Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 23 de juliol de 2018, del president del Consell de Direcció de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca el procés per a la contractació laboral temporal, del lloc de lliure designació, grup A, subdirector/a general de gestió de l'Institut Valencià de Cultura



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8359 de 10.08.2018
Número identificador:  2018/7879
Referència Base de Dades:  007759/2018
 



RESOLUCIÓ de 23 de juliol de 2018, del president del Consell de Direcció de l'Institut Valencià de Cultura, per la qual es convoca el procés per a la contractació laboral temporal, del lloc de lliure designació, grup A, subdirector/a general de gestió de l'Institut Valencià de Cultura [2018/7879]

L'Institut Valencià de Cultura (IVC), és una entitat de dret públic constituïda de conformitat amb l'article 11 del Decret llei 7/2012, de 19 d'octubre, de mesures de reestructuració i racionalització del sector públic empresarial i fundacional de la Generalitat, amb personalitat jurídica, patrimoni propi, recursos i plena capacitat d'obrar per a la realització de les seues finalitats de desenvolupament de la política de la Generalitat en l'àmbit de la cultura, l'art i l'oci en general, i de les arts escèniques, de la música, la cinematografia, així com en relació amb les activitats de conservació i restauració del patrimoni, de foment d'unitats artístiques estables i de gestió d'espais culturals, de conformitat amb l'article 50 de la Llei 6/1993, de 31 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per a 1994, en la redacció donada per la disposició final primera de la Llei 1/2018, de 9 de febrer, de la Generalitat, reguladora de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM).



Mitjançant Resolució de 27 de desembre de 2017, s'aprova la relació de llocs de treball de l'entitat, en la qual s'inclou el lloc núm. 3, Subdirecció General de Gestió, la forma de provisió del qual és lliure designació i que en l'actualitat està vacant.

En el marc del desenvolupament i compliment dels objectius que li són propis, l'IVC necessita cobrir temporalment la Subdirecció General de Gestió, atés que no ha sigut possible la cobertura en fase interna.



Al referit lloc li resulta d'aplicació el II Conveni col·lectiu del personal laboral al servei de l'administració autonòmica, i el procediment selectiu s'ha d'adequar als principis d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat.

D'una altra part, el Reglament d'organització i funcionament de l'Institut Valencià de Cultura, aprovat pel Decret 5/2013, de 4 de gener del Consell, estableix en l'apartat g de l'article 6, que correspon al Consell de Direcció, l'aprovació de les bases que han de regir la convocatòria, d'aquesta forma, reunit el Consell de Direcció en sessió de 23 de juliol de 2018, s'acorda:



Primer. Convocatòria

Convocar per a la provisió temporal pel sistema de lliure designació el lloc de treball número 3, subdirector/a general de Gestió.



Segon. Requisits de participació

Podrà participar en aquesta convocatòria el personal laboral fix del grup A (amb llicenciatura en dret o/i economia o/i administració o/i direcció d'empresa o títol de grau universitari que l'habilite per a exercir les funcions del lloc) al servei de l'Administració del Consell o de qualsevol entitat que forme part del Sector Públic Instrumental, que haja sigut seleccionat superant els corresponents processos selectius en els termes previstos en la legislació bàsica estatal i en la normativa de funció pública valenciana, o tindre la condició de funcionari de carrera de les administracions públiques espanyoles, del grup A1, que tinga els requisits i les condicions que estableix la normativa vigent i, en particular, els requisits per a la provisió dels llocs de treball que es detallen en l'annex I d'aquesta resolució.



Els requisits de participació s'hauran de tindre en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds i mantindre's fins a la presa de possessió.

Aquests requisits hauran d'acreditar-se dins del termini de presentació d'instàncies mitjançant còpia de la documentació acreditativa del compliment d'aquests degudament compulsada.



Tercer. Sol·licituds de participació

La sol·licitud haurà de presentar-se en el termini de 10 dies naturals comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, en la seu de l'Institut Valencià de Cultura, a la plaça de Viriat, s/n, de València, per qualsevol de les següents vies:

a) A través del registre electrònic de l'Institut Valencià de Cultura per via telemàtica, mitjançant l'aplicació accessible des de la següent URL: http://ivc.gva.es/ i haurà de disposar de qualsevol dels certificats o signatures electròniques que admet aquesta aplicació.

b) Mitjançant presentació presencial de la sol·licitud en el Registre d'Entrada de l'Institut Valencià de Cultura, a la plaça de Viriat, s/n, 46001, de València.

c) Utilitzant qualsevol dels mitjans previstos en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que preveu, entre altres, les oficines de Correus.

En els casos en què la presentació no es realitze a través del registre de l'IVC (ja siga a través d'oficines de Correus o en registres d'altres entitats o administracions) s'haurà d'anunciar la remissió de la sol·licitud mitjançant correu a l'adreça ivc@gva.es en el mateix dia, als sols efectes organitzatius.

La sol·licitud haurà d'indicar el nom i els cognoms de l'aspirant, el telèfon i l'adreça als efectes de notificacions i haurà de dirigir-se a l'òrgan tècnic de provisió i s'acompanyarà de la documentació següent:

– Curriculum vitae, on es farà constar les dades que s'estime oportú posar de manifest i que siguen rellevants a l'efecte de l'acompliment de les funcions assignades al lloc de treball.

– En relació amb el compliment dels requisits per a participar:

Nomenament com a funcionari de carrera del grup de titulació que dóna accés al lloc al qual s'opta o documentació que ho acredite, mitjançant còpia compulsada.

Contracte de treball com a personal laboral fix del grup de titulació que dóna accés al lloc al qual s'opta o documentació que ho acredite, mitjançant còpia compulsada.

Titulació corresponent a la formació exigida, si escau, o documentació que ho acredite, mitjançant còpia acarada.

La no aportació d'aquesta documentació suposarà l'exclusió de la persona participant en la convocatòria.

En el cas que no es presente la sol·licitud i la documentació en el Registre d'Entrada del domicili de l'IVC, els candidats remetran a més la sol·licitud registrada i el curriculum vitae, en format PDF, a l'adreça de correu electrònic ivc@gva.es.



Quart. Lloc de treball convocat

Número de lloc i denominació: 3, subdirector/a general de Gestió.

Organisme: Institut Valencià de Cultura, IVC.

Localitat lloc: València.

Naturalesa: laboral.

Grup: A.

Complement de destinació: nivell 30.

Complement específic: E050.

Forma de provisió: lliure designació.

Funcions:

a) La gestió administrativa de les direccions adjuntes, subdireccions generals, delegacions territorials i unitats administratives de l'entitat.



b) Assistir en la planificació i dur a terme la realització del seguiment de la gestió economicopressupostària de l'entitat.

c) Dur a terme l'execució de gestió administrativa de l'entitat.

d) El seguiment i la supervisió dels expedients de contractació administrativa.

e) Impulsar la planificació, així com la gestió dels assumptes de personal de l'entitat.

f) Supervisar la comptabilitat pressupostària.

g) Revisar i verificar els comptes anuals.

h) Tramitar les propostes de disposicions normatives i convenis que afecten l'entitat.

i) Executar tots els aspectes relatius a la legislació de prevenció de riscos laborals.

j) Representar l'entitat en les seues relacions amb els representants legals dels treballadors.

k) Coordinar els projectes europeus de formació, difusió i recerca i desenvolupament I+D.

l) Qualsevol altra que li siga encomanada per la Direcció General o pel Consell de Direcció de l'Entitat.



Cinqué. Òrgan tècnic de provisió

L'òrgan tècnic de provisió d'aquesta convocatòria tindrà la composició següent:

Titulars:

President: secretari autonòmic de Cultura i Esport, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Vocals:

Secretari general administratiu, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Cap del Servei de Règim Jurídic Cultural, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Cap del Servei de Personal, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

El director general de l'IVC.

Secretari: cap de secció de Gestió Administrativa i Règim Jurídic de l'IVC, amb veu i sense vot.

L'òrgan tècnic de provisió tindrà la consideració d'òrgan col·legiat de l'Administració i, com a tal, estarà sotmés a les normes contingudes en la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.





Sisé. Proposta d'adjudicació i resolució de convocatòria

A la vista de les sol·licituds presentades, l'òrgan tècnic, prèvia comprovació del compliment dels requisits de provisió del lloc de treball i de les normes que regeixen aquesta convocatòria, procedirà a formular la proposta d'adjudicació.

A la vista de l'anterior, el director general resoldrà l'adjudicació a la persona que considere més idònia per a l'execució del lloc de treball, o bé que es declare desert, àdhuc existint personal que tinga els requisits exigits, si considerara que cap resulta idoni per a l'execució.



La resolució del nomenament es motivarà amb referència al compliment per la persona triada dels requisits exigits en la convocatòria, les circumstàncies i aptituds professionals que s'han tingut en compte per a considerar que resulta la més idònia per a l'execució del lloc de treball, així com la competència per a adoptar-la.

En el primer cas, la resolució haurà d'indicar expressament la data en què haurà d'efectuar-se la presa de possessió.

Conclòs el procés el candidat seleccionat serà contractat temporalment per un període de tres anys, i haurà de superar el període de prova de quatre mesos.



Setena. Termini de resolució

Aquesta convocatòria es resoldrà en un termini no superior a tres mesos, comptadors des de l'endemà de la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.



Huitena. Entrada en vigor

Aquesta resolució entrarà en vigor a partir de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



Aquesta resolució posa fi a la via administrativa. De conformitat amb l'article 114 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú, així com amb els articles 8, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, les persones interessades podran interposar recurs de reposició, amb caràcter potestatiu, davant el mateix òrgan que ha dictat aquesta resolució en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació o, alternativament, interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de la Ciutat de València, o aquell en la circumscripció del qual tinga la persona recurrent el seu domicili, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució.



València, 23 de juliol de 2018.– El president del Consell de Direcció de l'Institut Valencià de Cultura: Vicent Marzà Ibáñez.

Mapa web