Ficha disposicion pc

Texto h2

diari

ORDE de 21 de novembre de 2006, de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació, per la qual es desenrotlla el Decret 149/2005, de 21 d'octubre, del Consell de la Generalitat, pel qual s'aprova el Reglament Orgànic i Funcional de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació. [2006/F13930]

(DOGV núm. 5399 de 30.11.2006) Ref. Base de dades 6345/2006

ORDE de 21 de novembre de 2006, de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació, per la qual es desenrotlla el Decret 149/2005, de 21 d'octubre, del Consell de la Generalitat, pel qual s'aprova el Reglament Orgànic i Funcional de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació. [2006/F13930]
El Decret 149/2005, de 21 d'octubre, del Consell de la Generalitat Valenciana, va aprovar el Reglament Orgànic i Funcional de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació, estructurant els òrgans superiors, el nivell directiu i el nivell administratiu amb rang d'àrea, i establint les bases de la seua organització territorial.
Resulta necessari, per tant, desenrotllar l'estructura orgànica de la Conselleria a nivell de servici.
Per això, i fent ús de les facultats que tinc atribuïdes, i de conformitat amb el que disposen els articles 35.e) i 71 de la Llei 4/1983, de 30 de desembre, de Govern Valencià,
DECRETE
TÍTOL I
De l'estructura dels òrgans superiors de la Conselleria
Article 1. Conseller
Directament del conseller depenen:
1. El Gabinet del Conseller, òrgan de suport i assistència immediata a este.
2. L'Oficina Estratègica Agrària, que exercirà les funcions de:
Coordinar, impulsar i fer un seguiment de l'execució de les accions estratègiques de la Conselleria i en particular de les accions que concernixen als processos de millora de la competitivitat de les explotacions agràries valencianes, compreses en el Pla Estratègic Agrari de la Comunitat Valenciana.
Informar els representants dels diferents sectors productius del sistema agroalimentari de la Comunitat Valenciana, i establir el marc de col·laboració i participació en relació amb les estratègies agràries europees, nacionals i valencianes.
Realitzar informes, anàlisis i valoracions sobre diferents aspectes de la política agrària de la Unió Europea, de la resta del món, d'Espanya i de la Comunitat Valenciana.
Depenent de l'Oficina Estratègica Agrària, s'integren, amb rang de cap de Servici, els següents consellers tècnics:
Conseller tècnic de Polítiques Agràries, a què correspon:
Elaborar les estratègies del sector agrari pel que fa a la producció agrària i la ramaderia.
Fomentar la participació en el disseny i la implantació de les estratègies agràries en el sector agrari i ramader de la Comunitat Valenciana, per mitjà de l'establiment i desenrotllament de marcs de col·laboració en matèria de producció agrària i ramaderia.
Assessorar sobre les polítiques agràries de la Unió Europea i d'altres administracions públiques agràries en relació amb la producció agrària i la ramaderia.
Conseller tècnic de Polítiques Agroalimentàries, al qual correspon:
Elaborar estratègies en el sector agroalimentari, especialment relatives a la pesca, les indústries i la qualitat dels aliments de la Comunitat Valenciana.
Establir i desenrotllar marcs de participació i de col·laboració amb les empreses del sector agroalimentari de la Comunitat Valenciana.
Assessorar sobre les polítiques de la Unió Europea i d'altres administracions públiques agràries, en matèria de pesca i qualitat agroalimentària.
Article 2. Secretaria Autonòmica d'Agricultura i Desenrotllament Rural
S'estructura en els següents nivells directius:
Direcció General d'Investigació, Desenrotllament i Innovació Agropecuària.
Direcció General de Regadius i Infraestructures Agràries.
Direcció General de Desenrotllament Rural i Cooperativisme.
Direcció General de Pesca i Alimentació.
TÍTOL II
De l'estructura dels òrgans directius que integren la
Secretaria Autonòmica d'Agricultura i
Desenrotllament Rural
Article 3. Direcció General d'Investigació, Desenrotllament i Innovació Agropecuària
S'estructura en les unitats següents:
1. L'Àrea de Protecció Agroalimentària, de la qual depenen els servicis següents:
a) Servici de Sanitat Vegetal i Protecció Fitosanitària, a què li correspon:
La detecció de plagues i malalties dels cultius, així com l'emissió d'avisos i recomanacions fitosanitàries.
El desenrotllament de les campanyes institucionals de tractaments contra plagues i malalties dels vegetals.
L'experimentació amb plaguicides d'ús fitosanitari.
La proposta de normativa de l'ús correcte de plaguicides d'ús fitosanitari.
La revisió periòdica dels mitjans d'aplicació per a tractaments fitosanitaris.
El foment de l'agricultura compatible amb el medi ambient, desenvolupant els sistemes de producció agrícola integrada.
La gestió del Registre Oficial de Productors Autoritzats per a la producció integrada de la Generalitat.
La tramitació del reconeixement d'entitats de control i certificació col·laboradores de la Conselleria en la vigilància, control i certificació dels productes obtinguts per tècniques de producció integrada.
El desenrotllament de la lluita biològica contra agents nocius dels vegetals, així com la cria dels depredadors i parasitoides útils, necessaris per a esta.
El foment, coordinació i supervisió de les ATRIA (associacions de tractament integrats en agricultura).
La realització d'anàlisis en el Laboratori de Diagnòstic de Plagues i Malalties.
Les activitats de control a la Comunitat Valenciana sobre els agents inscrits en el Registre d'Empreses que realitzen assajos oficialment reconeguts (EOR).
b) Servici d'Inspecció Fitosanitària, a què correspon:
La gestió del Registre Oficial d'Establiments i Servicis Plaguicides d'Ús Fitosanitari i la inspecció de les entitats en este registrades, així com els productes fitosanitaris.
La gestió del Registre de Carnets de Manipuladors de Plaguicides d'Ús Fitosanitari.
La vigilància de la comercialització i utilització de plaguicides d'ús fitosanitari.
L'execució dels plans de vigilància de residus de productes fitosanitaris.
La vigilància de la contaminació mediambiental per productes d'ús agrari.
La prevenció de la introducció de noves plagues i malalties, així com el desenrotllament de programes d'eradicació d'estes.
El control de les parcel·les incloses en protocols d'exportació a tercers països.
El control del material vegetal de reproducció i flor tallada.
L'expedició de passaports fitosanitaris.
La gestió del Registre Oficial de Productors, Comerciants i Importadors de Vegetals, així com el Registre de Productors de Planta de Viver i Productors de Flor Tallada.
c) Servici d'Anàlisi Agroalimentària, a què correspon:
La realització de les valoracions analítiques relacionades amb els mitjans de producció agrària, com ara aigües, sòls, materials, vegetals, fertilitzants, plaguicides, etc.
Les anàlisis per a la determinació dels nivells de contaminació dels recursos mediambientals pels productes d'ús agrícola.
La verificació de la qualitat dels productes agroalimentaris, així com la detecció d'additius o residus de productes fitosanitaris prohibits, perillosos o contaminants en estos.
El registre i l'autorització dels laboratoris privats dedicats a estes matèries.
L'expedició de certificats oficials d'anàlisis.
d) Servici de Control de Qualitat Agroalimentària, a què correspon:
El control oficial de les mesures que adopten la indústria i els agents comercials del sector agroalimentari en matèria d'implantació i gestió de qualitat, exclosos els punts de venda directa al consumidor i els agents de la producció primària.
El control oficial de qualitat dels productes alimentaris, en les fases de manipulació, transformació, envasament, emmagatzemament i transport, amb destinació al mercat de la Unió Europea.
El control oficial de qualitat en fertilitzants, en les fases de producció, transformació, envasament, emmagatzemament, transport i comercialització majorista i minorista, amb destinació al mercat de la Unió Europea.
La instrucció dels expedients sancionadors en matèria de defensa de la qualitat agroalimentària.
La gestió del Registre d'Instal·lacions d'Embotellament i Embotelladors de Vi i Begudes Alcohòliques.
2. L'Àrea de Ramaderia, de la qual depenen els servicis següents:
a) Servici d'Innovació i Tecnologia Ramadera, a què correspon:
La programació i la gestió de les activitats, en matèria de protecció i benestar animal, tant en animals de producció, com en animals de companyia i experimentació, i en estos últims el registre, ordenació i identificació.
La programació i l'execució de les activitats, per a la incorporació de tecnologia a les explotacions i establiments al servici d'estes, en matèria de residus, aprofitament de pastos i subproductes, recursos genètics, qualitat i millora de produccions.
La gestió de les ajudes a la ramaderia.
Les autoritzacions necessàries per a l'ordenació i gestió de residus.
La programació i gestió de les activitats relatives als parcs zoològics.
L'organització i coordinació de les activitats de formació necessàries per a garantir la transferència de tecnologia en producció i sanitat animal als agents implicats en ramaderia.
b) Servici de Producció i Sanitat Animal, a què correspon:
La programació i execució de les activitats per a la seguretat alimentària, en matèria de prevenció i control dels riscos tant directes com indirectes derivats de la utilització dels mitjans de la producció ramadera i de les malalties que afecten el ramat i puguen ser transmeses a l'home.
La programació i execució de les activitats en matèria de sanitat animal, que inclouen el control del moviment comercial, els programes sanitaris de les explotacions, les seues agrupacions i la gestió de les ajudes necessàries a estes finalitats.
La programació i gestió de les activitats en matèria d'ordenació i registre d'explotacions, mitjans de producció, comercialització de productes d'origen animal, identificació animal i sistemes de traçabilitat i la gestió de les ajudes necessàries a estes finalitats.
La realització de les activitats d'anàlisis laboratorials en sanitat i seguretat alimentària.
3. L'Institut Tecnològic de Viticultura i Enologia, amb rang de servici, a què correspon:
L'experimentació en viticultura.
El desenrotllament de tècniques d'elaboració del vi.
La transferència de tecnologia.
L'assistència tècnica a viticultors.
La formació contínua en viticultura i enologia.
Article 4. Direcció General de Regadius i Infraestructures Agràries
S'estructura en les unitats següents:
1. Àrea de Modernització d'Infraestructures Agràries, de la qual depenen els servicis següents:
a) Servici de Planificació i Projectes, a què correspon el desenrotllament i gestió de les activitats de la Conselleria en matèria de planificació de regadius i en especial:
Desenrotllament i gestió dels plans d'obres en les zones de reg que constituïxen la Comunitat Valenciana.
Preparació d'ordes d'aprovació de plans d'obres.
Participació en els òrgans de cooperació hidràulica.
Realització o direcció d'estudis hidrogeològics, seguiment d'aqüífers i elaboració de plans d'actuació en matèria d'aigües subterrànies.
Proposta d'elaboració dels projectes i, si escau tramitació de les assistències tècniques necessàries per a la seua redacció, relatives a les obres d'interés general de la Comunitat Valenciana.
Tramitació de les assistències tècniques per a la coordinació de riscos laborals en les obres d'interés general.
Tramitació de les assistències tècniques necessàries i seguiment, en matèria d'expropiació, per a garantir la disponibilitat de terrenys, quan siga aplicable.
Redacció d'instruccions tècniques que garantisquen l'adequada projecció de les obres.
Elaboració dels plecs tècnics que han de regir els contractes administratius i tramitació dels expedients de contractació de la Direcció General.
Estudi i valoració de les propostes tècniques presentades per a les adjudicacions d'obres.
Desplegament reglamentari de la legislació necessària en matèria de basses i depòsits de reg definits en l'article 30.2 de la Llei 8/2002, de 5 de desembre, d'Ordenació i Modernització de les Estructures Agràries de la Comunitat Valenciana (DOGV núm. 4396, d'11.12.2002), i totes les matèries que li siguen encomanades en relació amb esta.
b) Servici d'Execució i Direcció d'obres, a què correspon el desplegament i aplicació de les actuacions de la Conselleria que deriven de l'execució de la legislació en matèria de modernització d'infraestructures agràries i de reforma i desenrotllament agrari, en especial:
Coordinació de la direcció d'obres amb els servicis territorials.
Elaboració de normes d'explotació de les obres especials i seguiment d'estes.
Seguiment de l'execució d'obres, propostes de modificacions i de les incidències contractuals.
Tramitació de les propostes de pagament de certificacions de les obres.
Proposta d'aprovació de liquidacions i proposta d'entregues de les obres.
Proposta i seguiment de les obres finançades amb fons europeus.
c) Servici de Regadius i Camins Rurals, a què li correspon el desplegament i aplicació de les actuacions de la Conselleria en matèria de regadius i la racionalització de l'ús de l'aigua, les actuacions en matèria de concentració parcel·lària i el reconeixement d'arrendaments rústics i històrics valencians. D'acord amb açò realitza les funcions següents:
Proposta d'ordes reguladores de la concessió i aprovació de subvencions, per a l'ús i racionalització de l'aigua.
Proposta d'aprovació dels projectes presentats per les entitats de reg, i de la quantia de la subvenció.
Proposta d'ordes reguladores de la concessió de subvencions a ajuntaments per a millora d'infraestructures agràries.
Elaboració i seguiment de convenis, amb ajuntaments i altres entitats locals, en esta matèria.
Proposta d'aprovació dels projectes presentats pels ajuntaments i de la quantia de la subvenció.
Seguiment d'expedients, propostes de modificació de les condicions de subvenció i proposta de pagament de subvencions.
Propostes de decrets de declaració de concentració parcel·lària.
Proposta de bases, aprovació de projectes, acords i resolució de recursos en concentració parcel·lària.
Propostes de presa de possessió de noves finques i revisió de títols de propietat de finques concentrades.
Gestió de les antigues finques transferides a l'IRYDA (Institut de Reforma i Desenrotllament Agrari).
Article 5. Direcció General de Desenrotllament Rural i Cooperativisme
S'estructura en les unitats següents:
1) Àrea de Desenrotllament Rural i Relacions Agràries, de la qual depenen els servicis següents:
a) Servici de Relacions Agràries, a què correspon:
La gestió de les relacions, col·laboració i suport institucional a les organitzacions professionals agràries i la resta d'organitzacions representatives del sector agroalimentari.
La col·laboració i suport als consells agraris.
Les funcions en matèria de qualificació, promoció i ordenació de les societats agràries de transformació.
La gestió i custòdia del registre de societats agràries de transformació de la Comunitat Valenciana.
b) Servici de Cooperativisme, a què correspon:
Promoure fórmules associatives agràries en els processos de producció, comercialització i crèdit agrari.
Realitzar i estimular la investigació i estudis econòmics i agraris d'interés específic del sector agrari, instrumentant les mesures que duen a la millor formació cooperativa dels agricultors i ramaders.
Prestar col·laboració tècnica a les societats cooperatives i entitats participades majoritàriament per societats cooperatives. Servir d'òrgan difusor, de canalització i consultor dels programes d'actuació de la Generalitat Valenciana, en matèria de política agrària, que afecten el moviment cooperatiu agrari de la Comunitat Valenciana.
Impulsar i potenciar l'organització cooperativa agrària de la Comunitat Valenciana.
c) Servici de Gestió i Coordinació de les Polítiques Locals de Desenrotllament Rural, a què correspon:
La gestió dels programes comunitaris i les ajudes corresponents destinades a la diversificació d'activitats i millora de la qualitat de vida en l'àmbit rural, així com la coordinació i col·laboració amb els agents locals relacionats amb estes matèries.
d) Servici d'Estratègies i Iniciatives de Desenrotllament Rural, a què correspon:
En el marc nacional i d'Iniciatives de la Unió Europea (Interreg, Life, Equal i altres d'anàlogues), definirà les estratègies de desenrotllament rural i exercirà el seguiment, anàlisi i valoració sobre les polítiques, programes, plans i projectes d'estes, així com l'elaboració d'estos últims i la seua possible implementació.
2) Servici de Promoció Comarcal, a què correspon:
Coordinar els programes de treball de les oficines comarcals de la Conselleria, la coordinació i el seguiment de les seues activitats i dels resultats obtinguts.
Organitzar la relació informativa amb els ciutadans.
Facilitar a les oficines comarcals les informacions necessàries per a la seua divulgació als administrats.
Coordinar i organitzar les activitats formatives del personal destinat a les oficines comarcals.
Avaluar les necessitats de mitjans personals i materials per a l'exercici de les seues activitats i dur a terme les gestions necessàries per a la seua dotació.
Totes les activitats se li que encomanen relacionades amb el foment del desenrotllament rural.
Article 6. Direcció General de Pesca i Alimentació
S'estructura en les unitats següents:
1. Àrea de Pesca Marítima, de la qual depén el Servici de Pesca, a què li corresponen:
Les actuacions relacionades amb la pesca marítima en aigües interiors, el marisqueig i l'aqüicultura.
L'ordenació del sector pesquer.
L'ordenació i control de la comercialització dels productes pesquers.
La protecció de la pesca i del medi marí, incloent els estudis i experimentació en eixes matèries.
Així mateix, li competiran les relacions amb les confraries de pescadors i les funcions relatives a la formació i ensenyaments professionals maritimopesquers.
L'Institut Politècnic Maritimopesquer del Mediterrani, s'adscriurà a la Conselleria a través d'este servici.
2. Institut Valencià de Qualitat Agroalimentari, del qual depén el Servici de Promoció i Comerç, a què corresponen les funcions d'ordenació, regulació, gestió, promoció i supervisió de les matèries següents:
La millora i promoció de la qualitat dels productes agraris i agroalimentaris, tant industrials com artesanals.
Les denominacions d'origen i específiques i altres figures de qualitat alimentàries i els seus òrgans de gestió.
Els auxilis econòmics en l'àmbit autonòmic, estatal i comunitari corresponents a la promoció a la qualitat.
Programes de qualitat de productes agroalimentaris.
Comerç agroalimentari i relacions amb la distribució.
Els contractes de productes agroalimentaris.
3. Servici d'Indústries Agroalimentàries, a què li correspon:
La programació, desplegament i aplicació de les mesures relacionades amb l'organització, foment i millora de les indústries agràries, pesqueres i alimentàries.
Les accions derivades de l'aplicació de les polítiques sectorials relatives a les indústries agràries, pesqueres i alimentàries.
L'ordenació, funcionament i control administratiu del Registre d'Establiments Agroalimentaris.
La concentració de l'oferta i l'organització econòmica dels productors agraris, per mitjà del foment i control de les agrupacions, organitzacions de productors agraris, i altres operadors sectorials associatius amb finalitats econòmiques.
TÍTOL III
De la Subsecretaria
Article 7. La Subsecretaria es compon de les següents unitats
1. La secretària general administrativa, de qui depenen els servicis següents:
a) Servici de Gestió Administrativa, a què correspon:
La gestió de personal.
La gestió dels expedients de contractació en les seues distintes modalitats així com de les incidències contractuals.
L'organització i gestió de l'arxiu documental de la Conselleria
L'organització, control i supervisió del Registre General.
Compra de béns d'adquisició centralitzada.
La gestió dels assumptes generals, com ara parc mòbil, mobiliari, inventari i manteniment d'instal·lacions.
b) Servici de Gestió Economicopressupostària, a què correspon:
La tramitació dels documents comptables de despeses i ingressos pressupostaris i extrapressupostaris.
L'elaboració de circulars i manuals sobre gestió econòmica.
La coordinació dels pagaments per a caixa fixa.
La gestió de nòmines.
L'elaboració de l'avantprojecte de pressupost.
L'elaboració d'informes i estats d'execució pressupostària.
L'elaboració dels expedients de modificació pressupostària.
El seguiment i anàlisi del finançament finalista previst en els pressupostos i elaboració de les propostes d'ajust entre despeses i ingressos finalistes.
L'elaboració de les certificacions justificatives de l'aplicació dels ingressos finalistes rebuts.
Les actuacions que se li encomanen relacionades amb les matèries de referència.
c) Servici de Supervisió de Projectes, a què correspon:
Informar els avantprojectes i projectes d'obres, així com les seues modificacions i liquidacions, comprovant l'adequació al mercat dels preus dels materials i unitats d'obra i el compliment de la normativa que siga d'aplicació.
El suport tècnic en la redacció de projectes, direcció d'obres, i manteniment d'instal·lacions.
Totes les funcions que li siguen atribuïdes per la normativa de contractes.
d) Servici d'Informàtica, a què correspon:
L'harmonització del material i documentació informàtica, coordinant les actuacions en matèria d'informàtica, garantint la seua compatibilitat.
Assessorar les distintes unitats en matèria informàtica, impulsant la utilització de noves tecnologies.
Desenrotllar els criteris i, si escau, proposar l'adquisició d'equipament informàtic, comunicacions de dades i contractació d'assistències tècniques en matèria d'informàtica.
Desenrotllament, proposta i execució de les actuacions en matèria de millora dels sistemes d'informació, contingències i seguretat informàtica, en totes aquelles matèries no atribuïdes singularment a una altra unitat administrativa.
Les actuacions que se li encomanen relacionades amb les matèries de referència.
2. El Gabinet Tècnic, del qual depenen els servicis següents:
a) Servici d'Estudis i Estadístiques, a què correspon:
Recopilar, analitzar i proporcionar als òrgans superiors i directius la informació socioeconòmica adequada per a la política agrària.
Organitzar l'estadística agrària valenciana, tant en ús propi com en compliment dels acords amb altres institucions.
L'organització i custòdia dels fons bibliogràfics amb la finalitat de mantindre un centre de documentació sobre agricultura, pesca i alimentació.
L'elaboració d'informació periòdica del sector agrari i pesquer.
La realització d'aquelles activitats que se li encomanen per al millor coneixement del sector agrari valencià.
b) Servici de Relacions amb la Unió Europea, a què correspon:
Mantindre actualitzada la informació de la Conselleria sobre política agrícola comuna.
Elaborar informes, anàlisis, avaluacions i propostes en relació amb la política agrícola comuna.
Coordinar les actuacions de la Conselleria en relació amb plans, polítiques, programes i projectes de la Unió Europea i col·laborar en l'elaboració de programes i projectes.
c) Servici de Règim Jurídic i Coordinació Administrativa, a què correspon:
Coordinació i supervisió dels procediments administratius.
Elaboració o col·laboració en l'elaboració de les disposicions normatives de la Conselleria.
Realitzar el seguiment i facilitar la consulta als funcionaris de la Conselleria de les disposicions legislatives en matèria agroalimentària de la Unió Europea, de l'Estat i de la Comunitat Valenciana, així com de la jurisprudència més significativa.
L'informe dels assumptes que hagen de ser sotmesos al Consell de la Generalitat o a algun dels seus òrgans col·legiats.
La tramitació i proposta de resolució de les reclamacions d'indemnització patrimonial derivades del funcionament dels servicis de la Conselleria, i la tramitació de les queixes que es pogueren derivar del seu funcionament.
Informar els esborranys, avantprojectes i projectes normatius que siguen enviats per altres conselleries i per les diferents administracions públiques per al seu informe.
3. Àrea de Foment i Garantia Agrària, de la qual depenen les unitats següents:
a) Servici de Protecció de Rendes Agràries, a què correspon:
Desenrotllament, programació i execució de les mesures orientades a garantir la renda agrària, per via, fonamentalment, d'ajudes a la introducció d'innovacions, als mitjans de producció així com d'altres béns productius.
Promoure l'aplicació de mesures que contribuïsquen a l'estabilització de les rendes agràries, fomentant la contractació d'assegurances agràries.
Estudis, desplegament i aplicació de mesures que tendisquen a pal·liar els efectes derivats d'incidències meteorològiques adverses en les rendes del sector agrari.
Proposta i, si escau, programació i execució d'activitats tècniques per a l'ordenació i millora de les produccions agràries en el marc de la normativa comunitària, incloent les mesures de reestructuració i reconversió de cultius.
Elaboració d'informes de seguiment sobre l'aplicació de les mesures que se li encomanen i les propostes de millora, que s'estime convenient implantar per a incrementar la seua eficàcia.
b) Servici de Mercats Agraris, a què correspon:
El desplegament i aplicació de les normes sobre ajudes lligades a intervencions en els mercats agraris i pesquers, així com la gestió dels recursos financers per a l'exercici de les esmentades mesures.
El control analític i qualitatiu de les operacions en matèria d'abastiment i intervenció de mercats agraris.
Elaboració d'informes de seguiment sobre l'aplicació de les mesures que se li encomanen i les propostes de millora que s'estime convenient implantar per a incrementar la seua eficàcia.
c) Servici de Pagament Únic i Ajudes Directes, a què correspon:
Desenrotllament, programació i execució de les línies d'ajuda de la política agrícola comuna, incloses dins del Règim de Pagament Únic.
El desenrotllament, programació i execució de les línies d'ajudes derivades de la PAC (Política Agrícola Comuna), dirigides a potenciar la renda agrària per pagaments directes al sector agrari.
Ordenació, funcionament i control administratiu dels registres de cultius i plantacions, relacionats amb la gestió dels règims d'ajuda que tenen encomanats.
Elaboració d'informes de seguiment sobre l'aplicació de les mesures abans esmentades i propostes de millora, que s'estime convenient implantar per a incrementar la seua eficàcia.
d) Servici d'Ajudes Estructurals, a què correspon:
La instrumentalització i gestió d'ajudes en matèria de política d'estructures i de modernització de les explotacions.
Elaboració d'informes de seguiment sobre l'aplicació de les mesures que se li encomanen i les propostes de millora, que s'estime convenient implantar per a incrementar la seua eficàcia.
e) Servici de Gestió Agrària Sostenible, a què correspon:
La gestió de les mesures de foment previstes en la reglamentació comunitària, que tendixen a la utilització sostenible de la superfície agrària, així com les destinades a pal·liar la problemàtica de l'agricultura en zones de muntanya i desfavorides.
Elaboració d'informes de seguiment sobre l'aplicació de les mesures que se li encomanen i les propostes de millora per a incrementar la seua eficàcia.
TÍTOL IV
De l'organització territorial
Article 8. Davall la dependència dels/les directors/es territorials s'integren les següents unitats
El/La secretari/a territorial, a qui correspon la funció de coordinar i impulsar els assumptes generals dels servicis territorials, en les matèries administratives i econòmiques, així com aquelles funcions que se li atribuïsquen o deleguen. Substituirà en cas d'absència, vacant o malaltia al/a la director/a territorial.
El Servici de Suport Tècnic, que exercix les funcions de suport i assessorament tècnic i la coordinació de les funcions de les distintes unitats que li siguen encomanades.
DISPOSICIÓ TRANSITÒRIA
Fins que no es procedisca a la provisió dels llocs de treball previstos en la present orde, les unitats administratives actualment vigents continuaran donant suport administratiu en relació amb aquells assumptes i expedients que tenien atribuïts amb anterioritat a l'entrada en vigor de la present orde.
DISPOSICIÓ FINAL
La present orde entrarà en vigor l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat.
València, 21 de novembre de 2006
El conseller d'Agricultura, Pesca i Alimentació.
JUAN G. COTINO FERRER.

linea
Mapa web