de participants

Expirat el termini d'admissió d'instàncies, per resolució de l'òrgan competent en matèria de recursos humans s'aprovaran les llistes provisionals d'aspirants admesos i exclosos. La relació provisional d'aspirants admesos i exclosos serà publicada en el tauler d'anuncis de la casa consistorial. En el Butlletí Oficial de la Província de València es publicarà la relació provisional d'aspirants exclosos i ressenya de l'anunci de la relació provisional d'aspirants admesos inserida en el tauler d'anuncis de la casa consistorial.

Contra la resolució per la qual s'aproven les relacions provisionals d'aspirants admesos i exclosos, es podrà presentar reclamació en el termini de 10 dies hàbils. Les reclamacions, si n'hi ha, seran acceptades o rebutjades en la resolució que aprove les llistes definitives, que es faran públiques, en extracte, de la mateixa manera.

En el supòsit que no s'hi presente cap reclamació, les llistes provisionals esdevindran automàticament definitives fent-se constar en la resolució de l'Alcaldia o regidor delegat.

Els errors de fet podran esmenar-se en qualsevol moment, d'ofici o a petició de l'interessat.

En tot cas, amb l'objecte d'evitar errors i, en el supòsit que es produïsquen, possibilitar-ne l'esmena en temps i forma, els aspirants comprovaran, fefaentment, no sols que no figuren en la relació d'exclosos, sinó, a més, que els seus noms consten en la d'admesos. En el cas que el nombre d'aspirants siga inferior a 5 es duran a terme notificacions individuals, i no es publicarà anunci, excepte en tauler d'anuncis i pàgina web, a fi de complir amb els principis de celeritat i economia en el procediment.

Si en qualsevol moment del procés selectiu arribara a coneixement de la comissió de valoració que algun dels aspirants no posseïx la totalitat dels requisits exigits en estes bases, amb audiència prèvia de l'interessat, es proposarà la seua exclusió a l'òrgan competent en matèria de Recursos Humans, indicant les inexactituds o falsedats formulades per l'aspirant en la sol·licitud d'admissió a les proves selectives i als efectes procedents.

En el supòsit d'optar-se per notificacions individuals, l'anunci se substituirà per aquelles.



Quarta. Barem de mèrits

La valoració dels mèrits dels concursants es realitzarà d'acord amb el que s'establix en la present base; el total màxim de punts que poden obtindre's és de 100, distribuïts de la manera següent:



1. Primera fase. Mèrits generals. Màxim de 55 punts.

1.1. Antiguitat i pertinença al cos, escala o agrupació (24 punts, màxim).

1.1.1. Antiguitat: màxim 12 punts.

Es valorarà el temps de servei en actiu com a funcionari de carrera en les distintes administracions públiques, a raó de 0,04 punts per mes complet treballat.

A estos efectes també es computaran els serveis reconeguts a l'empara del que disposa la Llei 70/1978, de 26 de desembre, de reconeixement dels serveis previs en l'Administració.

1.1.2. Pertinença al cos: màxim 12 punts.

Es valorarà el temps de servei prestat en actiu en el cos, escala o agrupació professional funcionarial en què estiga classificat el lloc objecte de la convocatòria, a raó de 0,04 punts per mes complet treballat.

A estos efectes també es computaran en este apartat:

a) Els serveis prestats com a personal funcionari de carrera de la Generalitat amb anterioritat a la integració en els cossos, escales o agrupacions professionals funcionarials previstos en la LOGFPV, en el mateix grup de classificació que, d'acord amb les equivalències previstes en la disposició addicional sexta de la mencionada llei, es corresponga amb el grup o subgrup del cos, escala o agrupació professional funcionarial en que estiga classificat el lloc de treball objecte de la convocatòria.

b) Els serveis prestats com a personal laboral fix amb anterioritat a l'adaptació de la seua relació jurídica a la naturalesa del lloc, sempre que es referisquen al mateix grup de classificació que, d'acord amb les equivalències previstes en la disposició addicional sexta de la Llei d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, es corresponga amb el grup o subgrup del cos, escala o agrupació professional funcionarial en què estiga classificat el lloc de treball objecte de la convocatòria.



c) Els serveis prestats en llocs de treball del cos, escala o agrupació professional adscrits a un grup o subgrup inferior, quan estos llocs hagen sigut objecte d'un pla d'ordenació de personal que contemplara la reclassificació del col·lectiu professional.

1.2. Carrera professional (10 punts, màxim).

La puntuació màxima possible a obtindre en el present apartat serà de 10 punts, obtinguts pels conceptes següents i la taula següent:



Grau personal consolidat superior en 2 punts al del lloc sol·licitat (nivell 30): 10 punts.

Grau personal consolidat superior en 1 punt al del lloc sol·licitat (nivell 29): 8,88 punts.

Grau personal consolidat igual al del lloc sol·licitat (nivell 28): 7,77 punts.

Grau personal consolidat inferior en 1 punt al del lloc sol·licitat (nivell 27): 6,66 punts.

Grau personal consolidat inferior en 2 punts al del lloc sol·licitat (nivell 26): 5,55 punts.

Grau personal consolidat inferior en 3 punts al del lloc sol·licitat (nivell 25): 4,44 punts.

Grau personal consolidat inferior en 4 punts al del lloc sol·licitat (nivell 24): 3,33 punts.

Grau personal consolidat inferior en 5 punts al del lloc sol·licitat (nivell 23): 2,22 punts.

Grau personal consolidat inferior en 6 punts al del lloc sol·licitat (nivell 22): 1,11 punts.

1.3. Formació (24 punts, màxim).

La puntuació màxima possible a obtindre en el present apartat serà de 24 punts, obtinguts pels conceptes següents:

1.3.1. Titulacions acadèmiques oficials: per estar en possessió de titulació acadèmica de superior nivell, o de més d'una titulació acadèmica del mateix nivell, doctorat, màster universitari oficial, llicenciatura, enginyeria, arquitectura o equivalent, diferent de l'exigida per al lloc: 4 punts.

1.3.2. Cursos de formació i perfeccionament.

Es valoraran les accions formatives fins a un màxim de 8 punts, d'acord amb el següent:

1.3.2.1. Cursos rebuts

I. Cursos que s'hagen realitzat amb anterioritat a la data de publicació de la convocatòria:

a) de 100 o més hores: 2,00 punts

b) de 75 o més hores: 1,50 punts

c) de 50 o més hores: 1,00 punt

d) de 25 o més hores: 0,50 punts

e) de 10 o més hores: 0,20 punts

II. Cursos que en matèria d'igualtat o de prevenció de riscos laborals s'hagen realitzat amb anterioritat a la data de publicació de la convocatòria:

a) de 100 o més hores: 2,50 punts

b) de 75 o més hores: 2,00 punts

c) de 50 o més hores: 1,25 punts

d) de 25 o més hores: 0,60 punts

e) de 10 o més hores: 0,25 punts

Es valoraran els cursos rebuts que hagen sigut convocats, gestionats o homologats per l'Institut Valencià d'Administració Pública, per centres de formació de personal empleat públic, per universitats o per les organitzacions sindicals o altres promotors, dins del marc dels acords de formació per a l'ocupació de les administracions públiques vigents en el moment de realització dels cursos.



En cap cas es puntuaran els cursos de valencià ni els d'idiomes, ni els cursos pertanyents a una carrera universitària, els cursos de doctorat o els dels diferents instituts de les universitats, quan formen part del pla d'estudis del centre, ni els cursos realitzats en processos de promoció interna, plans d'ordenació de recursos humans, o d'adaptació del règim jurídic a la naturalesa dels llocs que s'ocupen.



1.3.2.2. Docència impartida en cursos que hagen sigut convocats o homologats per l'Institut Valencià d'Administració Pública, per centres de formació de personal empleat públic o per les organitzacions sindicals o altres promotors, dins del marc dels acords de formació per a l'ocupació de les administracions públiques vigents en el moment de realització dels cursos. Serà valorada la suma de les hores de cada curs diferent impartit, i no seran susceptibles de valoració les impartides en successives edicions d'un mateix curs.

La impartició de cursos es valorarà d'acord amb l'escala següent:



a) 100 o més hores: 3 punts

b) 50 o més hores: 2 punts

c) 10 o més hores: 1 punt

1.3.2.3. Altres títols de postgrau expedits per les universitats, sempre que no hagueren servit per a l'accés al cos o escala a què estiga adscrit el lloc objecte de la convocatòria, sempre que no hagen sigut valorats en l'apartat 1.3.1.

La valoració de cada màster universitari oficial serà de 3 punts.

La resta de títols universitaris de postgrau es valoraran d'acord amb l'escala següent:

a) de 300 o més hores: 2,00 punts

b) de 200 o més hores: 1,50 punts

c) de 100 o més hores: 1,00 punt

1.3.3. Coneixements de valencià: fins a un màxim de 8 punts, d'acord amb la puntuació següent:

Normativa vigent Ordre 7/2017, de 2 de març, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport (DOGV 7993, 06.03.2017), d'aplicació a partir del curs acadèmic 2017/2018.

Punts per nivell:

Oral (A2) – 1 punt.

Elemental (B1) – 2 punts.

(B2) – 3 punts.

Mitjà (C1) – 5 punts.

Superior (C2) – 7 punts.

Per cada certificat de capacitació tècnica (llenguatge administratiu, llenguatge en els mitjans de comunicació i correcció de textos) s'afegirà: per cada certificat de capacitació tècnica (llenguatge administratiu, llenguatge en els mitjans de comunicació i correcció de textos) s'afegirà +1.

S'acreditaran per mitjà de la presentació del corresponent certificat expedit, homologat o revalidat per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. La valoració dels coneixements de valencià es correspondrà amb els certificats de nivell expedits per la Junta o aquell a què s'homologue o revalide, segons el que preveu la normativa sobre certificats oficials administratius de coneixements del valencià en vigor.



La valoració del coneixement del valencià s'efectuarà puntuant exclusivament el nivell més alt obtingut, i sempre que no constituïsca un requisit del lloc degudament establit en la convocatòria.

En este cas, els certificats obtinguts es valoraran igualment, però es restarà la puntuació corresponent al nivell establit com a requisit. També es valoraran els certificats de capacitació tècnica expedits per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, fins a un màxim de dos, i la puntuació obtinguda per estos certificats se sumarà a l'obtinguda per la valoració dels certificats de nivell sense que en total puga excedir la màxima per a este apartat.



2. Segona fase. Mèrits específics. Màxim de 45 punts.

2.1. Prova pràctica: fins a un màxim de 25 punts.

Consistirà en la resolució per escrit d'un supòsit pràctic relacionat amb les funcions pròpies del lloc de treball, triat a l'atzar d'entre 3 supòsits prèviament proposats per la comissió de valoració. Es disposarà d'un temps màxim de 2 hores per a la seua resolució. Una vegada finalitzat l'exercici, es procedirà a la lectura d'este, davant de la comissió de valoració, que durant un temps màxim de 40 minuts, formularà preguntes i sol·licitarà aclariments relacionats amb el supòsit i amb les funcions del lloc. En este exercici es valoraran els coneixements de la persona en relació amb les funcions pròpies del lloc de treball, la seua capacitat, aptituds i habilitats directives per a assumir les responsabilitats pròpies d'aquell.

2.2. Formació específica: fins a un màxim de 12 punts.

Les accions formatives, acollides o impartides, sempre que el seu contingut tinguera relació directa amb les funcions del lloc, i es considerarà que tenen relació directa amb les funcions de lloc els cursos sobre matèries que s'esmenten en la fitxa de cada lloc i que són les següents:



1. Lloc de Direcció del Servei d'Infraestructures i Planificació Urbanística.

Funcions de coordinació i supervisió en matèria d'infraestructures i planificació urbanística del departament d'urbanisme, assessorament a la corporació i realització d'actuacions en consonància amb la legislació vigent, seguint les indicacions del responsable polític amb l'objecte d'optimitzar i rendibilitzar els serveis prestats pel servei en el seu conjunt.

Estudi, assessorament i propostes en la matèria. Participar en la fixació dels objectius del servei. Planificació, direcció, i coordinació dels assumptes en matèria d'infraestructures i la planificació urbanística.

Confeccionar programes, projectes i plans d'actuació per a l'àmbit específic del servei. Exerceix la coordinació i control dels programes i projectes aprovats del seu àmbit específic.

Dirigir, coordinar i supervisar les activitats de les distintes seccions, tècnics i personal del servei. Supervisa les activitats realitzades en el servei pel personal integrant d'este, a fi d'aconseguir un rendiment adequat. Organitza i coordina els recursos humans i tècnics vinculats al servei.

Controlar i esmenar les incidències que es generen en les prestacions del servei. Assumir la responsabilitat màxima de les relacions internes i externes del servei. Prestar assessorament en convenis i concerts amb altres entitats públiques i privades en matèries relacionades amb la seua competència.

Prestar suport tècnic i referendar o rebutjar les propostes de les direccions de secció o òrgans inferiors. Visar els informes, projectes i actes de gestió en general que s'originen en els òrgans integrants del servei o que s'atribuïsquen reglamentàriament a este. Rebre els expedients administratius de les diferents seccions i remetre'ls a la Secretaria General perquè s'incloguen en l'ordre del dia de les comissions. Disposar passar els expedients a altres dependències municipals en sol·licitud d'informe.

Elaborar el projecte de pressupost del servei i administrar les partides pressupostàries assignades, controlant els costos i despeses.

Planificació, disseny, informe i gestió d'actuacions d'infraestructures, enginyeria civil, urbanització i obres públiques municipals. Coordinació i direcció de projectes i actuacions sobre estes matèries.



Coordinació, proposta i informe de plans, projectes i obres d'infraestructures i enginyeria civil, inclús d'elevada complexitat i envergadura, en matèries com ara infraestructures de transport terrestre (carreteres, ferrocarrils, ...), domini públic hidràulic, ports, costes, infraestructures hidràuliques, etc.

Coordinació tècnica amb altres administracions i entitats en assumptes relatius a les competències del servei: conselleries amb competències en infraestructures, ordenació del territori i medi ambient, Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Demarcació de Costes, Autoritat Portuària, Demarcació de carreteres de l'Estat, ministeris de diverses àrees de la Diputació de València, etc. Integració i representació tècnica municipal en els grups de treball o reunions corresponents. Coordinació i seguiment de convenis.

Supervisió, coordinació, informe o elaboració de documents de planejament urbanístic o desenvolupament d'este: plans, programes, projectes d'urbanització, projectes de reparcel·lació, modificacions puntuals, etc.

Supervisió de la gestió de llicències, autoritzacions i permisos en matèria urbanística

relatius o amb incidència sobre obres d'urbanització, obres públiques i infraestructures. Informar tècnicament i formular propostes de resolució en qüestions relatives a planificació urbanística i infraestructures.

Plecs i informes tècnics en licitacions d'actuacions pròpies del servei.

Direcció, coordinació i supervisió de les actuacions del servei, així com coordinació del servei amb els altres serveis de l'Àrea d'Urbanisme. Reunions periòdiques i col·laboració amb el cap d'àrea i els altres caps de servei en la definició de processos i l'organització general de l'àrea.

Coordinació de les actuacions del servei amb altres serveis relacionats, com ara els competents en serveis urbans, via pública, trànsit i mobilitat, ...).

2. Lloc de Direcció del Servei d'Actuacions municipals.

Funcions de coordinació i supervisió en matèria jurídica del departament d'urbanisme, assessorament a la corporació i realització d'actuacions en consonància amb la legislació vigent, seguint les indicacions del responsable polític amb l'objecte d'optimitzar i rendibilitzar els serveis prestats pel servei en el seu conjunt. Estudi, assessorament i propostes en la matèria. Participar en la fixació dels objectius del servei. Planificació, direcció, i coordinació dels assumptes propis del servei.



Confeccionar programes, projectes i plans d'actuació per a l'àmbit específic del servei. Exercix la coordinació i control dels programes i projectes aprovats del seu àmbit específic.

Dirigir, coordinar i supervisar les activitats de les distintes seccions, tècnics i personal del servei. Supervisa les activitats realitzades en el servei pel personal integrant d'aquest, a fi d'aconseguir un rendiment adequat. Organitza i coordina els recursos humans i tècnics vinculats al servei.

Controlar i esmenar les incidències que es generen en les prestacions del servei. Assumir la responsabilitat màxima de les relacions internes i externes del servei. Prestar assessorament en convenis i concerts amb altres entitats públiques i privades en matèries relacionades amb la seua competència.

Prestar suport tècnic i referendar o rebutjar les propostes de les direccions de secció o òrgans inferiors. Visar els informes, projectes i actes de gestió en general que s'originen en els òrgans integrants del servei o que s'atribuïsquen reglamentàriament a aquest. Rebre els expedients administratius de les diferents seccions i remetre'ls a la Secretaria General perquè s'incloguen en l'ordre del dia de les comissions. Disposar passar els expedients a altres dependències municipals en sol·licitud d'informe.

Elaborar el projecte de pressupost del servei i administrar les partides pressupostàries assignades, controlant els costos i despeses.

Defensa processal, en coordinació amb l'assessoria jurídica municipal de l'Ajuntament en l'ordre contenciós administratiu que faça referència als assumptes de l'àrea.

Emissió dels informes jurídics, propostes d'acord o resolucions que afecten l'avaluació ambiental de plans i programes subjectes a avaluació ambiental estratègica ordinària o simplificada.

Emissió dels informes jurídics, propostes d'acord o resolucions que afecten plans urbanístics, programes o projectes de reparcel·lació.



Redacció de documents jurídics com per exemple projectes d'ordenances, reglaments, convenis, etc.

Tramitació d'expedients de subvencions en matèries pròpies de l'àrea.

Tramitació d'expedients relatius a activitats, llicències i declaracions responsables, informes urbanístics en matèria de llicències i activitats, cessions de vials i de zones verdes amb motiu de tramitació de llicències d'obra.

Emissió d'informes jurídics relatius a expedients de disciplina urbanística i de restauració de la legalitat).

3. Lloc de Direcció de Servei de Responsabilitat Patrimonial i Procediments Sancionadors.

Dirigix, coordina i supervisa les activitats exercides en les distintes seccions a través dels seus caps, assessorant tècnicament la corporació i realitzant actuacions en consonància amb la legislació vigent, seguint les indicacions del responsable polític, a fi d'optimitzar i rendibilitzar els serveis prestats pel servei en el seu conjunt. Estudi, assessorament proposta de caràcter superior. Participar en la fixació dels objectius del servei. Confeccionar programes, projectes i plans d'actuació per a l'àmbit específic del seu servei.

Exercir la coordinació i el control dels programes i projectes aprovats. Supervisar les activitats realitzades en el servei pel personal integrant d'aquest, supervisió tendent a aconseguir el rendiment adequat.



Organitzar i coordinar els recursos humans i tècnics del servei segons les competències assignades a cada lloc per a evitar desplaçament de funcions. Controlar i esmenar les incidències que es generen en la prestació del servei. Assumir la responsabilitat màxima de les relacions internes i externes del servei.

Prestar assessorament en convenis i concerts amb altres entitats públiques i privades en matèries relacionades amb la seua competència. Prestar suport tècnic i referendar o rebutjar les propostes de les direccions de secció o òrgans inferiors. Visar els informes, projectes i actes de gestió en general que s'originen en els òrgans integrants del servei o que s'atribuïsquen reglamentàriament al servei. Rebre els expedients administratius de les diferents seccions i la seua remissió a la Secretaria General perquè s'incloguen en l'ordre del dia de les comissions. Disposar passar els expedients a altres dependències municipals en sol·licitud d'informe, per delegació de Secretaria General. Elaborar la memòria anual d'activitats tècniques i administratives del servei. Exercir la direcció directa de tot el personal adscrit al seu servei en matèria relativa a control d'horaris; control d'assistència i permanència en els llocs de treball; conformitat o disconformitat a les propostes de trasllat; permisos i vacacions que proposen les respectives direccions; propostes d'adscripció del personal als llocs de treball; proposta d'instrucció d'expedients disciplinaris; proposta d'abonament, si és el cas, de diferències per funció superior o d'hores extraordinàries. Estar informat i informar en aquelles matèries que afecten el personal del seu servei i altres d'anàlogues. Elaborar el projecte de pressupost del servei i distribuir els mitjans materials entre els seus òrgans, administrant les partides pressupostàries assignades i controlant costos de funcionament, propostes de despeses i gestió econòmica del servei. Realitzar a més totes aquelles tasques anàlogues i complementàries que li siguen encomanades pel seu superior relacionades amb la missió del lloc.



Assumix la representació i defensa processal de l'Ajuntament en els litigis jurisdiccionals que es plantegen en matèria d'infraccions, sancions i responsabilitat patrimonial, sempre que el titular de l'Assessoria Jurídica li atribuïsca tal funció per a cada cas concret.

Es valoraran amb la puntuació següent (sempre que no s'hagen valorat, com a formació, en l'apartat general):

Cursos que s'hagen realitzat amb anterioritat a la data de publicació de la convocatòria:

a) de 100 o més hores: 4,00 punts

b) de 75 o més hores: 3,00 punts

c) de 50 o més hores: 2,00 punts

d) de 25 o més hores: 1,00 punts

e) de 10 o més hores: 0,40 punts

Docència impartida en cursos que hagen sigut convocats o homologats per l'Institut Valencià d'Administració Pública, per centres de formació de personal empleat públic o per les organitzacions sindicals o altres promotors, dins del marc dels acords de formació per a l'ocupació de les administracions públiques vigents en el moment de realització dels cursos. Serà valorada la suma de les hores de cada curs diferent impartit, I no seran susceptibles de valoració les impartides en successives edicions d'un mateix curs. La impartició de cursos es valorarà d'acord amb l'escala següent:

a) 100 o més hores: 6 punts

b) 50 o més hores: 4 punts

c) 8 o més hores: 2 punts

En el cas que el tribunal considere que alguna de les accions formatives que l'aspirant haja assignat a aquest apartat no corresponen a les funcions específiques, o bé si s'obté la màxima puntuació en aquest apartat de formació específica sense considerar totes les accions formatives realitzades per l'aspirant, aquelles accions formatives que no hagen sigut valorades es valoraran en l'apartat 1.3.2 de la primera fase.



Altres títols de postgrau expedits per les universitats, sempre que no hagueren servit per a l'accés al cos o escala a què estiga adscrit el lloc objecte de la convocatòria, sempre que no hagen sigut valorats en l'apartat corresponent del concurs general.

La valoració de cada màster universitari oficial serà de 3 punts.

La resta de títols universitaris de postgrau es valoraran d'acord amb l'escala següent:

a) de 300 o més hores: 4,00 punts

b) de 200 o més hores: 3,00 punts

c) de 100 o més hores: 2,00 punts

2.3. Experiència específica: (10 punts, màxim)

Es valorarà l'experiència en altres administracions locals o en el propi Ajuntament de Gandia realitzant funcions pròpies del lloc. Haurà d'acreditar-se l'experiència per mitjà de certificats de l'administració d'origen (o bé documents firmats per l'aspirant que evidencien la seua participació), que justifiquen la intervenció en expedients el tràmit del quals s'integre entre les funcions específiques del lloc, i serà valorat a raó de 0,05 punts per cada procediment en què s'haja intervingut.



3. Resolució d'empats.

Els empats que es produïsquen es dirimiran amb l'adjudicació de la plaça atesos els criteris següents amb caràcter successiu:

1r S'adjudicarà a la persona concursant que acredite un grau de discapacitat superior al 33 % enfront de la que no l'acredite. Si l'empat es produïra entre persones amb diversitat funcional, la plaça s'adjudicarà a la persona amb un major percentatge de discapacitat.

2n S'adjudicarà a la persona que haja obtingut major puntuació en algun dels mèrits que a continuació s'assenyalen, segons l'orde de preferència següent:

a) Formació

b) Pertinença al cos o agrupació professional funcionarial

c) Antiguitat

d) Grau consolidat

3r Si persistix l'empat, la plaça s'adjudicarà per ordre alfabètic entre els cognoms de les persones empatades; s'iniciarà l'ordre per la lletra resultant de l'últim sorteig celebrat als efectes de la resolució d'empats en els processos selectius.



Cinquena. Puntuació mínima

Per a obtindre l'adjudicació del lloc és necessari aconseguir un mínim de 10 punts.



Sisena. Valoració de mèrits

Únicament es tindran en compte els mèrits al·legats i obtinguts, o en condicions d'obtindre'ls, abans de finalitzar el termini de presentació de sol·licituds per a participar en aquest concurs.

Els mèrits es valoraran per una comissió de valoració, la composició de la qual s'indica en la base desena de les presents bases.



Setena. Desenvolupament del concurs

La comissió de valoració procedirà a avaluar els mèrits del personal concursant, i formularà una proposta d'adjudicació provisional que inclourà:

a) Una primera relació comprensiva de la totalitat del personal concursant, ordenada de major a menor puntuació total, amb indicació per a cada un d'ells de l'obtinguda en cada un dels apartats del barem.



b) Una segona relació de les persones que hagen de ser excloses del concurs, amb indicació de la causa que motive la seua exclusió.

Les dites relacions seran exposades al públic en les seus físiques o electròniques designades en la convocatòria, durant un termini de 10 dies hàbils, durant el qual les persones concursants podran formular les reclamacions que consideren oportunes.

Transcorregut el termini previst en l'apartat anterior i resoltes, si és el cas, les reclamacions formulades, la comissió elevarà una proposta d'adjudicació definitiva a l'òrgan competent en matèria de recursos humans. Si com a conseqüència de la documentació i les al·legacions presentades s'hagueren vist modificades les relacions previstes en l'apartat anterior, la comissió, abans d'elevar la proposta, realitzarà a les noves persones adjudicatàries els requeriments d'esmena que siguen procedients.

En el termini màxim de sis mesos comptats a partir de l''endemà de la publicació de la convocatòria, l'òrgan competent en matèria de recursos humans dictarà la resolució per la qual aprovarà la relació definitiva d'adjudicació de llocs i la publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, i aquesta publicació servirà de notificació a les persones interessades.

Si en el desenvolupament del concurs, se suscitaren dubtes a la comissió de valoració respecte a la compatibilitat funcional d'alguna persona participant que tinga reconegut un grau de discapacitat, se sol·licitarà dictamen de la comissió d'estudi de la diversitat funcional o òrgan competent amb funcions anàlogues, que haurà d'especificar les causes per les quals no li haja de ser adjudicat el lloc o les mesures necessàries per a la seua adaptació. En aquest cas, la persona podrà participar condicionadament en el concurs, i quedarà en suspens el transcurs del termini màxim per a dictar la resolució que aprove la relació definitiva fins a la recepció del dictamen.



Huitena. Desistiment i renúncia

El personal que participe voluntàriament en un concurs de mèrits podrà desistir de la totalitat de la sol·licitud de participació en aquest, abans que finalitze el termini de presentació de sol·licituds, llevat que en la convocatòria s'indique una altra data posterior.

No produirà cap efecte la renúncia al lloc adjudicat pel concurs llevat que, abans de finalitzar el termini de presa de possessió, s'obtinga un altre lloc per resolució d'una convocatòria concurrent, tant de concurs com de lliure designació. En aquest cas, dins del dit termini s'haurà d'optar per un dels llocs de treball adjudicats, i s'entendrà que renuncia a la resta de llocs adjudicats en les convocatòries concurrents. A aquests efectes, s'entén que dos convocatòries són concurrents quan en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds de participació d'una d'elles, no s'haguera publicat la resolució d'adjudicació de l'altra.



Així mateix, podrà desistir-se de la participació en el concurs o renunciar-se al lloc adjudicat quan transcórreguen més de nou mesos entre la convocatòria i la resolució del concurs.



Novena. Cessament i presa de possessió

En la resolució d'adjudicació del concurs s'indicarà la data en què haurà d'efectuar-se el cessament en el lloc de treball que estiguera exercint la persona adjudicatària, així com la data de presa de possessió del nou lloc, excepte casos de força major degudament justificats.



En els supòsits de nou ingrés, o de reingrés des de la situació d'excedència voluntària, es disposarà d'un mes de termini per a prendre possessió de la seua destinació. Si es fa ús del mencionat termini, durant aquest no es meritarà cap retribució.

Quan s'establisca un termini de presa de possessió començarà a comptar-se a partir de l'endemà del cessament.

En cap cas el canvi de lloc de treball amb motiu de la participació en un concurs o convocatòria per lliure designació podrà comportar la percepció d'indemnització de cap tipus.



Deu. Comissió de valoració

La comissió de valoració és l'òrgan col·legiat de caràcter tècnic, que té com a missió comprovar i avaluar els mèrits del personal concursant d'acord amb el que disposa la convocatòria, el Decret 3/2017, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana i la resta de normativa que li siga aplicable.

La comissió de valoració tindrà la consideració d'òrgan col·legiat de l'Administració i, com a tal, estarà sotmesa a les normes contingudes en la normativa de règim jurídic i procediment administratiu comú de les administracions públiques que siga aplicable. Les causes generals d'abstenció i recusació contingudes en la mencionada llei seran aplicables tant als membres com a les persones assessores de la comissió.



La comissió de valoració alçarà acta de totes les seues sessions, en què constarà de forma clara i detallada els criteris de valoració de mèrits, així com de deliberació dels assumptes de la seua competència, i en què s'exposarà amb claredat suficient la motivació de les seues decisions.

Les resolucions de la comissió de valoració vinculen aquesta i l'Administració que només podrà revisar-les pels mitjans i procediments previstos en la normativa reguladora del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Per al millor compliment de la seua missió, la comissió de valoració podrà sol·licitar i obtindre l'assessorament d'especialistes quan ho estime necessari o convenient, els quals es limitaran a prestar la seua col·laboració en l'àmbit de les seues respectives especialitats.

El funcionament de la comissió de valoració s'ajustarà al que preveu el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana, aprovat per mitjà de Decret 3/2017, del Consell, (DOGV 7964, 24.01.2017) i al que establix la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic per als òrgans col·legiats.

Respecte a la composició de la comissió de valoració del present concurs, caldrà ajustar-se al que preveu l'article 100.4, en relació amb l'article 57 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, i l'article 48 del Decret 3/2017, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana i estarà compost pels següents membres, tots ells amb veu i vot:



President: un funcionari, del subgrup A1, designat per l'òrgan competent en matèria de recursos humans.

Secretari: el de la corporació o funcionari en qui delegue.

Vocals: tres vocals designats per l'òrgan competent en matèria de recursos humans, d'entre personal funcionari de carrera que tinga una classificació professional igual o superior a la requerida per als llocs de treball convocats, havent de tindre, almenys la meitat més una, una titulació corresponent a la mateixa àrea de coneixements dels llocs convocats.

La designació dels titulars inclourà també la dels seus respectius suplents.

Si és el cas, l'Ajuntament sol·licitarà dels òrgans corresponents la designació dels respectius representants, que haurà d'efectuar-se en el termini de 20 dies següents al de la recepció de la sol·licitud.





Onze. Recursos

Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, i de conformitat amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, i 8, 45 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, es podrà interposar un dels recursos següents:

a) Amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant del mateix òrgan que va dictar l'acte recorregut, en el termini d'un mes, a comptar des de l'endemà de la recepció d'aquesta notificació. La interposició del recurs, excepte en els casos en què una disposició establisca el contrari, no suspendrà l'execució de l'acte impugnat, de conformitat amb allò que disposa l''article 117 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre. Si transcorreguera un mes des de l'endemà de la interposició del recurs de reposició sense que aquest haja sigut resolt, podrà entendre's que ha sigut desestimat i interposar recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de València, en el termini de sis mesos, a comptar des de l'endemà de la desestimació presumpta.



b) Recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de València, dins del termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la recepció d'aquesta notificació. En cas d'optar pel recurs potestatiu de reposició no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que aquell siga resolt expressament o s'haja produït la seua desestimació per silenci administratiu.



Tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que estime procedent.





ANNEX



A) Lloc: cap de Servei d'Infraestructures i Planificació Urbanística



Número: 11/001 de la vigent relació de llocs de treball. Localitat: Gandia.

Grup: A1, subgrup A1.

Nivell complement destinació: 28. Escala: administració especial.

Funcions: funcions de coordinació i supervisió en matèria d'infraestructures i planificació urbanística del departament d'urbanisme, assessorament a la corporació i realització d'actuacions en consonància amb la legislació vigent, seguint les indicacions del responsable polític amb l'objecte d'optimitzar i rendibilitzar els serveis prestats pel servei en el seu conjunt.

Estudi, assessorament i propostes en la matèria. Participar en la fixació dels objectius del servei.

Planificació, direcció, i coordinació dels assumptes en matèria d'infraestructures i la planificació urbanística.

Confeccionar programes, projectes i plans d'actuació per a l'àmbit específic del servei. Exercix la coordinació i control dels programes i projectes aprovats del seu àmbit específic.

Dirigir, coordinar i supervisar les activitats de les distintes seccions, tècnics i personal del servei. Supervisa les activitats realitzades en el servei pel personal integrant d'aquest, a fi d'aconseguir un rendiment adequat. Organitza i coordina els recursos humans i tècnics vinculats al servei.

Controlar i esmenar les incidències que es generen en les prestacions del servei. Assumir la responsabilitat màxima de les relacions internes i externes del servei. Prestar assessorament en convenis i concerts amb altres entitats públiques i privades en matèries relacionades amb la seua competència.

Prestar suport tècnic i referendar o rebutjar les propostes de les direccions de secció o òrgans inferiors. Visar els informes, projectes i actes de gestió en general que s'originen en els òrgans integrants del servei o que s'atribuïsquen reglamentàriament a aquest. Rebre els expedients administratius de les diferents seccions i remetre'ls a la Secretaria General perquè s'incloguen en l'ordre del dia de les comissions. Disposar passar els expedients a altres dependències municipals en sol·licitud d'informe.

Elaborar el projecte de pressupost del servei i administrar les partides pressupostàries assignades, controlant els costos i despeses.

Planificació, disseny, informe i gestió d'actuacions d'infraestructures, enginyeria civil, urbanització i obres públiques municipals. Coordinació i direcció de projectes i actuacions sobre aquestes matèries.



Coordinació, proposta i informe de plans, projectes i obres d'infraestructures i enginyeria civil, inclús d'elevada complexitat i envergadura, en matèries com ara infraestructures de transport terrestre (carreteres, ferrocarrils, ...), domini públic hidràulic, ports, costes, infraestructures hidràuliques, etc.

Coordinació tècnica amb altres administracions i entitats en assumptes relatius a les competències del servei: conselleries amb competències en infraestructures, ordenació del territori i medi ambient, Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Demarcació de Costes, Autoritat Portuària, Demarcació de carreteres de l'Estat, ministeris de diverses àrees de la Diputació de València, etc. Integració i representació tècnica municipal en els grups de treball o reunions corresponents. Coordinació i seguiment de convenis.

Supervisió, coordinació, informe o elaboració de documents de planejament urbanístic o desenvolupament d'aquest: plans, programes, projectes d'urbanització, projectes de reparcel·lació, modificacions puntuals, etc. Supervisió de la gestió de llicències, autoritzacions i permisos en matèria urbanística relatius o amb incidència sobre obres d'urbanització, obres públiques i infraestructures.

Informar tècnicament i formular propostes de resolució en qüestions relatives a planificació urbanística i infraestructures, plecs i informes tècnics en licitacions d'actuacions pròpies del servei.

Direcció, coordinació i supervisió de les actuacions del servei, així com coordinació del servei amb els altres serveis de l'Àrea d'Urbanisme. Reunions periòdiques i col·laboració amb el cap d'àrea i els altres caps de servei en la definició de processos i l'organització general de l'àrea. Coordinació de les actuacions del servei amb altres serveis relacionats, com ara els competents en serveis urbans, via pública, trànsit i mobilitat, ...

Dedicació: especial.

Complement específic anual: 24.944,28 €. Provisió: concurs específic.

Requisits:

Titulació d'Enginyer de Camins, Canals i Ports o màster en Enginyeria de Camins, Canals i Ports.

Experiència mínima de 5 anys com a enginyer de camins en l'Administració local.

Valencià: grau Mitjà Junta Qualificadora.





B) Lloc: cap de Servei d'Actuacions Municipals.

Número: 11/009 de la vigent relació de llocs de treball. Localitat: Gandia.

Grup: A1, subgrup A1.

Nivell complement destinació: 28. Escala: administració general.

Funcions: funcions de coordinació i supervisió en matèria jurídica del departament d'urbanisme, assessorament a la corporació i realització d'actuacions en consonància amb la legislació vigent, seguint les indicacions del responsable polític amb l'objecte d'optimitzar i rendibilitzar els serveis prestats pel servei en el seu conjunt. Estudi, assessorament i propostes en la matèria. Participar en la fixació dels objectius del servei. Planificació, direcció, i coordinació dels assumptes propis del servei.



Confeccionar programes, projectes i plans d'actuació per a l'àmbit específic del servei. Exercix la coordinació i control dels programes i projectes aprovats del seu àmbit específic.

Dirigir, coordinar i supervisar les activitats de les distintes seccions, tècnics i personal del servei. Supervisa les activitats realitzades en el servei pel personal integrant d'aquest, a fi d'aconseguir un rendiment adequat. Organitza i coordina els recursos humans i tècnics vinculats al servei.

Controlar i esmenar les incidències que es generen en les prestacions del servei. Assumir la responsabilitat màxima de les relacions internes i externes del servei. Prestar assessorament en convenis i concerts amb altres entitats públiques i privades en matèries relacionades amb la seua competència.

Prestar suport tècnic i referendar o rebutjar les propostes de les direccions de secció o òrgans inferiors. Visar els informes, projectes i actes de gestió en general que s'originen en els òrgans integrants del servei o que s'atribuïsquen reglamentàriament a aquest. Rebre els expedients administratius de les diferents seccions i remetre'ls a la Secretaria General perquè s'incloguen en l'orde del dia de les comissions. Disposar passar els expedients a altres dependències municipals en sol·licitud d'informe.

Elaborar el projecte de pressupost del servei i administrar les partides pressupostàries assignades, controlant els costos i despeses.

Defensa processal, en coordinació amb l'assessoria jurídica municipal de l'Ajuntament en l'ordre contenciós administratiu que faça referència als assumptes de l'àrea.

Emissió dels informes jurídics, propostes d'acord o resolucions que afecten l'avaluació ambiental de plans i programes subjectes a avaluació ambiental estratègica ordinària o simplificada.

Emissió dels informes jurídics, propostes d'acord o resolucions que afecten plans urbanístics, programes o projectes de reparcel·lació.



Redacció de documents jurídics com per exemple projectes d'ordenances, reglaments, convenis, etc.

Tramitació d'expedients de subvencions en matèries pròpies de l'àrea.

Tramitació d'expedients relatius a activitats, llicències i declaracions responsables, informes urbanístics en matèria de llicències i activitats, cessions de vials i de zones verdes amb motiu de tramitació de llicències d'obra.

Emissió d'informes jurídics relatius a expedients de disciplina urbanística i de restauració de la legalitat. Dedicació: especial.

Complement específic anual: 24.944,28 €.

Provisió: concurs específic.

Requisits:

Titulació: Grau en Dret, llicenciat en Dret o equivalent.

Valencià: grau Mitjà Junta Qualificadora.





C) Lloc: cap de Servei de Responsabilitat Patrimonial i Procediments Sancionadors.

Número: 04/001 de la vigent relació de llocs de treball. Localitat: Gandia.

Grup: A1, subgrup A1.

Nivell complement destinació: 28.

Escala: administració general/especial.

Funcions: dirigix, coordina i supervisa les activitats exercides en les distintes seccions a través dels seus caps, assessorant tècnicament a la corporació i realitzant actuacions en consonància amb la legislació vigent, seguint les indicacions del responsable polític, a fi d'optimitzar i rendibilitzar els serveis prestats pel servei en el seu conjunt.



Estudi, assessorament proposta de caràcter superior. Participar en la fixació dels objectius del servei. Confeccionar programes, projectes i plans d'actuació per a l'àmbit específic del seu servei.

Exercir la coordinació i el control dels programes i projectes aprovats. Supervisar les activitats realitzades en el servei pel personal integrant d'aquest, supervisió tendent a aconseguir el rendiment adequat.



Organitzar i coordinar els recursos humans i tècnics del servei segons les competències assignades a cada lloc per a evitar desplaçament de funcions. Controlar i esmenar les incidències que es generen en la prestació del servei.

Assumir la responsabilitat màxima de les relacions internes i externes del servei.

Prestar assessorament en convenis i concerts amb altres entitats públiques i privades en matèries relacionades amb la seua competència. Prestar suport tècnic i referendar o rebutjar les propostes de les direccions de secció o òrgans inferiors. Visar els informes, projectes i actes de gestió en general que s'originen en els òrgans integrants del servei o que s'atribuïsquen reglamentàriament al servei. Rebre els expedients administratius de les diferents seccions i la seua remissió a la Secretaria General perquè s'incloguen en l'ordre del dia de les comissions. Disposar passar els expedients a altres dependències municipals en sol·licitud d'informe, per delegació de Secretaria General. Elaborar la memòria anual d'activitats tècniques i administratives del servei. Exercir la direcció directa de tot el personal adscrit al seu servei en matèria relativa a control d'horaris; control d'assistència i permanència en els llocs de treball; conformitat o disconformitat a les propostes de trasllat; permisos i vacacions que proposen les respectives direccions; propostes d'adscripció del personal als llocs de treball; proposta d'instrucció d'expedients disciplinaris; proposta d'abonament, si és el cas, de diferències per funció superior o d'hores extraordinàries. Estar informat i informar en aquelles matèries que afecten el personal del seu servei i altres d'anàlogues. Elaborar el projecte de pressupost del servei i distribuir els mitjans materials entre els seus òrgans, administrant les partides pressupostàries assignades i controlant costos de funcionament, propostes de despeses i gestió econòmica del servei. Realitzar a més totes aquelles tasques anàlogues i complementàries que li siguen encomanades pel seu superior relacionades amb la missió del lloc.



Assumix la representació i defensa processal de l'Ajuntament en els litigis jurisdiccionals que es plantegen en matèria d'infraccions, sancions i responsabilitat patrimonial, sempre que pel titular de l'Assessoria Jurídica se li atribuïsca tal funció per a cada cas concret. Dedicació: especial.

Complement específic anual: 24.697,29 €.

Provisió: concurs específic.

Requisits:

Titulació: llicenciat en Dret (art. 169.2 A RD leg. 781/1986).

Experiència com llicenciat en Dret.

Grau personal consolidat: 26.



Gandia, 25 de juny de 2018.– El secretari general acctal. del Ple: Francisco Rius Mestre.

Mapa web