RESOLUCIÓ de 3 de maig de 2019, del director general d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, per la qual s'estableixen les normes per a la producció integrada en vinya, en l'àmbit de la Comunitat Valenciana. [2019/4995]
(DOGV núm. 8558 de 29.05.2019) Ref. Base de dades 005097/2019
-
Anàlisi jurídica
Data d'entrada en vigor: 13.06.2019 Aquesta disposició afecta: Afecta: -
Anàlisi documental
Origen de disposició: Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural Grup temàtic: Autoritzacions administratives
La norma tècnica vigent a la Comunitat Valenciana sobre producció integrada en vinya va ser establida per la Resolució de 27 de febrer de 2017, del director general d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. Posteriorment es publicà, per mitjà de resolució del 27 d'abril de 2018 una modificació consistent en la substitució per actualització del annex V, Estratègia de control integrat.
Els canvis que es produeixen contínuament entre els fitosanitaris autoritzats per la legislació obliga a revisar anualment l'annex V, Estratègia de control integrat.
En conseqüència, i segons la disposició final primera, d'aplicació de l'Ordre 44/2010, de 14 de desembre, de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació, sobre reglamentació de les produccions obtingudes per tècniques d'agricultura integrada i de les condicions d'autorització de les entitats de control i certificació que faculta el director general competent en matèria de sanitat vegetal, per a dictar els actes, resolucions i instruccions que siguen necessaris per a l'aplicació de l'ordre esmentada, resolc:
Primer
Se substitueix l'annex V, Estratègia de control integrat, pel següent.
Segon
Aquesta resolució entrarà en vigor als 15 dies de la seua publicació.
València, 3 de maig de 2019. El director general d'Agricultura, Ramaderia i Pesca: Rogelio Llanes Ribas.