Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Bases específiques del procés selectiu per a constituir una borsa de treball per a la provisió en comissió de serveis de llocs d'agent de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9143 de 04.08.2021
Número identificador:  2021/7887
Referència Base de Dades:  007679/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: borses de treball, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Tavernes de La Valldigna



Bases específiques del procés selectiu per a constituir una borsa de treball per a la provisió en comissió de serveis de llocs d'agent de policia local. [2021/7887]

El regidor delegat de Personal ha aprovat les pautes o normes per a la formació de les següents borses de treball:



03. Borsa de treball d'agents de la policia local per cobrir mitjançant nomenament en comissió de serveis llocs de treball vacants o temporalment sense ocupants en l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna (Exp. 4-126/2021).

Resolució núm. 202102442, de data 15 de juliol de 2021.



De conformitat amb el que determinen les pautes o normes específiques de constitució, formació i funcionament d'aquesta borsa de treball, a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, els interessats podran presentar la sol·licitud per a formar part de la borsa, en el registre d'entrada d'aquest ajuntament, o en la forma que determina la legislació vigent de procediment administratiu.

Les pautes o normes, així com el model d'instància corresponent, estan a disposició dels interessats a la pàgina web municipal en l'URL https://tavernes.es/va/page/processos-selectius-borses-treball, així com a les dependències de l'Oficina d'Informació (planta baixa) o Secció de Personal de l'Ajuntament (primera planta) en l'edifici de la casa consistorial, situat a la plaça Major, 1, d'aquesta localitat.



Igualment, cal indicar que l'aprovació de les esmentades pautes o normes és un acte que, de conformitat amb el que estableix l'article 52.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, posa fi a la via administrativa.

Contra aquest es podran interposar els següents recursos:

– Amb caràcter potestatiu, recurs de reposició, o impugnar-lo directament davant la jurisdicció contenciosa administrativa.

En el supòsit que s'interpose el recurs de reposició, es farà davant de l'òrgan municipal que va dictar l'acte en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la notificació o publicació de l'acte. La interposició impedirà, fins a la resolució expressa o presumpta, la utilització de la via contenciosa administrativa de conformitat amb el que disposa la legislació de procediment administratiu. El recurs de reposició caldrà que es resolga i es notifique en el termini d'un mes; en cas contrari, s'entendrà desestimat i quedarà oberta la via contenciosa administrativa.



– En el supòsit que es decidesca interposar el recurs contenciós administratiu directament, es farà, davant del Jutjat Contenciós Administratiu de València, en els terminis següents:

– Dos mesos comptats des de l'endemà de la notificació o la publicació de l'acte administratiu que s'impugna.

– Dos mesos des del dia en què es notifique la resolució del recurs de reposició presentat.

– Sis mesos des del transcurs d'un mes des de la interposició del recurs de reposició sense que se'n notifique la resolució.

Tot això sense perjudici que es realitze qualsevol altra acció o recurs que s'estime convenient en defensa dels drets dels interessats.



La qual cosa es fa pública per a general coneixement.



Tavernes de la Valldigna, 16 de juliol de 2021.– El cap de l'activitat 04 de Recursos Humans i Gestió de Personal: Valentín Vercher Manclús.

Mapa web