Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 23 de novembre de 2022, de la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, per la qual es modifica l'agrupació de llocs de treball APT-APF-06.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9480 de 29.11.2022
Número identificador:  2022/11192
Referència Base de Dades:  010722/2022
 



RESOLUCIÓ de 23 de novembre de 2022, de la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, per la qual es modifica l'agrupació de llocs de treball APT-APF-06. [2022/11192]

Vista la proposta del director general de Funció Pública de modificació de l'agrupació de llocs de treball APT-APF-06, de Manteniment, resulten els següents



Fets



Primer. Conforme estableix l'annex III de la Llei 4/2021 de funció pública valenciana, l'agrupació de llocs de treball APT-APF-06 de Manteniment, està constituïda pels llocs de treball que actualment estan classificats per a la seua provisió per la APF-06 Serveis de suport de manteniment de l'Administració de la Generalitat.

Després d'una anàlisi detallada de les funcions d'una sèrie de llocs pertanyents a la APF-02 Serveis de suport en infraestructures i transport de l'administració de la Generalitat, APF-03 Serveis de suport en infraestructures culturals i esportives de l'administració de la Generalitat i APF-04 Serveis de suport en agricultura, pesca i medi ambient de l'administració de la Generalitat, es considera convenient incorporar-los dins d'aquesta agrupació de llocs de treball APT-APF-06.



Segon. Actualment s'estan duent a terme els treballs necessaris per a l'adaptació de la relació de llocs de treball a la nova llei 4/2021 de funció pública valenciana, permetent aquesta modificació adaptar els llocs de les agrupacions professionals funcionarials de l'anterior Llei 10/2010, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana a la nova configuració de l'estructura de llocs de treball de la Generalitat, agrupats en funció de l'acompliment de tasques similars i de l'exigència d'un perfil de competències professionals determinat.

Tercer. Consta en l'expedient la proposta de resolució del director general de Funció Pública de modificació de l'APT-APF-06 de data 18 de novembre de 2022.



Fonaments de dret



Primer. Conforme estableix l'apartat primer de l'article 40 de la Llei 4/2021, els llocs de treball podran agrupar-se en funció dels coneixements o destreses exigits per al seu acompliment, a fi de racionalitzar la gestió de recursos humans.

D'aquesta manera, les agrupacions de llocs de treball (APT) es configuren com un instrument per a l'ordenació dels processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball, així com per a la formació i, en el seu cas, la carrera professional entesa com a sistema de promoció professional.

Segon. La modificació de l'APT-APF-06 de manteniment, es realitza a l'efecte del que es preveu en l'apartat segon de l'article 40 de la Llei 4/2021, és a dir, amb el criteri d'agrupar els llocs de treball que facen tasques similars i per a l'acompliment de les quals es requerisca d'un perfil de competències professionals determinat.

Tercer. D'acord amb el que es disposa en la lletra f) de l'apartat 1r de l'article 8, així com en l'annex III de la Llei 4/2021, la competència per a aprovar mitjançant resolució les agrupacions de llocs de treball de l'Administració de la Generalitat, correspon a la consellera competent en matèria de funció pública.

Quart. Conforme amb l'article 45 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre, els actes administratius seran objecte de publicació quan així ho establisquen les normes reguladores de cada procediment o quan l'aconsellen raons d'interés públic apreciades per l'òrgan competent, i en tot cas quan afecte una pluralitat indeterminada de persones.



De conformitat amb tot l'exposat i fent ús de la competència que m'atribueix l'article 4 del Decret 172/2020, de 30 d'octubre, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament orgànic i funcional de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, resolc



Primer

Modificar l'agrupació de llocs de treball APT-APF-06, de Manteniment, afegint dins dels llocs de treball pels quals pot proveir-se, els corresponents a les agrupacions professionals funcionarials APF-02, APF-03 i APF-04, que queda configurada en els següents termes:



«APT-APF-06, de Manteniment. Constituïda pels llocs de treball que actualment estan classificats per a la seua provisió per la APF-02 Serveis de suport en infraestructures i transport de l'administració de la Generalitat, APF-03 Serveis de suport en infraestructures culturals i esportives de l'administració de la Generalitat, APF-04 Serveis de suport en agricultura, pesca i medi ambient de l'administració de la Generalitat i APF-06 Serveis de suport del manteniment de l'Administració de la Generalitat.»



Segon

Incorporar a la classificació dels llocs que agrupen les APF-02, APF-03 i APF-04 aquest nou element de la seua classificació, així com en la corresponent Relació de Llocs de Treball.





Tercer

Publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana aquesta resolució per a coneixement general .



Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar potestativament recurs de reposició davant el mateix òrgan que ha dictat l'acte, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la notificació, d'acord amb el disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o bé recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos davant el Jutjat del contenciós administratiu competent, d'acord amb el que disposen els articles 8, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre que s'estime procedent.



València, 23 de novembre de 2022.– La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública: Gabriela Bravo Sanestanislao.

Mapa web