Ficha disposicion pc

Texto h2

diari

Ordre de 15 de gener de 1985, de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, per la qual es desplega el Decret 95/84, de 21 d'agost, del Consell de la Generalitat Valenciana, pel qual es fixen les directrius de coordinació de les funcions pròpies de les diputacions provincials de la Comunitat Valenciana en matèria de cultura, declarades d'interès comunitari.

(DOGV núm. 225 de 07.02.1985) Ref. Base de dades 1784/1985

Ordre de 15 de gener de 1985, de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, per la qual es desplega el Decret 95/84, de 21 d'agost, del Consell de la Generalitat Valenciana, pel qual es fixen les directrius de coordinació de les funcions pròpies de les diputacions provincials de la Comunitat Valenciana en matèria de cultura, declarades d'interès comunitari.
L'article 4.t del Decret 95/84, de 21 d'agost publicat al DOGV núm. 1877 de 30-8-84, estableix les matèries prioritàries de coordinació amb les Diputacions, i indica que la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència dictarà normes específiques d'actuació per al foment, finançació i execució coordinada d'aquestes.
Com a desplegament de l'esmentat Decret, i d'acord amb allò que disposa la Base 6 a de l'Article 5º d'aquest, a proposta de la Comissió de Coordinació de Cultura, Educació i Ciència.
Article 1.r
DISPOSE
Aprovar el Programa i les normes específiques d'actuació de les activitats culturals que se ressenyen a l'annex 1 d'aquesta Ordre, així com els Pressupostos i percentatges de participació de l'Annex Il.
Article 2.n
S'encomana a la Comissió de Coordinació de Cultura, Educació i Ciència, el seguiment de les activitats programades en aquesta Ordre.
Article 3.r
La gestió d'aquestes activitats, tant en l'aspecte econòmic com de desplegament i compliment, correspondrà a les Diputacions Provincials en l'àmbit del seu territori o a la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, d'acord amb les normes d'actuació que per a cada activitat figuren als annexos d'aquesta Ordre.
Article 4.t
El cost de les activitats serà cobert per la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència i per les respectives Diputacions Provincials en el percentatge fixat a l'annex II d'aquesta Ordre i en compliment d'allò que s'especifica a l'article 6.é del Decret 95/1984 de 21 d'agost en relació a compromisos pressupostaris.
DISPOSICIO FINAL
Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.
València, 15 de gener de 1985.
El Conseller de Cultura, Educació i Ciència,
CEBRIA CISCAR I CASABAN
ANNEX I
PROGRAMES D'ACTIVITATS I NORMES ESPECIFIQUES D'ACTUACIO
La Conselleria de Cultura, Educació i Ciència en coordinació amb les Diputacions Provincials d'Alacant, Castelló i València, duran a terme durant l'any 1985 les següents activitats amb les normes d'actuació específiques que s'indiquen:
I) CULTURA
1.1. MUSICA, TEATRE I CINEMATOGRAFIA
a) Certamen de bandes de la Comunitat Valenciana, per tal de promocionar i difondre l'activitat en agrupacions que no superen els setanta músics.
Cobrirà l'àmbit de la Comunitat Valenciana i tindrà caràcter competitiu.
b) Festivals Corals de la Generalitat Valenciana, té com a objectiu la potenciació de l'activitat coral en pobles i comarques.
c) Setmanes musicals de caràcter especial que s'han de celebrar en èpoques senyalades de l'any, amb recitals, concerts, exposicions, etc., on s'integren artistes valencians al costat de figures de reconeguda vàlua artística tant espanyols com estrangers.
Tindrà caràcter comarcal i no competitiu, la selecció artístico-musical serà realitzada per la Direcció General de Cultura, i es realitzaran sis setmanes musicals, dos en cada província.
d) Promoció de la cançó valenciana, com a suport a la cançó popular valenciana.
Es realitzaran tres grans festivals, un per província i combinant grans figures al costat de joves novells.
e) Campanya de Teatre a l'Escola, dirigida a fomentar la integració de l'infant en el món del teatre.
Constarà de tres nivells fonamentals d'actuació:
1. Representacions per part de grups de teatre infantil en els locals escolars.
2. Cursets de formació dramàtica per a ensenyants.
3. Foment dels grups de teatre escolar.
f) Mostra de curtmetratges, per tal de potenciar la divulgació i profundització del cinema, arreplegar les diverses iniciatives disperses i donant-li caràcter de Mostra Oficial, amb seu als locals de la Filmoteca de la Comunitat Valenciana a Castelló; la durada serà de tres dies.
1.2. PROMOCIO CULTURAL
A) Exposicions itinerants
a) III Mostra itinerant del Llibre Valencià, amb la qual es pretén de fer conèixer la producció bibliogràfica de la Comunitat Valenciana, apropar el llibre al ciutadà i fomentar entre els escolars l'afecció a la lectura.
Es realitzaran 18 exposicions acompanyades de diverses activitats culturals.
b) Història de l'economia valenciana, que té com a objectiu de fer conèixer la nostra historia econòmica com a factor d'evolució i cultural de la Comunitat Valenciana.
Es realitzaran d'altres actes culturals complementaris.
c) Història de la pintura valenciana, que té com a finalitat de divulgar el passat i el present de les arts plàstiques valencianes, a través de vint-i-quatre exposicions.
Les exposicions tindran caràcter comarcal, amb promoció de les visites escolars i es completaran amb conferència sobre el tema.
d) Zones humides i ecosistemes de la Comunitat Valenciana, en defensa del patrimoni natural i com a exposició de vídeos, herbolaris, aquaris, mapes, etc., per tal de conscienciar-ne la protecció.
e) Catàleg de Monuments de la Comunitat Valenciana, aquesta exposició té com a objectiu final la defensa del patrimoni arquitectònic.
S'organitzaran comarcalment i durà activitats culturals complementàries.
B) Campanyes de difusió Cultural
Valencians a l'exili, exposició que pretén d'arreplegar les manifestacions culturals de valencians exiliats durant les quatre dècades en què han estat silenciats i, per tant, desconeguts al nostre País.
La realització d'aquestes tindrà lloc en les tres capitals de província i inclourà cinc mostres.
C) Campanyes Institucionals
a) L'Autonomia es Nostra, com a celebració, el 9 d'octubre, del dia de tots els valencians en què s'uneix a l'origen de l'Antic Regne el de l'Autonomia que suposa la pràctica de l'autogovern i la recuperació de la nostra identitat cultural.
L'activitat serà doble, d'índole municipal en 32 ciutats i amb caràcter especial en una capital de província.
b) Dia de la Constitució, per tal de celebrar el 6 de desembre, data commemorativa de l'aprovació de la Constitució, mitjançant referèndum.
L'activitat tindrà una doble línia, d'una banda, a les ciutats d'Alacant, Castelló, Eix i València, amb actes culturals i festius i de l'altra amb ajudes a Ajuntaments per tal de celebrar-ne els actes propis.
c) Tradicions culturals populars.
Pretén de difondre la cultura popular valenciana utilitzant mitjans audiovisuals i escrits i forma una col·lecció de pel·lícules sobre etnologia i tradicions populars.
1.3. LLIBRE, BIBLIOTEQUES I ARCHIUS
A) Llibre
a) Edició col·lecció infantil, la Finalitat de la qual és de presentar a infants i joves una sèrie de llibres on es puguen plantejar qüestions pedagògiques i intel·lectuals.
Es publicaran quatre llibres cadascun amb un tiratge de 10.000 exemplars.
b) Reedició de València a Machado, com a exigència a la resposta d'acollida de l'edició que es féu de 1.000 exemplars.
c) Edició Parlem dels Drets Humans-Hablemos de los Derechos Humanos, com a continuació d'edicions anàlogues de l'Estatut i de la Constitució, tindrà un tiratge de 10.000 exemplars.
d) Publicació del llibre Grafistes de la Guerra Civil, recopilació de la cartellística i obra gràfica sobre el tema, amb una publicació de 2.000 exemplars.
e) Reedició del Catàleg de Monuments Històrico-Artístics de la Comunitat Valenciana, com a exigència a la resposta d'acollida de l'edició i es realitzarà en tres volums.
f) Edició Parlem del 9 d'octubre, amb un tiratge de 10.000 exemplars.
B) Arxius
a) Pla de recuperació d'arxius municipals i públics, millorant el deficient estat de conservació d'una gran majoria, per manca de mitjans i instal·lacions.
L'activitat es desplegaria a través de beques per a realitzar treballs en aquests arxius i atorgant ajudes en material i instal·lacions.
b) Formació i reciclatge de professionals, per tal d'unificar criteris quant a la formació de professionals d'arxius i normalitzar així el tractament de la documentació.
Es realitzarà una sèrie de cursets de professionals que estan a càrrec d'arxius de la Comunitat i un curs per a la formació de postgraduats.
II) PATRIMONI HISTORICO-ARTISTIC
A) Elaboració de Catàlegs municipals del Patrimoni Arquitectònic
Durant l'any 1985, la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, en col·laboració amb les Diputacions Provincials de la Comunitat Valenciana durà a terme un programa de foment a l'elaboració de catàlegs municipals del Patrimoni Històrico-Arqueològic en les condicions que s'especifiquen:
1.ª El programa atendrà la redacció d'aquests catàlegs d'acord amb la següent distribució geogràfica:
-Comarca de l'Alt i Baix Maestrat, Ports de Morella. Fins a un màxim de 5 catàlegs.
-Comarca dels Serrans. Fins a un màxim de 5 catàlegs.
-Comarca de l'Alcoià. Fins a un màxim de 5 catàlegs.
2.a L'aportació de la Conselleria al cost de cada catàleg serà d'un terç del total. Correspondrà a l'Ajuntament corresponent i a la Diputació en l'àmbit territorial de la qual es trobe aquest Ajuntament d'aportar els dos terços restants.
Les Diputacions, mitjançant l'increment de la seua aportació, podran minorar la que corresponga als municipis de la seua respectiva província.
3.ª Els Ajuntaments que volen acollir-se en aquest programa, en presentaran les sol·licituds a les Diputacions respectives abans del 15 de març de 1985.
Les sol·licituds hauran d'expressa-se mitjançant acords del Ple de l'Ajuntament i hauran d'anar acompanyades d'un informe del Secretari sobre la normativa del plantejament vigent al Municipi, així com de l'estat de tramitació de qualsevol normativa de plantejament en procés d'elaboració.
4.1 La Comissió de Coordinació de Cultura, Educació i Ciència avaluarà les sol·licituds d'acord amb els criteris següents:
a) La utilitat de Coordinació de Cultura, Educació i Ciència avaluarà les sol·licituds d'acord amb dels catàlegs en funció de llur previsible incorporació a la normativa de plantejament urbà vigent o en procés d'elaboració.
b) La desproporció entre la riquesa cultural del patrimoni arquitectònic i els recursos econòmics de l'Ajuntament.
5.ª La Comissió de Coordinació de Cultura, Educació i Ciència convocarà, abans del 15 d'abril de 1985, un concurs públic per a la redacció dels catàlegs corresponents als Municipis seleccionats i fixarà les bases d'aquest concurs.
D'entre les sol·licituds que es reben, i previ informe dels serveis tècnics de la Direcció General del Patrimoni Artístic, la Comissió de Coordinació seleccionarà i elevarà proposta d'adjudicació a la consideració del Conseller de Cultura, Educació i Ciència, el qual resoldrà abans del 15 de juny de 1985.
B) Assistència tècnica a la gestió de les autoritzacions d'obres requerides per la legislació vivent en matèria de Patrimoni Històric Arquitectònic
Durant l'any 1985 la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, en col·laboració amb les Diputacions Provincials de la Comunitat Valenciana durà a terme un programa d'assistència tècnica a la gestió municipal de l'autorització d'obres requerides per la legislació vigent en matèria del Patrimoni Històric Arquitectònic.
1.ª A efectes d'aquest programa s'establirà per la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència una assistència tècnica per a cadascuna de les comarques enumerades en la norma 1.ª de la lletra A) apartat II.
Aquestes assistències estaran distribuïdes de la manera següent:
-Comarca de l'Alt i Baix Maestrat i Ports de Morella, dos arquitectes.
-Comarca dels Serrans, un arquitecte.
-Comarca de L'Alcoià, un arquitecte.
2.ª Les esmentades assistències, que actuaran sota la direcció dels Serveis Territorials de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència assessoraran els Ajuntaments d'aquestes comarques en els aspectes tècnics implícits en la tramitació de les autoritzacions d'obres a realitzar en edificis, conjunts o elements arquitectònics sotmesos a tutela per raó d'interès històrico-artístic.
3.ª La dotació d'aquests serveis assistencials es faran en règim de beques. Els candidats seran seleccionats per la Comissió de Coordinació de Cultura, Educació i Ciència previ concurs que es convocarà l'1 de febrer de 1985, les sol·licituds hauran de ser informades per la Direcció General del Patrimoni Artístic i la resolució correspondrà al Conseller.
4.1 Les condicions específiques de prestació de l'assistència seran fixades per la Direcció General del Patrimoni Artístic.
5.1 L'aportació de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència al cost d'aquestes assistències tècniques seran d'un 50% del total i correspondrà a les Diputacions corresponents l'aportació del 50% restant.
C) Inventari d'arquitectura militar de la Comunitat Valenciana
Durant l'any 1985, la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, en col·laboració amb les Diputacions Provincials de la Comunitat Valenciana atendrà a l'elaboració d'un inventari general de l'arquitectura militar situada al seu territori i sotmesa a tutela jurídica genèrica pel Decret de 22 d'abril de 1949.
1.ª La redacció d'aquest inventari es durà a terme per un equip tècnic seleccionat per mitjà de concurs que serà convocat per la Comissió de Coordinació de Cultura, Educació i Ciència, que previ informe de la Direcció General de Patrimoni elevarà proposta al Conseller, el qual resoldrà.
La Direcció General del Patrimoni Artístic definirà les bases del concurs i informarà sobre les propostes que es presente.
2.ª La Conselleria de Cultura, Educació i Ciència aportarà el 50% dels costos de redacció de l'inventari. El 50% restant es distribuirà de la manera següent:
-Diputació de València: 28%.
-Diputació d'Alacant: 15%.
-Diputació de Castelló: 7%.
D) Rutes Escolars
Durant l'any 1985, la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència en col·laboració amb les Diputacions Provincials de la Comunitat Valenciana, durà a terme una campanya de difusió del Patrimoni Arquitectònic entre escolars d'EGB mitjançant la realització de rutes per al seu coneixement.
Tots els escolars de 8.é d'EGB de col·legis Públics de cadascuna de les tres províncies de la Comunitat Valenciana realitzaran una ruta per tal de conèixer el patrimoni arquitectònic de la pròpia província.
1.ª La Direcció General del Patrimoni Artístic elaborarà el material didàctic necessari per a la realització d'aquesta camapanya i en col·laboració amb la Direcció General d'Educació Bàsica i Ensenyaments Especials, dictarà la normativa de procediment. La gestió administrativa correspondrà a cadascuna de les Diputacions participants.
2.ª L'aportació de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència a la campanya serà d'un 50% del total. Les Diputacions Provincials de la Comunitat Valenciana aportarà el 50% restant pel que fa a la pròpia província.
E) Obres de restauració d'edificis d'interès Històrico-Arquitectònic
1.ª Quan les Diputacions Provincials participaran, per qualsevol concepte, en la finançació d'obres de restauració en edificis sotmesos a tutela jurídica per raó del seu interès històrico-artístic, prèviament a l'acord de l'atorgament exigiran que el sol·licitant aporte per part de la Direcció General del Patrimoni Artístic de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, una certificació d'haver-se concedit les autoritzacions preceptives que assenyala la legislació vigent.
2.ª En la programació dels Plans Provincials d'Obres i Serveis, i salvant les determinacions legals específiques d'aquests, les Diputacions Provincials de la Comunitat Autònoma Valenciana hauran d'atendre als efectes que puguen tenir les obres programades sobre la conservació i millor aprofitament social del patrimoni històrico-arquitectònic, en especial pel que fa als voltants de monuments i conjunts declarats d'interès històrico-artístic.
Per tal de complir aquesta directriu les Diputacions Provincials hauran de remetre a la Comissió de Coordinació les propostes de programació dels Plans Provincials d'Obres i Serveis, perquè la Direcció General de Patrimoni Artístic emeta el dictamen oportú abans de l'aprovació d'aquests pel ple de la Corporació Provincial.
3.ª Les propostes que elaboren les Diputacions Provincials en relació al Programa d'inversions culturals a què fa referència el R.D. núm. 98/82 de 30 d'abril, hauran de ser informades per la Direcció General del Patrimoni Artístic abans de l'aprovació pels plens de les Diputacions respectives.
En aquest informe de la Direcció General del Patrimoni Artístic avaluarà l'efecte de les inversions previstes sobre el patrimoni històric arquitectònic de la Comunitat Valenciana quant a les necessitats de restauració i rehabilitació d'aquest.
L'informe de la Direcció General del Patrimoni Artístic s'incorporarà a l'informe preceptiu de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència a què fa referència la Sentència 84/1983, de 24 d'octubre, del Tribunal Constitucional.
F) Protecció física de jaciments arqueològics
Durant l'any 1985, la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, en col·laboració amb les Diputacions Provincials de la Comunitat Valenciana, durà a terme una campanya de protecció física de jaciments arqueològics.
La Comissió de Coordinació de Cultura, Educació i Ciència, a proposta de la Direcció General de Patrimoni Artístic, elevarà abans del 15 de març de 1985, la llista de jaciments que cal protegir.
La Direcció General de Patrimoni Artístic executarà el pla contractant per a això els serveis i obres necessaris.
La Conselleria de Cultura, Educació i Ciència aportarà el 50% dels costos de la campanya. El 50% restant es distribuirà de la manera següent:
-Diputació de València: 28%.
-Diputació d'Alacant: 15%.
-Diputació de Castelló: 7%.
III) JOVENTUT I ESPORTS
A) Joventut
a) Tercera Campanya de Temps Lliure Juvenil
Desplegarà activitats de Temps Lliure adreçades a la infància i a la joventut durant el període del 15 de juny al 30 de setembre.
Blocs d'actuació.
-Oferta concertada per a desenrotllar en Albergues, Residències i Campanyes Juvenils.
-Oferta oberta o de promoció.
-Camps de Treball.
Activitats de 1985:
-Reconstrucció de pobles.
-Arqueologia.
-Ecologia.
-Construccions.
b) Encontres de Joventut
Ofereix com a objectiu general, d'afavorir el contacte entre els mateixos joves o entre institucions i/o entitats relacionades amb la joventut, per al debat, intercanvi d'experiències, projectes de col·laboració, etc. en els diversos aspectes de la problemàtica juvenil, tenit com a objectiu a realitzar en 1985:
-Joventut i medi ambient.
-Polítiques juvenils en les Comunitats Europees.
-Cooperativisme juvenil.
-Drogodependències i toxicomanies juvenils.
c) Potenciació del Moviment Associatiu Juvenil
Es realitzaran activitats dirigides a aconseguir aquest objectiu, consistents en:
-Jornades de Responsables d'Associacions Juvenils: en les quals es debatrà la problemàtica del món associatiu juvenil.
d) Estudi Sociològic sobre la Joventut Valenciana
Se centra fonamentalment en l'elaboració del qüestionari i la realització del qüestionari i la realització de l'enquesta a la Joventut Valenciana, i és el termini d'execució entre els mesos de març a juny, i el lliurament de l'esmentat treball en el mes de novembre.
Aquests terminis només es podran modificar si la variació no altera la data de lliurament Final i sempre que represente una millora en la realització de treball.
e) Publicacions
Inici d'una sèrie de monografia sobre diferents aspectes de la problemàtica juvenil:
-El cooperativisme juvenil.
-L'objecció de consciència.
-Sexualitat dels joves.
-Drogodependències i toxicomanies.
-L'associacionisme Juvenil.
-Joventut i Esport.
1. Activitats de caràcter itinerant
Xerrades, conferències i Debats de Joventut
Objectius d'informació i sensibilització de la societat davant el fet juvenil.
Exposicions de fotografía jove
Fotògrafs joves procedents de diverses comarques de la Comunitat participaran en aquesta.
Deu fotografies, amb un mateix tema, per cada participant.
Joves interpretes de música contemporània
Atès que l'any 1985 ha estat declarat "Any Europeu de la Música", en homenatge a J. S. Bach, Haendel i Scarlatti, l'objectiu és l'organització de diversos recitals de música contemporània durant tot l'any i en diversos llocs. Així com facilitar l'estrena d'obres inèdites de joves autors valencians que conreen aquest tipus de música.
Exposició de joves pintors valencians
La inauguració tindrà lloc a València. Hi participaran 25 pintors de i diverses comarques amb dues obres cadascun d'ells.
B) Esports
a) Promoció i Desenvolupament de l'Esport Escolar
Per tal de favoréixer la pràctica de l'activitat físico-esportiva a l'Escola.
La durada del programa serà de tot el curs escolar, és a dir, d'octubre a juny.
b) Foment i Promoció de Publicacions Esportives
Té com a objectiu el d'afavorir la publicació dels estudis i investigacions esportives.
La difusió a través de les publicacions dels jocs o esports tradicionals valencians, i,
Promocionar la pràctica esportiva.
La durada serà anual.
e) Promoció de l'Esport als Municipis
Tenint com a objectius l'impuls dels desenrotllament de l'esport Municipal.
Fomentar la pràctica esportiva als Municipis, i,
Fomentar les Escoles de Promoció i Fundacions Públiques Esportives Municipals.
La durada serà anual.
d) Promoció de l'Associacionisme Esportiu
Dins dels objectius es troba l'afavoriment i impuls de l'associacionisme esportiu.
Promocionar les activitats esportives de les associacions, i,
Incentivar la dinàmica esportiva i cultural municipal.
La durada serà anual.
e) Tecnificació i Perfeccionament Esportiu d'Elite
Tenint com a objectiu l'anàlisi de la promoció esportiva envers l'Esport d'elite, i,
El suport i ajuda als esportistes d'elite.
La durada serà anual.
ANNEX II
PRESSUPOSTOS I PERCENTATGES DE PARTICIPACIO
I) CULTURA
1.1. MUSICA, TEATRE I CINEMATOGRAFIA
a) Certàmens de bandes de la Comunitat Valenciana.
Pressupost: 5.000.000 Ptes
Percentatge de participació.
Conselleria 500.000 Ptes. (10%)
Diputació de València 2.500.000 Ptes. (50%)
Diputació d'Alacant 1.500.000 Ptes. (30%)
Diputació de Castelló 500.000 Ptes. (10%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
b) Festivals corals de la Generalitat Valenciana.
Pressupost: 4.000.000 Pte.s.
Percentatge de participació:
Conselleria 2.000.000 Ptes. (50%)
Diputació de València 1.000.000 Ptes. (25%)
Diputació d'Alacant 600.000 Ptes. (15%)
Diputació de Castelló 400.000 Ptes. (10%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
c) Setmanes Musicals.
Pressupost: 8.000.000 Ptes.
Percentatge de participació.
Conselleria 4.400.000 Ptes. (55%)
Diputació de València 1.200.000 Ptes. (15%)
Diputació d'Alacant 1.200.000 Ptes. (15%)
Diputació de Castelló 1.200.000 Ptes. (15%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Diputació.
d) Promoció de la cançó valenciana.
Pressupost: 10.000.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 1.000.000 Ptes. (10%)
Diputació de València 3.000.000 Ptes. (30%)
Diputació d'Alacant 3.000.000 Ptes. (30%)
Diputació de Castelló 3.000.000 Ptes. (30%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
e) Campanya de Teatre a l'escola.
Pressuposi: 20.000.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 12.000.000 Ptes. (60 %)
Diputació de València 4.000.000 Ptes. (20%)
Diputació d'Alacant 2.400.000 Ptes. (12%)
Diputació de Castelló 1.600.000 Ptes. (8%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
f) Mostra de curtmetratges.
Pressuposi: 4.500.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 1.500.000 Ptes. (33%)
Diputació de Valéncia 1.000.000 Ptes. (22%)
Diputació d'Alacant 500.000 Ptes. (20%)
Diputació de Castelló 1.500.000 Ptes. (33%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
1.2. PROMOCIO CULTURAI,
A) Exposicions itinerants
a) III Mostra itinerant del Llibre Valencià.
Pressupost: 4.875.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 975.000 Ptes. (20%)
Diputació de València 2.193.750 Ptes. (45 %)
Diputació d'Alacant 1.218.750 Ptes. (25%)
Diputació de Castelló 487.500 Ptes. (10%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
b) Història de l'Economia Valenciana.
Pressupost: 1.900.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 950.000 Ptes. (50%)
Diputació de València 950.000 Ptes. (50%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
c) Historia de la Pintura Valenciana.
Pressupost: 8.890.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 1.778.000 Ptes. (20%)
Diputació de València 4.000.500 Ptes. (45%)
Diputació d'Alacant 2.222.500 Ptes. (25%)
Diputació de Castelló 889.000 Ptes. (10%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
d) Zones humides i ecosistemes de la Comunitat Valenciana.
Pressupost: 5.630.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 1. 126.000 Ptes. (20%)
Diputació de València 2.533.500 Ptes. (45%)
Diputació d'Alacant 1.407,500 Ptes. (25%)
Diputació de Castelló 563.000 Ptes. (10%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
e) Catàleg de Monuments de la Comunitat Valenciana.
Pressupost: 13.500.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 2.700.000 Ptes. (20%)
Diputació de València 6.075.000 Ptes. (45%)
Diputació d'Alacant 3.375.000 Ptes. (25%)
Diputació de Castelló 1.350.000 Ptes. (10%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
B) Campanyes de difusió cultural
Valencians a l'exili.
Pressupost: 15.800.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 3.160.000 Ptes. (20%)
Diputació de València 7.110.000 Ptes. (45%)
Diputació d'Alacant 3.950.000 Ptes. (25%)
Diputació de Castelló 1.580.000 Ptes. (10%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
C) Campanyes Institucionals
a) L'Autonomia és Nostra.
Pressupost: 14.150.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 2.830.000 Ptes. (20%)
Diputació de València 6.367.500 Ptes. (45%)
Diputació d'Alacant 3.537.500 Ptes. (25%)
Diputació de Castelló 1.415.000 Ptes. (10%)
Gestió econòmica: a càrrec: de la Conselleria.
b) Dia de la Constitució.
Pressupost: 7.500.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 1.500.000 Ptes. (20%)
Diputació de València 3.375.000 Ptes. (45%)
Diputació d'Alacant 1.875.000 Ptes. (25%)
Diputació de Castelló 750.000 Ptes. (10%)
Gestió econòmica: conjunta entre Conselleria i Diputacions.
c) Tradicions Culturals Populars.
Pressupost: 7.000.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 1.400.000 Ptes. (20%)
Diputació de València 3.150.000 Ptes. (45%)
Diputació d'Alacant 1.750.000 Ptes. (25%)
Diputació de Castelló 700.000 Ptes. (10%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
1.3. LLIBRE, BIBLIOTEQUES I ARXIUS
A) Llibre
a) Edició Col·lecció Infatil.
Pressuposi: 10.000.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 2.000.000 Ptes. (20%)
Diputació de València 4.500.000 Ptes. (45%)
Diputació d'Alacant 2.500.000 Ptes. (25%)
Diputació de Castelló 1.000.000 Ptes. (10%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
b) Reedició de Valencia a Machado.
Pressupost: 1.200.000 Ptes.
Percentatge de participació.
Conselleria 240.000 Ptes. (20%)
Diputació de València 540.000 Ptes. (45%)
Diputació d'Alacant 300.000 Ptes. (25%)
Diputació de Castelló 120.000 Ptes. (10%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
c) Edició Parlem dels Drets Humans
Pressupost: 2.500.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 500.000 Ptes. (20%)
Diputació de València 1.125.000 Ptes. (45%)
Diputació d'Alacant 625.000 Ptes. (25%)
Diputació de Castelló 250.000 Ptes. (10%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
d) Publicació del llibre Grafistes de la Guerra Civil
Pressupost: 2.500.000 Ptes
Percentatge de participació.
Conselleria 500.000 Ptes. (20%)
Diputació de Valéncia 1. 125.000 Ptes. (45%)
Diputació d'Alacant 625.000 Ptes. (25%)
Diputació de Castelló 250.000 Ptes. (10%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
e) Reedició del Catàleg de Monuments Històrico-Artístics de la Comunitat Valenciana
Pressuposi: 2.700.000 Ptes
Percentatge de participació.
Conselleria 540.000 Ptes. (20%)
Diputació de València 1.215.000 Ptes. (45%)
Diputació d'Alacant 675.000 Ptes. (25%)
Diputació de Castelló 270.000 Ptes. (10%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
f) Edició Parlem del 9 d'octubre.
Pressupost: 2.500.000 Ptes.
Percentatge de participació.
Conselleria 500.000 Ptes. (20%)
Diputació de València 1.125.000 Ptes. (45%)
Diputació d'Alacant 6215.000 Ptes. (25%)
Diputació de Castelló 250.000 Ptes. (10%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
B) Arxius
a) Pla de recuperació d'arxius municipals i públics.
Pressupost: 20.000.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 10.000.000 Ptes. (50%)
Diputació de València 5.000.000 Ptes. (25%)
Diputació d'Alacant 3.000.000 Ptes. (15%)
Diputació de Castelló 2.000.000 Ptes. (10%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
b) Formació i reciclatge de professionals.
Pressupost: 2.000.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 1.000.000 Ptes. (50%)
Diputació de València 500.000 Ptes. (25%)
Diputació d'Alacant 300.000 Ptes. (15%)
Diputació de Castelló 200.000 Ptes. (10%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
II) PATRIMONI HISTORICO-ARTISTIC
a) Elaboració de Catàlegs municipals del Patrimoni Arquitectònic.
Pressuposi: 12.000.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 3.000.000 Ptes. (25%)
Diputació de València 2.000.000 Ptes. (17%)
Diputació d'Alacant 2.000.000 Ptes. (17%)
Diputació de Castelló 2.000.000 Ptes. (17%)
D'altres 3.000.000 Ptes. (25%)
Gestió econòmica: a càrrec de les Diputacions.
b) Assistència tècnica a la gestió de les autoritzacions d'obres
requerides per a la legislació vigent en matèria de Patrimoni Històrico-Arquitectònic.
Pressupost: 4.800.000 Ptes,
Percentatge de participació.
Conselleria 2.400.000 Ptes. (50%)
Diputació de València 600.000 Ptes. (12'5%)
Diputació d'Alacant 600.000 Ptes. (12'5%)
Diputació de Castelló 1.200.000 Ptes. (25%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
c) Inventari d'arquitectura militar de la Comunitat Valenciana.
Pressupost: 12.000.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 6.000.000 Ptes. (50 %)
Diputació de València 3.360.000 Ptes. (28%)
Diputació d'Alacant 1.800.000 Ptes. (15%)
Diputació de Castelló 840.000 Ptes. (7%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
d) Rutes escolars.
Pressupost: 16.000.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 8.000.000 Ptes. (50%)
Diputació de València 3.840.000 Ptes. (24 %)
Diputació d'Alacant 3.200.000 Ptes. (20%)
Diputació de Castelló 960.000 Ptes. ( 6%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
e) Sense aportació econòmica.
f) Protecció física de jaciments arqueològics.
Pressupost: 16.000.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 8.000.000 Ptes. (50%)
Diputació de València 4.480.000 Ptes. (28%)
Diputació d'Alacant 2.400.000 Ptes. (15%)
Diputació de Castelló 1.120.000 Ptes. ( 7%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
g) Catàleg de jaciments arqueològics.
Pressupost: 6.000.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 3.000.000 Ptes. (50%)
Diputació de València 1.680.000 Ptes. (28%)
Diputació d'Alacant 900.000 Ptes. (15%)
Diputació de Castelló 420.000 Ptes. ( 7%)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
III) JOVENTUT I ESPORTS
A) Joventut
a) Encontres de Joventut.
-Joventut i medi ambient 1.500.00 Ptes.
-Politiques de Joventut en les Comunitats Europees 3.000.000 Ptes.
-Cooperativisme Juvenil 1.300.000 Ptes.
-Drogodependencia i Toxicomanies 1.500.000 Ptes.
Pressupost 7.300.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 3.650.000 Ptes.
Diputació de València 2.044.000 Ptes.
Diputació d'Alacant 1.095.000 Ptes.
Diputació de Castelló 511.000 Ptes.
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
b) Potenciació del Moviment Associatiu Juvenil.
-Encontre de Responsables d'Associacions Juvenils.
Pressupost: 2.000.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 1.200.000 Ptes.
Diputació de València 448.000 Ptes.
Diputació d'Alacant 240.000 Ptes.
Diputació de Castelló 112.000 Ptes.
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
c) II Fase de l'Estudi Sociològic de la Joventut Valenciana.
Pressupost: 7.000.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 3.500.000 Ptes.
Diputació de València 1.960.000 Ptes.
Diputació d'Alacant 1.050.000 Ptes.
Diputació de Castelló 490.000 Ptes.
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
d) Publicacions.
-Sèrie Monogràfica Joventut.
Pressupost: 7.000.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 4.900.000 Ptes.
Diputació de València 1.176.000 Ptes.
Diputació d'Alacant 630.000 Ptes.
Diputació de Castelló 294.000 Ptes.
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
e) Activitats de Dinamització Cultural
-Xarrades, Conferències i Debats de Joventut.
Pressupost: 1.400.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 840.000 Ptes.
Diputació de València 313.600 Ptes.
Diputació d'Alacant 168.000 Ptes.
Diputació de Castelló 78.400 Ptes.
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
-Exposició de fotografia jove.
Pressupost: 865.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 432.500 Ptes.
Diputació de València 242.200 Ptes.
Diputació d'Alacant 129.750 Ptes.
Diputació de Castelló 60.550 Ptes.
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
-Joves intéprets de Música clàssica i contemporània.
Pressupost: 1.125.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 562.500 Ptes.
Diputació de València 315.000 Ptes.
Diputació d'Alacant 168.750 Ptes.
Diputació de Castelló 78.750 Ptes.
Gestió económica: a cárree de la Conselleria.
-Exposicions de joves pintors valencians.
Pressupost: 2.500.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 1.250.000 Ptes.
Diputació de València 700.000 Ptes.
Diputació d'Alacant 375.000 Ptes.
Diputació de Castelló 175.000 Ptes.
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
B) Esports
a) Promoció i desenvolupament de l'Esport Escolar.
Pressupost: 56.000.000 Ptes,
Percentatge de participació:
Conselleria 34.000.000 Ptes.
Diputació de València 12.320.000 Ptes.
Diputació d'Alacant 6.600.000 Ptes.
Diputació de Castelló 3.080.000 Ptes.
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
b) Foment i Promoció de Publicacions Esportives.
Pressupost: 3.000.000 Ptes
Percentatge de participació.
Conselleria 1.500.000 Ptes.
Diputació de València 840.000 Ptes.
Diputació d'Alacant 450.000 Ptes,
Diputació de Castelló 210.000 Ptes.
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
c) Promoció de l'esport als Municipis.
Pressupost: 92.000.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 51.929.000 Ptes.
Diputació de València 22.439.760 Ptes.
Diputació d'Alacant 12.021.300 Ptes.
Diputació de Castelló 5.609.940 Ptes.
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
d) Promoció de l'Associacionisme Esportiu.
Pressupost: 65.000.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 50.071.000 Ptes.
Diputació de València 8.360.240 Ptes.
Diputació d'Alacant 4.478.700 Ptes.
Diputació de Castelló 2.090.060 Ptes.
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.
e) Tecnificació i Perfeccionament Esportiu d'elite.
Pressupost: 15.000.000 Ptes.
Percentatge de participació:
Conselleria 9.202.318 Ptes.
Diputació de Valencia 3.246.702 Ptes.
Diputació d'Alacant 1.739.304 Ptes.
Diputació de Castelló 8 11.676 Ptes. (per conveni específic)
Gestió econòmica: a càrrec de la Conselleria.

linea
Mapa web