Ficha disposicion pc

Texto h2

diari

RESOLUCIÓ de 23 de maig de 2023, de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual es convoquen, per als exercicis 2023-2025, subvencions per a entitats locals i entitats sense ànim de lucre per a projectes d'inversió en matèria d'equipament, vehicles, obres i projectes d'obres en l'àmbit de la igualtat i les polítiques inclusives. [2023/5848]

(DOGV núm. 9606 de 30.05.2023) Ref. Base de dades 005651/2023

RESOLUCIÓ de 23 de maig de 2023, de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual es convoquen, per als exercicis 2023-2025, subvencions per a entitats locals i entitats sense ànim de lucre per a projectes d'inversió en matèria d'equipament, vehicles, obres i projectes d'obres en l'àmbit de la igualtat i les polítiques inclusives. [2023/5848]

L’Ordre 3/2020, de 17 d’abril, de 2020, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives (d’ara en avant, Ordre de bases 3/2020), per la qual s’estableixen les bases reguladores de la concessió de subvencions a entitats locals i entitats sense ànim de lucre per a projectes d’inversió en matèria d’equipament i obres en l’àmbit de la igualtat i les polítiques inclusives (DOGV 8796, 23.04.2020).

Aquesta línia de subvenció es troba inclosa dins del Pla estratègic de subvencions de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives 2021-2023, amb l’objectiu de garantir els serveis d’atenció social.
D’acord amb el que disposa en l’article 3.4 el Decret 128/2017, de 29 de setembre, del Consell, pel qual es regula el procediment de notificació i comunicació a la Comissió Europea dels projectes de la Generalitat dirigits a establir, concedir o modificar ajudes públiques, es constata que les ajudes d’aquesta ordre són compatibles amb el mercat comú i no estan subjectes a la notificació prevista en l’article 108 del Tractat de funcionament de la Unió Europea (TFUE), atés que no els és aplicable l’article 107.1 d’aquest tractat; en concret, per tractar-se d’ajudes destinades a ajuntaments, que no desenvolupen activitats econòmiques en les quals puguen oferir béns o serveis en el mercat, per la qual cosa no afecten els intercanvis comercials entre estats membres.

El Decret 105/2019, de 5 de juliol, del Consell, estableix l’estructura orgànica bàsica de la Presidència i de les conselleries de la Generalitat, i s’assigna a la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, entre d’altres, les competències en matèria de polítiques de prestació social, serveis socials, dependència, persones amb diversitat funcional, famílies, infància i adolescència, adopcions, joventut, dones, persones migrants i voluntariat social, i correspon a la Direcció General d’Infraestructures de Serveis Socials atenent el que disposa el Decret 170/2020, de 30 d’octubre, del Consell, d’aprovació del Reglament orgànic i funcional de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives les funcions en matèria de planificació i coordinació de les infraestructures i centres del sistema públic de Serveis Socials.

Per això, en virtut de tot el que s’ha exposat, complits els tràmits procedimentals oportuns, vista la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, l’article 160.4.b) de la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d’hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions i el Decret 105/2019, de 5 de juliol, del Consell, pel qual estableix l’estructura orgànica bàsica de la Presidència i de les conselleries de la Generalitat, i altres normes d’aplicació general i pertinent, resolc:

Primer. Objecte
1. La convocatòria en règim de concurrència competitiva per a l’exercici 2023 d’ajudes destinades a l’equipament de centres gestionats per entitats locals i entitats sense ànim de lucre del sistema valencià de serveis socials mitjançant la línia estratègica A: adquisició de mobiliari, estris i equips informàtics necessaris per al funcionament dels centres i serveis, segons els requisits que estableix l’Ordre de bases 3/2020.

La convocatòria en règim de concurrència competitiva per a l’exercici 2023 d’ajudes destinades a l’equipament dels serveis indicats a continuació, gestionats per entitats locals i entitats sense ànim de lucre del sistema valencià de serveis socials, mitjançant la línia estratègica A: adquisició de mobiliari, estris i equips informàtics necessaris per al funcionament dels centres i serveis, segons els requisits establits en l’Ordre de bases 3/2020.
· Promoció de l’autonomia personal.
· Ajuda a domicili.
· Assistència personal.
· Teleassistència.
No es considera equipament, entre d’altres:
i. La instal·lació d’aparells i conduccions de calefacció, ventilació, refrigeració o aire condicionat,
ii. La instal·lació d’extintors automàtics d’incendis, alarmes contra incendis,
iii. La instal·lació i reparació d’instal·lacions de calefacció elèctrica,

iv. La instal·lació de cables i material elèctric, sistemes de telecomunicació, antenes, sistemes d’alarma de protecció contra robatoris,
v. La instal·lació d’ascensors i escales mecàniques,
vi. La instal·lació de parallamps.
2. La convocatòria en règim de concurrència competitiva per a l’exercici 2023 d’ajudes destinades a l’adquisició de vehicles adaptats o adaptació de vehicles necessaris per al funcionament de centres gestionats per entitats locals i entitats sense ànim de lucre del sistema valencià de serveis socials mitjançant la línia estratègica B: adquisició de vehicles adaptats o adaptació de vehicles que siguen necessaris per al desenvolupament de l’activitat de centres, segons els requisits establits en l’Ordre de bases 3/2020.
3. Es convoquen en l’exercici 2023 en règim de concurrència competitiva amb caràcter plurianual (2023-2025) ajudes destinades a la construcció i la reforma de centres gestionats per entitats locals o entitats sense ànim de lucre del sistema valencià de serveis socials mitjançant la línia estratègica C: construccions i obres, segons els requisits establits en l’Ordre de bases 3/2020.
Sublínia C.1: nova construcció i finalització de centres que no estiguen en funcionament, i canvi d’ús de tot l’edifici per a destinar-lo a centre de serveis socials destinats a:
· Atenció primària bàsica en cas que el sol·licitant siga una entitat local.
· Tots els nivells d’atenció en cas que el sol·licitant siga una entitat sense ànim de lucre.
Sublínia C.2: obres de reforma (abasta el conjunt d’obres d’ampliació, millora, modernització, adaptació, adequació o reparació d’immobles) de centres en funcionament la destinació dels quals siga:
· Atenció primària (bàsica i específica) i secundària en cas que el sol·licitant siga una entitat local.
· Tots els nivells d’atenció en cas que el sol·licitant siga una entitat sense ànim de lucre.
4. Es convoquen, en règim de concurrència competitiva per a l’exercici 2023, ajudes destinades a la redacció de projectes per a la construcció i reforma de centres gestionats per entitats locals i entitats sense ànim de lucre del sistema valencià de serveis socials, mitjançant la línia estratègica D: redacció de projectes bàsics i d’execució segons els requisits establits en l’Ordre de bases 3/2020.
Projectes d’obres noves de centres amb la destinació següent:
· Atenció primària bàsica en cas que el sol·licitant siga una entitat local.
· Tots els nivells d’atenció en cas que el sol·licitant siga una entitat sense ànim de lucre.
Projectes d’obres de reforma de centres amb la destinació següent:
· Atenció primària (bàsica i específica) i secundària en cas que el sol·licitant siga una entitat local.
· Tots els nivells d’atenció en cas que el sol·licitant siga una entitat sense ànim de lucre.

Segon. Condicions per a ser beneficiaris
1. Podran obtindre la condició d’entitat beneficiària d’aquestes ajudes les entitats titulars de centres o serveis del sistema valencià de serveis socials que complisquen els requisits següents:
A) Entitats locals de la Comunitat Valenciana
Podran accedir a aquesta subvenció els ajuntaments, les diputacions i les entitats locals supramunicipals, així com els seus organismes públics i entitats de dret públic vinculats o dependents d’aquestes, amb competències en matèria de serveis socials.
Aquestes hauran d’estar inscrites en el Registre general de titulars d’activitats, de serveis i centres de serveis socials de la Comunitat Valenciana, abans de la proposta de resolució de la concessió de la subvenció.
B) Entitats privades sense ànim de lucre
Estar constituïdes i inscrites legalment en el Registre general de titulars d’activitats, de serveis i centres de serveis socials de la Comunitat Valenciana, abans de la proposta de resolució de la concessió de la subvenció.
2. Complir els requisits per a obtindre la condició de beneficiaris assenyalats en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.
3. En tot cas, cal acreditar que disposen d’un pla d’igualtat, siga d’àmbit municipal o de centre de treball, en cas que, de conformitat amb la legislació que els siga aplicable, siga exigible. En cas que no siga exigible, s’haurà de justificar la concurrència de les causes de no obligatorietat (annex VII).

Tercer. Condicions i requisits previs dels centres o serveis per als quals se sol·licita la subvenció per línia estratègica de subvenció

Línia estratègica A
1. Si es tracta de centres en funcionament, hauran d’haver obtingut la resolució d’autorització de funcionament, segons el que disposa la normativa vigent. Se n’exceptuen els centres de serveis socials municipals on se situen els equips professionals de serveis socials.

2. Si es tracta de centres que no estan en funcionament i requereixen l’equipament per a començar a funcionar, hauran d’haver obtingut una resolució favorable de visat previ o un informe favorable del Servei d’Oficina Tècnica de Projectes i Obres dins del procediment d’autorització previst en el Decret 59/2019, de 12 d’abril, del Consell, d’ordenació del sistema públic valencià de serveis socials o normativa que el substituïsca amb caràcter previ a la proposta de resolució de la concessió de l’ajuda. En el supòsit de centres en construcció, les obres hauran de finalitzar abans de l’1 de setembre de 2023.
En tot cas, les places d’aquests centres que no estiguen en funcionament hauran de posar-se a disposició del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials.
3. En el cas de serveis que estiguen en funcionament i per als quals se sol·licite l’ajuda, els serveis hauran de trobar-se inscrits en el Registre de titulars d’activitats, de serveis i centres de serveis socials, segons el que estableix la normativa vigent.
4. Els serveis que no estiguen en funcionament hauran d’haver sol·licitat, segons la normativa vigent, l’acreditació o la inscripció del servei amb caràcter previ a la proposta de resolució de la concessió de les ajudes.
Línia estratègica B
1. Si es tracta de centres en funcionament, hauran d’haver obtingut la resolució d’autorització de funcionament, segons el que disposa la normativa vigent. Se n’exceptuen els centres de serveis socials municipals on se situen els equips professionals de serveis socials.

2. Si es tracta de centres que no estan en funcionament i requereixen el vehicle per a començar a funcionar, hauran d’haver obtingut una resolució favorable de visat previ o un informe favorable del Servei d’Oficina Tècnica de Projectes i Obres dins del procediment d’autorització previst en el Decret 59/2019, de 12 d’abril, del Consell, d’ordenació del sistema públic valencià de serveis socials o normativa que el substituïsca amb caràcter previ a la proposta de resolució de la concessió de l’ajuda. En el supòsit de centres en construcció, les obres hauran de finalitzar abans de l’1 de setembre de 2023.
En tot cas, les places d’aquests centres que no estan en funcionament hauran de posar-se a disposició del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials.
Línia estratègica C
Sublínia C1
1. Les obres de nova construcció de centres, les obres de finalització de centres o les destinades a l’adequació per al canvi de tipologia de centre i per a les quals se sol·licite l’ajuda hauran d’haver obtingut una resolució favorable de visat previ o un informe favorable del Servei d’Oficina Tècnica de Projectes i Obres dins del procediment d’autorització previst en el Decret 59/2019, de 12 d’abril, del Consell, d’ordenació del sistema públic valencià de serveis socials o normativa que el substituïsca o, si és el cas, obtindre l’informe de viabilitat emés per l’Oficina Tècnica de Projectes i Obres dins del mateix procediment de subvenció, abans de la proposta de resolució de la concessió de la subvenció.
En tot cas, el beneficiari de l’ajuda haurà d’iniciar els tràmits per a l’autorització de funcionament del centre o per a la modificació substancial per canvi de tipologia de centre, abans de la data d’inici del termini concedit per a la justificació de l’ajuda.
2. Pel que fa als centres d’atenció primària bàsica, no seran susceptibles de finançament els que se situen en municipis amb una població inferior a la que s’indica a continuació:
· Província d’Alacant: 20.000 habitants.
· Província de Castelló: 10.000 habitants.
· Província de València: 15.000 habitants.
Sublínia C2
1. Els centres objecte d’ajuda hauran de figurar inscrits en el registre i haver obtingut la corresponent resolució d’autorització de funcionament, conforme al que disposa la normativa vigent.
2. Les obres de reforma, adaptació o millora, en centres, que no suposen una modificació substancial d’aquests, hauran d’obtindre un informe de viabilitat de l’Oficina Tècnica de Projectes i Obres del projecte tècnic i/o de la documentació tècnica necessària per a la realització de l’obra en el procediment de concessió de la subvenció.
3. Les obres de reforma, adaptació o millora, que suposen una modificació substancial per obra del centre, hauran d’haver obtingut una resolució favorable de visat previ o un informe favorable del Servei d’Oficina Tècnica de Projectes i Obres dins del procediment d’autorització previst en el Decret 59/2019, de 12 d’abril, del Consell, d’ordenació del sistema públic valencià de serveis socials o normativa que el substituïsca, o, si és el cas, obtindre l’informe de viabilitat emés per l’Oficina Tècnica de Projectes i Obres dins del mateix procediment de subvenció abans de la proposta de la resolució de concessió de la subvenció.
En tot cas, el beneficiari de l’ajuda haurà d’iniciar els tràmits per a obtindre l’autorització per a una modificació substancial abans de la data d’inici del termini concedit per a la justificació de l’ajuda.

4. Pel que fa als centres d’atenció primària bàsica, no seran susceptibles de finançament els que se situen en municipis amb una població inferior a la que s’indica a continuació:
· Província d’Alacant: 20.000 habitants.
· Província de Castelló: 10.000 habitants.
· Província de València: 15.000 habitants.
Línia estratègica D
Les sol·licituds per a la redacció de projectes bàsics i d’execució hauran d’obtindre un informe previ favorable de viabilitat de l’Oficina Tècnica de Projectes i Obres dins del procediment de concessió de subvencions.
Així mateix, segons el que estableix l’article 1 de l’Ordre de bases 3/2020, els projectes han de comptar amb el preceptiu visat col·legial.


Quart. Finançament
1. Les subvencions que conté aquesta convocatòria es concediran amb càrrec als crèdits previstos en els pressupostos de la Generalitat per a l’exercici 2023 o l’equivalent en les anualitats 2024-2025, previstos en la secció 16, servei 04, centre gestor 02, programa pressupostari 311.30 «Planificació i coordinació d’infraestructures de serveis socials», capítol VII, en la línia pressupostària S5229 i per l’import que es detalla a continuació.
Denominació: Ajudes projectes d’inversió.
Línia de subvenció: S5229.
Consignació pressupostària anualitat 2023 destinada a donar cobertura pressupostària a aquesta convocatòria: 5.885.500,00 euros.
Procedència i quantia dels fons: Propis no condicionats.
Conforme al que estableix l’article 40.2 de la Llei 1/2015, de 6 de febrer, d’hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions, l’autorització de despeses per a les anualitats 2024 i 2025 se subordinarà als crèdits que, per a cada exercici, es consignen a aquest efecte en el pressupost de la Generalitat.
La distribució de la quantia màxima té caràcter estimatiu entre les línies estratègiques següents:
– Línia estratègica A: 2.580.000 €, dels quals es destinen a:
· Subvencions entitats locals: 1.548.000 €.
· Subvencions entitats sense ànim de lucre: 1.032.000 €.
– Línia estratègica B: 850.000 €, dels quals es destinen a:
· Subvencions entitats locals: 510.000 €.
· Subvencions entitats sense ànim de lucre: 340.000 €.
– Línia estratègica C:
Sublínia C1: 5.770.000 €, dels quals es destinen a:
· Subvencions entitats locals: 3.462.000 €.
· Subvencions entitats sense ànim de lucre: 2.308.000 €.
Sublínia C2: 2.600.000 €, dels quals es destinen a:
· Subvencions entitats locals: 1.560.000 €.
· Subvencions entitats sense ànim de lucre: 1.040.000 €.
– Línia estratègica D: 1.200.000 €, dels quals es destinen a:
· Subvencions entitats locals: 720.000 €.
· Subvencions entitats sense ànim de lucre: 480.000 €.
La distribució del finançament de les ajudes, amb caràcter estimatiu per línies estratègiques i anualitats:
2. Les subvencions s’assignaran separadament per a cada línia, sublínia i tipologia d’entitat per ordre de puntuació, fins que s’exhaurisca l’import convocat en cadascuna.
En el cas que les sol·licituds no esgoten l’import convocat en una línia i sublínia, es podrà assignar el disponible a una altra, sense necessitat d’una convocatòria nova.
3. Es podrà realitzar d’ofici una redistribució de les anualitats concedides per a ajustar el cobrament de la subvenció a l’execució efectiva de l’actuació subvencionada.
4. Si es produeix un increment dels crèdits disponibles en els supòsits que preveu l’article 11.2 del Decret 77/2019, de 7 de juny, del Consell, de regulació del procediment de gestió del pressupost de la Generalitat, la persona titular de la Direcció General d’Infraestructures de Serveis Socials podrà establir un increment de la dotació econòmica establida en alguna de les línies estratègiques susceptibles de finançament, si és el cas, així com el repartiment, a proposta de la comissió de valoració, entre les entitats que, havent superat la puntuació mínima, no hagen obtingut una subvenció per falta de crèdit, sense necessitat d’obrir un període nou de sol·licituds.
5. Si es produeixen augments sobrevinguts en el crèdit disponible, la persona titular de la Direcció General d’Infraestructures de Serveis Socials podrà dictar una resolució complementària de la concessió de la subvenció que incloga sol·licituds que, fins i tot complint tots els requisits, no hagen sigut beneficiàries per esgotament d’aquest.

Cinqué. Obligacions generals
Les entitats beneficiàries de la subvenció queden obligades a:
a) Realitzar l’activitat que fonamenta la concessió de la subvenció durant el període assenyalat a continuació, i s’admeten les despeses i els justificants que n’acrediten la realització, sempre que hagen tingut lloc en el període indicat.
El termini d’execució s’estableix:
Línies estratègiques A, B i D: des del dia 1 de gener de 2023 fins al 31 d’octubre de 2023.
Línia estratègica C1: des del dia 1 de gener de 2023 fins a l’1 d’octubre de 2025.
Línia estratègica C2: des del dia 1 de gener de 2023 fins a l’1 d’octubre de 2025.
b) Comunicar, almenys amb quinze dies d’antelació, qualsevol canvi que, per causa aliena a la voluntat de l’entitat, es produïsca. Aquest haurà de ser autoritzat, si escau, mitjançant la resolució de l’òrgan concedent i podrà ser objecte d’una nova valoració i resolució de l’òrgan concedent.
c) Comunicar a l’òrgan concedent la concessió de subvencions o ajudes de qualsevol ens públic o privat per a la mateixa finalitat i, en aquest cas, es farà la modificació oportuna de la valoració i resolució per part de l’òrgan concedent. Aquesta comunicació s’ha d’efectuar en el moment en què es conega i, en tot cas, abans de la justificació de l’aplicació donada als fons percebuts.
d) Sotmetre’s a les actuacions d’inspecció i comprovació de la veracitat de les dades aportades i de la destinació donada als fons rebuts, així com les de control financer que corresponguen a la Intervenció General i les previstes en la legislació per als perceptors de fons públics.

e) Mantindre l’actuació objecte de subvenció en condicions adequades de conservació i manteniment per un període mínim de 5 anys en cas d’adquisició d’equipament o vehicles, i 10 anys per al cas d’obres.

f) Deixar constància expressa de la condició d’actuació subvencionada per la Generalitat a través de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, en qualsevol relació amb tercers i en tota la informació que s’oferisca sobre els centres o serveis subvencionats.
g) Indicar, amb l’establiment d’un cartell, que l’actuació ha sigut subvencionada per la Generalitat, segons el model al qual es pot accedir en el portal web de la Conselleria.

https://inclusio.gva.es/documents/610727/173792068/03_spvss2021_manual_identitat_Senyalizaci%C3 %B3.pdf/f63aa0ea-b4e7-4bc0-9241-c326d0b9bb27

h) Justificar davant de l’òrgan competent les despeses realitzades per a executar l’actuació subvencionada en els termes i terminis establits en aquesta resolució.
i) Sotmetre’s a la comprovació i al control financer que corresponen a la Intervenció General en relació amb la subvenció concedida, així com a les actuacions de comprovació que efectue la conselleria competent en la matèria, en relació amb l’objecte i la destinació de la subvenció concedida.
j) L’entitat haurà d’acreditar no estar incursa en les prohibicions per a obtindre la condició d’entitat beneficiària de subvencions assenyalades en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.
k) Les ajudes sol·licitades en concepte d’equipament i vehicles per a centres que no estiguen en funcionament han de destinar-se a millorar o crear les infraestructures, les places i les prestacions de les quals vagen a ser posades a la disposició del sistema públic valencià de serveis socials.
l) Les ajudes sol·licitades en concepte de construcció i reforma de centres han de destinar-se a millorar o crear les infraestructures, les places i les prestacions de les quals vagen a ser posades a la disposició del sistema públic valencià de serveis socials.
m) Amb caràcter general, s’han de complir les obligacions que estableix l’article 14 de la Llei 38/2003, de 23 de novembre, general de subvencions, així com de l’article 4 de l’ordre de bases d’aquesta convocatòria.

Sisé. Obligacions específiques en matèria de transparència, subministrament d’informació i dades obertes
1. Les entitats públiques hauran de complir les obligacions de transparència que, en virtut de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, i de la Llei 1/2022, de 13 d’abril, de transparència i bon govern de la Comunitat Valenciana, li corresponen com a entitat pública.
2. Les entitats privades beneficiàries de la subvenció hauran de complir les obligacions de publicitat activa recollides en el capítol II del títol I de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, quan:
a) Perceben, durant el període d’un any, ajudes o subvencions públiques per una quantia superior a 100.000 euros.
b) Perceben, durant el període d’un any natural, ajudes o subvencions de les entitats públiques de la Comunitat Valenciana de les que recull l’article 3 de la Llei 1/2022 en una quantia superior a 50.000 euros.
c) Les ajudes o les subvencions rebudes representen, almenys, el 40 % del total dels seus ingressos anuals, sempre que arriben, com a mínim, a la quantitat de 5.000 euros.
En particular, hauran de publicar, en els termes que preveuen els principis generals de l’article 5 de la Llei 19/2013, la informació institucional i organitzativa de l’article 6, i l’econòmica i pressupostària de l’article 8 d’aquesta. Aquesta publicació es farà per mitjà de la pàgina web de l’entitat, o bé mitjançant la plataforma TEP-Transparència Entitats Privades, de GVA Oberta, a la qual es pot accedir en https://gvaoberta.gva.es/va/tep.
Aquesta informació s’haurà de publicar a partir de l’any següent a l’any en què s’hagen superat els llindars establits, i haurà de mantindre’s publicada durant, almenys, quatre anys naturals.
3. Sense perjudici de les obligacions previstes en els apartats anteriors, totes les entitats beneficiàries de subvencions hauran de donar l’adequada publicitat del caràcter públic del finançament de programes, activitats, inversions o actuacions de qualsevol tipus que siguen objecte de subvenció, incloent-hi el logotip de la Generalitat Valenciana en mitjans de difusió com ara cartells, materials impresos, mitjans electrònics o audiovisuals i en qualsevol altre mitjà de publicitat que es faça de l’activitat subvencionada. Amb aquesta finalitat, hauran d’incorporar els logos corresponents en tots els materials que elaboren, que estaran a la disposició de les entitats beneficiàries en la pàgina web d’aquesta conselleria:
https://inclusio.gva.es/documents/610727/173792068/03_spvss2021_manual_identitat_Senyalizaci%C3 %B3.pdf/f63aa0ea-b4e7-4bc0-9241-c326d0b9bb27
4. Totes les entitats beneficiàries de subvencions estan obligades a subministrar a l’entitat concedent, amb un requeriment previ, tota la informació que siga necessària perquè aquesta complisca les obligacions que preveu la Llei de transparència, en el termini de quinze dies hàbils des del requeriment. Una vegada transcorregut el termini conferit en el requeriment sense que aquest s’haja atés, l’òrgan que ha realitzat el requeriment podrà acordar, amb un advertiment i una audiència previs a l’interessat, la imposició de multes coercitives en els termes que preveu l’article 5 de la Llei 1/2022.
5. Els nous conjunts de dades que es generen per la formalització i el desenvolupament de les subvencions atorgades per l’Administració de la Generalitat s’han de disposar, sempre que siga possible, com a conjunt de dades obertes.

Seté. Sol·licituds
1. La formalització i presentació de la sol·licitud per les entitats tindrà en compte el que disposen les bases reguladores i aquesta convocatòria.
2. S’admetrà una única sol·licitud per entitat, línia estratègica i sublínia, i s’hauran d’emplenar els annexos I, II, III, IV o V segons la modalitat que se sol·licite i, en tot cas, la sol·licitud general de subvencions, considerant que les sol·licituds de subvenció per a la línia A exclouen la possibilitat de sol·licitud en la mateixa convocatòria per a la línia B.
3. No s’admetran les sol·licituds que inclouen la petició conjunta de subvenció per a més d’una línia/sublínia.
4. Les sol·licituds únicament podran incloure la petició de subvenció per a un centre o servei. S’excepcionaran les sol·licituds d’equipament per als serveis gestionats per entitats locals d’atenció primària bàsica. En aquest cas, en la sol·licitud s’haurà d’especificar el servei o els serveis a què es destinen.
5. Les sol·licituds de subvenció s’hauran de presentar exclusivament per via telemàtica, mitjançant la signatura electrònica pròpia de l’entitat sol·licitant o la de la persona que la represente.
A l’efecte de participació en aquesta convocatòria, es considera que la mateixa subscripció de la sol·licitud de subvenció per les entitats susceptibles de ser beneficiàries, per si mateixes o per representant, implica la capacitat jurídica i d’obrar necessària per a:
– Sol·licitar l’ajuda.
– Permetre l’accés a la Plataforma Autonòmica d’Interoperabilitat.

– Designar el compte bancari en què es transferirà, si és el cas, la subvenció.
– Assumir les declaracions responsables de no concurrència de causa legal que impedisca obtindre la condició de persona beneficiària de la subvenció, segons el que estableix l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.
6. La sol·licitud haurà de contindre una declaració responsable, que l’ha d’emplenar degudament el responsable de l’entitat, acreditativa dels aspectes següents:
a) Que l’entitat no està sotmesa a cap prohibició per a obtindre la condició de beneficiària, d’acord amb el que estableix l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i que ha complit les obligacions de reintegrament de subvencions que, si és el cas, se li hagen exigit.
b) Declaració responsable de concurrència o no concurrència de les ajudes sol·licitades a altres organismes, públics o privats, amb l’especificació d’aquestes i la quantia atorgada en cas de concessió.
Les sol·licituds s’hauran d’adreçar a la direcció territorial d’igualtat i polítiques inclusives de la província on se situe el centre o servei pel qual se sol·licite la subvenció.
7. La sol·licitud telemàtica estarà accessible en la seu electrònica de la Generalitat, a través dels enllaços següents segons la línia de subvenció:

Línia estratègica A: adquisició de mobiliari, estris i equips informàtics necessaris per al funcionament dels centres i serveis.

https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/asistente/iniciarTramite.html?tramite=DGM_SUB_SUGUS&version=3&idioma=es&idProcGuc=22992&idCatGuc=PR&login=c

Línia estratègica B: adquisició de vehicles adaptats o adaptació de vehicles que siguen necessaris per al desenvolupament de l’activitat dels centres.
https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/asistente/iniciarTramite.html?tramite=DGM_SUB_SUGUS&version=3&idioma=es&idProcGuc=22996&idCatGuc=PR&login=c

Línia estratègica C, sublínia C.1: nova construcció, finalització de centres que no funcionen i canvi d’ús de tot l’edifici per a destinar-lo a centre de serveis socials.
https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/asistente/iniciarTramite.html?tramite=DGM_SUB_SUGUS&version=3&idioma=es&idProcGuc=22999&idCatGuc=PR&login=c

Línia estratègica C, sublínia C.2: obres de reforma de centres en funcionament.
https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/asistente/iniciarTramite.html?tramite=DGM_SUB_SUGUS&version=3&idioma=es&idProcGuc=22998&idCatGuc=PR&login=c

Línia estratègica D: redacció de projectes bàsics i d’execució el contingut dels quals serà el necessari per a la realització de les obres.
https://www.tramita.gva.es/ctt-att-atr/asistente/iniciarTramite.html?tramite=DGM_SUB_SUGUS&version=3&idioma=es&idProcGuc=22997&idCatGuc=PR&login=c

8. El termini de presentació de les sol·licituds serà de quinze dies hàbils a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.
9. Com que està previst tramitar aquest procediment per mitjans telemàtics, tots els tràmits que afecten els interessats per a l’exercici dels seus drets i obligacions, així com l’esmena de la sol·licitud, s’hauran de fer per aquest mitjà.
Si algun dels sol·licitants presenta la sol·licitud presencialment, l’òrgan competent per a la instrucció de l’expedient requerirà a la persona interessada que l’esmene a través de la presentació electrònica. A aquest efecte, es considerarà com a data de presentació de la sol·licitud la data en què s’haja realitzat l’esmena, en virtut del que disposa l’article 68, apartat 4, de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.


Huité. Documentació i informació que s’ha d’adjuntar amb la sol·licitud
1. Documentació general.
La sol·licitud, degudament emplenada i subscrita pel representant legal de l’entitat, haurà d’acompanyar-se, amb caràcter general, de:
a) Acord de l’òrgan competent de la corporació local o de l’entitat sense ànim de lucre pel qual s’aprova sol·licitar la subvenció a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives (annex VI).
b) Acreditació de trobar-se al corrent de les obligacions tributàries (hisenda estatal i autonòmica) i davant de la Seguretat Social en el cas que no s’autoritze a accedir-hi.
Així mateix, les entitats sol·licitants podran autoritzar la consulta de les seues dades d’identitat i residència mitjançant el Sistema de Verificació i Consulta de Dades d’Identitat, de conformitat amb el que disposa el Decret 165/2010, de 8 d’octubre, del Consell, pel qual s’estableixen les mesures de simplificació i de reducció de càrregues administratives en els procediments gestionats per l’Administració de la Generalitat i el seu sector públic. Els qui no atorguen aquesta autorització hauran d’aportar el CIF o un altre document d’identitat equivalent del representant de l’entitat, així com els documents que acrediten la seua representació.
L’òrgan instructor requerirà a l’entitat sol·licitant si la informació obtinguda presenta alguna incidència.
c) En tot cas han d’indicar-se en l’apartat «Dades bancàries» del formulari web les dades del compte bancari triat per l’entitat sol·licitant.

Ha de realitzar-se el tràmit telemàtic de la Guia PROP denominat PROPER (procediment per a tramitar les altes, modificacions i baixes de les domiciliacions bancàries), tràmit automatitzat en el cas que no s’hagen presentat les dades de domiciliació bancària anteriorment davant de la Generalitat Valenciana, o si, després, aquestes dades han experimentat qualsevol variació.
https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=22648
d) Documentació que acredite que l’entitat disposa d’un pla d’igualtat, siga d’àmbit municipal o de centre de treball, en el cas que s’exigisca, de conformitat amb la legislació que els siga aplicable. En el cas que no siga exigible, es justificarà la concurrència de les causes de no obligatorietat (annex VII).
e) Declaració responsable signada pel representant legal de l’entitat de no concurrència de situacions d’exclusió o denegació que estableix l’article 7 de l’Ordre de bases 3/2020 (annex IX).

2. Documentació específica per la línia de subvenció sol·licitada.
Línia A:
a) Memòria justificativa de la necessitat d’adquirir l’equipament amb una extensió màxima de cinc pàgines i signada pel representant de l’entitat.
b) Pressupost detallat o factura proforma que ha de contindre la identificació individual de cada element, preu unitari, unitats, preu total amb IVA i sense IVA, així com la identificació del proveïdor.
Quan l’import de la despesa total objecte de sol·licitud supere les quanties establides en la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic per al contracte menor i conforme al que preveu l’article 31.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, el sol·licitant haurà de sol·licitar, com a mínim, tres ofertes de diferents proveïdors, amb caràcter previ, que hauran de presentar-se amb la sol·licitud, llevat que per característiques especials no hi haja en el mercat un nombre suficient d’entitats que els realitzen, presten o subministren i quede acreditat en una memòria que es presentarà amb la sol·licitud, o llevat que per a l’execució siga necessari un procediment de licitació.

En el cas que el projecte, en conjunt (el total de l’equipament sol·licitat), supere els límits establits anteriorment, les ofertes presentades hauran de fer referència a tots els elements del pressupost.

c) En el cas d’equipaments amb destinació a centres en construcció, declaració responsable del representant legal de l’entitat relativa al fet que la data de finalització de les obres serà anterior a l’1 de setembre de l’any 2023 (annex VIII).
d) Compromís de l’entitat beneficiària de la posada a la disposició de places del centre en el sistema públic de serveis socials (annex X).

e) Per a poder procedir, si és el cas, a aplicar el criteri de valoració corresponent, certificat que l’empresa o empreses subministradores disposa o disposen del certificat ISO 14001.
f) Per a poder procedir a la valoració com a «Equipaments de centres nous o serveis de nova implantació», certificació en relació amb l’origen del finançament de la construcció del centre o espai per al qual se sol·licite l’equipament.
Línia B:
a) Memòria justificativa de la necessitat de l’adquisició amb una extensió màxima de cinc pàgines i signada pel representant de l’entitat.

b) Memòria tècnica en què es concreten les característiques del vehicle adaptat, així com el preu total amb IVA i sense IVA.
Quan l’import de la despesa total objecte de sol·licitud supere les quanties establides en la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, per al contracte menor i conforme al que preveu l’article 31.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, el beneficiari haurà de sol·licitar com a mínim tres ofertes de diferents proveïdors, amb caràcter previ, que hauran de presentar-se amb la sol·licitud, llevat que per característiques especials no hi haja en el mercat un nombre d’entitats suficient que els realitzen, presten o subministren i quede prou acreditat en una memòria que es presentarà amb la sol·licitud o llevat que per a l’execució siga necessari un procediment de licitació.
En el cas que el projecte en conjunt supere els límits establits, les ofertes hauran de fer referència a tots els elements del pressupost.

c) Per a poder procedir, si és el cas, a l’aplicació del criteri de valoració corresponent, certificat d’eficiència energètica, segons el que estableix la classificació IDAE.
d) En el cas de vehicles amb destinació a centres en construcció, declaració responsable del representant legal de l’entitat relativa al fet que la data de finalització de les obres serà anterior a l’1 de setembre de l’any 2023 (annex VIII).
e) Compromís de l’entitat beneficiària de la posada a la disposició de places del centre en el sistema públic de serveis socials (annex X).

Línia C:
Documentació general.
a) En els supòsits de construcció i reforma, aportació de la documentació tècnica necessària que, en tot cas, definirà les obres amb el detall suficient perquè puguen valorar-se, interpretar-se i comprovar-se que les solucions proposades compleixen les exigències bàsiques del Codi Tècnic d’Edificació i normativa aplicable corresponent, amb tota la documentació que preveuen les normes de caràcter legal i reglamentari.
Quan l’import de la despesa total objecte de sol·licitud supere les quanties establides en la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic per al contracte menor i segons el que preveu l’article 31.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, el beneficiari haurà de sol·licitar com a mínim tres ofertes diferents segons el que preveu l’article 31.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions. Les ofertes sol·licitades s’hauran d’aportar amb la sol·licitud, llevat que per a executar-se siga necessari un procediment de licitació.
b) Acreditació de la disponibilitat de la parcel·la o immoble sobre el qual es farà la construcció o reforma.
c) Memòria justificativa de la necessitat amb una extensió màxima de cinc pàgines i signada pel representant de l’entitat.
d) Compromís de l’entitat beneficiària de la posada a la disposició de places que es generen a conseqüència de l’actuació subvencionada en el sistema públic valencià de serveis socials (annex X).
Documentació especifica per sublínia per a la qual se sol·licita l’ajuda:
C1. Obra de nova construcció, finalització de centres que no estiguen en funcionament i canvi d’ús de tot l’edifici per a destinar-lo a centre de serveis socials
a) Projecte tècnic bàsic i d’execució, amb tota la documentació prevista en les normes de caràcter legal i reglamentari.
b) Certificat del representant de l’entitat en el qual conste:
· Pressupost de contracte.
· Programa d’actuació del desenvolupament de les obres, la duració prevista, amb descripció de terminis mensuals i el desglossament pressupostari d’acord amb aquests.
c) En el cas que les obres ja estiguen adjudicades/iniciades, caldrà adjuntar-hi:
· Contracte d’obres.
· Presentar un programa d’actuació amb indicació expressa de les dates previstes d’inici i finalització de les obres i del grau d’execució i imports a què ascendirà l’execució de l’obra en cada exercici per als quals se sol·licita la subvenció.
C2. Obres de reforma (abasta el conjunt d’obres d’ampliació, millora, modernització, adaptació, adequació o reparació d’immobles) de centres en funcionament
a) Projecte tècnic bàsic i d’execució amb tota la documentació prevista en les normes de caràcter legal i reglamentari.
b) Certificat del representant de l’entitat en el qual conste:
· Pressupost de contracte.
· Programa d’actuació, del desenvolupament de les obres, la duració prevista, amb descripció de terminis mensuals i el desglossament pressupostari d’acord amb aquests.
c) En les sol·licituds d’obres d’adequació, que no requereixen un projecte tècnic (segons el que estableix l’article 2 de la Llei 38/1999, de 5 de novembre, d’ordenació de l’edificació) es podrà substituir per la presentació de la documentació tècnica que permeta definir, valorar i executar les obres que comprenga.
No podrà prescindir-se en aquesta documentació de memòria descriptiva i constructiva amb annexos justificatius del compliment de les normes aplicables a l’actuació, plànols que definisquen aquesta actuació i un pressupost detallat.
d) En el cas que les obres ja estiguen adjudicades/iniciades, caldrà adjuntar-hi:
· Contracte d’obres.
· Presentar un programa d’actuació amb la indicació expressa de les dates previstes d’inici i finalització de les obres i del grau d’execució i imports a què ascendirà l’execució de l’obra en cadascun dels exercicis per als quals se sol·licita la subvenció.
Línia D:
a) Memòria justificativa de la necessitat amb una extensió màxima de cinc pàgines i signada pel representant de l’entitat.
b) Memòria valorada en què s’especifique expressament la cronologia de l’actuació i els honoraris professionals.
c) Certificat de disponibilitat dels terrenys sobre el qual es projecta l’obra.
d) Planimetria bàsica.

Nové. Criteris de valoració de les sol·licituds
1. Línia A:
Per a adjudicar les subvencions sol·licitades es tindran en compte els criteris de valoració següents, i la puntuació total màxima serà de 15 punts d’acord amb la modalitat triada, que serà excloent (A.1 o A.2).


A1. Equipaments de centres nous o serveis de nova inscripció. Fins a 15 punts.
a) Equipament per a centres o espais en què es desenvolupen serveis la construcció dels quals haja sigut subvencionada prèviament i de manera parcial, per la Generalitat o una altra administració pública, i estiga finalitzada o estiga prevista la finalització, d’acord amb els terminis establits en el projecte, abans del dia 1 de setembre del 2023, fins a un màxim 10 punts.
(a) Equipament per a centres construïts amb una subvenció prèvia de la Generalitat, 10 punts.
(b) Equipament per a centres construïts amb una subvenció prèvia d’una altra administració pública, 8 punts.
(c) Equipament per a serveis desenvolupats en espais construïts amb una subvenció prèvia de la Generalitat, 6 punts.
(d) Equipament per a serveis desenvolupats en espais construïts amb una subvenció prèvia d’una altra administració pública, 4 punts.
b) Adequació als fins i les places concertades, tenint en compte per a la valoració la selecció i utilització de materials ignífugs, sostenibles, el reemplaçament dels quals tinga menys cost i millores proposades.

Sistema de gestió mediambiental, compromís amb el medi ambient. Fins a un màxim de 5 punts:
(a) En el cas que l’empresa subministradora dispose del certificat ISO 14001, 5 punts.
(b) En el cas que l’empresa subministradora no haja obtingut el certificat ISO 14001, 0 punts.
En el cas que hi haja diverses empreses subministradores, la valoració serà proporcional a la quantia econòmica de l’import del projecte de les empreses amb certificat ISO en relació amb el pressupost total.

A2. Equipaments de centres en funcionament i espais en què es desenvolupen serveis en funcionament, necessaris per a l’adaptació a la normativa vigent. Fins a 15 punts.
a) Adaptació al compliment de la normativa vigent d’equipaments existents de centres en funcionament o de serveis ja iniciats, fins a un màxim de 10 punts:
(a) Equipaments de centres o serveis que requerisquen renovar el material d’oficina inventariable, sempre que no s’haja rebut cap ajuda per aquest concepte en la convocatòria immediatament anterior per a aquest mateix centre o servei: fins a 7 punts.
Equipaments de centres o serveis d’entitats locals: 7.
Equipaments de centres o serveis concertats: 7.
Altres supòsits: 6.
(b) Equipaments de centres o serveis que requerisquen l’equipament per a adaptar-se a les noves necessitats tecnològiques: fins a 7 punts.

Equipaments de centres o serveis d’entitats locals: 7.
Equipaments de centres o serveis concertats: 7.
Altres supòsits: 6.
(c) Equipament i mobiliari general per a l’atenció directa de l’usuari: fins a 10 punts.
Equipaments de centres o serveis d’entitats locals: 10.
Equipaments de centres o serveis concertats: 10.
Altres supòsits: 8.
(d) Equipaments de centres i serveis que requerisquen la renovació d’equipament de rehabilitació o sociosanitari inventariable: fins a 10 punts.
Equipaments de centres o serveis d’entitats locals: 10.
Equipaments de centres o serveis concertats: 10.
Altres supòsits: 8.
En cas de sol·licituds d’equipament divers, cada element o partida de despesa es valorarà atenent el criteri corresponent, i es ponderarà proporcionalment, d’acord amb el pes econòmic, respecte a l’import total de la despesa total pressupostada, per a obtindre la puntuació total de la sol·licitud en aquest apartat.
b) Adequació als fins i les places concertades, tenint en compte per a la valoració la selecció i utilització de materials ignífugs, sostenibles, el reemplaçament dels quals tinga menys cost i millores proposades.

Sistema de gestió mediambiental, compromís amb el medi ambient. Fins a un màxim de 5.
(a) En el cas que l’empresa subministradora dispose del certificat ISO 14001, 5 punts.
(b) En el cas que l’empresa subministradora no haja obtingut el certificat ISO 14001, 0 punts.
En el cas que hi haja diverses empreses subministradores, la valoració serà proporcional a la quantia econòmica de l’import del projecte de les empreses amb certificat ISO en relació amb el pressupost total.

2. Línia B:
Per a l’adjudicació de les subvencions sol·licitades es tindran en compte els criteris de valoració següents, i la puntuació total màxima serà de 15 punts.
Adquisició de vehicles adaptats o adaptació de vehicles. Màxim: 15 punts.
a) Criteri de necessitat i impacte ambiental. Fins a 10 punts.
(a) Per l’eficiència energètica i emissions dels vehicles, fins a 6 punts (segons la classificació IDAE).
· Classificació A: 6 punts.
· Classificació B: 4 punts.
· Classificació C: 2 punts.
· Altra classificació: 0 punts.
(b) Per la necessitat. Fins a un màxim de 4 punts.
· Centres situats fora del nucli urbà a una distància superior a 5 km i que no disposen de vehicle: 4 punts.
· Centres situats fora del nucli urbà i a una distància inferior a 5 km i que no disposen de vehicle: 2 punts.
b) Adequació als fins i places concertades. Fins a un màxim de 5 punts.
(a) Adquisició de vehicles adaptats o adaptació de vehicles per al transport col·lectiu necessaris per al funcionament dels centres de titularitat EL i centres d’acció concertada: 5 punts.

· Centres titularitat de les EL: 5 punts.
· Centres concertats del sistema públic valencià: 5 punts.
(b) Adquisició de vehicles adaptats o adaptació de vehicles que siguen necessaris per al funcionament dels centres de titularitat EL i centres d’acció concertada: 4 punts.
· Centres titularitat de les EL: 4 punts.
· Centres concertats del sistema públic valencià: 4 punts.
(c) Altres supòsits: 3 punts.
S’entenen per transport col·lectiu els vehicles que tenen més de 5 places útils per al transport dels usuaris (exclòs el conductor).

3. Línia C.
Per a l’adjudicació de les subvencions sol·licitades es tindran en compte els criteris següents, i la puntuació total màxima serà de 60 punts:
Sublínia C1. Nova construcció, finalització de centres que no estiguen en funcionament i canvi d’ús de tot l’edifici. Fins a 60 punts.

a) Necessitats de recursos existents en la zona d’implantació: fins a un màxim de 30 punts.
a.1) Adequació al mapa de necessitats de la conselleria competent en serveis socials (Decret 34/2021, de 26 de febrer, del Consell) i el Pla d’infraestructures de serveis socials aprovat per la Resolució de 29 de juny de 2021, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual s’aprova el primer Pla d’infraestructures de serveis socials 2021-2025 (DOGV 9119): fins a un màxim de 25 punts, d’acord amb la graduació següent:
a.2) Impacte de la construcció en el nombre de places noves posades a disposició. Fins a 5 punts.
· Més de 20 places: 5 punts.
· Entre 11 i 20 places: 3 punts.
· Entre 6 i 10 places: 1 punt.
b) Quan se sol·licite una subvenció per a finalitzar centres en construcció per a destinar-los de manera immediata a prestar serveis socials i n’estiga prevista la finalització, d’acord amb els terminis establits en el projecte (màxim: 10 punts).
· Abans de l’1 de desembre de 2023: 10 punts.
· Abans de l’1 d’octubre de 2024: 8 punts.
c) Aportació de l’entitat sol·licitant de la subvenció en relació amb el cost total projectat de l’obra, fins a un màxim de 10 punts:
· Cofinançament extern superior al 75 %: 10 punts.
· Cofinançament extern superior al 50 % i fins al 75 %: 7 punts.
· Cofinançament extern superior al 25 % i fins al 50 %: 5 punts.
· Cofinançament extern superior al 5 % i fins al 25 %: 2 punts.
d) Millores i criteris socials (projecte social i sostenible, condicions d’habitabilitat, eficiència energètica, economicitat, termini d’execució): fins a un màxim de 10 punts.

Sublínia C2. Obres de reforma de centres que ja estiguen en funcionament. Fins a 60 punts.
a) Necessitats de recursos existents en la zona de la implantació: fins a un màxim de 30 punts.
a.1) Aquest criteri s’avaluarà mitjançant l’adequació al mapa de necessitats de la conselleria competent en serveis socials (Decret 34/2021, de 26 de febrer, del Consell) i el Pla d’infraestructures de serveis socials, Resolució de 29 de juny de 2021, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual s’aprova el primer Pla d’infraestructures de serveis socials 2021-2025 (DOGV 9119), fins a un màxim de 25 punts d’acord amb la graduació següent,

a.2) Impacte de la reforma en el nombre de places del centre. Fins a 5 punts.
· Més de vint places: 5 punts.
· Entre 7 i 20 places: 3 punts.
· Fins a 6 places: 1 punt.
b) Adaptació al compliment de la normativa: accessibilitat, normativa sectorial o a altres apartats del Codi Tècnic d’Edificació, així com al decret del Consell que regule la tipologia i el funcionament dels centres, serveis i programes de serveis socials (en funció del grau d’exigibilitat, qualificat i avaluat mitjançant informes tècnics i actes d’inspecció): fins a un màxim de 10 punts.
c) Aportació de l’entitat sol·licitant de la subvenció en relació amb el cost total projectat de l’obra: fins a un màxim de 10 punts:
· Cofinançament extern superior al 75 %: 10 punts.
· Cofinançament extern superior al 50 % i fins al 75 %: 7 punts.
· Cofinançament extern superior al 25 % i fins al 50 %: 5 punts.
· Cofinançament extern superior al 5 % i fins al 25 %: 2 punts.
d) Millores i criteris socials (projecte social i sostenible, condicions d’habitabilitat, seguretat, eficiència energètica, economicitat, termini d’execució): fins a un màxim de 10 punts.
4. Línia D:
Per a l’adjudicació de les subvencions sol·licitades es tindran en compte els criteris de valoració següents, i es podran obtindre un màxim de 20 punts.
a) Necessitats de recursos existents en la zona de la implantació: fins a un màxim de 10 punts.
Aquest criteri s’avaluarà mitjançant l’adequació al mapa de necessitats de la conselleria competent en serveis socials (Decret 34/2021, de 26 de febrer, del Consell) i el Pla d’infraestructures de serveis socials, Resolució de 29 de juny de 2021, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual s’aprova el primer Pla d’infraestructures de serveis socials 2021-2025 (DOGV 9119), d’acord amb la graduació següent:
b) Disponibilitat del terreny, adequació i compatibilitat urbanística de l’emplaçament: fins a un màxim de 5 punts.
c) Altres millores i criteris socials (projecte social i sostenible, condicions d’habitabilitat, eficiència energètica, economicitat, termini d’execució): fins a un màxim de 5 punts.

Desé. Ordre de prelació. Resolució d’empats.
1. La concessió de subvencions es determinarà en funció de la puntuació obtinguda i en quedaran excloses les sol·licituds que no obtinguen una puntuació mínima de:
· Línies estratègiques A i B: 8 punts.
· Línia estratègica C: 30 punts.
· Línia estratègica D: 10 punts.
2. La puntuació total permetrà obtindre una prelació de les propostes presentades. En el cas que dues o més propostes obtinguen la mateixa puntuació, es prioritzarà la proposta d’acord amb l’ordre de desempat següent:

I. Per a projectes sol·licitats a través de les línies estratègiques A i B.
a) Nombre més alt de població beneficiària de l’execució del projecte.
b) Cost del projecte i millores proposades en relació amb l’activitat subvencionada.
c) Si encara persisteix l’empat, es donarà prioritat a les sol·licituds per ordre d’entrada en el registre.

II. Per a projectes sol·licitats a través de la línia estratègica C.
a) Termini més curt previst per al funcionament dels recursos subvencionats.
b) Execució del projecte en la zona que presente més necessitat d’infraestructures, d’acord amb el mapa de necessitats de la conselleria competent en serveis socials i el Pla d’infraestructures de serveis socials.
c) Nombre més elevat de població beneficiària de l’execució del projecte.
d) Cost del projecte i millores proposades en relació amb l’activitat subvencionada.
e) Si encara persisteix l’empat, es donarà prioritat a les sol·licituds per ordre d’entrada en el registre.

III. Per a projectes sol·licitats a través de la línia estratègica D.
a) Termini més curt d’execució del projecte que figure en els criteris socials.
b) Execució del projecte en la zona que presente més necessitat d’infraestructures, d’acord amb el mapa de necessitats de la conselleria competent en serveis socials i el Pla d’infraestructures de serveis socials.
c) Nombre més elevat de població beneficiària de l’execució del projecte.
d) Cost del projecte i millores proposades en relació amb l’activitat subvencionada.
e) Si encara persisteix l’empat, es donarà prioritat a les sol·licituds per ordre d’entrada en el registre.

Desseté. Criteris per a determinar l’import de la subvenció

1. La quantia màxima que es podrà concedir a cada entitat, en les línies estratègiques A i B, serà el 100 % de l’import sol·licitat i per un import màxim de 200.000 € en el cas de la línia estratègica A i de 60.000 € en el cas de la línia estratègica B.
2. La quantia màxima que es podrà concedir a cada entitat, en la línia estratègica C, serà el 100 % de l’import sol·licitat i per un import màxim de:
· Sublínia C1: 750.000 €.
· Sublínia C2: 300.000 €.
3. La quantia màxima que es podrà concedir a cada entitat, en la línia estratègica D, serà el 90 % del cost del projecte i per un import màxim de 100.000 €.
4. L’import de les subvencions en cap cas podrà ser d’una quantia que, aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos de l’entitat, per a la mateixa finalitat, supere el cost de l’activitat subvencionada.
5. La quantitat concedida es veurà afectada per la possible baixa en el cost del projecte, en l’adquisició de l’equipament, la realització de les obres o el cost d’adquisició o adaptació de vehicles.

Dotzé. Resolució, publicació i recursos
1. El termini màxim per a resoldre i notificar les resolucions sobre les sol·licituds serà de sis mesos comptats des de l’endemà del dia de la data de la publicació d’aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.
L’ordenació i la instrucció del procediment de concessió correspondran a la direcció general competent en matèria d’infraestructures de serveis socials, a través de la Direcció Territorial d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la província on se situe el centre o el servei per al qual se sol·licite l’ajuda, que rebran les sol·licituds presentades i verificaran que reuneixen els requisits per a poder ser tramitades.

La comissió de valoració, constituïda segons el que estableix l’Ordre de bases 3/2020, analitzarà i valorarà els expedients remesos per les direccions territorials, i elaborarà, seguint l’ordre de puntuació obtingut, una llista prioritzada per cada línia estratègica i sublínia i tipus d’entitat, i elevarà a l’òrgan competent per a la concessió de subvencions les propostes de concessió a favor del nombre de beneficiaris que permeten les disponibilitats de crèdit.
La persona titular de la Direcció General d’Infraestructures de Serveis Socials, per delegació de la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, té la facultat de dictar la resolució de concessió de les ajudes de les convocatòries corresponents, així com la facultat per a interpretar i dictar les instruccions necessàries per a l’execució correcta d’aquesta resolució.
2. De conformitat amb el que disposa l’article 45.1.b de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, per a determinar les publicacions successives de les resolucions derivades d’aquesta convocatòria, aquestes es publicaran en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Aquesta publicació tindrà els efectes de la notificació.
3. Transcorregut el termini màxim per a resoldre sense que s’haja produït la publicació de la resolució, les entitats interessades podran entendre desestimades les sol·licituds per silenci administratiu, de conformitat amb el que disposa l’article 25.1.a de la Llei 39/2015, tot això sense perjudici que subsistisca l’obligació legal de l’Administració de resoldre expressament sobre la petició formulada.
4. Així mateix, es remetrà a la Base de dades nacional de subvencions, a l’efecte del que disposa l’article 18.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.
5. Es donarà publicitat de les subvencions concedides en el portal de transparència de la Generalitat, GVA Oberta, conforme al que estableixen l’article 12 de la Llei 1/2022, de 13 d’abril, de la Generalitat, de transparència i bon govern de la Comunitat Valenciana, i l’article 14 del Decret 105/2017, de 28 de juliol, en matèria de transparència i de regulació del Consell de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern.
6. Les resolucions de concessió dictades pels òrgans competents de la conselleria competent en matèria de serveis socials posaran fi a la via administrativa i, contra aquestes, de conformitat amb la legislació del procediment administratiu comú, es podrà interposar, potestativament, un recurs de reposició davant del mateix òrgan que les haja dictades, en el termini d’un mes a comptar des de l’endemà de la seua notificació, o bé directament un recurs contenciós administratiu davant de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, en el termini de dos mesos a comptar des de l’endemà de la seua notificació, de conformitat amb el que disposen els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. Tot això sense perjudici que puga interposar-se qualsevol altra via que s’estime pertinent.


Tretzé. Modificació de la resolució
Les actuacions hauran d’executar-se en el temps i la forma que determinen les resolucions de concessió. No obstant això, l’òrgan concedent podrà concedir una pròrroga del termini d’execució i justificació de les actuacions que preveu la línia estratègica C, quan es donen circumstàncies acreditades degudament, que hagen impedit l’execució de l’activitat en el termini previst inicialment, sempre que:
a) L’ampliació se sol·licite abans que finalitze el termini d’execució de l’actuació.
b) Que les modificacions obeïsquen causes sobrevingudes justificades degudament que no van poder preveure’s en el moment de la sol·licitud, amb una valoració prèvia de l’òrgan competent.
c) S’autoritze expressament per l’òrgan concedent.
No s’autoritzaran ampliacions que excedisquen la meitat de la duració inicial de l’actuació.
Queden exceptuades de l’ampliació les entitats que hagen obtingut puntuació dins del resolc nové, punt 3 (línia C– sublínia C1) apartat b relatiu a la valoració de la data de finalització dels centres en construcció.
Qualsevol alteració de les condicions tingudes en compte per a la concessió de la subvenció, així com l’obtenció concurrent d’altres subvencions quan se supere el cost de l’actuació subvencionada, donarà lloc a la modificació de la resolució de concessió o la revocació d’aquesta.

Aquestes modificacions es realitzaran amb una tramitació prèvia del procediment corresponent.

Catorzé. Forma i termini de justificació de les subvencions
1. El termini màxim de justificació de les subvencions serà d’1 mes a comptar de la data de finalització de l’activitat subvencionada, sense perjudici que el termini esmentat puga ser objecte d’ampliació d’acord amb el que disposa la normativa administrativa bàsica i, en tot cas:

· Línia estratègica A, B i D: abans de l’1 de desembre de 2023.
· Línia estratègica C: abans de l’1 de novembre de 2025.
Les entitats beneficiàries de les línies C1 i C2 que no hagen justificat a data 31.07.2024 hauran de presentar un programa d’actuació que especifique la data de finalització de l’obra objecte de subvenció.
2. Les entitats beneficiàries hauran de presentar la justificació de l’activitat subvencionada davant de la direcció territorial corresponent, tot això sense perjudici del que disposa la Llei 39/2015, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.
3. En tot cas, la quantia que caldrà justificar es farà sobre la despesa total inclosa en la sol·licitud. Si l’import justificat finalment és inferior a aquesta quantia, s’haurà d’abonar l’import de la subvenció reduït en el mateix percentatge.
4. Una vegada comprovada la documentació justificativa, quan la Direcció Territorial aprecie que en la justificació presentada hi ha defectes que es poden corregir, concedirà a l’entitat beneficiària el termini assenyalat en la Llei de procediment administratiu comú de les administracions públiques, perquè procedisca a esmenar-los.
5. Quan, a més de ser finançades amb la subvenció, les activitats formatives s’hagen finançat amb fons propis o altres subvencions o recursos, s’han d’acreditar en la justificació l’import, la procedència i l’aplicació d’aquests fons a les activitats subvencionades.
6. La justificació haurà de constar, necessàriament, de la documentació següent:
Línia estratègica A.
1. Memòria justificativa.
2. Declaracions responsables a les quals fa referència l’article 16.5 de l’Ordre de bases 3/2020.
3. Factures i justificant de pagament.
Les corporacions locals podran substituir les factures i els justificants de pagament per un certificat expedit pel secretari o secretària de l’entitat local en què consten les quantitats aplicades perquè se subvencionen, que detallen expressament els diferents conceptes subvencionats, unitats i imports parcials. Aquestes quantitats han de trobar-se, com a mínim, en situació d’obligacions reconegudes, i així haurà de fer-se fer constar en el certificat.
4. Material gràfic.
5. Certificat relatiu a la finalització de les obres, en el supòsit de centres la finalització dels quals estiga prevista abans de l’1 de setembre de 2023.
Línia estratègica B.
1. Memòria justificativa.
2. Declaracions responsables a les quals fa referència l’article 16.5 de l’Ordre de bases.
3. Factures i justificant de pagament.
Les corporacions locals podran substituir les factures i els justificants de pagament per un certificat expedit pel secretari o secretària de l’entitat local en què consten les quantitats aplicades perquè se subvencionen, que detallen expressament els diferents conceptes subvencionats, unitats i imports parcials. Aquestes quantitats han de trobar-se, com a mínim, en situació d’obligacions reconegudes, i així haurà de fer-se fer constar en el certificat.
4. Material gràfic.
5. Còpia de la fitxa tècnica del vehicle.
6. Certificat relatiu a la finalització de les obres en el supòsit de centres la finalització dels quals estiga prevista abans de l’1 de setembre de 2023.
Línia estratègica C.
Sublínia C1.
1. Memòria justificativa.
2. Declaracions responsables a les quals fa referència l’article 16.5 de l’Ordre de bases 3/2020.
3. Certificacions d’obra.
4. Acreditació d’haver sol·licitat l’autorització de funcionament o de modificació substancial per canvi de tipologia.
5. Material gràfic.
6. Factures i justificant de pagament.
Sublínia C2.
1. Memòria justificativa.
2. Declaracions responsables a les quals fa referència l’article 16.5 de l’Ordre de bases 3/2020.
3. Certificació d’obra o, en el cas que no siga necessari un projecte tècnic, certificació tècnica d’haver executat l’actuació seguint la documentació tècnica presentada.
4. Acreditació d’haver sol·licitat l’autorització per modificació substancial, si és el cas.
5. Material gràfic.
6. Factures i justificant de pagament.
Línia estratègica D.
1. Memòria justificativa.
2. Declaracions responsables a les quals fa referència l’article 16.5 de l’Ordre de bases 3/2020.
3. Factures i justificant de pagament.
Les corporacions locals podran substituir les factures i els justificants de pagament per un certificat expedit pel secretari o secretària de l’entitat local en què consten les quantitats aplicades perquè se subvencionen, que detallen expressament els diferents conceptes subvencionats, unitats i imports parcials. Aquestes quantitats han de trobar-se, com a mínim, en situació d’obligacions reconegudes, i així haurà de fer-se fer constar en el certificat.
4. Còpia del projecte.
5. Acreditació de sol·licitud de visat previ segons el que estableix l’article 4.6 de l’Ordre de bases 3/2020.

Quinzé. Pagament de la subvenció
1. El pagament de les subvencions s’ajustarà al que disposa l’article 171 de la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d’hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions en els terminis i percentatges següents:
a) S’haurà d’anticipar un 15 % de l’import de la subvenció després de la concessió d’aquesta sense garantia prèvia, que s’abonarà en l’anualitat 2023.
b) La resta s’haurà d’abonar després que el beneficiari justifique tota la despesa objecte de la subvenció atorgada.
Aprovada la justificació i practicada la liquidació procedent, s’haurà d’ordenar el pagament de la subvenció, que s’ajustarà al que disposa la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d’hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions.
2. Els pagaments per a subvencions de xicoteta reforma que no requerisquen un projecte tècnic (segons el que estableix l’article 2 de la Llei 38/1999, de 5 de novembre, d’ordenació de l’edificació) amb una quantia que no supere els imports per al contracte menor establits en la Llei 9/2017, de contractes del sector públic, podran efectuar-se amb la presentació de factures acreditatives de la despesa realitzada i el pagament corresponent, amb l’acreditació prèvia del compliment de les normes aplicables a l’actuació subvencionada.
3. En cas que el beneficiari de la subvenció siga una entitat local, i d’acord amb el que preveu l’article 199.4 de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de règim local de la Comunitat Valenciana, perquè puga tramitar-se el pagament d’aquestes subvencions, serà necessari que l’entitat beneficiària estiga al corrent en el compliment de l’obligació de rendició dels seus comptes anuals davant de la Sindicatura de Comptes.

Setzé. Pla de control i comprovació
1. De conformitat amb el que estableix l’article 169 de la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d’hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions, la conselleria competent per a realitzar la convocatòria d’aquestes ajudes haurà d’efectuar la comprovació administrativa de la justificació documental de la subvenció concedida mitjançant la revisió de la documentació establida en la convocatòria, a l’efecte de pagar-se.
2. A l’efecte del que disposa l’apartat anterior, les direccions territorials d’igualtat i polítiques inclusives competents per raó del territori duran a terme la comprovació material de l’execució efectiva de les inversions mitjançant el pla de control següent:
a) Tipus de control: durant el primer trimestre de l’any següent a l’any en què va finalitzar el termini d’execució es farà un control administratiu i sobre el terreny de les subvencions concedides per les línies estratègiques A, B i C, relatiu a l’execució de la inversió i comprovació de la documentació administrativa que hi ha aportat el beneficiari de la subvenció.
b) Criteris de selecció:
Criteris de selecció de la mostra per a fer la comprovació sobre el terreny en el cas de la línia estratègica A: el control previst en el paràgraf anterior serà d’un expedient per cada 300.000,00 € o fracció igual o superior a 75.000,00 € de l’import convocat.

Criteris de selecció de la mostra per a fer la comprovació sobre el terreny en el cas de la línia estratègica B: el control previst en el paràgraf anterior serà d’un expedient per cada 150.000,00 € o fracció igual o superior a 50.000,00 € de l’import convocat.

Criteris de selecció de la mostra per fer la comprovació sobre el terreny en el cas de la línia estratègica C: el control previst en el paràgraf anterior serà d’un expedient per cada 900.000,00 € o fracció igual o superior a 500.000,00 € de l’import convocat.

La selecció de la mostra es durà a terme en cada direcció territorial mitjançant un sorteig, i s’exclouran els expedients en què, per qualsevol motiu, no es va aconseguir la fase de reconeixement de l’obligació econòmica i pagament de la subvenció.
c) L’import finalment pagat dels expedients seleccionats per al seu control haurà de suposar almenys el 10 % de l’import total pagat en la línia pressupostària de la subvenció. Si després de la selecció aleatòria dels expedients que calia controlar no s’aconsegueix aquest percentatge, se substituirà el de menor quantia per un altre obtingut pel mateix mètode, fins a aconseguir el percentatge esmentat.
3. En el cas d’haver-hi discrepàncies entre els valors comprovats per l’Administració i els que apareixen en la documentació justificativa, l’entitat beneficiària podrà promoure la taxació pericial contradictòria en els termes que preveu l’article 33 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.



Desseté. Tractament de dades personals
1. La gestió de les ajudes comporta el tractament de dades de caràcter personal, i han de complir-se les mesures i les garanties regulades en la normativa en matèria de protecció de dades, especialment el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades (RGPD), i en la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals.
2. En compliment del que disposa l’article 13 de l’RGPD, la informació en matèria de protecció de dades és la següent:
a) Responsable del tractament: Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.
C/ de la Democràcia, 77 – 46018 València
b) Delegació de Protecció de Dades de la Generalitat. Passeig de l’Albereda, 16. 46010 València. Adreça electrònica: dpd@gva.es.
c) Finalitat del tractament: gestionar la concessió de la subvenció.

d) Les bases de legitimació general aplicables al tractament de dades són les previstes en els apartats c i e de l’article 6.1 de l’RGPD (l’interés públic i l’obligació legal), en relació amb les normes específiques que regulen aquest procediment.
e) Quan la persona sol·licitant, o el representant legal, aporte dades de caràcter personal de terceres persones en el procediment administratiu, especialment en la fase de justificació de la subvenció, tindrà l’obligació d’informar-les en els termes que estableix aquesta clàusula.

f) Persones destinatàries de les dades: en el cas que figuren com a beneficiàries de la subvenció persones físiques, les seues dades s’hauran de comunicar a la Intervenció, adscrita a la Conselleria d’Hisenda. Així mateix, les dades dels beneficiaris seran publicades en la pàgina web de la Conselleria i en el DOGV, així com en el portal de transparència de la Generalitat i en la Base de dades nacional de subvencions. La informació que es publique en la BDNS i en el portal de transparència hi estarà disponible l’any de la concessió i el següent. No obstant això, no es publicaran les dades de les persones que resulten excloses i beneficiàries de la subvenció, quan l’objecte de la convocatòria proporcione informació o dades especialment protegides de les previstes en els articles 9 i 10 del Reglament general de protecció de dades (RGPD), ni quan la persona física es trobe en una situació de protecció especial que puga veure’s agreujada amb la publicació de les seues dades personals, en particular, quan siga víctima de violència de gènere o altres formes de violència contra la dona. En aquests casos, es procedirà a anonimitzar la informació d’ofici o a instàncies de la persona interessada. En el cas que figuren com a beneficiàries de la subvenció persones jurídiques: no està prevista la comunicació de dades de caràcter personal.

g) Les dades no seran objecte de transferències internacionals.
h) El responsable podrà efectuar, en l’exercici de les seues competències, les verificacions necessàries per a comprovar l’exactitud de les dades declarades per la persona interessada que estan en poder de les administracions públiques.
i) De conformitat amb l’article 13.2 de l’RGPD, totes les dades personals sol·licitades a través dels formularis i la documentació vinculada són necessàries per a poder tramitar la subvenció en les diferents fases del procediment. La falta de comunicació d’aquestes dades a la Conselleria comportarà les conseqüències que preveu l’ordenament jurídic.

j) Termini de conservació de dades: les dades personals es conservaran durant el temps necessari per a complir la finalitat per a la qual se sol·liciten i pels terminis establits en les normes vigents per a complir obligacions i responsabilitats legals, i seran suprimides d’acord amb el que preveu la normativa d’arxius i documentació.
k) La persona interessada té dret a sol·licitar del responsable del tractament l’accés, la rectificació i la supressió de les seues dades de caràcter personal, així com la limitació o oposició tant al tractament d’aquestes dades com a no ser objecte de decisions individuals automatitzades, de manera presencial o telemàtica, de conformitat amb el que indica la pàgina següent: http://www.gva.es/proc19970.
l) A més de qualsevol altre recurs administratiu o acció judicial, si la persona interessada considera no atesos els seus drets o vulnerat el tractament de les seues dades personals, pot reclamar davant de la delegada de Protecció de Dades, de manera presencial o telemàtica, de conformitat amb el que indica la pàgina següent: http://www.gva.es/proc22094. A més, hi ha la possibilitat de reclamar davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.
Per a més informació, es pot consultar el registre d’activitat de tractament denominat: ajudes, beques i subvencions, accessible en: https://ceice.gva.es/va/registre-de-tractament-de-dades, de la jurisdicció contenciosa administrativa. Tot això, sense perjudici que les persones interessades puguen presentar qualsevol altre que estimen pertinent.

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, podrà interposar-se un recurs potestatiu de reposició en el termini d’un mes comptat des de l’endemà de la publicació, d’acord amb el que disposa la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o bé directament un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, a comptar des de l’endemà de la publicació, d’acord amb el que estableixen els articles 10 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

València, 23 de maig de 2023. La vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives: Aitana Mas Mas.

linea
Mapa web