Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 9 de novembre de 2020, de la Direcció General de LABORA, Servei Valencià d'Ocupació i Formació, de mesures de flexibilització en matèria de formació professional per a l'ocupació en l'àmbit de gestió del servei públic d'ocupació de la Comunitat Valenciana.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8955 de 18.11.2020
Número identificador:  2020/9680
Referència Base de Dades:  009307/2020
 



RESOLUCIÓ de 9 de novembre de 2020, de la Direcció General de LABORA, Servei Valencià d'Ocupació i Formació, de mesures de flexibilització en matèria de formació professional per a l'ocupació en l'àmbit de gestió del servei públic d'ocupació de la Comunitat Valenciana. [2020/9680]

Davant la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 el Govern d'Espanya va dictar el Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 (BOE 67, 14.03.2020). Aquest reial decret i les ordres que el desplegaven establien importants mesures de contenció i restrictives de la mobilitat i l'activitat econòmica, que afectaven també el sistema de formació professional per a l'ocupació.

D'altra banda, el Reial Decret llei 21/2020, de 9 de juny, de mesures urgents de prevenció, contenció i coordinació per a fer front a la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 (BOE 163, 10.06.2020) recollia mesures necessàries per a fer front a la crisi sanitària, així com previndre possibles rebrots, mentre no siga declarada oficialment la finalització de la situació de crisi sanitària. Així, s'estableix un deure general de cautela i protecció que aferme comportaments de prevenció en el conjunt de la població. En tot cas, haurà d'assegurar-se l'adopció de les mesures organitzatives que resulten necessàries per a evitar aglomeracions i garantir que es mantinga una distància de seguretat d'almenys 1,5 metres. Quan no siga possible mantindre aquesta distància de seguretat, s'observaran les mesures d'higiene adequades per a previndre els riscos de contagi. També s'obliga a l'ús de màscares en la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobe obert al públic, sempre que no resulte possible garantir el manteniment d'una distància de seguretat interpersonal d'almenys 1,5 metres.



Novament, el Govern d'Espanya ha declarat l'estat d'alarma, mitjançant el Reial decret 926/2020, de 25 d'octubre, per a contindre la propagació d'infeccions causades pel SARSCoV-2, en tot el territori espanyol, a l'empara de l'article 116.2 de la Constitució i l'article 4 de la Llei orgànica 4/1981, d'1 de juny, dels estats d'alarma, excepció i lloc. Durant el període de vigència de l'estat d'alarma activat i les seues successives pròrrogues, en cada comunitat autònoma i ciutat amb Estatut d'autonomia, l'autoritat competent delegada serà qui exercisca la presidència de la comunitat autònoma o ciutat amb Estatut d'autonomia, en els termes establits en el Reial decret.



Arran d'això, s'ha dictat el Decret 14/2020, de 25 d'octubre, del president de la Generalitat, de mesures en la Comunitat Valenciana, com a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 i de la declaració de l'estat d'alarma activat pel Govern de la Nació (DOGV 8936, 25.10.2020).

S'ha d'assenyalar també que, a través de l'Acord de 19 de juny, del Consell, sobre mesures de prevenció enfront de la Covid-19 (DOGV 8841, 20.06.2020), es van adoptar mesures de prevenció necessàries per a fer front a les necessitats derivades de la crisi sanitària, amb l'objectiu d'assegurar que les activitats en les quals puga produir-se un major risc de transmissió de la malaltia es desenvolupen en condicions que permeten controlar aquest risc. Aquest Acord es manté vigent en tot allò no previst en les més recents resolucions de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en aquesta matèria. En allò que siga compatible amb aquestes seran aplicables les mesures que no es modifiquen i que, amb caràcter general, s'hi estableixen.

En el moment de la seua adopció, l'Acord de 19 juny, ja preveia el seguiment de les mesures adoptades i la possibilitat de la seua modificació o supressió mitjançant acord del Consell o resolució de la persona titular de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, així com l'adopció d'altres mesures addicionals o complementàries. D'acord amb aquesta previsió, ha tingut diverses adaptacions a través de diferents resolucions de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública. Són ressenyables la Resolució de 17 de juliol de 2020, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública (DOGV 18.07.2020) i la Resolució de 24 de juliol de 2020, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública (DOGV 24.07.2020).

Per Resolució de 17 de juliol de 2020, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública (DOGV 8861, 18.07.2020) es van modificar i adoptar mesures addicionals i complementàries de l'Acord de 19 de juny, del Consell, sobre mesures de prevenció enfront de la Covid-19, tenint en compte la situació epidemiològica i de salut pública, i considerant necessari concretar altres aspectes relatius a activitats no enquadrades en l'Acord de 19 de juny, del Consell, i completar altres mesures addicionals, que oferisquen major protecció davant aquesta crisi sanitària i major ordenació i seguretat als sectors afectats. Així, en l'apartat 15é de l'apartat primer, que afecta l'aforament permés en la formació presencial, assenyala que s'addiciona un apartat 3.16 en l'annex I de l'Acord de 19 de juny, del Consell, amb la redacció següent:



«3.16. Mesures preventives addicionals en activitats formatives en acadèmies, autoescoles, centres privats d'ensenyament no reglat (excepte escoles de música o dansa) i centres de formació.

1. L'activitat que es realitze en acadèmies, autoescoles, centres privats d'ensenyament no reglat i centres de formació no inclosos en l'art. 9 del Reial Decret llei 21/2020, de 9 de juny, de mesures urgents de prevenció, contenció i coordinació per a fer front a la crisi sanitària ocasionada per la Covid– 19, podrà impartir-se de manera presencial sempre que no se supere un aforament del setanta-cinc per cent del màxim permés i s'adopten mesures per a evitar aglomeracions o coincidència massiva de persones.

2. Durant el desenvolupament de l'activitat formativa haurà de guardar-se sempre que siga possible la deguda distància de seguretat interpersonal (...)»

Aquestes mesures, que modifiquen i actualitzen les anteriors, estan vigents des de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, i mantenen el mateix caràcter i duració que el fixat en l'Acord de 19 de juny, del Consell, sobre mesures de prevenció enfront de la Covid-19: fins a la finalització de la crisi sanitària ocasionada pel Covid-19, en funció de l'evolució dels indicadors sanitaris i epidemiològics.

Actualment cal destacar noves adaptacions, com la Resolució de 16 d'octubre de 2020, i la Resolució de 29 d'octubre de 2020, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s'acorda mesures addicionals en certs municipis (DOGV 8940, 30.10.2020)



Encara que aquesta resolució de 29 d'octubre es deixa sense efecte per la més recent, fins al moment, Resolució de 6 de novembre de 2020, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s'acorden mesures addicionals extraordinàries en la Comunitat Valenciana, com a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada pel Covid-19 (DOGV 8946, 6/1172020), en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, respecte a les mesures relatives a acadèmies, autoescoles i centres d'ensenyament no reglat, es recomana l'ensenyament telemàtic, especialment aquell dirigit a persones vulnerables. S'afig que podrà impartir-se de manera presencial, guardant la distància de seguretat interpersonal i mantenint les mesures d'higiene i prevenció, i sempre que no se supere el 50 % de l'aforament màxim de la instal·lació.

De manera que és previsible que fins a poder donar per conclosa aquesta crisi sanitària, el règim de les restriccions d'aforament continue patint modificacions i adaptacions en funció de l'evolució de la situació en els territoris, per la qual cosa es fa aconsellable remetre a les entitats que imparteixen formació professional per a l'ocupació autoritzada per LABORA la informació actualitzada que aporten les autoritats sanitàries (http://www.san.gva.es/web/secretaria-general-administrativa/directrius-instruccions-acords-i-circulars).

D'acord amb el que s'ha exposat, i fent ús de la facultat que confereix a aquesta Direcció General l'article 14.1.f del Decret 194/2013, de 20 de desembre, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament d'organització i règim jurídic del Servei Valencià d'Ocupació i Formació, resolc:





Primer. Objecte i àmbit d'actuació

1. La present resolució té per objecte establir mesures de flexibilització per a assegurar l'execució de les accions formatives, que es deriven de les diferents iniciatives de formació, enteses aquestes com cadascuna de les modalitats de formació professional per a l'ocupació dirigides a donar resposta immediata a les diferents necessitats individuals i del sector productiu.

2. L'àmbit d'aplicació d'aquesta resolució se circumscriu a l'àmbit de gestió de LABORA, Servei Valencià d'Ocupació i Formació, i s'aplica a aquelles accions formatives aprovades o autoritzades per a ser impartides en els anys 2020 i 2021 fins a la seua finalització, en el marc de qualsevol convocatòria i procediment, inclosa la formació que s'execute per resolucions judicials o administratives, sempre que persistisquen les limitacions d'aforaments derivades de la crisi sanitària ocasionada per la Covid 19.



Segon. Mesures de flexibilització

1. Per a mantindre les distàncies de seguretat, els centres podran fer un ús adequat de les aules i altres espais dels quals disposen per a donar cabuda a l'alumnat, la qual cosa haurà de comunicar prèviament per a la seua autorització per part de LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació, sempre que es respecten els requisits d'acreditació i/o inscripció aplicables a l'especialitat formativa a impartir.

2. A més, per a possibilitar la continuïtat del desenvolupament de les accions formatives autoritzades, d'acord amb les normes que puguen dictar les autoritats sanitàries respecte a l'aforament autoritzat o qualsevol altre aspecte, també podrà fer-se ús de l'aula virtual. De manera que l'aula virtual es podrà compaginar amb l'assistència al centre de formació del nombre de persones que limite la regulació corresponent a l'aforament aplicable.

3. En la mesura que siga possible, l'alumnat s'alternarà, amb la proporció necessària, en l'assistència al centre de formació i al seguiment de l'acció formativa mitjançant l'aula virtual, respectant les circumstàncies personals que han de ser tingudes en compte, com les mesures d'aïllament que s'han de seguir, o la insuficiència de recursos materials.





Tercer. Utilització de l'aula virtual

1. Es considera «aula virtual» l'entorn d'aprenentatge on el tutor formador i alumnat interactuen, de manera concurrent i en temps real, a través d'un sistema de comunicació telemàtic de caràcter síncron, que permeta dur a terme un procés d'intercanvi de coneixements a fi de possibilitar un aprenentatge de les persones que participen en l'aula.



2. Les entitats que opten per l'ús de l'aula virtual hauran d'assegurar, el compliment dels requisits següents:

a) L'aplicació que suporte l'aula virtual haurà de garantir un registre de connexions, de tal forma que s'identifique per a cada acció formativa les persones participants en l'aula, així com les seues dates i temps de connexió.

b) S'haurà de comptar amb un mecanisme que possibilite la connexió durant el temps de realització de l'aula per part dels òrgans que efectuen les actuacions de seguiment i control.

c) Garantir la transmissió de coneixements i el desenvolupament dels objectius i continguts de cada acció formativa.

d) Ha d'existir connectivitat sincronitzada entre les persones formadores i l'alumnat participant, així com bidireccionalitat en les comunicacions.

e) L'entitat de formació haurà de proporcionar els mitjans tècnics i didàctics necessaris a l'alumnat que no en tinga per a l'ús de l'aula virtual.

f) L'entitat que impartisca la formació a través d'aula virtual, haurà de disposar de la conformitat i acord de disponibilitat de totes les persones participants, que utilitzen la modalitat d'aula virtual, en l'acció formativa d'acord amb l'annex II, i hauran d'habilitar i posar a la seua disposició, almenys, un número de telèfon i una adreça de correu electrònic que reculla i resolga els seus dubtes, incidències o problemes d'ús i maneig d'aquests mitjans.

g) L'alumnat ha de tindre les destreses suficients per a ser usuari de l'aula virtual en el qual es basa l'acció formativa.

Amb aquest objecte, el centre o entitat de formació, abans del reinici de l'acció formativa, facilitarà a l'alumnat l'accés a l'aula virtual i les seues instruccions d'ús i comprovarà que poden utilitzar les eines necessàries per a seguir la formació a través d'aquesta.

h) En els casos que es requerisca s'ha d'ajustar la planificació i programació didàctica i la planificació de l'avaluació presencial a noves dates i horaris de celebració de les sessions i proves presencials completant en tot cas les hores de l'especialitat formativa impartida.

3. La impartició mitjançant aula virtual no serà aplicable a aquells continguts presencials de l'acció formativa que requerisquen la utilització d'espais, instal·lacions i/o equipaments per a l'adquisició de destreses pràctiques. Aquests continguts s'hauran d'impartir dins del termini d'execució de l'acció formativa, adoptant les mesures d'higiene i prevenció previstes en la normativa d'aplicació i amb els aforaments permesos en els locals i instal·lacions emprades per a la seua realització.



4. Així mateix, la utilització d'aula virtual no serà aplicable a les proves presencials de l'avaluació final de cada mòdul formatiu previstes en els certificats de professionalitat, que es realitzaren d'acord amb el que s'estableix en el paràgraf anterior.



Quart. Comunicació de l'ús de l'aula virtual

Les entitats que requerisquen l'ús de l'aula virtual, hauran de comunicar-ho a LABORA, a través del servei territorial de formació professional per a l'ocupació corresponent, o al Servei de Gestió de Programes de Formació per a l'Ocupació, en el cas de formació destinada a ocupats, amb una antelació mínima de 3 dies hàbils a la data prevista per a l'inici del seu ús, presentant l'annex I d'aquesta resolució, degudament emplenat i signat juntament amb la documentació assenyalada en l'annex.



Cinqué. Seguiment i control de l'acció formativa

1. Les actuacions de seguiment i control es duran a terme per LABORA, a través dels respectius serveis territorials de formació professional per a l'ocupació, i en el cas de formació per a ocupats, pel Servei de Gestió de Programes de Formació per a l'Ocupació, amb els mitjans habilitats per a això.

2. Les entitats que facen ús de l'aula virtual hauran de facilitar la realització de les actuacions de seguiment i control de les accions formatives, a aquest efecte:

a) S'haurà de facilitar als òrgans de control la informació i els instruments tècnics necessaris per a l'exercici de les actuacions de seguiment i control de l'activitat formativa, tant en temps real com ex post, per a això s'haurà de posar a la disposició d'aquests òrgans els mitjans necessaris per a poder realitzar la connexió durant la impartició de la formació, amb la finalitat de comprovar l'execució de l'acció formativa i el compliment dels requisits legalment establits.

b) El sistema tècnic emprat haurà d'estar habilitat per a generar registres d'activitat a la disposició dels òrgans de control, amb la finalitat de comprovar, una vegada finalitzada la formació, els temps de connexió detallats de cada participant i permetre una identificació d'aquests.



Sisé. Assistència de l'alumnat

L'alumnat participant en l'aula virtual serà considerat com a assistent en modalitat presencial a l'efecte de la certificació i finalització de l'acció formativa.

L'entitat haurà de recollir el fitxatge de l'alumnat en COPPRA, tant quan estiga en modalitat presencial com quan estiga utilitzant l'aula virtual, no obstant això, si hi ha impossibilitat de realitzar algun fitxatge de les persones participants, es realitzarà per part de l'entitat incidència en l'aplicació COPPRA, amb la denominació «classe virtual».





Seté. Modalitat de teleformació

1. Es podran realitzar en la modalitat de teleformació les accions formatives oferides en aquesta modalitat, d'acord amb la normativa d'aplicació, si l'entitat que imparteix la formació es troba prèviament acreditada o inscrita per a impartir l'especialitat en la modalitat de teleformació, excepte les tutories presencials i les proves finals d'avaluació de cada mòdul formatiu previstes en el certificat de professionalitat que hauran de realitzar-se de manera presencial, dins del termini d'execució de l'acció formativa, adoptant les mesures d'higiene i prevenció previstes en la normativa d'aplicació i amb els aforaments permesos en els locals i instal·lacions emprades per a la seua realització.

2. Les entitats podran realitzar el canvi de modalitat presencial a teleformació, amb comunicació prèvia al servei territorial corresponent o en el cas de formació per a ocupats al servei de gestió de la formació.





Huité. Despeses subvencionables

La utilització de l'aula virtual no suposarà un increment de la subvenció concedida. El cost del mòdul aplicable a una acció formativa en modalitat presencial que faça ús de l'aula virtual es mantindrà per al nombre total d'hores d'aquesta acció.

Quant a l'ús de l'aula virtual, es consideraran despeses subvencionables, addicionalment a les recollides en la corresponent normativa reguladora de cada programa, les despeses següents:

a) Despeses per a l'accessibilitat a internet de les entitats i l'alumnat, sempre que es presente declaració responsable de l'entitat de formació i de l'alumnat de no disposar d'accés previ.

b) Despeses de lloguer d'equips informàtics (ordinador o tauleta) per a posar a la disposició de l'alumnat, en concepte de préstec, durant la impartició de l'acció formativa, per a això l'alumnat ha d'emetre un justificant de recepció d'aquest material en el qual conste data de lliurament i data de devolució.

c) Així mateix, serà subvencionable, si escau, l'assegurança que l'entitat haja subscrit en el contracte de lloguer d'aquests equips informàtics. Per a la seua acreditació haurà de presentar contracte d'assegurança degudament formalitzat i pagament efectivament realitzat.



Nové Mòdul de pràctiques no laborals

1. Quan la realització del mòdul de formació de pràctiques professionals no laborals (PPNL) siga impossible de realitzar en empreses, perquè aquestes han sigut afectades per les conseqüències de la crisi sanitària, es podrà autoritzar alguna de les mesures següents:

a) Ampliar el període de realització del mòdul de PPNL.

b) Substituir el mòdul de PPNL per l'acompliment d'un lloc de treball vinculat a les ocupacions especificades en la normativa reguladora del certificat de professionalitat al qual aquest mòdul s'adscriu.



c) Realitzar el mòdul de pràctiques en el mateix centre de formació.

2. Per a autoritzar o denegar les sol·licituds formulades en aquest sentit, el servei territorial, si escau, o el servei de gestió de formació valorarà la idoneïtat de la mesura proposada per a la realització efectiva del mòdul de formació pràctica en centres de treball d'acord amb la naturalesa i característiques del certificat de professionalitat al qual s'adscriu, així com a les capacitats, criteris d'avaluació i continguts establits per a aquest mòdul.

3. L'avaluació i el seguiment del mòdul de formació pràctica en centres de treball, la realització del qual s'efectue d'acord amb l'apartat 1 d'aquesta mesura, no requerirà la col·laboració del tutor designat per l'empresa, si bé quedarà recollida documentalment mitjançant la qualificació d'apte o no apte pel tutor d'aquest mòdul que haja designat el centre de formació que impartisca l'acció formativa de certificats de professionalitat en el qual aquest mòdul s'integra.



Deu. Centres propis

Les accions formatives aprovades o autoritzades per a ser impartides en 2020 i 2021 en els centres propis de formació professional per a l'ocupació adscrits a LABORA, així com en els centres integrats de formació professional en la formació professional per a l'ocupació finançada des de LABORA, podran ser objecte de flexibilització en els termes previstos en aquesta resolució.



Onze. Participació en els programes formatius dirigits prioritàriament a treballadors ocupats

Els col·lectius següents podran participar en qualsevol programa de formació, amb independència del tipus i àmbit sectorial d'aquest, inclosos els plans de formació d'autònoms i d'economia social.

a) Persones treballadores per compte d'altri en els termes previstos en les convocatòries.

b) Persones la relació laboral de les quals s'haja extingit per un expedient de regulació d'ocupació d'acord amb el que s'estableix en els articles 51 i 52 del text refós de l'Estatut dels treballadors, aprovat per Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre i que estiguen inscrites com a demandants d'ocupació.

c) Persones treballadores els contractes de les quals s'hagen suspés per un expedient de regulació temporal d'ocupació, d'acord amb el que s'estableix en l'article 47 de l'Estatut dels treballadors. En aquest cas, els treballadors no tindran la consideració de persones desocupades als efectes del que es preveu en l'apartat anterior, en mantindre vigent, encara que estiga suspesa, la seua relació laboral amb l'empresa.

d) Persones treballadores autònomes.

e) Persones treballadores de l'economia social.

A l'efecte dels còmputs de percentatges de persones treballadores desocupades i persones treballadores ocupades, únicament les persones treballadores previstes en l'apartat c tindran la consideració de persones ocupades.

La present resolució produirà efectes a partir del dia de la signatura i serà publicada en el DOGV.



València, 9 de novembre de 2020.– El director general de LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació: Enric Nomdedéu i Biosca.







ANNEX I

Declaració responsable d'utilització de l'aula virtual



(Nom i cognoms) ... amb NIF: ... representant legal de l'entitat ... CIF...i cens...

En relació amb l'acció formativa: Codi: ... Denominació ... Data d'inici i final previstos: ... / ... ... – ... / ... ...

DECLARA QUE:

1. Disposa d'«aula virtual» per a iniciar o completar l'acció formativa, considerant a aquest efecte, el que s'estableix en la disposició addicional quarta de l'Ordre TMS/369/2019 de 29 de març, per la qual es regula el Registre Estatal d'Entitats de Formació del Sistema de Formació Professional per a l'Ocupació en l'àmbit laboral, així com els processos comuns d'acreditació i inscripció de les entitats de formació per a impartir especialitats formatives incloses en el Catàleg d'especialitats formatives, «aula virtual» l'entorn d'aprenentatge on el personal formador i l'alumnat interactuen, de manera concurrent, i en temps real, a través d'un sistema de comunicació telemàtic de caràcter síncron que permeta dur a terme un procés d'intercanvi de coneixements a fi de possibilitar un aprenentatge de les persones que participen en l'aula.



2. S'acredita la conformitat i disponibilitat per a participar en l'aula virtual per part de les persones participants en l'acció formativa.



3. Ha facilitat a l'alumnat un número de telèfon i una adreça de correu electrònic d'atenció a l'usuari que reculla i resolga els seus dubtes, incidències o problemes d'utilització de l'aula virtual.

4. L'aplicació que done suport a l'aula virtual haurà de garantir un registre de connexions, de tal forma que s'identifique per a cada acció formativa les persones participants en l'aula, així com les seues dates i temps de connexió.

5. S'haurà de comptar amb un mecanisme que possibilite la connexió durant el temps de realització de l'aula per part dels òrgans que efectuen les actuacions de seguiment i control.

6. En els casos en què es requerira, s'ha ajustat la planificació i programació didàctica i la planificació de l'avaluació presencial a noves dates i horaris de realització de sessions i proves presencials completant en tot cas les hores de l'especialitat formativa impartida.



7. No s'impartiran mitjançant aula virtual aquells continguts presencials de les accions formatives que requerisquen utilització d'espais, instal·lacions i/o equipaments per a l'adquisició de destreses pràctiques.



8. L'entitat de formació proporcionarà, si escau, els mitjans tècnics i didàctics necessaris a l'alumnat que no en tinga per a l'ús de l'aula virtual.

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA

– Declaració de conformitat de l'alumnat participant en l'aula virtual (annex II)

– Memòria descriptiva de la metodologia, suport de l'aula virtual, planificació del desenvolupament de l'acció formativa, que indique els continguts que es poden realitzar mitjançant aula virtual i els que, per les seues característiques d'acord amb l'apartat tercer de la present resolució, han d'impartir-se de manera presencial en aula, incloses les proves d'avaluació, així com el calendari on es reflectisquen les dates previstes i horaris de connexió.



Data i signatura



A l'efecte de seguiment de l'acció formativa les dades d'aquesta són:



DENOMINACIÓ AULA VIRTUAL

URL I/O MÈTODE ACCÉS

NOM D'USUARI I CONTRASENYA D'ACCÉS

ALTRES DADES D'INTERÉS









ANNEX II

Declaració responsable de conformitat de l'alumnat per a l'ús de l'aula virtual en el desenvolupament de l'acció formativa



(Nom i cognoms) ..., amb NIF: ... alumne/a de l'acció formativa ... impartida en el centre ...

Codi: ... /

Data d'inici acció formativa: ... / ...



Declara que:

– Ha acceptat continuar/realitzar l'acció formativa des del seu domicili mitjançant aula virtual.

SÍ NO

– L'entitat de formació l'ha informat suficientment sobre la continuïtat o inici de l'acció formativa utilitzant l'aula virtual.

SÍ NO

I que són certes les dades que es consigna en la present declaració, i, en cas contrari, assumeix les responsabilitats que puguen derivar-se de la seua inexactitud.



(Lloc i data) ..., … d ... de





Signatura de l'alumne/alumna

Mapa web