Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 29 de novembre de 2022, de la rectora de la Universitat Jaume I, per la qual es fa pública l'ampliació de l'oferta d'ocupació pública del personal docent i investigador de la Universitat Jaume I per a l'any 2022.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9484 de 05.12.2022
Número identificador:  2022/11407
Referència Base de Dades:  010923/2022
 



RESOLUCIÓ de 29 de novembre de 2022, de la rectora de la Universitat Jaume I, per la qual es fa pública l'ampliació de l'oferta d'ocupació pública del personal docent i investigador de la Universitat Jaume I per a l'any 2022. [2022/11407]

En el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de data 28 d'abril de 2022, es va publicar la resolució de la rectora de la Universitat Jaume I de 25 d'abril de 2022, per la qual es fa pública l'oferta d'ocupació pública del personal docent i investigador de la Universitat Jaume I per a l'any 2022.

En relació amb l'acumulació de taxa de reposició entre universitats públiques i la publicació de les corresponents ofertes d'ocupació pública, l'article 36.8 de la Llei 8/2021, de 30 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2022, estableix:

«[…]

L'Administració de la Generalitat pot cedir taxa a les universitats de la seua competència, i les universitats públiques poden cedir-se taxa entre elles, prèvia autorització dels òrgans competents en matèria d'universitats i pressupostos. [...]»

Mitjançant escrit de 27 d'octubre de 2022, la Direcció General d'Universitats va autoritzar la cessió de 33 places de personal docent i investigador (PDI) derivada de la taxa de reposició no utilitzada de la Universitat Politècnica de València a la Universitat Jaume I de Castelló.

El Consell de Govern, en la seua reunió de 28 de novembre, va aprovar l'ampliació de l'oferta d'ocupació pública del personal docent i investigador de la Universitat Jaume I per a l'any 2022 que es detalla en l'annex.

Per tot això, aquest rectorat, en exercici de les competències atribuïdes pels Estatuts de la Universitat Jaume I, aprovats per Decret 116/2010, de 27 d'agost, del Consell i de conformitat amb el que es disposa en l'article 70 del TREBEP, resol:



Primer

Publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana l'ampliació de l'oferta d'ocupació pública per al personal docent i investigador de la Universitat Jaume I per a l'any 2022, derivada de la cessió de 33 places per la Universitat Politècnica de València, amb el detall que figura en l'annex.



Segon

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, i de conformitat amb el que es disposa en els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, es pot interposar amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant el mateix òrgan que va dictar l'acte contra el qual es recorre en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seua publicació, o directament interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Castelló de la Plana, dins del termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la seua publicació.

Tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que es considere escaient.



Castelló de la Plana, 29 de novembre de 2022.– La rectora: Eva Alcón Soler.





ANNEX

Ampliació de l'oferta d'ocupació pública del personal docent i investigador de la Universitat Jaume I per a l'any 2022, resolució de 25 d'abril de 2022 (DOGV 28.04.2022)



El passat 27 d'octubre de 2022, la Direcció General d'Universitats va informar favorablement la cessió a la Universitat Jaume I de Castelló de 33 places de personal docent i investigador de la Universitat Politècnica de València.

Per tant, s'acorda l'ampliació de l'oferta d'ocupació pública del personal docent i investigador de la Universitat Jaume I per a l'any 2022, resolució de 25 d'abril de 2022 (DOGV 28.04.2022) amb el detall següent:

Places que s'han de convocar pel torn lliure:

– 8 places de professorat titular d'universitat

– 20 places de professorat contractat doctor

– 2 places de professorat contractat doctor i 3 places de professorat titular d'universitat, per a la incorporació de personal investigador doctor que haja obtingut la certificació I3 dins del marc del programa Ramón y Cajal. En el cas que no s'utilitzen totes les places previstes en aquesta reserva, aquestes es podran oferir a altres investigadors i investigadores de programes d'excel·lència, nacionals o internacionals, que hagen obtingut el certificat I3.

Aquest acord serà objecte de revisió en cas de produir-se algun canvi normatiu, per aprovació de lleis o disposicions reglamentàries, que afecte l'oferta d'ocupació pública en l'àmbit del personal docent universitari.

Mapa web