Ficha disposicion pc

Texto h2

diari

Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. RESOLUCIÓ de 17 de juny de 2021, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual es convoquen les subvencions destinades a conservatoris i centres autoritzats d'ensenyaments elementals o professionals de música o de dansa dependents de corporacions locals o d'entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana per a l'exercici 2021. [2021/6946]

(DOGV núm. 9114 de 25.06.2021) Ref. Base de dades 006312/2021

RESOLUCIÓ de 17 de juny de 2021, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual es convoquen les subvencions destinades a conservatoris i centres autoritzats d'ensenyaments elementals o professionals de música o de dansa dependents de corporacions locals o d'entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana per a l'exercici 2021. [2021/6946]
En compliment del que disposen la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d’hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions; la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament general de la Llei 38/2003.
D’acord amb l’Ordre 69/2016, de 4 de novembre, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual s’aproven les bases reguladores de les subvencions per a les corporacions locals i entitats sense ànim de lucre que mantenen conservatoris o centres autoritzats d’ensenyaments elementals o professionals de música o de dansa de la Comunitat Valenciana (DOGV 7912, 08.11.2016); el Decret 156/2007, de 21 de setembre, del Consell, pel qual s’estableix el currículum dels ensenyaments professionals de dansa i es regula l’accés a aquests ensenyaments; el Decret 157/2007, de 21 de setembre, del Consell, pel qual s’estableix el currículum dels ensenyaments elementals de dansa i es regula l’accés a aquests ensenyaments; el Decret 158/2007, de 21 de setembre, del Consell, pel qual s’estableix el currículum dels ensenyaments professionals de música i es regula l’accés a aquests ensenyaments, i el Decret 159/2007, de 21 de setembre, del Consell, pel qual s’estableix el currículum dels ensenyaments elementals de música i es regula l’accés a aquests ensenyaments (DOGV 5606, 25.09.2007), i d’acord amb el que preveu la Llei 4/2020, de 30 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per a l’exercici 2021, es convoquen subvencions destinades a les corporacions locals i entitats sense ànim de lucre que mantenen conservatoris o centres autoritzats d’ensenyaments elementals o professionals de música o de dansa de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2021.
El Decret 105/2019, de 5 de juliol, del Consell, pel qual estableix l’estructura orgànica bàsica de la Presidència i de les conselleries de la Generalitat (DOGV 8590, 12.07.2019), així com el Decrete 173/2020, de 30 d’octubre, del Consell, d’aprovació del Reglament orgànic i funcional de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, assenyala que les competències en relació amb els ensenyaments de règim especial corresponen a la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial (DOGV 8959, 24.11.2020) i en virtut de les facultats conferides, resolc:

Primer. Objecte
1. Aquesta resolució té per objecte convocar, en règim de concurrència competitiva i prorrateig, subvencions destinades a conservatoris o centres autoritzats d’ensenyaments elementals o professionals de música o de dansa dependents de corporacions locals o d’entitats privades sense ànim de lucre, per a contribuir al finançament parcial de les despeses corrents d’aquests centres durant el curs 2020-2021.
2. Aquestes subvencions es regeixen per la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament general de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions i l’Ordre 69/2016, de 4 de novembre, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Segon. Dotació pressupostària
1. L’import global màxim destinat a aquesta convocatòria és de 4.400.000,00 €, que es finançarà a càrrec dels crèdits del capítol IV del programa 422.40, línia pressupostària S2463000 dels pressupostos de la Generalitat per a l’exercici 2021.
2. La dotació pressupostària màxima d’aquesta convocatòria, de conformitat amb el que preveu l’article 11 de l’ordre de bases, es distribueix de la manera següent:
a) 4.136.000,00 euros per als conservatoris i centres autoritzats d’ensenyaments de música:
5 % per a conservatoris i centres autoritzats d’ensenyaments elementals de música.
95 % per a conservatoris i centres autoritzats d’ensenyaments professionals de música.
b) 264.000,00 euros per als conservatoris i centres autoritzats d’ensenyaments de dansa:
5 % per a conservatoris i centres autoritzats d’ensenyaments elementals de dansa.
95 % per a conservatoris i centres autoritzats d’ensenyaments professionals de dansa.
3. L’import esmentat podrà ser incrementat com a conseqüència d’una generació, una ampliació o una incorporació de crèdit, circumstància que no requerirà una nova convocatòria, de conformitat amb el que preveu l’article 58, apartat 2, lletra a, punt quart, del Reglament de la Llei general de subvencions. Així mateix, l’import esmentat podrà ser minorat quan, en el marc de les polítiques d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera, s’adopten mesures de no disponibilitat que afecten els crèdits de la línia de subvenció finançada.


Tercer. Forma i termini de tramitació i presentació de sol·licituds
1. La tramitació i presentació de sol·licituds es realitzarà exclusivament per mitjans electrònics en la plataforma de tramitació de la GVA i serà l’última sol·licitud presentada, dins del termini establit, l’única que es considerarà vàlida a l’efecte de tramitació de l’expedient. Per a realitzar la tramitació electrònica, el sol·licitant pot usar qualsevol dels certificats admesos per la seu electrònica de la Generalitat.

A més de realitzar-se directament, la tramitació electrònica es pot dur a terme mitjançant un representant autoritzat, identificat en el Sistema de Gestió de la Representació de l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica de la Comunitat Valenciana.
2. El punt d’accés a la tramitació electrònica és la seu electrònica de la Generalitat, accessible en el lloc web https://sede.gva.es. Aquest tràmit també estarà disponible en el següent enllaç:
http://ceice.gva.es/va/web/ensenanzas-regimen-especial/ensenanzas-de-musica-y-danza
Les entitats sol·licitants custodiaran una còpia en format PDF amb el justificant del registre de la sol·licitud, així com dels annexos adjunts en la present resolució, i la documentació que s’aporta. Aquesta còpia serà generada per la plataforma de la seu electrònica una vegada finalitzada i registrada telemàticament la corresponent sol·licitud.
Les incidències de tramitació electrònica relacionades amb qüestions tècniques informàtiques s’atendran, exclusivament, mitjançant el correu electrònic generalitat_en_red@gva.es.
Els dubtes relacionats amb el contingut d’aquesta convocatòria seran atesos, exclusivament, a través del correu electrònic sere@gva.es.
3. La sol·licitud i la documentació preceptiva presentada per altres mitjans diferents dels previstos determinarà l’exclusió d’ofici d’aquesta convocatòria.
4. El termini de presentació de les sol·licituds serà des del 28 de juny al 16 de juliol de 2021. L’incompliment d’aquest termini determinarà l’exclusió de la convocatòria.
5. La documentació que puga ser requerida durant la revisió dels expedients s’haurà de presentar a través del procediment d’aportació de documentació a un expedient d’ajudes de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, disponible en el següent enllaç:
https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=18542&version=amp.
6. De conformitat amb l’article 5.3.d de les bases reguladores d’aquestes subvencions i l’article 70.3 del Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s’aprova el reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, quedaran excloses d’aquesta convocatòria les sol·licitants que van ser beneficiàries d’aquestes subvencions en la convocatòria anterior i no van presentar la justificació en el termini establit.

Quart. Documentació
Juntament amb la sol·licitud, que es genera telemàticament en el tràmit, les entitats presentaran la següent documentació digitalitzada en format PDF:
1. Documentació a presentar per totes les entitats sol·licitants:
a) Declaració responsable subscrita pel representant legal de l’entitat que no està incursa en cap de les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiària, assenyalades en l’article 13 de la Llei 38/2003, general de subvencions. Aquesta declaració està inclosa en l’apartat I de la sol·licitud de subvenció.
b) Resolució o acord adoptat per l’òrgan competent de l’entitat local, o declaració responsable del representant de la titularitat de l’entitat privada corresponent, en la qual s’incloga la sol·licitud de subvenció que es pretén obtindre, a més del compromís de la corporació local o entitat privada de complir les obligacions que es deriven de la recepció de la subvenció en el cas que resulten beneficiaris. A més, en el cas de centres de titularitat d’una corporació local, i a excepció dels conservatoris gestionats a través d’un concessionari, en aquesta certificació ha de constar el compromís d’incloure una partida pressupostària destinada al manteniment del centre de música en els pressupostos de l’entitat local de l’exercici 2021.

c) Certificat acreditatiu de la secretaria de la corporació local o declaració responsable del representant de la titularitat de l’entitat privada en què consten els conceptes, la periodicitat de meritació i el corresponent import de les aportacions econòmiques que l’alumnat del centre de música o de dansa ha satisfet durant l’últim trimestre de 2020 i els tres primers trimestres de 2021 (ingrés, matrícula general, matrícula per assignatura, etc.).
d) Model de domiciliació bancària, segons el model establit per la conselleria competent en matèria d’hisenda pública, disponible en la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.
e) Annex I. Dades d’ensenyaments i especialitats de música i de dansa.
f) Annex II. Pressupost d’ingressos i despeses del centre. Pressupost previst d’ingressos i despeses del centre durant l’últim trimestre de 2020 i els tres primers trimestres de 2021.
g) Annex III. Relació nominal de la plantilla del personal docent. Certificació de la secretaria de l’entitat local o declaració responsable del representant de la titularitat de l’entitat privada en la qual conste la relació nominal de la totalitat de la plantilla del personal docent del centre per al curs escolar, així com que la totalitat d’aquests es troben donats d’alta en el règim de la Seguretat Social que els corresponga.

h) Annex IV. Relació nominal de la plantilla del personal no docent. Certificació de la secretaria de l’entitat local o declaració responsable del representant de la titularitat de l’entitat privada en la qual conste la relació nominal de la totalitat de la plantilla del personal no docent del centre per al curs escolar, així com que la totalitat d’aquests es troben donats d’alta en el règim de la Seguretat Social que els corresponga.

2. Documentació addicional a presentar únicament per les corporacions locals titulars de conservatoris:
a) En cas que la gestió del conservatori es realitze a través d’organismes autònoms, empreses públiques o altres ens de dret públic dependents de l’entitat local, s’haurà d’aportar una certificació de la secretaria de la corporació local en què s’acredite la titularitat d’aquesta respecte d’aquells.
b) D’acord amb el que preveu l’article 199 de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de règim local de la Comunitat Valenciana, amb caràcter previ al pagament, les entitats locals beneficiàries acreditaran que es troben al corrent en el compliment de l’obligació de rendició dels seus comptes anuals davant la Sindicatura de Comptes.

3. Documentació addicional a presentar únicament pels concessionaris de conservatoris de titularitat de corporacions locals:
En el cas que un conservatori de titularitat d’una corporació local siga gestionat per un concessionari, serà necessari que aporte la documentació actualitzada que acredite la relació jurídica de la corporació local amb l’entitat que explota el centre (contracte i plecs preparatoris d’aquesta), a més de la documentació que siga procedent de la prevista en aquest article per a les entitats privades sense ànim de lucre.

4. Documentació addicional a presentar únicament per les entitats privades sense ànim de lucre titulars de centres autoritzats, tal com s’indica en l’article 8 de l’ordre de bases:
a) Documentació acreditativa de la capacitat del signant de la sol·licitud per a representar l’entitat (document públic o, almenys, certificació de l’acord adoptat per l’òrgan de govern que corresponga, en què es faculte el representant per a subscriure la petició), així com fotocòpia del seu document nacional d’identitat (DNI) o l’autorització per a consultar-ho telemàticament.
b) Documentació acreditativa de la condició d’entitat sense ànim de lucre, de conformitat amb el que preveu l’article 2 de la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge. Aquesta condició s’acreditarà per mitjà de certificat actualitzat expedit pel registre que legalment siga procedent, en què conste la seua inscripció com a entitat sense fins lucratius.

c) Fotocòpia compulsada de la targeta de persones jurídiques i entitats en general en què conste el NIF de l’entitat.
d) Si la sol·licitud és d’una entitat privada, i no s’autoritza la consulta a l’òrgan instructor, aportar els certificats acreditatius d’estar al corrent en el compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social en els termes indicats en les bases reguladores d’aquestes subvencions.
e) Si la sol·licitud és d’una entitat local, s’ha d’aportar l’acreditació d’estar al corrent en el compliment de l’obligació de rendició dels seus comptes anuals davant la Sindicatura de Comptes, de conformitat amb la normativa aplicable.
f) La vida laboral del codi de compte de cotització de l’entitat titular on consten tots els membres de la plantilla de personal docent i no docent.

Cinqué. Criteris de valoració
1. La comissió avaluadora efectuarà la valoració dels expedients presentats, tenint en compte el que estableixen l’ordre de bases i els criteris de valoració següents:
A) Per als conservatoris i centres autoritzats d’ensenyaments elementals de música:
a.1) Fins a 5 punts. Nombre d’hores de contractació del personal docent del centre de música, tenint en compte que per a determinar les hores reals de contractació, es considerarà l’inici i finalització de la contractació i la seua adequació al calendari escolar del curs 2020-2021:


Núm. hores de contractació Puntuació assignada
Fins a 100 hores 1 punt
De 101 a 140 hores 2 punts
De 141 a 180 hores 3 punts
De 181 a 220 hores 4 punts
Més de 220 hores 5 punts



a.2) Fins a 1 punt: nombre d’especialitats impartides pel centre de música en relació amb la totalitat de les establides en el currículum d’ensenyaments elementals de música.
Punts = (núm. especialitats del centre / total especialitats d’ensenyaments elementals).
a.3) 1 punt: inexistència, en la mateixa localitat, d’escoles de música inscrites en el Registre de centres docents de la Comunitat Valenciana.

a.4) Fins a 1 punt: proporció d’alumnat matriculat en les especialitats que integren les agrupacions instrumentals de corda-arc (violí, viola, violoncel, contrabaix), vent-metall (VM), vent-fusta (VF) i percussió (P), en relació amb l’alumnat matriculat en el conjunt de les especialitats instrumentals impartides pel centre de música.

Punts = (alumnes C + V-M + V-F + P / alumnes totes especialitats)

a.5) Fins a 2 punts: contribució econòmica de l’alumnat a la despesa global del centre de música durant l’últim trimestre de 2020 i els tres primers trimestres de 2021.
Punts = (despeses globals – aportació de l’alumnat/ despeses globals) x 2
B) Per als conservatoris i centres autoritzats d’ensenyaments professionals de música:
b.1) Fins a 5 punts: nombre d’hores de contractació del personal docent del centre de música, tenint en compte que per a determinar les hores reals de contractació es considerarà l’inici i finalització de la contractació i la seua adequació en el període lectiu del curs 2020-2021 (octubre de 2020 a juny de 2021):

Núm. hores de contractació Puntuació assignada
Fins a 300 hores 1 punt
De 301 a 500 hores 2 punts
De 501 a 700 hores 3 punts
De 701 a 900 hores 4 punts
Més de 900 hores 5 punts


b.2) Fins a 1,5 punts: nombre d’especialitats impartides pel centre de música en relació amb la totalitat de les establides en el currículum d’ensenyaments professionals de música.
Punts = (núm. especialitats ensenyaments professionals del centre/total especialitats d’ensenyaments professionals) x 1,5
b.3) Fins a 3 punts: proporció d’alumnat matriculat en les especialitats corresponents als ensenyaments professionals, en relació amb la totalitat d’alumnat matriculat en el conjunt d’especialitats instrumentals impartides pel centre de música.
Punts = (alumnes ensenyament professional / total alumnes) x 3
b.4) Fins a 1 punt: proporció d’alumnat matriculat en les especialitats que integren les agrupacions instrumentals d’entenimentada-arc, vent-metall, vent-fusta i percussió, en relació amb l’alumnat matriculat en el conjunt de les especialitats instrumentals impartides pel centre de música.
Punts = (alumnes C-A + V-M + V-F + P / alumnes totes especialitats)
b.5) Fins a 2 punts: Contribució econòmica de l’alumnat a la despesa global del centre de música durant l’últim trimestre de 2020 i els tres primers trimestres de 2021.
Punts = (despeses globals – aportació de l’alumnat / despeses globals) x 2

C) Per als conservatoris i centres autoritzats d’ensenyaments elementals de dansa:
c.1) Fins a 5 punts: Nombre d’hores de contractació del personal docent del centre de dansa, i tenint en compte que per a determinar les hores reals de contractació es considerarà l’inici i finalització de la contractació i la seua adequació en el període lectiu del curs 2020-2021 (octubre de 2020 a juny de 2021):

Núm. hores de contractació Puntuació assignada
Fins a 100 hores 1 punt
De 101 a 140 hores 2 punts
De 141 a 180 hores 3 punts
De 181 a 220 hores 4 punts
Més de 220 hores 5 punts


c.2) 1 punt: inexistència, en la mateixa localitat, d’escoles de dansa inscrites en el Registre de centres docents de la Comunitat Valenciana.

c.3) Fins a 2 punts: contribució econòmica de l’alumnat a la despesa global del centre de dansa durant l’últim trimestre de 2020 i els tres primers trimestres de 2021.
Punts = (despeses globals – aportació de l’alumnat / despeses globals) x 2

D) Per als conservatoris i centres autoritzats d’ensenyaments professionals de dansa:
d.1) Fins a 5 punts: nombre d’hores de contractació del personal docent del centre de dansa, tenint en compte que per a determinar les hores reals de contractació es considerarà l’inici i finalització de la contractació i la seua adequació en el període lectiu del curs 2020– 2021 (octubre de 2020 a juny de 2021):

Núm. hores de contractació Puntuació assignada
Fins a 300 hores 1 punt
De 301 a 500 hores 2 punts
De 501 a 700 hores 3 punts
De 701 a 900 hores 4 punts
Més de 900 hores 5 punts


d.2) Fins a 1,5 punts: nombre d’especialitats impartides pel centre de dansa en relació amb la totalitat de les establides en el currículum d’ensenyaments professionals de dansa.
Punts = (núm. especialitats ensenyaments professionals del centre/total especialitats d’ensenyaments professionals) x 1,5
d.3) Fins a 2 punts: contribució econòmica de l’alumnat a la despesa global del centre de dansa durant l’últim trimestre de 2020 i els tres primers trimestres de 2021.
Punts = (despeses globals – aportació de l’alumnat / despeses globals) x 2

3. Quan un conservatori o un centre privat autoritzat d’ensenyament professional de música o de dansa tinga alumnes empadronats en localitats diferents de la del centre, s’incrementarà la puntuació d’acord amb el percentatge següent:

Percentatge d’alumnat matriculat d’altres localitats Puntuació assignada
Del 5 % al 10 % d’alumnat 0,5 punt
A partir del 10 % fins al 20 % d’alumnat 1 punt
Més del 20 % d’alumnat 1,5 punts


4. A més dels elements de baremació assenyalats en els dos apartats anteriors, es doblarà la puntuació obtinguda arran de l’aplicació de l’anterior barem en el cas que la titularitat del centre corresponga a una corporació local o una entitat pública dependent d’aquesta. Aquest precepte no serà aplicable en el cas que el conservatori es gestione a través d’un concessionari.
5. Cap entitat beneficiària podrà rebre en concepte de subvenció per al centre de música o de dansa, una quantitat superior a la menor de les següents:
a) L’ajuda sol·licitada per l’entitat.
b) El 75 % de la diferència entre el total d’ingressos i el total de despeses per al manteniment del centre durant l’últim trimestre de 2020 i els tres primers trimestres de 2021.
Quan la subvenció resulte superior a la menor de les dues quantitats esmentades en l’apartat anterior, s’assignarà directament aquesta última al sol·licitant en qui concórrega la circumstància descrita. La quantitat sobrant en cada grup de centres es distribuirà, aplicant els mateixos criteris de valoració, entre els sol·licitants del mateix grup que encara no hagen arribat a aquells límits i així, successivament, fins que no quede cap quantitat per a repartir. No obstant això, si queda algun import sobrant en un grup, es reassignarà als conservatoris i centres autoritzats d’ensenyaments professionals de música que encara no hagen aconseguit els límits establits.

Sisé. Notificacions i requeriments
1. Qualsevol notificació formal o requeriment, dins d’aquest procediment, es durà a terme a través del registre electrònic de la Generalitat a l’adreça electrònica que figure en la sol·licitud presentada a l’efecte de notificació. En la notificació s’indicaran, entre altres aspectes, la forma i el termini de presentació de la documentació requerida, així com el número d’expedient assignat. Tot això en compliment de les condicions estipulades en els articles 41 i següents del Decret 220/2014, de 12 de desembre, del Consell, amb indicació que, si no ho fa, es considerarà que ha desistit en la seua petició.

2. La documentació que puga ser requerida durant la revisió dels expedients s’haurà de presentar a través del procediment d’aportació de documentació a un expedient d’ajudes de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, disponible en el següent enllaç:
https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=18542&version=amp

Seté. Resolució i notificació
1. El termini per a tramitar les sol·licituds, resoldre i notificar la concessió serà de sis mesos com a màxim, a comptar des de l’endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.
2. Vista la resolució formulada per la comissió avaluadora, el director general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial pot declarar deserta, totalment o parcialment, l’adjudicació de la subvenció.
3. La resolució de concessió d’aquestes subvencions es notificarà mitjançant publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, de conformitat amb l’article 18 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions. En aquesta figuraran les entitats beneficiàries, al costat de la quantia que es concedeix, les subvencions denegades amb la causa que ho motiva i les sol·licituds no admeses a tràmit o excloses per incompliment d’algun dels requisits assenyalats en les bases reguladores d’aquestes subvencions.
4. El termini per a presentar la justificació de la subvenció s’estipularà en la resolució de concessió d’aquestes subvencions, establida en l’article 16 de l’ordre de bases reguladores. La no presentació de la justificació de les despeses en el termini fixat donarà lloc a la pèrdua de la subvenció.
La justificació de la subvenció s’haurà de fer d’acord amb els models d’annexos que estaran a la disposició dels interessats en la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, en el següent enllaç: https://ceice.gva.es/va/web/ensenanzas-regimen-especial/ensenanzas-de-musica-y-danza

Huité. Protecció de dades
Les subvencions objecte de la convocatòria requereixen el tractament de dades personals de les persones sol·licitants, representants i tercers, així com dels membres de la comissió de valoració, en els següents termes:
a) Responsable del tractament: Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, amb domicili av. de Campanar, 32, 46015 València, contacte: protecciodedadeseducacio@gva.es.
b) Categoria i origen de les dades a tractar: dades personals identificatives, de contacte, d’ocupació, econòmiques, de circumstàncies socials, categories especials de dades, dades especialment protegides i de qualsevol altra naturalesa que siguen recollides a través de formularis, consulta a plataformes autonòmiques d’interoperabilitat (d’ara en avant PAI) o a altres administracions públiques, en cas en què no hi haja oposició a aquesta consulta, i documentació que entreguen les persones sol·licitants i representants legals.
Atés que la documentació presentada conté dades de terceres persones, prèviament a la comunicació d’aquestes dades a la Conselleria, les persones sol·licitants i representants legals han d’informar aquestes persones del tractament de les seues dades per part de la Conselleria, en els termes previstos en aquest article.
c) Fins del tractament i base jurídica: amb base jurídica en el compliment d’una missió realitzada en interés públic, exercici de poders públics i en el compliment de les obligacions legals, les dades personals es tractaran per a tramitar i gestionar la subvenció. En compliment dels principis de publicitat i transparència, les subvencions concedides seran publicades, a efecte de notificacions i d’acord amb el que es preveu en la present convocatòria, en la pàgina web de la conselleria i en el DOGV, i seran així mateix objecte de publicació, si és el cas, en el portal de transparència de la Generalitat Valenciana i en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions.
d) Destinataris de les dades: les dades personals podran ser comunicades tant a la PAI, per a comprovar les dades de sol·licitants o situacions socioeconòmiques previstes per a la baremació, com a altres administracions i institucions públiques, entre les quals es troben, sense caràcter limitatiu, òrgans de caràcter autonòmic, local, estatal i de la UE, òrgans judicials i Ministeri Fiscal, Tribunal de Comptes, Corts Valencianes, Sindicatura de Comptes, Intervenció de la Generalitat i IGAE, Defensor del Poble, Síndic de Greuges, Agència Valenciana Antifrau, Delegat de Protecció de Dades i altres tercers subjectes de dret privat amb interés legítim i/o dret d’accés en el procediment. Si convé, les dades podran ser tractades a instància de la Conselleria per tercers encarregats del tractament.
e) Les dades no seran objecte de transferències internacionals.
f) Totes les dades sol·licitades a través del formulari de sol·licitud, així com la documentació vinculada, són necessàries per a poder tramitar la sol·licitud. La falta de comunicació d’aquestes dades a la Conselleria comportarà les conseqüències previstes per l’ordenament jurídic.
g) Termini de conservació de dades: les dades personals es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es recapten i pels terminis establits en les normes vigents per a complir obligacions i responsabilitats legals, i seran suprimides d’acord amb el que es preveu en la normativa d’arxius i documentació.
h) Drets: la persona interessada pot exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament, portabilitat i no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, a través de les següents vies:
– Tràmit electrònic que es pot consultar en la pàgina web de la Conselleria www.ceice.gva.es, en el següent enllaç: https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=19970.
Enviant la petició a qualsevol de les següents adreces:
– Postal: avinguda de Campanar, 32. 46015 València
– Electrònica: protecciodedadeseducacio@gva.es
– De manera presencial a través del registre.
L’exercici dels drets requereix la identificació inequívoca de la persona interessada o del seu representant.
i) Dret a reclamar davant l’autoritat de control: La persona interessada pot presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es) si considera no atesos els seus drets o vulnerat el tractament de les seues dades personals. Prèviament pot contactar amb la Delegació de Protecció de Dades de la Generalitat Valenciana a través de dpd@gva.es o dirigint-se al passeig de l’Albereda, 16 – 46010 València.
Més informació en www.ceice.gva.es/es/registre-de-tractament-de-dades

Nové. Entrada en vigor
Aquesta resolució entrarà en vigor l’endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

De conformitat amb el que estableixen els articles 112, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i 10, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar un recurs potestatiu de reposició o plantejar directament un recurs contenciós administratiu en els terminis i davant els òrgans que s’indiquen a continuació:
a) El recurs de reposició s’interposarà davant la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, en el termini d’un mes des de l’endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

b) El recurs contenciós administratiu s’ha de plantejar davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana en el termini de dos mesos a comptar des de l’endemà de la publicació o a partir de l’endemà del dia en què es notifique la resolució expressa del recurs de reposició o en què aquest s’haja d’entendre presumptament desestimat.


València, 17 de juny de 2021.– El director general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial: Manuel Gomicia Giménez.

linea
Mapa web