Ficha disposicion

Ficha disposicion





Anunci de convocatòria de processos selectius relacionats de la plantilla del personal funcionari del Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis, Salvament i Protecció Civil de la Província de Castelló.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9466 de 09.11.2022
Número identificador:  2022/10325
Referència Base de Dades:  009890/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i de Salvament de la Província de Castelló
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions



Anunci de convocatòria de processos selectius relacionats de la plantilla del personal funcionari del Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis, Salvament i Protecció Civil de la Província de Castelló. [2022/10325]

El diputat, per delegació del president del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, mitjançant el Decret núm. 2022-0648, de 31 d'octubre de 2022, ha resolt:



«Atés que en data 1 de setembre de 2022, la Comissió de Govern del Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis, Salvament i Protecció Civil de la Província de Castelló, va aprovar en sessió extraordinària i urgent les següents bases específiques:



1. Bases específiques d'estabilització d'ocupació temporal

2. Bases específiques de tècnic mitjà de gestió economicopressupostària

3. Bases específiques de tècnic mitjà de contractació

4. Bases específiques d'oficial de prevenció de riscos laborals

5. Bases específiques d'oficial de planificació i protecció civil

6. Bases específiques d'oficial de manteniment i logística

7. Bases específiques de caporal



Totes elles publicades en el Butlletí Oficial de la Província núm. 130, de data 29 d'octubre de 2022, i en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana núm. 9460, de data 31 d'octubre de 2022.

1. Vistes les bases específiques que han de regir la convocatòria per a la provisió, per mitjà del sistema d'accés lliure i a través del procediment de concurs de mèrits i avaluació, d'unes quantes places, per mitjà de procés extraordinari d'estabilització d'ocupació temporal, vacants en la plantilla del personal funcionari del Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis, Salvament i Protecció Civil de la Província de Castelló.



Les places objecte de la convocatòria són:

Vist així mateix que en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, núm. 9213, d'11 de novembre de 2021, es publica l'oferta d'ocupació pública extraordinària de 2.021, en la qual s'ofereixen les places anteriorment relacionades, totes elles vacants en la plantilla d'aquest consorci provincial de bombers.

2. Vistes les bases específiques que han de regir la provisió en propietat d'una plaça de tècnic mitjà de gestió economicopressupostària, grup A2, enquadrades en l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe mitjana, per mitjà de procés extraordinari d'estabilització d'ocupació, sistemàticament de concurs oposició, vacant en la plantilla del personal funcionari del Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis, Salvament i Protecció Civil de la Província de Castelló.



Vist, així mateix, que en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana núm. 9457, de 26 d'octubre de 2022, en el qual es publica l'oferta d'ocupació pública extraordinària de 2.022, s'oferta una plaça de tècnic mitjà de gestió economicopressupostària, grup A2, enquadrades en l'escala administració especial, subescala tècnica, classe mitjana, vacant en la plantilla del personal funcionari del Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis, Salvament i Protecció Civil de la Província de Castelló.

3. Vistes les bases específiques que han de regir la provisió en propietat d'una plaça de tècnic mitjà de contractació, grup A2, enquadrades en l'escala administració especial, subescala tècnica, classe mitjana, per mitjà de sistema d'oposició, vacant en la plantilla del personal funcionari del Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis, Salvament i Protecció Civil de la Província de Castelló.



Vist així mateix que en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana núm. 9049, de 26 de març de 2021, en el qual es publica l'oferta d'ocupació pública de 2.021, s'oferta una plaça de tècnic mitjà de contractació, grup A2, enquadrada en l'escala administració especial, subescala tècnica, classe mitjana, vacant en la plantilla del personal funcionari del Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis, Salvament i Protecció Civil de la Província de Castelló.



4. Vistes les bases específiques que han de regir la provisió en propietat d'una plaça d'oficial de prevenció en riscos laborals, grup A2, enquadrada en l'escala inspecció, subescala serveis especials, classe servei d'extinció d'incendis, per mitjà de sistema de concurs oposició, vacant en la plantilla del personal funcionari del Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis, Salvament i Protecció Civil de la Província de Castelló.

Vist així mateix que en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana núm. 9282, de 21 de febrer de 2022, en el qual es publica l'oferta d'ocupació pública de 2.022, s'oferta una plaça d'oficial de prevenció en riscos laborals, grup A2, enquadrada en l'escala inspecció, subescala serveis especials, classe servei d'extinció d'incendis, per mitjà de sistema de concurs oposició, vacant en la plantilla del personal funcionari del Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis, Salvament i Protecció Civil de la Província de Castelló.



5. Vistes les bases específiques que han de regir la provisió en propietat d'una plaça d'oficial de planificació i protecció civil, grup A2, enquadrada en l'escala inspecció, subescala serveis especials, classe servei d'extinció d'incendis, per mitjà de sistema de concurs oposició, vacant en la plantilla del personal funcionari del Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis, Salvament i Protecció Civil de la Província de Castelló.

Vist així mateix que en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana núm. 9282, de 21 de febrer de 2022, en el qual es publica l'oferta d'ocupació pública de 2.022, s'oferta una plaça d'oficial de planificació i protecció civil, grup A2, enquadrada en l'escala inspecció, subescala serveis especials, classe servei d'extinció d'incendis, per mitjà de sistema de concurs oposició, vacant en la plantilla del personal funcionari del Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis, Salvament i Protecció Civil de la Província de Castelló.



6. Vistes les bases específiques que han de regir la provisió en propietat d'una plaça d'oficial de manteniment i logística, grup A2, enquadrada en l'escala inspecció, subescala serveis especials, classe servei d'extinció d'incendis, per mitjà de sistema de concurs oposició, vacant en la plantilla del personal funcionari del Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis, Salvament i Protecció Civil de la Província de Castelló.

Vist, així mateix, que en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana núm. 9282, de 21 de febrer de 2022, en el qual es publica l'oferta d'ocupació pública de 2.022, s'oferta una plaça d'oficial de manteniment i logística, grup A2, enquadrada en l'escala inspecció, subescala serveis especials, classe servei d'extinció d'incendis, per mitjà de sistema de concurs oposició, vacant en la plantilla del personal funcionari del Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis, Salvament i Protecció Civil de la Província de Castelló.



7. Vistes les bases específiques que han de regir la provisió en propietat de dues places de caporal, grup B, enquadrades en l'escala de comandament, subescala serveis especials, classe servei d'extinció d'incendis, per mitjà de sistema de concurs oposició, vacants en la plantilla del personal funcionari del Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis, Salvament i Protecció Civil de la Província de Castelló.



Vist així mateix que en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana núm. 9049, de 26 de març de 2021, en el qual es publica l'oferta d'ocupació pública de 2.021, s'ofereixen dues places de caporal, grup B, enquadrades en l'escala de comandament, subescala serveis especials, classe servei d'extinció d'incendis, per mitjà de sistema de concurs oposició, vacants en la plantilla del personal funcionari del Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis, Salvament i Protecció Civil de la Província de Castelló.

En virtut del Decret de Presidència número 2019/4104, d'1 d'octubre, que estableix les àrees de coordinació i delegació en membres de la corporació, resolc:



Primer

Convocar els processos selectius relacionats anteriorment, sent tots ells llocs vacants en la plantilla del personal funcionari del Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis, Salvament i Protecció Civil de la Província de Castelló.



Segon

Publicar les convocatòries de les bases específiques exposades en línies anteriors, en el Butlletí Oficial de la Província.



Tercer

Publicar un extracte de cada convocatòria de les bases específiques anteriorment relacionades, en el Boletín Oficial del Estado, sent a partir de l'endemà a aquestes publicacions quan començarà a computar-se el termini de 20 dies hàbils als efectes de presentació d'instàncies dels diferents processos selectius.»



Cosa que trasllade per al seu coneixement i efectes oportuns, i indicant que contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, podrà interposar recurs potestatiu de reposició, segons l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, davant l'òrgan que l'ha dictat d'aquest consorci, en el termini d'un mes, comptat a partir de l'endemà de la notificació o interposar directament recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, a comptar de l'endemà de la notificació, davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Castelló de la Plana, sense perjudici d'interposar qualsevol altre recurs que al seu dret convinga.





Castelló de la Plana, 2 de novembre de 2022.– El secretari general: Manuel Pesudo Esteve.

Mapa web