Ficha disposicion pc

Texto h2

diari

Ordre d'11 de setembre de 1990, de la Conselleria de Treball i Seguretat Social, que desplega el Decret 132/1990, de 23 de juliol, del Consell de la Generalitat Valenciana, pel qual s'aprova el Pla de Mesures d'Inserció Social a la Comunitat Valenciana.

(DOGV núm. 1400 de 11.10.1990) Ref. Base de dades 2679/1990

Ordre d'11 de setembre de 1990, de la Conselleria de Treball i Seguretat Social, que desplega el Decret 132/1990, de 23 de juliol, del Consell de la Generalitat Valenciana, pel qual s'aprova el Pla de Mesures d'Inserció Social a la Comunitat Valenciana.
L’article tercer de la Llei 5/1989, de 6 de juliol, de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana, estableix com a principis informadors del sistema públic de serveis socials els de solidaritat, prevenció i integració. Per tal de realitzar aquests principis cal l'articulació d'un conjunt de mesures que amb un criteri de globalització faça efectiva la responsabilitat pública de la Generalitat, coordinant-ne l'actuació amb la de les corporacions locals, a fi que mitjançant l’exercici de les respectives competències siga possible la integració dels individus o grups menys privilegiats en el seu entorn social i cultural.
En aquest context, el Consell ha aprovat, mitjançant el Decret 132/1990, el Pla de Mesures d'Integració Social a la Comunitat Valenciana, on s'incorporen una sèrie d'instruments d'inserció englobats en 3 programes: programa d'integració, programa d'accessibilitat i programa de prestacions econòmiques reglades.
Sobre aquesta base s'emprèn aquesta regulació, la qual comporta de dotar de plena eficàcia normativa les disposicions del pla d'integració social, quedant les Prestacions Econòmiques Reglades enquadrades com a un dels programes a través dels quals es possibilita la inserció social mitjançant l'acció conjunta de tots els mecanismes incorporats al pia. En aquest sentit, les PER s'aparten de les prestacions econòmiques tradicionals, i adquireixen el seu autèntic significat en el marc del sistema públic de serveis socials, de manera que per mitjà d'una acció conjunta dels poders públics es poden aconseguir els objectius d'integració social.
ORDENE:
Article 1
1. Són Prestacions Econòmiques Reglades les subvencions de contingut econòmic i caràcter temporal dirigides a persones físiques o unitats de convivència que manquen de mitjans de subsistència, i la quantia de les quals és proporcional als recursos econòmics i càrregues familiars del beneficiari, a fi de afavorir la seua integració social.
2. Les PER s'incorporaran als programes d'atenció bàsica establerts amb els ajuntaments.
3. A càrrec del programa 313.10, línia de subvenció 405/000/90, del Pressupost de la Generalitat per a 1990, per un import màxim d'1.000.000.000 PTA, s'atendrà el pagament de les Prestacions Econòmiques Reglades (PER) previstes en la Secció Tercera del Capítol II del Decret 132/1990, de 23 de juliol, pel qual s'aprova el Pla de Mesures d'Inserció Social.
Article 2
1. Les Prestacions Econòmiques Reglades tenen com a finalitat garantir uns mitjans econòmics mínims perquè la persona o unitat familiar que els reba puga subvenir les necessitats bàsiques de la vida i aconseguir la seua incorporació sòcio-laboral mitjançant un programa col·lectiu o personal d'integració.
2. A causa de la finalitat de les prestacions, llur efectiva implantació s'articularà per mitjà de la subscripció de convenis amb els ajuntaments on, d'acord amb l'article 12.2 del Decret 132/1990, concórreguen les circumstàncies següents:
a) que les característiques i grandària de la població del municipi aconsellen la implantació de les mesures d'inserció.
b) que l'Ajuntament dispose d'estructures d'integració suficients per realitzar els objectius fixats pel pla de mesures d'inserció social.
3. La Conselleria de Treball i Seguretat Social, escoltada la Comissió de Seguiment i Coordinació del Pla de Mesures d'Inserció Social, determinarà les prioritats per a la formalització dels convenis, dins les possibilitats pressupostàries, i subjectes als criteris enunciats en l'apartat anterior. El model de conveni figura com a annex I a aquesta ordre.
Article 3
Podran ser beneficiaris de les Prestacions Econòmiques Reglades les persones que reunesquen els requisits següents:
a) Estar empadronats, com a residents, en algun municipi de la Comunitat Valenciana dels que tinguen subscrit conveni d'integració social amb la Generalitat. L’empadronament del sol·licitant cal que s'haja fet, corn a mínim, un any abans del moment de presentar la sol·licitud, o si mancava, acreditar el veïnatge civil durant el mateix temps per qualsevol mitjà provatori en dret, amb la condició del seu immediat empadronament.
b) Ser major de 25 anys i menor de 65 o, si s'escau, menor de 25 anys, sempre que tinga fills o familiars al seu càrrec.
c) Que el sol·licitant o la unitat familiar de la que forme part no dispose d'uns ingressos anuals ni de recursos susceptibles de produir-los que, per qualsevol concepte, superen la quantia de les PER que li puguen correspondre, computada anualment.
d) No poder ser beneficiari de qualsevol tipus de pensió, subsidi o ajuda concedida per organisme públic la finalitat de la qual siga atendre les necessitats de subsistència del beneficiari.
Article 4
Els beneficiaris de les Prestacions Econòmiques Reglades estaran obligats a:
a) aplicar l’import de l'ajuda a la finalitat d'aquesta.
b) comunicar al municipi on es troba empadronat, en el termini màxim de 15 dies naturals, qualsevol variació de les seues circumstàncies personals o familiars que puguen originar la modificació, suspensió o extinció de l'ajuda.
c) manifestar documentalment davant l’òrgan gestor municipal l'acceptació, participació o compliment de les activitats de formació o de cooperació social que es determinen en la proposta de concessió, tendents a possibilitar la integració del perceptor de la prestació (annex II).
d) col·laborar amb l'ajuntament, i facilitar el seguiment del procés d'inserció.
Article 5
1. A l’efecte de l'apartat c) de l'article anterior, les activitats de formació o de cooperació social seran aquelles activitats de promoció personal o social que se li proposen al beneficiari de la PER a fi d’assolir la seua autonomia personal i integració social. Hi poden ser accions encaminades a:
- La formació, reciclatge o qualificació professional.
- A la recerca d'ocupació.
- A tenir cura de malalts, majors de 65 anys i escolarització dels fills menors d'edat.
- A la participació en programes ocupacionals, de convivència o de rehabilitació.
- Al desenvolupament de treballs socialment útils amb interès col·lectiu i finalitat no lucrativa.
2. Aquestes mesures seran proposades pels tècnics de l'Ajuntament per a cada cas concret, i s'ajustaran a les circumstàncies i aptituds de les persones i dels recursos de tot tipus disponibles.
3. Les mesures d'inserció, proposades pels tècnics dels Serveis Socials i acceptades per la persona beneficiària, constaran documentalment mitjançant un acord en el qual s'expliquen aquestes activitats. En l'acord es farà constar:
- El seguiment i el suport social que se li donarà a la persona beneficiària.
- El procés d'integració proposat.
- Els recursos necessaris per tal d'aconseguir els objectius.
- El calendari d'actuacions.
Article 6
1. L’import de la prestació serà, durant l’exercici pressupostari de 1990, de 182.000 PTA semestrals. Aquest import serà incrementat quan, junt al sol·licitant, convisquen familiars al seu càrrec, segons l’escala següent:
- pel primer familiar, 3.000 PTA mensuals.
- pel segon familiar, 2.000 PTA mensuals.
- pel tercer i successius familiars, 1.500 PTA per cada any.
La quantitat resultant, calculada d'acord amb el paràgraf anterior, no podrà excedir de 37.500 PTA mensuals durant 1.990.
S'entén per unitat familiar la unitat de convivència formada per dues o més persones unides per vincles matrimonials o altra forma de relació permanent anàloga a la conjugal, per adopció, per consanguinitat fins el segon grau o afinitat fins el primer grau.
2. De l'import resultant de l'apartat anterior es deduiran els ingressos i altres recursos de naturalesa econòmica amb que compte la persona beneficiària o la unitat familiar. No es computaran com a recursos de naturalesa econòmica les ajudes o subvencions del sistema educatiu i les ajudes d'emergència del sistema públic de Serveis Socials.
Article 7
1. Les Prestacions Econòmiques Reglades meritaran des del primer dia del mes següent al de l'aprovació de la sol·licitud per l’òrgan competent.
2. Si concorregués qualsevol causa de modificació de la quantia de la prestació, la meritació de la diferència es produirà des del primer dia del mes següent a aquell en què esdevingués.
Article 8
1. El pagament de la prestació es realitzarà per la Generalitat Valenciana, bé directament o a través de l'ajuntament on residesca el sol·licitant, per mensualitats vençudes, des de la data de la meritació d'aquesta.
2. Quan, segons el parer de l'ajuntament, concorreguera alguna causa d'extinció de la prestació de les enumerades en l'article 11, podrà suspendre's cautelarment l'abonament d'aquesta, amb l'audiència prèvia de les persones interessades, i es remetrà l’expedient amb un informe-proposta raonat a la corresponent Direcció d'Area de Serveis Socials en el termini de tres dies.
Article 9
1. Les Prestacions Econòmiques Reglades es concediran per un període màxim de sis mesos, sense perjudici de llur suspensió o extinció en els supòsits i condicions regulats en aquesta ordre.
2. Transcorreguts sis mesos, la prestació podrà ser renovada, a proposta de l'ajuntament, per períodes de sis mesos, fins un màxim de tres anys.
3. Quan qualsevol membre de la unitat familiar obtinga de manera temporal ingressos superiors a l’import mensual de la prestació, es suspendrà el pagament d'aquesta, a proposta de l'ajuntament fins que desapareguen les causes que motivaren la suspensió. Aquesta suspensió no afectarà el còmput del període màxim de duració de la prestació.
Article 10
La modificació sobrevinguda dels requisits establerts per al reconeixement de la prestació podrà donar lloc, segons els casos, a l'augment o disminució de l'import d'aquella.
Article 11
1. La prestació s'extingirà per qualsevol de les causes següents:
a) pèrdua de qualsevol dels requisits que en motivaren el reconeixement.
b) incompliment de qualsevol de les obligacions establertes en l'article 4.
c) renúncia de la persona receptora.
d) transcurs de tres anys des del seu reconeixement.
e) que no es seguesca amb aprofitament el programa d'inserció, incomplint les condicions del conveni.
2. Les propostes d'extinció de la prestació es faran per l'ajuntament, amb la prèvia audiència de les persones interessades, i seran remeses a la Direcció d'Area de Serveis Socials, amb un informe raonat, en el termini de deu dies, tret que es faça ús de la suspensió cautelar establerta en l'article 8 apartat segon. Igual procediment es seguirà per modificar la quantia de la prestació o suspensió.
Article 12
1. Les sol·licituds per al reconeixement del dret a les Prestacions Econòmiques Reglades es presentaran, segons model oficial, en l'ajuntament en què residesca el sol·licitant. En la sol·licitud, subscrita per la persona interessada, aquest farà manifestació expressa que reuneix tots els requisits exigits per ser beneficiària de la prestació, i també del seu compromís a participar en les activitats de formació o de cooperació que s'hi determinen i disposició a signar el preceptiu conveni.
2. Sense perjudici d'allò establert en l'apartat anterior, l'Ajuntament podrà demanar al sol·licitant tots els documents que calguen per justificar el reconeixement del dret.
3. L’ajuntament elaborarà informe-proposta sobre cada sol·licitud rebuda, que remetrà a la corresponent Direcció d'Area. En l’informe-proposta constaran, necessàriament, els extrems següents:
a) Informe sòcio-econòmic del sol·licitant de la prestació.
b) Proposta de concessió o denegació de la prestació.
c) Quantia i duració de la prestació, si s'escau.
d) Mesures d'inserció que es proposa establir-hi.
4. El Cap d'Area de Serveis Socials resoldrà les propostes, les quals seran trameses a l'ajuntament per a notificació de les persones interessades. Contra les resolucions dels Caps d'Area podrà interposar-se recurs d'alçada davant el Director General de Serveis Socials en el termini de quinze dies hàbils des que foren notificades.
5. En les resolucions que reconeguen el dret a la prestació es farà constar la quantia i duració d'aquesta, i les mesures d'inserció a realitzar, i seran a més subscrites pel sol·licitant, com a prova de conformitat.
Article 13
Els ajuntaments on es faça la implantació del Pla d'Integració Social hauran de remetre a la corresponent Direcció d'Area de Serveis Socials el full de seguiment de la Prestació Econòmica Reglada (annex III).
Article 14
1. La Generalitat transferirà als Ajuntaments on s'haja realitzat la implantació de les Prestacions Econòmiques Reglades, les quantitats necessàries per tal de satisfer les prestacions reconegudes, segons la informació que aquells remeten.
2. La justificació de les quantitats es farà mitjançant certificació de l'ajuntament corresponent en la qual es faça constar que s'han complit les obligacions imposades en l'article 4, i rebut signat pels beneficiaris, segons model que s'hi acompanya (Annex IV).
DISPOSICIO ADDICIONAL
Les Direccions d'Area de Serveis Socials, quan s'assabentaren de qualsevol circumstància que pogués afectar la percepció de les PER, podran instruir d'ofici l’expedient corresponent, la resolució del qual notificaran a l'ajuntament respectiu.
DISPOSICIO TRANSITORIA
L'edat de 65 anys establerta en l'article 4, apartat b, serà substituïda, mentre no s'aprove la Llei de Pensions no contributives, per l’edat mínima exigida en la legislació corresponent per tenir dret a una pensió de caràcter no contributiu per ancianitat.
DISPOSICIONS FINALS
Primera
La Direcció General de Serveis Socials dictarà les instruccions que, si s'escau, calguen per executar i desenvolupar aquesta Ordre.
Segona
Aquesta Ordre vigirà l'endemà de la publicació al DOGV.
València, 11 de setembre de 1990.
El Conseller de Treball i Seguretat Social,
MIGUEL DOMENECH PASTOR
ANNEX I
Conveni Pla de Mesures d'Inserció Social
Conveni Generalitat - Ajuntament de

A la ciutat d , d de 199
Compareixen
L’Honorable Sr. Conseller de Treball i Seguretat Social, Sr. Miquel Domènech i Pastor, autoritzat per a aquest acte pel Consell de la Generalitat Valenciana en data de
Sr./a. Alcalde President d
autoritzat/da per a aquest acte per raó de l'acord plenari de la corporació local de data
d de 199
Havent-se reconegut les parts capacitat legal suficient per obligar-se i especialment per atorgar aquest conveni,
Manifesten
Que la finalitat d'aquest conveni és aconseguir la col·laboració entre l'administració autonòmica i les corporacions locals, per tal de realitzar el Pla d'Inserció Social que permeta d'implantar els Programes d'Integració i les Prestacions Econòmiques Reglades (PER).
Que amb aquest conveni el Govern Valencià, fent ús de les competències a què fan referència els articles 31, punts 23, 24, 25, 26 i 27, i 38.2.a) de la Llei Orgànica 5/1.982, d’1 de juliol, que aprovà l’Estatut d’autonomia i la Llei de la Generalitat Valenciana 5/1989, de 6 de juliol, de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana, pretén articular mesures contra l’exclusió social.
Que, sense perjudici de les competències que a cadascuna de les parts li corresponguen en aquesta matèria, consideren necessari reforçar el paper de les Corporacions Locals pel que fa a la prestació de Serveis Socials, d’acord amb el que disposa la Llei 7/1.985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local.
Que igualment la Llei 5/1989, de 6 de juliol de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana atribueix als ajuntaments la titularitat dels Serveis Socials Generals com a mitjà de garantir a tota la població els serveis bàsics d’acord amb l'article 7.
Que així mateix aquesta llei, segons l'article 12.3 atribueix a la Generalitat la tasca de coordinar les actuacions en l’àmbit territorial de la Comunitat Autònoma per tal de garantir una política social, homogènia, racional, integrada i eficaç, Amb això s'actua en el marc del que disposa l'article 57 de la Llei de Bases del Règim Local, ja esmentat, que estableix que «la cooperació econòmica, tècnica i administrativa entre l'administració local i les administracions de l’estat i de les comunitats autònomes, tant en serveis locals con en assumptes d'interés comú, es desenvoluparà mitjançant els convenis administratius subscrits».
Que també, i com a desplegament de la citada Llei 5/1989, de 6 de juliol, de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana, el Consell de la Generalitat Valenciana ha aprovat el Decret 132/1990 de 23 de juliol, pel qual s'aprova el Pla de Mesures d'Inserció Social a la Comunitat Valenciana.
Amb aqueix fi subscriuen aquest conveni que articulen segons les següents
Clàusules
Primera
Es objecte d'aquest conveni l'articulació de la cooperació a desenvolupar entre les administracions locals i el Govern Valencià, per tal d'implantar el Pla d'Integració Social a la Comunitat Valenciana, i en concret els programes d'integració i les Prestacions Econòmiques Reglades.
Segona
El Pla d'Integració desenrotlla els programes d’ajudes individuals i inserció que competeixen als Serveis Socials Generals. Hi correspondrà la detecció, informe, seguiment i avaluació de les mesures.
Tercera
1. Correspon a l'ajuntament, en desenvolupament de les competències atribuïdes per l'article 14 de la Llei de la Generalitat Valenciana 5/1989, de 6 de juliol, de Serveis Socials de la Comunitat Valenciana, la responsabilitat sobre les mesures d'integració que s'implante al municipi, i també la detecció, proposta i gestió de les Prestacions Econòmiques Reglades. Correspon igualment a l'Ajuntament el seguiment i avaluació que, amb caràcter individual, es duga a terme per cadascuna de les persones o unitats familiars receptores de les mesures d'inserció, trametent les corresponents propostes de renovació, modificació o extinció de les prestacions a la Direcció General de Serveis Socials, per mitjà de la Direcció d'Area adient.
2. Correspon a la Generalitat, en desplegament de les competències atribuïdes per l'article 12 de la Llei 5/1989, de 6 de juliol, la planificació de les activitats i recursos que conformen el Pla de Mesures d'Inserció Social, el finançament del Pla, l'assistència tècnica al municipi, el seguiment i avaluació de les mesures incloses en el pla, i l'aprovació de les mesures d'integració proposades per l'ajuntament.
3. Amb caràcter previ a la subscripció d’aquest conveni, l'ajuntament presentarà a la Direcció General de Serveis Socials per a la seua aprovació una memòria valorada de les mesures d'integració que es vagen a establir, de les persones o unitats familiars que siguen previsiblement receptores de les mesures, de les fases en què el pla haja de ser implantat, i dels recursos que l'Ajuntament posarà a disposició per tal d’assolir els objectius plantejats en aquest conveni.
L’aprovació per la Direcció General de Serveis Socials de la referida proposta serà requisit necessari per a la plena eficàcia dels compromisos continguts en el present conveni. Així mateix, qualsevol modificació de la proposta original haurà de ser sotmesa a l'aprovació prèvia de la Direcció General de Serveis Socials, i serà causa de resolució la modificació unilateral de la proposta original sense comptar amb l’esmentada aprovació, i també l’incompliment de qualsevol de les clàusules d'aquest conveni.
Quarta
1. Per tal de realitzar el Programa d'Integració, l'Ajuntament establirà les mesures següents:
- Fomentar estratègies col·lectives de promoció dels barris amb alt nivell de depressió.
- Promoure actuacions destinades a la supressió de la vivenda precària.
- Potenciar programes de foment de l’ocupació.
- Formular mesures individuals d'inserció sòcio-familiar.
2. La Generalitat per la seua banda es compromet a:
- Derivar a l'Ajuntament la quantitat de PTA
per atendre el Barri d’Acció Preferent “ ”.
- Subvencionar les mesures de supressió de la vivenda precària que s'acompanyen en annex.
- Subvencionar els projectes municipals de foment d'ocupació, segons annex.
- Subvencionar les mesures individuals d'inserció sòcio-familiar.
Cinquena
Les Prestacions Econòmiques Reglades seran resoltes per les Direccions d'Area de la Direcció General de Serveis Socials, a proposta de l’Ajuntament, després que aquest haja realitzat el corresponent informe.
Sisena
La Generalitat Valenciana, per tal d'implantar el pla, i per mitjà de la Direcció General d'Ocupació i Cooperació, finançarà als ajuntaments la contractació del personal de suport que necessiten els equips socials de base per a les competències que li assigne el decret.
Setena
La Conselleria de Treball i Seguretat Social lliurarà els fons compromesos de la manera següent:
1. La quantitat de PTA, que suposa el 60% del total convingut, es lliurarà d'immediat a la signatura d'aquest conveni.
2. La quantitat de PTA, que suposa el 25% del total, es lliurarà després de la justificació de les despeses per l’import lliurat en el primer pagament.
3. La quantitat de PTA corresponent al 15% del cost anual, serà lliurada contra la justificació de la totalitat del cost de les accions proposades en l'annex,
Vuitena
Es crearà una Comissió de Seguiment i Coordinació d'àmbit Municipal que exercirà les funcions següents:
- Adoptar les mesures que calguen per tal de coordinar les distintes actuacions.
- Avaluar i fer el seguiment del pla fent informe a la comissió autonòmica.
- Suggerir a la Generalitat les millores en el desplegament del pla.
Aquesta comissió estarà formada per:
- 2 Regidors
- 5 representants de la Generalitat, designats per les Conselleries implicades en l’execució dels programes, per mitjà de les corresponents Direccions Generals.
- 2 representants sindicals.
- 1 representant de l’Equip Social de Base.
- 1 representant del Consell de Benestar Social.
Novena
Aquest conveni s'ajustarà al que preveu el Decret i la seua normativa de desenvolupament, i també a la normativa que li siga de general aplicació.
En aquestes condicions queda formalitzat el present conveni que, aprovat pels qui intervenen després de la lectura, signen, i s’estén per duplicat i a un sol efecte, al lloc i data ut supra.
ANNEX II
Acord. de proposta-acceptació de Mesures d'Inserció Social
A València d de 1.990
Com a conseqüència de la tramitació de l’expedient de Prestació Econòmica Reglada, a favor del Sr./a
i atès l'article 14 c) del Decret 132/1990, de 23 de juliol, del Consell de la Generalitat Valenciana, pel qual s’aprova el Pla de Mesures d'Inserció Social a la Comunitat Valenciana i article 5 de l’Ordre de la Conselleria de Treball i Seguretat Social,
que el desenvolupa,
El Tècnic de Serveis Socials de l’ajuntament d
Sr./a proposa les condicions que
han de regir la Mesura d'Inserció Social que es descriu tot seguit:
a) Descripció de les Mesures d'Inserció Social
b) Seguiment i suport social a la persona beneficiària
c) Recursos necessaris per tal d’aconseguir els objectius
d) Calendari d'actuacions
El Tècnic.
Signat:
En/Na com a sol·licitant
de la Prestació Econòmica Reglada, accepta la medida d’inserció social proposada anteriorment, i es compromet a observar el que està programat en tots el termes, i també a:
- Aplicar l’import de l’ajuda a cobrir les necessitats bàsiques i les responsabilitats familiars.
- Comunicar a l’ajuntament, en el termini màxim de 15 dies, qualsevol variació de les circumstàncies personals o familiars.
- Col·laborar amb l'equip social municipal en el procés de seguiment.
Tot això de compliment obligatori a partir del primer dia del mes següent a l'aprovació de l'ajuda i confirmació de la mesura d’inserció.
La persona sol·licitant.
ANNEX III
Seguiment de la Prestació Econòmica Reglada
Informe-Proposta.
Nom i cognoms
Núm. Expedient
Full Registre núm.
Data
1. Dades.
[] Sense variació de les dades inicials.
[] Amb variació de les dades inicials.
Modificació
[] alta de membre familiar:
- núm.
- vincle
- quantia de l'increment
- data
[]baixa de membre:
- núm.
- vincle
- quantia de la disminució
[] nou domicili
2. Avaluació de la necessitat familiar:
Sense variació de la situació inicial.
Variació en recursos econòmics.
membre quantia
3. Avaluació de les Mesures d’Inserció.»
3.1. Data d'inici
Data prevista d'acabament
Data real d’acabament
3.2. Mesura proposada
Recurs utilitzat
Nova activitat Data d'inici
Data final
3.3. Valoració del procés:

4. Extinció.
[] Per haver desaparegut la necessitat.
[] Per haver-se produït la inserció.
[] Per renúncia de la persona receptora.
[] Per haver transcorregut els tres anys des de la concessió.
[] Per incompliment del programa d’inserció.
[]Per incompliment de les obligacions acordades.
[] Per pèrdua dels requisits que motivaren el reconeixement.
[] Per no comunicar variacions de situació familiar.
[] Per pèrdua d’empadronament o negativa a fer-ho.
[] Per complir l’edat de seixanta-sis anys.
[] Per mort del titular.
[] Per trasllat del domicili fora de la Comunitat Autònoma.
[] Altres causes

[] Altres
5. Suspensió
Motiu
Duració
6. Renovació
Quantia
Mesura d'inserció
7. Observacions




Vist això precedent, i atesa la normativa reguladora de la PER es proposa la:
[] Renovació d'aquest en quantia de pessetes mensuals.
[] Suspensió
[] Extinció
A , d de 19
Vist-i-plau L’Alcalde El Tècnic Responsable del Programa
ANNEX IV
Rebut núm.
Sr./a
rep de la Generalitat Valenciana la quantitat de PTA
corresponent al mes d per a
Prestació Econòmica Reglada concedida a l'empara del Decret 132/90, de 23 de juliol, del Consell de la Generalitat Valenciana, sobre mesures d'Inserció Social (DOGV ) i Ordre
de Desenvolupament de la Conselleria de Treball i Seguretat Social de data
(DOGV ).
A , d de 19
La persona beneficiària
Quantia
Mensualitat
Signat:

linea
Mapa web