Ficha disposicion

Ficha disposicion





Universitat Politècnica de València. RESOLUCIÓ de 22 de novembre de 2019, del rector, per la qual es fa pública l'oferta pública d'ocupació del personal d'administració i serveis d'aquesta universitat per a l'any 2019.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8688 de 29.11.2019
Número identificador:  2019/11291
Referència Base de Dades:  010166/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Universitat Politècnica de València
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, A/A1, B/A2, C/C1, D/C2



RESOLUCIÓ de 22 de novembre de 2019, del rector, per la qual es fa pública l'oferta pública d'ocupació del personal d'administració i serveis d'aquesta universitat per a l'any 2019. [2019/11291]

Per l'Acord del Consell de Govern de 17 d'octubre de 2019, es va aprovar l'oferta pública d'ocupació del personal d'administració i serveis d'aquesta universitat per a l'any 2019, amb l'acord previ assolit en la Mesa Delegada de Negociació del Personal d'Administració i Serveis i del Personal d'Investigació.

Per això, aquest rector, en virtut de les competències atribuïdes en l'article 53 dels Estatuts d'aquesta universitat, en relació amb els articles 2.2.e i 75 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, i de conformitat amb el que es disposa en l'article 70 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, i en l'article 46 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, resol:



Primer

Fer públic l'Acord del Consell de Govern d'aquesta universitat de 17 d'octubre de 2019, pel qual s'aprova l'oferta pública d'ocupació del personal d'administració i serveis per a l'any 2019.



Segon

Contra aquest acord, que esgota la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant del Rectorat en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de ser aprovat, de conformitat amb el que es disposa en l'article 7.2 del Decret 182/2011, de 25 de novembre, del Consell, pel qual s'aproven els Estatuts de la Universitat Politècnica de València, i en els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o un recurs contenciós administratiu davant dels òrgans de la jurisdicció contenciosa administrativa de la Comunitat Valenciana, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de l'aprovació d'aquest acord, segons els articles 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.





València, 22 de novembre de 2019.– El rector: Francisco Mora Mas.







Oferta d'ocupació pública del personal d'administració

i serveis de la Universitat Politècnica de València per a l'any 2019



Amb data 24 de juliol de 2019, la Mesa de Negociació del Personal d'Administració i Serveis i del Personal d'Investigació arriba a l'acord de fixar l'oferta d'ocupació pública del personal d'administració i serveis per a l'any 2019. El dia 8 d'octubre de 2019, aquest acord va ser aprovat per la Comissió Econòmica i de Recursos Humans.



De conformitat amb el que es disposa en els articles 18 i 19 de la Llei 6/2018, de 3 de juliol, de pressupostos generals de l'estat per a l'any 2018; així com en els articles 27 i 36 de la Llei 28/2018, de 28 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2019, i en l'article 70 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, s'acorda:



Primer. L'oferta d'ocupació pública de personal d'administració i serveis per a l'any 2019 d'aquesta universitat conté cinquanta-vuit (58) places per taxa de reposició, de les quals 37 són d'accés pel torn lliure i 21 places són d'accés pel torn de promoció interna, d'acord amb el detall que figura en l'annex I.

Així mateix, conté un total de quaranta-vuit (48) places per taxa addicional d'estabilització d'ocupació temporal pel torn lliure, d'acord amb el detall que figura en l'annex II del present acord.

Segon. Es convoquen en la present oferta pública per a l'accés pel torn de promoció interna un total de 13 places, d'acord amb el detall que figura en l'annex III del present acord.

Tercer. Aquest acord compleix el que es disposa en l'article 119 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, per la qual cosa es reserva un percentatge no inferior al quaranta per cent (40 %) de la totalitat de les vacants que es convoquen en la present oferta pública per a l'accés pel torn de promoció interna, que es consignen en l'annex I i l'annex III del present acord.

Quart. Les places incloses en l'annex I, l'annex II i l'annex III que resulten desertes després del corresponent procés selectiu seran objecte d'acumulació, si s'escau, de conformitat amb el que s'indica en els respectius annexos.

Cinqué. Així mateix i de conformitat amb l'article 55 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, es reserva un contingent del set per cent (7 %) de les vacants d'aquesta Oferta pública d'ocupació per a ser cobertes entre persones amb un grau de discapacitat igual o superior al trenta-tres per cent (33 %).

Aquesta reserva de contingent es desglossa de la manera següent:

a) Un setanta-cinc per cent (75 %) del contingent del set per cent (7 %) de les vacants d'aquesta oferta es reserva per a ser cobertes per persones amb qualsevol tipus diversitat funcional, que es detallen en l'annex I.

b) Un vint-i-cinc per cent (25 %) del contingent del set per cent (7 %) de les vacants d'aquesta oferta es reserva per a ser cobertes per persones amb diversitat funcional de caràcter intel·lectual, que es detallen en l'annex I.

Sisé. Aquesta oferta d'ocupació pública comporta l'obligació de convocar els corresponents processos selectius per a l'accés a les places. En tot cas, l'execució de l'Oferta d'ocupació pública ha de desenvolupar-se dins del termini improrrogable de tres anys establit per la normativa, que es compta a partir de la publicació d'aquesta Oferta d'ocupació pública en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

De conformitat amb el que es preveu en l'article 19. Un. 3., lletra I) de la Llei 6/2018, de 3 de juliol, de pressupostos generals de l'estat per a l'any 2018, la convocatòria de les places que conté aquesta Oferta pública d'ocupació queda condicionada a l'autorització de la Generalitat Valenciana.

Seté. El present acord tindrà efectes a partir de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



València, 17 d'octubre de 2019





Annex I

Oferta pública d'ocupació de l'any 2019 per al personal d'administració i serveis per taxa de reposició



Oferta pública d'ocupació de l'any 2019. Funcionariat d'administració especial per taxa de reposició, torn lliure

Grup A, subgrup A1: Dotacions Acumulacions

Tècnic o tècnica superior 5 No acumulable

entre contingents

Tècnic o tècnica superior de prevenció de riscos laborals 1 No acumulable

entre contingents

Tècnic o tècnica superior de laboratori 1 No acumulable

entre contingents

Total del grup A, subgrup A1 7

Grup A, subgrup A2:

Programadora o programador (especialitat: Aplicacions) 2 No acumulable

entre contingents

Tècnic mitjà o tècnica mitjana 1 No acumulable

entre contingents

Total del grup A, subgrup A2 3

Grup C, subgrup C2:

Oficial de segona d'esports 1 No acumulable

entre contingents

Total del grup C, subgrup C2 1



Total de l'OPO de funcionariat d'administració especial per taxa de reposició, torn lliure: 11



Oferta pública d'ocupació de l'any 2019. Funcionariat

d'administració general per taxa de reposició, torn lliure:

Grup A, subgrup A1 Dotacions

Tècnic o tècnica superior de gestió 3 No acumulable

entre contingents

Total del grup A, subgrup A1 3

Grup C, subgrup C1:

Administrativa o administratiu 21 Acumulable entre taxa de reposició, contingents de torn lliure i promoció interna, i amb la taxa d'estabilització

Total del grup C, subgrup C1 21

Grup C, subgrup C2

Auxiliar de serveis 2 No acumulable

entre contingents

Total del grup C, subgrup C2 2

Total de l'OPO de funcionariat d'administració general per taxa de reposició, torn lliure: 26



Total de l'OPO de funcionariat d'administració especial i administració general per taxa de reposició, torn lliure: 37



Reserva de vacants per a persones amb diversitat funcional:

Les 2 places del grup C, subgrup C2, auxiliars de serveis, es reserven per a persones amb diversitat funcional de caràcter intel·lectual.

Les 3 places del grup C, subgrup C1, administratius, es reserven per a persones amb diversitat funcional.







Annex I (continuació)

Oferta pública d'empleats i empleades de l'any 2019.

Funcionariat d'administració general per taxa de reposició,

torn de promoció interna:



Grup A, subgrup A1: Dotacions Acumulacions

Lletrada o lletrat 1 Acumulable entre la taxa de reposició per promoció interna i la taxa d'estabilització

Total del grup A, subgrup A1 1

Grup C, subgrup C1:

Administratiu o administrativa 20 Acumulable entre taxa de reposició, contingents de torn lliure i promoció interna, i amb la taxa d'estabilització

Total del grup C, subgrup C1 20

Total de l'OPO de funcionariat d'administració general per taxa de reposició, promoció interna: 21



Total de l'OPO de funcionariat d'administració especial i administració general per taxa de reposició, torn de promoció interna: 21



Reserva de vacants per a persones amb diversitat funcional:

3 places del grup C, subgrup C1, administratius, es reserven per a persones amb diversitat funcional.



Total de l'OPO de personal d'administració i serveis per taxa de reposició: 58







Annex II

Oferta pública d'ocupació de l'any 2019 per al personal d'administració i serveis per taxa d'estabilització



Oferta pública d'empleades i empleats de l'any 2019. Funcionariat d'administració especial per taxa d'estabilització, torn lliure

Grup A, subgrup A1: Dotacions Acumulacions

Tècnic o tècnica superior de gestió en pràctiques d'empresa i en programes d'intercanvi internacional 1 No acumulable entre contingents

Tècnic o tècnica superior 3 No acumulable entre contingents

Total del grup A, subgrup A1 4

Grup A, subgrup A2:

Programadora o programador (especialitat: Aplicacions) 2 No acumulable entre contingents

Ajudants d'arxius, biblioteca i museu 1 No acumulable entre contingents

Total del grup A, subgrup A2 3

Grup C, subgrup C1:

Auxiliars de manteniment i serveis de la UPV 3 No acumulable entre contingents

Tècnics auxiliars de laboratoris i tallers 1 No acumulable entre contingents

Total del grup C, subgrup C1 4

Total de l'OPO de funcionariat d'administració especial per taxa d'estabilització, torn lliure: 11



Oferta pública d'empleats i empleades de l'any 2019. Funcionariat d'administració general per taxa d'estabilització, torn lliure:

Grup A, subgrup A1: Dotacions Acumulacions

Lletrat o lletrada 1 Acumulable entre la taxa de reposició per promoció interna i la taxa d'estabilització

Total del grup A, subgrup A1 1

Grup C, subgrup C1:

Administrativa o administratiu 36 Acumulable entre taxa de reposició, contingents de torn lliure i promoció interna, i amb la taxa d'estabilització

Total del grup C, subgrup C1 36

Total de l'OPO de funcionariat d'administració general per taxa d'estabilització, torn lliure: 37



Total de l'OPO de personal d'administració i serveis per taxa d'estabilització: 48







Annex III

Dins de l'Oferta pública d'ocupació del personal

d'administració i serveis per a l'any 2019 s'inclouen

els processos específics següents de promoció interna



Oferta pública d'empleades i empleats de l'any 2019. Funcionariat d'administració especial per promoció interna

Grup A, subgrup A1: Dotacions Acumulacions

Tècnic o tècnica superior 3 No acumulable entre contingents

Assessor lingüístic o assessora lingüística 1 No acumulable entre contingents

Total del grup A, subgrup A1 4

Grup A, subgrup A2:

Ajudants d'arxius, biblioteca i museu 1 No acumulable entre contingents

Tècnic mitjà o tècnica mitjana d'esports 1 No acumulable entre contingents

Total del grup A, subgrup A2 2

Total de l'OPO de funcionariat d'administració especial, promoció interna: 6



Oferta pública d'empleats i empleades de l'any 2019.

Funcionariat d'administració general per promoció interna

Grup A, subgrup A1: Dotacions Acumulacions

Tècnic o tècnica superior de gestió 2 No acumulable entre contingents

Total del grup A, subgrup A1 2

Grup A, subgrup A2:

Gestió administrativa 2 No acumulable entre contingents

Total del grup A, subgrup A2 2

Grup C, subgrup C1:

Ajudant de serveis 3 No acumulable entre contingents

Total del grup C, subgrup C1 3

Total de l'OPO de funcionariat d'administració general, promoció interna: 7



Total de l'OPO de personal d'administració i serveis per promoció interna: 13

Mapa web