Ficha disposicion pc

Texto h2

diari

RESOLUCIÓ de 25 de juny de 2021, de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, per la qual es convoquen, per a l'any 2021, subvencions per al finançament d'actuacions en matèria de promoció, en l'àmbit local, dels objectius de desenvolupament sostenible, en el marc de l'Agenda 2030. [2021/7183]

(DOGV núm. 9117 de 30.06.2021) Ref. Base de dades 006499/2021

RESOLUCIÓ de 25 de juny de 2021, de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, per la qual es convoquen, per a l'any 2021, subvencions per al finançament d'actuacions en matèria de promoció, en l'àmbit local, dels objectius de desenvolupament sostenible, en el marc de l'Agenda 2030. [2021/7183]

La Llei 18/2017, de 14 de desembre, de la Generalitat, de cooperació i desenvolupament sostenible estableix en el seu article 2 que «Els principis, objectius i prioritats establits en aquesta llei, així com les directrius bàsiques fixades per la planificació de la Generalitat en aquesta matèria, informaran les actuacions de cooperació internacional al desenvolupament i aquelles relacionades amb l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible que impulsen o duguen a terme els agents de cooperació internacional al desenvolupament i, especialment, les administracions públiques de la Comunitat Valenciana, sense perjudici de la seua autonomia en l’exercici de les competències que els són pròpies.»
En l’Ordre 2/2021, de 26 de maig, de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, s’estableixen les bases reguladores de les subvencions, en règim de concurrència competitiva, per al finançament de les actuacions relatives als instruments de promoció en l’àmbit local dels objectius de desenvolupament sostenible en el marc de l’Agenda 2030.
De conformitat, amb el que es preveu en el Decret 105/2019, de 5 de juliol, del Consell, pel qual s’estableix l’estructura orgànica bàsica de la Presidència i de les conselleries de la Generalitat, així com el Decret 179/2020, de 30 d’octubre, del Consell, pel qual aprova el Reglament orgànic i funcional de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, resolc:

Primer. Objecte
Convocar les subvencions, en règim de concurrència competitiva i amb càrrec al pressupost de la Generalitat Valenciana de l’exercici 2021, per al finançament d’actuacions de promoció, en l’àmbit local, dels objectius de desenvolupament sostenible en el marc de l’Agenda 2030.


Segon. Bases reguladores de la convocatòria
Les bases per les quals es regeix aquesta convocatòria, són les contingudes en l’Ordre 2/2021, de 26 de maig, de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, per la qual s’estableixen les bases reguladores i el procediment de concessió de subvencions en matèria de cooperació internacional al desenvolupament (DOGV 9095, 28.05.2021), d’ara en avant, ordre de bases.
En el que no es preveu en aquesta norma, les subvencions se sotmetran a la normativa bàsica de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (d’ara en avant LGS) i la seua normativa de desplegament, i al que estableix la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d’hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions. Així mateix, s’estarà al que es disposa en la legislació autonòmica en matèria de cooperació al desenvolupament.

Tercer. Finançament
1. Aquesta convocatòria de subvencions es finançarà amb càrrec a la Línia S834000, «Subvencions a entitats locals per a la territorialització dels ODS en el marc de l’Aliança de Ciutats per al Desenvolupament Sostenible», dotada amb un import de 100.000,00 euros, en el capítol IV, per al finançament de despeses corrents, del pressupost de la Generalitat Valenciana per a l’any 2021; aplicació pressupostària 22.03.01.134.10.4.
2. L’esmentat import podrà ser incrementat a conseqüència d’una generació, una ampliació o una incorporació de crèdit que no requerirà una nova convocatòria, de conformitat amb el que preveu l’article 58, apartat 2, lletra a, punt quart, del Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament de l’LGS.
Quart. Actuacions subvencionables
1. Les iniciatives a subvencionar en la present convocatòria consistiran en projectes i actuacions de promoció en l’àmbit local dels objectius de desenvolupament sostenible en el marc de l’Agenda 2030, que podran consistir en:
– Activitats de sensibilització i comunicació, dirigides a augmentar la informació i el coneixement per part de la ciutadania, sobre els objectius de desenvolupament sostenible.
– Activitats de formació i capacitació del personal al servei de les entitats locals sol·licitants, amb la finalitat de facilitar la implementació de l’Agenda 2030 en els àmbits d’actuació municipal.

– Activitats de formació i capacitació d’altres agents multiplicadors (associacions, grups i col·lectius socials) dirigides a augmentar el coneixement i la participació de la ciutadania en l’assoliment dels objectius de desenvolupament sostenible.
– Activitats educatives diverses que podran desenvolupar-se tant en l’àmbit dels centres educatius com en contextos d’educació no formal (ludoteques, activitats extraescolars, escoles d’adults, centres de joventut, etc.), que contribuïsquen a conformar una ciutadania crítica i compromesa amb el desenvolupament sostenible.
– Actuacions dirigides a la creació de xarxes supramunicipals o d’aliances entre ens públics i privats, que impliquen agents diversos per a l’impuls compartit de l’Agenda 2030 en l’àmbit local.
– Actuacions que tinguen com a finalitat augmentar la participació ciutadana en l’elaboració i seguiment de polítiques públiques orientades a la implementació de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible en l’àmbit municipal.
2. Tots els projectes i actuacions hauran de complir els següents requisits:
a) Els projectes hauran d’obtindre la puntuació mínima de 65 punts sobre 100, dels criteris objectius de valoració recollits en l’article 20 de l’ordre de bases.
b) Ha de ser viable tècnica i pressupostàriament. A l’efecte de la present convocatòria, no es considerarà que un projecte és viable tècnica i pressupostàriament si en l’informe de valoració tècnica i pressupostària es fa constar que s’ha de minorar la quantia a subvencionar sol·licitada inicialment en més d’un 20 per 100 i que aquesta minoració de despeses pot afectar de manera determinant als objectius i resultats del projecte.
c) L’import màxim de la subvenció a percebre, per a cada projecte, no podrà ser superior a 10.000,00 euros.
d) Els projectes tindran un termini màxim d’execució de 12 mesos.

e) Cada entitat podrà ser beneficiària de subvenció d’un màxim d’un projecte.

Cinqué. Entitats beneficiàries
1. Podran accedir a la condició de beneficiàries de les subvencions regulades en aquesta convocatòria, les entitats locals d’àmbit inferior a la província de la Comunitat Valenciana.
2. No podran obtindre la condició de beneficiàries les entitats locals incurses en alguna de les circumstàncies previstes en l’article 13 de l’LGS.

Sisé. Despeses subvencionables
1. Seran subvencionables les despeses corrents recollits en l’article 25 de l’ordre de bases, en les condicions i percentatges recollits en aquesta norma.
2. Per a determinar la proposta de resolució de la convocatòria, s’estableixen els supòsits següents en els quals es minoraran les despeses pressupostades en la valoració de les sol·licituds:
a) Els que no estiguen recollits com a subvencionables en l’article 25 de l’ordre de bases.
b) Els expressament exclosos en l’article 23.2 de l’ordre de bases.

c) Els que resulten innecessaris o superflus per a l’execució de les activitats proposada en el projecte.
d) Les despeses que es consideren sobredimensionats o excessius es minoraran parcialment per la quantitat que es considere excessiva.
e) Les despeses que estiguen situats en una partida errònia, no es minoraran, llevat que una vegada reubicades correctament s’incórrega en el supòsit de l’apartat següent.
f) Les despeses que excedisquen dels límits establits en una partida determinada, una vegada minorats els imports pels supòsits anteriors, es minoraran en la quantia que excedisca d’aquests límits.
3. La quantia màxima subvencionable del salari o preu/hora corresponent als professionals de la Comunitat Valenciana i el personal tècnic, no podrà excedir de 3.000 euros bruts al mes, inclosos els costos socials totals corresponents a les cotitzacions a la Seguretat Social i als relatius a l’IRPF.

Seté. Presentació de les sol·licituds i termini
1. Les sol·licituds es presentaran en el termini de 20 dies hàbils a comptar des de l’endemà a la publicació de l’extracte d’aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. L’incompliment de l’esmentat termini donarà lloc a l’exclusió de la convocatòria.

2. La presentació de la sol·licitud significa la plena acceptació del que es disposa en l’ordre de bases, i en aquesta resolució de convocatòria.
3. De conformitat amb el que s’estableix en l’article 14.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (d’ara en avant LPAC), la sol·licitud i la documentació que les acompanya es presentaran exclusivament per via electrònica, mitjançant la signatura electrònica de l’entitat sol·licitant o de la persona que la represente.
4. Les sol·licituds es presentaran a través de la Seu Electrònica de la Generalitat Valenciana, accedint al cercador de tràmits i serveis en l’URL http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/tramites_servicios.
També es podrà accedir en la pàgina web de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, en les adreces: http://www.cooperaciovalenciana.gva.es i http://www.participacio.gva.es. La presentació de la sol·licitud de manera diferent a la telemàtica prevista en aquest apartat determinarà l’exclusió de la convocatòria.

5. D’acord amb el que es disposa en l’article 28 de l’LPAC, la presentació de la sol·licitud de subvenció comportarà l’autorització de l’entitat sol·licitant, perquè la Direcció General de Cooperació Internacional al Desenvolupament (d’ara en avant òrgan gestor) obtinga directament dels òrgans administratius corresponents l’acreditació del compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social, prevista en els articles 18 i 19 del Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s’aprova el reglament de l’LGS, així com l’acreditació del compliment de la resta d’obligacions derivades de l’obtenció de subvencions, i en aquest cas les entitats no hauran d’aportar les corresponents certificacions. En cas que l’entitat sol·licitant s’opose al fet que l’òrgan gestor obtinga directament aquesta informació, haurà d’indicar-ho expressament en el formulari telemàtic de sol·licitud, i quedarà obligada a aportar els documents acreditatius corresponents.

6. Els models de formularis i d’Annexos es troben en l’URL de la sol·licitud citada, i en la web de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, en els enllaços: http://www.cooperaciovalenciana.gva.es i http://www.participacio.gva.es.

Huité. Documentació preceptiva
La sol·licitud haurà d’anar acompanyada de la següent documentació preceptiva:
1. Annex de sol·licitud específica de subvencions, en el qual constarà la informació relativa a les dades d’identificació de l’entitat sol·licitant, les dades relatives a l’actuació, el resum de dades econòmiques i l’aportació documental. A més, en aquesta sol·licitud, es recollirà la formulació del projecte, que reflectirà els diferents apartats objecte de valoració.
2. Annex de memòria econòmica o pressupost del projecte, que reflecteix les partides pressupostàries de despeses que podrà comprendre el projecte, que s’haurà de presentar utilitzant el model disponible en els enllaços del punt resolutiu anterior.
3. En el cas que en el formulari de sol·licitud es desautoritze a la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, perquè aquesta obtinga de manera directa a través de certificats telemàtics, l’acreditació del compliment de les obligacions enfront de la Seguretat Social i tributàries enfront de l’Estat i la Generalitat, s’hauran d’aportar els certificats acreditatius d’aquestes circumstàncies. En el cas dels certificats acreditatius d’estar al corrent d’obligacions tributàries, han d’incloure l’acreditació d’aquesta circumstància referida a l’efecte de l’obtenció d’ajudes i subvencions.
4. Els annexos esmentats en els apartats 1 i 2, d’aquest punt resolutiu, estan a la disposició de les entitats sol·licitants en la Seu Electrònica de la Generalitat Valenciana, en el procediment de sol·licitud de la subvenció, i en la web de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, en les adreces: http://www.cooperaciovalenciana.gva.es i http://www.participacio.gva.es.
5. La no aportació de la documentació prevista en els apartats 1 i 2 (Annex de sol·licitud especifica en el que es concreta l’activitat objecte de subvenció i el projecte detallat i Annex de memòria econòmica o pressupost del projecte), en el termini de presentació de la sol·licitud inicial, determinarà l’exclusió de la convocatòria, sense ser possible la seua aportació en tràmit posterior.

Nové. Documentació valorativa
L’entitat sol·licitant podrà adjuntar a la sol·licitud, la següent documentació valorativa:
1. Certificat, emés per l’òrgan competent de l’entitat, en el qual es faça constar l’antiguitat de pertinença a l’Aliança de Ciutats per al Desenvolupament Sostenible de la Generalitat Valenciana, especificant la data de la sessió plenària en la qual es va aprovar la seua inclusió en aquesta.
2. Certificat, emés per l’òrgan competent de l’entitat en el qual es facen constar les iniciatives, actuacions i projectes desenvolupats en matèria de desenvolupament sostenible, referits als cinc anys anteriors a la present convocatòria.
3. Pla o estratègia municipal per a la implementació de l’Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible.

Desé. Aportació de documentació en els tràmits posteriors de la convocatòria
Una vegada presentada la sol·licitud, amb la documentació annexa corresponent, l’aportació posterior de documentació, com en el tràmit d’esmena, al·legacions a la proposta de resolució o recursos contra la resolució, així com la presentació de documentació derivada de l’execució o justificació de la subvenció, es realitzarà de manera telemàtica, en el tràmit específic d’aportació de documentació, en la Seu Electrònica de la Generalitat Valenciana, accedint al cercador de tràmits i serveis, en l’enllaç següent: http://www.gva.es/va/inicio/atencion_ciudadano/buscadores/tramites_servicios.
També es podrà accedir al tràmit des de la pàgina web de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, en les adreces: http://www.cooperaciovalenciana.gva.es i http://www.participacio.gva.es.

Onzé. Mitjà de notificació o publicació dels diferents tràmits a emplenar en la convocatòria
1. La llista de les entitats sol·licitants que hagen d’esmenar la sol·licitud o adjuntar els documents preceptius corregibles que no es van presentar amb la sol·licitud, del punt resolutiu huité, d’aquesta convocatòria, es publicarà en la pàgina web de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, en els enllaços http://www.cooperaciovalenciana.gva.es i http://www.participacio.gva.es, amb indicació que si en el termini de 10 dies, no s’aporten correctament, es considerarà que desisteixen de la seua sol·licitud, amb resolució prèvia, en la qual es declararà el motiu d’exclusió.
2. La proposta de resolució serà publicada en el tauler d’anuncis de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, i en la seua pàgina web, en els enllaços http://www.cooperaciovalenciana.gva.es i http://www.participacio.gva.es, perquè les entitats interessades puguen presentar al·legacions en el termini de 10 dies hàbils des de la publicació.
3. La resolució de la convocatòria es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, d’acord amb el que estableix el punt resolutiu catorzé, d’aquesta convocatòria.

Dotzé. Comissió de valoració
La comissió de valoració estarà composta per:
a) La persona titular de la subdirecció general competent en matèria d’implementació de l’Agenda 2030, que actuarà com a president.
b) La persona titular de la subdirecció general competent en matèria de cooperació internacional per al desenvolupament.
c) La persona titular de la direcció del Servei de Gestió de Programes i Cooperació.
d) La persona titular de la direcció del Servei del Servei d’Anàlisi, Estudis, Promoció i Seguiment.
e) Un funcionari o funcionària de la direcció general competent en matèria de cooperació internacional al desenvolupament, amb nivell de cap de servei o cap de secció.
f) Un funcionari o funcionària de la direcció general competent en matèria de cooperació internacional al desenvolupament, que ocuparà la secretaria amb veu, però sense vot.

Tretzé. Criteris objectius de valoració
1. Els criteris objectius de valoració de les sol·licituds presentades a aquesta convocatòria seran els recollits en l’article 20 de l’ordre de bases, amb la ponderació establida en l’annex I d’aquesta resolució de convocatòria.
2. Les sol·licituds concedides es finançaran amb càrrec a les línies de subvenció previstes en el punt resolutiu tercer d’aquesta convocatòria.
3. En el supòsit previst en l’apartat 6 de l’article 39 de l’ordre de bases, per al cas que diverses sol·licituds de la mateixa modalitat tingueren la mateixa puntuació total i a causa de la falta de disponibilitat pressupostària, haja de desempatar-se per a poder distribuir les subvencions, es considerarà primer a la sol·licitud que haja obtingut més puntuació en el bloc II, Criteris relacionats amb la valoració de la qualitat del projecte i si persisteix l’empat, a la sol·licitud que haja obtingut més puntuació en el bloc I, Alineació de l’entitat sol·licitant amb l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, i si continua havent-hi empat a la sol·licitud que s’haja presentat en primer lloc, tenint en compte el dia i hora d’entrada en el registre telemàtic.

Catorzé. Resolució
1. La resolució per la qual es concedisquen o deneguen les subvencions es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en la pàgina web de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, en les adreces: http://www.cooperaciovalenciana.gva.es i http://www.participacio.gva.es. En la publicació es farà constar almenys la relació de sol·licitants segons la baremació, la quantitat subvencionada i el títol del projecte juntament amb la puntuació obtinguda.
2. El termini màxim per a dictar i publicar la resolució serà de sis mesos des de la data de publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Transcorregut l’esmentat termini, sense que s’haja dictat i notificat la resolució, les peticions s’entendran desestimades per silenci administratiu.
3. Així mateix, en la resolució es fixaran el termini i requisits d’acceptació de la subvenció i, si escau, de la reformulació dels projectes. En defecte d’això s’estableix un termini de deu dies hàbils des de la publicació de la resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. En cas que l’acceptació o la reformulació no es produïsca en el termini previst, o no es tinguen en compte els requisits dels articles 42 i 43 de l’ordre de bases, així com si es produeix la renúncia a la subvenció per part de l’entitat beneficiària, la sol·licitud s’exclourà de la convocatòria, reunint-se de nou la comissió de valoració d’acord amb el que estableix l’article 39 de l’ordre de bases.

4. Contra el que es disposa en la resolució, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar potestativament recurs de reposició davant el mateix òrgan que ha dictat l’acte en el termini d’un mes, comptat des de l’endemà de la publicació, de conformitat amb el que es preveu en els articles 123 i 124 de l’LPAC, o bé recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, en el termini de dos mesos, comptats des de l’endemà de la publicació, de conformitat amb el que s’estableix en els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. Tot això sense perjudici que s’utilitze qualsevol altra via que es considere oportuna.

Quinzé. Règim de deslliurament de pagament
Una vegada rebut el document d’acceptació de la subvenció concedida, es podrà tramitar el lliurament del 100 per 100 de l’import de la subvenció concedida, mitjançant transferència bancària en el compte designat per l’entitat beneficiària en la seua sol·licitud.

Setzé. Justificació econòmica i tècnica de les subvencions
1. La modalitat de justificació de les subvencions d’aquesta convocatòria serà la presentació de l’informe final, que contindrà:
a) Certificació expedida per habilitat o habilitada nacional amb competències en matèria d’intervenció, en el qual es detallen les despeses i les seues quanties amb càrrec a cada actuació, de conformitat amb el que es disposa en apartat 12 de l’article 63 de l’ordre de bases.
b) Una memòria de les actuacions desenvolupades, que contindrà com a mínim els següents apartats: identificació de l’actuació finançada, valoració de l’assoliment dels objectius i resultats aconseguits, descripció i avaluació de les activitats realitzades, i informació quantitativa i qualitativa sobre les persones i entitats participants. Al costat de la memòria s’aportarà la documentació que hagen generat les diverses activitats del projecte: material gràfic o audiovisual, material didàctic, enllaços web, qüestionaris d’avaluació realitzats pels participants, i altres documents que puguen contribuir a la verificació de l’efectiva realització de l’activitat finançada.
2. El termini de presentació de la documentació de justificació econòmica i tècnica serà de tres mesos, a comptar des de la data de finalització de l’execució del projecte, sense possibilitat d’ampliació.

Dèsset. Difusió de l’origen de les subvencions, comunicació, i difusió del projecte i ús de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana en l’edició dels materials
1. Els documents i materials produïts en el marc de l’actuació finançada per a la seua difusió i comunicació, qualsevol que siga el tipus de suport emprat, imprés o digital, hauran de contindre de manera visible el logotip de la «Generalitat Valenciana, Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica» com a entitat finançadora.
2. Prèviament a la seua publicació o edició, hauran de remetre’s aquests materials a l’òrgan gestor, amb la finalitat que aquest puga comprovar l’ús correcte de la imatge corporativa de la Generalitat Valenciana. El manual corporatiu d’estil per a l’ús de logotips de la Generalitat Valenciana està disponible en l’URL http://www.presidencia.gva.es/manuales-corporativos.
3. Juntament amb l’informe final, s’haurà de remetre, a l’òrgan gestor, una relació de tots els materials de difusió editables i materials didàctics produïts durant l’execució, adjuntant almenys un exemplar original i complet d’aquests. L’òrgan gestor podrà disposar d’aquests materials per a la seua difusió gratuïta i amb esment exprés de l’entitat que els haja produïts.

Díhuit. Pla de control
El pla de control d’aquesta convocatòria es realitzarà en els termes establits en els articles 67 i 68 de l’ordre de bases.

Contra el que es disposa en aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar potestativament recurs de reposició davant del mateix òrgan que ha dictat l’acte en el termini d’un mes, comptat des de l’endemà de la publicació, de conformitat amb el que es preveu en els articles 123 i 124 de l’LPAC, o bé recurs contenciós administratiu davant de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, en el termini de dos mesos, comptats des de l’endemà de la publicació, de conformitat amb el que s’estableix en els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. Tot això sense perjudici que s’utilitze qualsevol altra via que es considere oportuna.

València, 25 de juny de 2021.– La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica: Rosa Pérez Garijo.
ANNEX I
Criteris per a l’avaluació ex ante de projectes de promoció dels objectius de desenvolupament sostenible en l’àmbit municipal

Bloc I: Alineació de l’entitat sol·licitant amb l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible (fins a 30 punts)

A1. Antiguitat de pertinença a l’Aliança de Ciutats per al Desenvolupament Sostenible de la Generalitat Valenciana (fins a 10 punts)

Criteris Puntuació
A1.1. Antiguitat de pertinença a l’Aliança de Ciutats per al Desenvolupament Sostenible
L’entitat sol·licitant pertany a l’Aliança de Ciutats per al Desenvolupament Sostenible amb una antiguitat major de 3 anys. 10
L’entitat sol·licitant pertany a l’Aliança de Ciutats per al Desenvolupament Sostenible amb una antiguitat superior a 2 anys i fins a 3 anys. 9
L’entitat sol·licitant pertany a l’Aliança de Ciutats per al Desenvolupament Sostenible amb una antiguitat d’entre 1 i 2 anys. 8
L’entitat sol·licitant pertany a l’Aliança de Ciutats per al Desenvolupament Sostenible amb una antiguitat inferior a 1 any. 7
L’entitat sol·licitant no forma part de l’Aliança de Ciutats per al Desenvolupament Sostenible. 0



A2. Iniciatives, actuacions i projectes impulsats en matèria de desenvolupament sostenible (fins a 13 punts)

Criteris Puntuació màxima
A2.1. Experiència en el desenvolupament d’activitats d’educació per al desenvolupament sostenible i sensibilització en matèria de sostenibilitat:
L’entitat sol·licitant individual acredita haver desenvolupat més de 10 activitats d’educació per al desenvolupament sostenible i sensibilització en matèria de sostenibilitat en els 5 anys anteriors a la convocatòria. 10
L’entitat sol·licitant individual acredita haver desenvolupat entre 6 i 10 activitats d’educació per al desenvolupament sostenible i sensibilització en matèria de sostenibilitat en els 5 anys anteriors a la convocatòria. 8
L’entitat sol·licitant individual acredita haver desenvolupat fins a 5 activitats d’educació per al desenvolupament sostenible i sensibilització en matèria de sostenibilitat en els 5 anys anteriors a la convocatòria. 6
L’entitat sol·licitant individual no acredita haver desenvolupat activitats d’educació per al desenvolupament sostenible i sensibilització en matèria de sostenibilitat en els 5 anys anteriors a la convocatòria. 0
A2.2. Plans i programes propis en matèria de sostenibilitat:
L’entitat sol·licitant disposa d’un pla o estratègia d’implementació de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible en l’àmbit de la planificació municipal. 3
L’entitat sol·licitant no disposa d’un pla o estratègia d’implementació de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible. 0




A3. Pertinença a xarxes que impulsen la sostenibilitat (fins a 7 punts)

Criteris Puntuació
A3.1. Pertinença a altres xarxes que impulsen la sostenibilitat (diferents a l’Aliança de Ciutats per al Desenvolupament Sostenible de la Generalitat Valenciana):
L’entitat sol·licitant pertany a 2 o més xarxes o estructures de coordinació en matèria de desenvolupament sostenible.
7
L’entitat sol·licitant pertany almenys a 1 xarxa o estructura de coordinació en matèria de desenvolupament sostenible.
5
L’entitat no pertany a cap xarxa o estructura de coordinació en matèria de desenvolupament sostenible 0




Bloc II: Criteris relacionats amb la valoració de la qualitat del projecte (fins a 70 punts)

B1. Grau de concreció i detall en la contextualització, diagnòstic i justificació de l’actuació (fins a 9 punts)

Criteris Puntuació màxima
B1.1. Claredat i detall en la contextualització i diagnòstic de la intervenció. 3
B1.2. Pertinència i coherència de la justificació del projecte.
3
B1.3 Identificació i descripció de la població destinatària.
3



B2. Qualitat del disseny del projecte (fins a 20 punts)

Criteris Puntuació màxima
B2.1. Claredat i concreció en la definició dels objectius del projecte. 4
B2.2. Adequació del marc metodològic. 4
B2.3. Pertinència i grau de descripció de les activitats. 8
B2.4. Qualitat dels instruments de seguiment i avaluació del projecte. 4



B3. Pertinència al context i sostenibilitat (fins a 18 punts)

Criteris Puntuació màxima
B3.1. Contextualització del projecte en el marc de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible. 8
B3.2. Promoció de la participació i generació d’aliances amb altres agents locals. 6
B3.3. Qualitat de les activitats i instruments de comunicació i difusió del projecte. 4



B4. Viabilitat tècnica i financera (fins a 12 punts)

Criteris Puntuació màxima
B4.1. Adequació i coherència en la formulació pressupostària. 4
B4.2. Cofinançament del projecte per l’entitat sol·licitant:
– Més del 20 % (4 punts)
– Superior al 10 % i inferior al 20 % (3 punts)
– Entre el 5 % i el 10 % (2 punts)
– Sense aportació pròpia o quan aquesta siga inferior al 5 % (0 punts) 4
B4.3. Viabilitat tècnica i suficiència dels recursos, equipaments i personal destinat al projecte. 4



B5. Incorporació dels enfocaments transversals (fins a 6 punts)

Criteris Puntuació màxima
B5.1. Incorporació al projecte de l’enfocament basat en gènere. 3
B5.2. Incorporació al projecte d’altres enfocaments transversals. 3



B6. Adequació del projecte a les prioritats de la Generalitat Valenciana (fins a 4 punts)

Criteris Puntuació màxima
B6.1. L’entitat sol·licitant és una mancomunitat. 2
B6.2. El projecte té incidència en un municipi de menys de 5000 habitants. 2


linea
Mapa web